Kibújt a szög a zsákból: kiderült, kik tehették a lejárató szórólapot a ládába

Ahogy azt korábban is láthattuk, a Fidesz szélsőjobboldali háztáji ellenzéke országszerte ott segít a kormánypártoknak, ahol csak tud, cserébe a júdáspénzért. Nincs ez másképp Miskolcon sem. Mint a többi fideszes önkormányzat újságja, úgy a miskolci is a kormánypárti propaganda lapjává züllött. Eddig “természetesen” csak a fideszes helytartókat szerepeltették, az összellenzék esélyes jelöltje, Veres Pál maximum hazug, lejárató cikkel kerülhetett be a hetilapba. Pártállami időhöz hasonlító módon a Miskolci Napló a kormánypártok kizárólagos szócsöve lett. Legutóbb Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő nyert pert a hetilap ellen, amiben a bíróság is kimondta: hazudik a Miskolci Napló.

Az újság az utóbbi időszakban is elégtelenre vizsgázott őszinteségből. Érdemleges helyet csak a Fidesz-KDNP jelöltjei, illetve az újonnan alakult Mi Hazánk Mozgalom kaphatott, pontosabban: csak az az egy ember, aki egymagában testesíti meg a kétes hírnevű szélsőjobboldali gittegyletet. Ő Pakusza Zoltán. Szájába rágott, az ellenzéket negatívan feltüntetni kívánó nyilatkozatokkal futtatják azóta is. Az indulásáról szóló, a minap megjelent cikket pedig a miskolci Fidesz-oldala fizetett hirdetésben reklámozta a Facebookon.

A Fidesz és a Mi hazánk programja színtiszta gyűlöletkeltés, olykor egyenesen rasszista indulatok felkorbácsolása. Mindez abból is kitűnik, hogy a legerősebb ellenzéki párt vezetőjével, Gyurcsány Ferenccel riogatják a miskolciakat, olyasmit állítva, hogy az összellenzék által támogatott Veres Pál a volt miniszterelnök bábja. Holott köztudott, a két ember már legalább tíz éve nem is találkozott. Ezt a lejárató szórólapot egyébként felelős kiadó feltüntetése nélkül terjesztik, bedobva minden miskolci postaládába; ahogy azt egyébként – országosan bevett szokásként – csinálja a Fidesz. És mit ad Isten, pont a mihazánkos Pakusza Zoltán szórólapjával együtt érkeztek ezek a hazug, gyűlöletkeltő kiadványok.

Mindezek után semmi kétség nincs afelől, hogy a Mi Hazánk egy szem megmondóembere mindössze a kormánypártok bábja Miskolcon. A kérdés csak az, hogy egy kormánypárti szavazó a Fidesz vagy a még szélsőségesebb Mi Hazánk mellett voksol-e a soron következő önkormányzati választáson?!

A miskolciak nem kérnek a Fidesz gyűlöletkeltéséből, megfélemlítéséből és nem hagyják magukat megtéveszteni! Október 13-án Veres Pál vezetésével visszakerül Miskolc a miskolciak kezébe, és nem lesz többé fideszes helytartóké!

BSZ

Frissítés: az olvasói levelünkben szereplő állítás, miszerint a kiadványok névtelenek, kiadó feltüntetése nélkül terjesztik őket, nem állja meg a helyét, ugyanis egy másik olvasónk egy közelebbi képet is eljuttatott hozzánk, amelyen látszik, hogy alig észrevehetően, de feltüntetik a kiadót, amely a következő:

Kiadó: Fidelitas, 1062 Budapest, Lendvay utca 28.
Szerkesztő: Böröcz László

loading...