Eldobod az agyad az új kétperces Gyurcsány-videón: a fiatalok megőrülnek érte!

Korábban már írtunk róla, hogy Gyurcsány Ferenc egyedülálló műfajt teremtett a magyar közéletben, és elkezdett videoblogolni, vagyis rövid üzenetekben tájékoztatni a közvéleményt az aktuális politikai témákról. Ezúttal nem mindennapi videóval jelentkezett. A kétperces üzenetét teletűzdelte vicces képsorokkal, filmbejátszásokkal.

Amellett, hogy a videó jól sikerült, a politikai témájú Facebook-csoportokban főleg a fiatalok kezdték el terjeszteni. Nem túlzás azt kijelenteni, hogy Gyurcsány Ferenc jelenleg a leginnovatívabb politikus Magyarországon. Chatbotot működtet, vlogol, nyitott a modern kommunikációs eszközökre, Instagram-csatornájának követőszámát a tinisztárok is irigyelhetik.

A mostani videóban a 13-as cikkelyről beszél, és arról, hogy az milyen hatással lesz ránk közvetlenül, illetve, hogy miért tartotta fontosnak a DK, hogy ne szavazza meg a tervezetet.

A Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtésbe kezd, amit interneten is támogathatsz, ha Gyurcsány Ferenc téged is meggyőz arról a rövid videójában, hogy a 13-as cikkely gáz.

Itt tudod aláírni a petíciót.

loading...