Kövérnek volt képe hozzá: kiállt, és az arcunkba mondta, mennyit ér a magyar – elképesztő mondatok

Kép forrása: MTI

Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn Budapesten abból az alkalomból, hogy a Rákóczi Szövetség és a Megyei Jogú Városok Szövetsége megállapodást írt alá, kifejtette a véleményét arról, hogy mennyit ér szerinte a magyar. Lázár Jánossal ellentétben ő nem azt sugallta, hogy annyit, amennyije van, hanem egy sokkal pofátlanabb verzióval állt elő.

Az Országgyűlés elnöke szerint: jövőnk akkor lesz, ha Magyarországon, a Kárpát-medencében és bárhol a nagyvilágban a magyar édesanyák és édesapák vállalják a gyermekáldást, ha biztosítani akarják és tudják a megszületett gyermekek anyanyelven történő szakszerű oktatását, az óvodától a szakképzésen keresztül az egyetemekig.

Arról pedig, hogy mennyit ér a magyar, úgy fogalmazott:

„Magyarként mindig annyit érünk, amennyit segíteni tudunk a nemzettársainkon”

Mondja ezt az a Kövér László, akinek a pártja annyit foglalkozik a nemzettársainkon, amennyit a szavazatuk ér! A határon túli magyarokat megbecsüli, hiszen több százezer voksot vár tőlük a Fideszre, a kormány fenntarthatatlan politikája miatt kivándorolt magyarokat pedig teljesen semmibe veszi.

Sőt, épp tegnap írtunk róla, hogy egy fiatal fiú kezébe adták azokat a mondatokat, amelyeket kínos lett volna bármelyik fideszes politikusnak is felvállalni, ezért rátolták egy ifjú fideszesre, hogy elvigye helyettük a balhét.

Borbély Ádám budapesti Fidelitas elnök mondatából az ATV.hu grafikát is készített:

Kép forrása: ATV.hu

Kövér László szavaival élve tehát a fideszes magyarok annyit érnek, amennyit foglalkoznak nemzettársaikkal, vagyis lehazudják a kivándorlási hullámot, ahelyett, hogy egyáltalán elfogadnák ezt a súlyos és valós problémát.

Ne felejtsünk el egy fontos különbséget! Akik külföldre mennek, azok általában azért teszik, mert elegük lett az Orbán-rezsimből. Ők nem fideszes szavazók, tehát nem ugyanolyan értékű nemzettársaink a Fidesz szemében, mint a határon túliak.

Jabronka Richárd

loading...