Egy 18 éves népszerű fiú úgy kiszúrt a Fidesszel, mint még senki az elmúlt években!

Hozzászokhattunk már, hogy a Fidesz a fiatal korosztályt is betalálja, ha potenciálisan veszélyesnek érez valakit. Így történt ez Bogos Csabával is, aki Boldzer néven vezet videoblogot.

A fideszes média kitalálta, hogy a 18 éves fiú a közösségi oldalán azt ígérte, hogy drága telefont nyerhet, aki „beköveti az MSZP és a Gyurcsány-párt által támogatott polgármesterjelöltet, Péterffy Attilát”. A valóság ezzel szemben az, hogy a saját követői között akart telefont kisorsolni és egy másik, ettől teljesen független bejegyzésben biztatta a számára szimpatikus jelölt bekövetésére a látogatóit.

A PécsMa megkereste a cikk előtt a fiút, hogy feltegyenek neki néhány kérdést, de Bogos ragaszkodott hozzá, hogy csak akkor hozhatják le a válaszát, ha azt teljes terjedelmében közlik. Így a válasza nem jelenhetett meg.

„Hirtelen mikor szó esett arról, hogy én viszont leközlöm a válaszom, megijedtek. Itt is közölném velük, hogy gyávák vagytok, és nekem 2x annyi elérésem van mint nektek, szóval így nehéz lesz elhallgattatni. Több ezer fiatal fogja megtudni, hogy mit műveltek, miket hazudtok, még olyanok is, akik szerintem eddig nem foglalkoztak politikával, de talán most ennek hatására igen. Ezt köszönöm nektek, hiszen ez a célom!”

Így kell odapörkölni annak, aki valótlanságokat állt rólunk! Gratulálunk, Csaba!

loading...