Kezdődik a leszámolás a Fidesz propagandasajtójával – ezt imádni fogod

Kép forrása - MTI/Balogh Zoltán

Az új főpolgármester az Index-nek adott interjút, melyben „hazug” kiadványnak nevezte a KESMA ingyenesen terjesztett lapját, a Lokált. Karácsony Gergely azt mondta, nem ismeri a felmondási feltételeket, de mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ne lehessen ilyen módon terjeszteni a hazugságokat közterületen. Ennek érdekében utasítani fogja a BKK-t, hogy vizsgálják meg a szerződést, és bontsák is fel azt:

A 2016-os szerződésre emlékszem, ha van újabb, arra nem. Nem ismerem a feltételeket, de utasítani fogom a BKK-t, hogy vizsgálja meg a lehetőségeket és mondja fel a szerződést.

A Lokál 2016 nyarán, a korábban ingyenesen terjesztett, Simicska Lajos érdekkörébe tartozó Metropolt váltotta fel a piacon. A lap kiadójának tulajdonosa félig az a Habony Árpád, félig Győri Tibor volt, aki az előző ciklusban a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős vezetőjeként szerepelt.

Izgatottan várjuk, hogy a vidéken megválasztott ellenzéki polgármesterek hogyan tervezik felvenni a harcot az ottani kormánylapokkal szemben.

loading...