Tarlós nem vezetné úgy Budapestet, ahogy Németh Angéla a XV. kerületet

Kép forrása: MTI/Soós Lajos

Tarlós István a veresége ellenére megkönnyebbülten nyilatkozott a Népszavának. Azt mondta, örül neki, hogy ellenzéki többségű közgyűléssel nem ő lett a főpolgármester, és annak is, hogy végre vége a mocskos kampánynak:

Hogy ilyen körülmények között nem én nyertem, erre azt tudom mondani, hogy szeret a Jóisten.

Úgy tűnik Tarlós nem szeretné olyan körülmények között vezetni a fővárost, mint például Németh Angéla a XV. kerületet a választásokig.

Azt is elmondta, hogy szerinte a választók nem az ő személyéről hoztak ítéletet, Karácsony személyéről pedig azt mondta, hogy a nézeteltéréseik ellenére nem utálják egymást, és őszintén gratulál a győzelemhez. A leváltott főpolgármester arra a kérdése, hogy milyen tanácsot adna Karácsony Gergelynek azt válaszolta, hogy elmondja a véleményét, de nem lesz fogadatlan tanácsadó:

Ha valamiről megkérdez, a véleményem elmondom neki, de senkinek nem vagyok a fogadatlan prókátora.

Orbán Viktor a bálnában mégis azt mondta, Budapest vesztett egy főpolgármestert, ő viszont nyert egy jó tanácsadót, arra a kérdésre, miszerint ez tényleg így van lesz e, Tarlós azt válaszolta, ez nem tartozik a nyilvánosságra, de a végkifejletet nem fogja titokban tartani.

Ahogy Tarlós is, úgy mi is azt szeretnénk, ha a főváros továbbra is csatározásoktól mentes, nyugodt város maradna.

loading...