Itt az igazság a kazánba záró fideszesről – ezúttal ő kapja a büntetést!

Kép forrása Pócs János Facebook-oldala

Kedves Pócs!

Jó ez a megszólítás, hiszen Döbrögit is csak a vezetéknevén hívták, amikor deresre küldte Matyit. Te kazánba zártad „a cigányt”, büntetésként, na és azért, mert a rendkívül jó humorod miatt ezzel szerettél volna tetszelegni a többiek előtt. A legfontosabb szempont azonban, hogy úgy érezted: hatalmadban áll!

Ahogy az is, hogy felelősségre vond a 444 újságíróját, nem szégyelli-e magát, illetve hogy tudja-e egyáltalán, hol kel fel a nap.

Helytartód, Farkas Ferenc polgármester nem igazán szereti az újságírókat Jászapátin. Olyannyira nem, hogy hazugsággal akarta megakadályozni, hogy a 444.hu munkatársai végezzék a munkájukat, ugyanis azt kamuzta, egy helyi rendelet szabályozza a felvételek készítését. A jegyzővel lekérette, melyik rendeletről van szó, és kiderült, hogy az a filmforgatásokra vonatkozik, nem pedig a sajtó munkájára.

Pócs! Ránézésre is az a tipikus bőrszíjjal csattogtató, cigányokat a kazánba záró, „megleckéztető” macsó vagy, aki játssza a nagy alfahímet, közben szerepet tévesztett. A választók bizalmából vagy ott, ahol, nem pedig kiérdemelt, alanyi jogon, vagy megvásárolt jogcímen. Ennek ellenére te is és Farkas Ferenc polgi is úgy beszéltek az újságírókról, mint akik „vendégek” és még csak nem is készíthetnek kamerafelvételt a TI városotokban. Én is szégyelljem magam, amiért ezt leírom?

Szerintem, Pócs, neked kellene szégyellned magad, amiért egy „lerágott csontról”, arról a videóról, amelyen láthatóan kazánba zársz egy roma férfit, amiért ivott egy felest, nem tudsz méltósággal nyilatkozni. Annyira fejedbe szállt a Döbrögiség, hogy elvárod a territóriumodon kívüli személyek felől is a feltétlen tiszteletet, és azt, hogy a komfortzónádat meg ne sértsék.

Az esetet követően, ahogy azt egy jó politikus teszi, kiposztolsz egy kisbabás képet, leplezve a botrányt. Ez valakiknél bejön, valakiknél pedig még inkább rámutat a szánalmas, gyáva, gyenge antimacsó-énedre.

Nem vagy te alfahím, Pócs! Soha nem is leszel. Én nem kazánba zárlak, mert a média nem úgy intézi a dolgokat, mint egy primitív dinnyebáró. A büntetésed viszont nem marad el. Azt szeretném, nagyon sok médiában dolgozó kollégámmal együtt, hogy ráébredj az összes rólad vagy akár Farkas Ferencről megjelent cikk kapcsán az igazságra: te nem vagy semmiféle úr! Ideje felébredned a szereptévesztésből!

Jabronka Richárd

loading...