Nem tökölt a polgármester: a Facebook-falán szégyenítette meg a Fideszt

Németh Angéla XV. kerületi DK-s polgármester dolga nem egyszerű, amikor a fideszes többség ellehetetleníti a munkáját. Láttunk már ilyet Esztergomban, Hódmezővásárhelyen és bizony erre számíthatunk mindenütt, ahol a Fidesz ostora a lakosságon csattan, csak azért, hogy ne legyen népszerű az ellenzéki vezető.

A XV. kerületben a fideszes többség nem fogadta el a költségvetést, éppen ezért meggátolt egy sornyi intézkedést, amely a kerületieket közvetlenül érintette volna. Németh Angéla nem tétovázott, pacekba feltárta a saját Facebookján, hogy mennyi minden marad el így a kerületben.

A polgármester csepegteti a különféle következményeket, így a helyi sportegyesületek támogatásának megvonását, az egyházakét a kerületben, a tervezett CT-berendezés megvásárlásának elmaradását, és így tovább…

Az nyitott kérdés marad, hogy a Fidesz miért a kerületieken áll bosszút azért, mert nem fideszes polgármestert választottak maguknak, azt azonban ők sem gondolhatják komolyan, hogy ezek után az őszi választáson majd a kormánypárt kerül többségbe.

Erre mondják azt, hogy maguk alatt vágják a fát…

loading...