A rendőrség ezúttal a Fidesznél fog razziázni? – Kínos fotó került elő, aminek ez lehetne az eredménye

Fotó: MTI/Kovács Attila

Érdekes kérdést tett fel a DK, amelyre a válasz egy normálisan működő országban egyértelműen igen lenne. Magyarország azonban ebből a szempontból egészen más tészta.

444.hu vette észre, hogy egy fideszes kampányvideón, amelyben Georg Spöttle telefonál a Kubatov-listán szereplőknek, látszik a monitoron, hogy egy külföldi szerveren tárolhatják a fideszesek adatait. Ha erre nem kértek tőlük külön engedélyt, akkor ez súlyosan megsérti az európai adatvédelmi szabályozást és a magyar törvényeket, márpedig a Fidesz adatvédelmi tájékoztatója egyenesen azt ígéri, hogy az adatokat nem továbbítják külföldre.

A Demokratikus Koalíció kíváncsian kérdezi: akkor most jön az, hogy a rendőrség váratlanul és nagy erőkkel azonnal kivonul a Fidesz székházához és kerületi kampányközpontjaihoz, embereket hallgat ki és laptopokat foglal le? Vagy a rendőri vezetők esetleg csak Magyar Nemzetet és Origót olvasnak, 444.hu-t nem?

A DK szerint nyilvánvaló, hogy mára a rendőrség is az állampárt játékszere lett: nem a törvények betartatásáért felelnek, hanem a Párt akaratát szolgálják ki politikai megrendelésre. Aki nem hiszi, az menjen el a Lendvay utcába, nem fog rendőrökkel találkozni.

loading...