Felér száz csontvázzal is, amit a fideszes ex-polgármester szekrényében talált az utódja + fotó

MTI-fotó

Az alábbi fotókat tette közzé Bácskai János fideszes polgármester korábbi irodájából a Kétfarkú Kutya Párt:

 Jól látható, hogy a szekrényből nyílik egy külön szoba, vagyis egy rejtekajtó-féleség. A kommentelők találgattak, hogy mi lehet az, idézünk tőlük néhány szellemes hozzászólást:

„Ez nem ajtó. Ez egy jogi kiskapu.”

„Jógáztak természetesen.”

„A ló néz, a csikó lát, ugorjunk kicsit a szekrényen át”

Konok Péter történész véleménye az ajtóról, amit a Facebook-oldalán osztott meg:

A Kétfarkúak egy szekrény mélyén nyíló titkos ajtót találtak a ferencvárosi polgármesteri hivatalban. Vajon, mi lehet mögötte? – kérdezik.

Nos, nyilván nem Narnia. Banális. Talán Rogán Antal egyik szobája? Unalmas. Egy fekete lyuk? Észre sem vennénk. Egy normális Magyarország? Elképzelni is nehéz.

Nos, azt hiszem, megtaláltam a magyarázatot, mert „olvastam egy könyvet”, ahogy Matolcsy úr, a démonikus bankmágus és jógakövető árfolyamguru szokta.

Az ajtón túl a magyar kormány jól elrejtett, szigorúan titkos nyilvános nemzeti konzultációja található a „Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégiáról”.

Íme, Douglas Adams már rég megírta a dolgot:

„- De Mr. Dent, a tervek az elmúlt kilenc hónapban rendelkezésére álltak a helyi tervezőirodában!
– Ó, hogyne! Én is egyenesen odamentem, hogy megnézzem őket, mihelyst hallottam a dologról, tehát tegnap délután. Maguk aztán nem erőlködtek valami nagyon, hogy felhívják rájuk a figyelmet, ugye? Úgy értem, hogy például szóltak volna valakinek, vagy ilyesmi.
– De hiszen a tervek ki voltak állítva.
– Ki voltak állítva? Éppenséggel a pincébe kellett lemennem, hogy megtaláljam őket.
– Ott van a kiállítási részleg.
– Zseblámpával.
– Talán leszakadt a villanyvezeték.
– Meg a lépcső.
– Nézze, végül is megtalálta a feljegyzést, nem?
– Ó, hogyne – felelte Arthur -, megtaláltam. Egy használaton kívüli vécében elsuvasztott, bezárt iratszekrény fenekén volt kiállítva, az ajtón a következő felirattal: Vigyázz! A leopárd harap!”

Heuréka!

Ön szerint miért egy szekrényből vezet át az ajtó? Vajon mitől félhetett a fideszes polgármester, feltéve, ha ő helyezte el azt?

loading...