Kimentek a fideszes fiatalok Ujhelyi ellen, de a képviselő meglepte őket – némelyikük majdnem sírt

Szegeden gyűjtött aláírást Ujhelyi István és csapata Szegeden, majd megjelentek a helyi Fidesz ifjai, akik egy molinóval próbálták megzavarni az eseményt. Külön érdekesség, hogy a Hír Tv együtt érkezett a Fidelitas csapatával. Amikor erre az MSZP EP-képviselője rákérdezett, Koponyai Ernő, a Fidelitas helyi elnöke úgy fogalmazott: „megérzés volt.”

A szegedi Fidelitas „Ujhelyi, mutasd a számlákat” feliratú molinóval jelent meg kedden délelőtt az MSZP aláírásgyűjtő standjánál a Kárász utcán. Ujhelyi István odahívta Koponyait az aláírásgyűjtő pultjához, hogy megmutassa, mi célból gyűjtenek aláírást, majd bemutatkozott a molinót tartó fiataloknak is, akik nem kívánták elmondani, miért vannak itt, és hogy mi a véleményük az EP-képviselő tevékenységéről.

A megszeppent fiatalok legszívesebben elhagyták volna a helyszínt, némelyikük szája már sírásra állt Ujhelyi kérdéseitől. Az eseményről élő videó is készült.

Nem lennénk most a Fidelitas helyébe, annyi biztos. Leginkább azonban azokat a fiatalokat sajnáljuk, akiket Orosházáról szervezett a szegedi eseményre a Fidesz, mert ők áldozatai lettek a Fidesz hazugságkampányának.

loading...