„Inspiráljon téged egy NER-sellő!” – pikkelyeire szedték Rogán Cecíliát

Kép forrása: Divatikon Youtube-videó

Az Ellenszél új vendégszerzője Wanda, aki mindig megmondja. Első írásában Rogán Cecília pikkelyeit boncolgatja.

Hát, baszkikáim, kiégett az agyam, amikor megláttam a NER-sellőt. Volt egy mondás a 90-es években, a Fenyő gyilkosság után, hogy „Rajzoljon téged körbe a Doszpot Péter”. Nem volt vicces, ellenben valóságos. Pont annyira, mint Cinci a pikkelyes sömörben. Annyira szeretném látni az aha pillanatot, hogy:

– Megtaláltam! Ez lesz az! Kata, ugye szerinted is?
– Jajj, Cinci, csuda gyönyörű vagy, ússzál mellettem, kishalam!

Kép forrása: Sarka Kata Instagram oldala

Mazochista pillanataimban igen vágynék arra a doku-riport-reality mozira is, ahogy a két BFF barinővé avanzsál. Remélem, hogy készül egy NER filmecske arról, hogyan válasszunk inspi barinőt forever. Visszaúszva a sellő cucchoz, ha jól tudom eddig egyetlen párizsi divatszalon és kétpálcás céllövölde sem vállalta a felelősséget érte. Vajon honnan jött ez a ruha és mennyiért? Engem ez izgat. Na. Lehet, hogy sekélyes vagyok, de kell az infó. Hogy én is tudjam, hogy honnan és mennyiért lehetek olyan, mint ő. Inspiráló. Csak a végén nehogy a Tóni ágyában kössek ki.

„Hello, drágám, én vagyok az új befektetési kötvényed! Gyűrj össze! Grrrrr!”

Jó-jó, elkalandoztam megint. Volt ez az este. Az inspiráló nők estje. Egy olyan esemény, amelyet a két NER nőszemély, Cinci és Katica és közös cégeik szültek, és amelyen az adott év inspiráló nőit díjazzák. Úgynevezett NER alom. A bennfentesek bulikája. Nos Cinci erre az estélyre kopoltyúzott be a csillám göncben. Agyonbaszarintva minden fennköltséget. (Azt a keveset, ami ott jelen volt.)

Biztos vagyok benne, hogy a díjazottak között valóban van díjra érdemes, de az nem ez a díj. Ez a díj tragikus paródia. Amire egy igazán inspiráló nő nemet mond.

Wanda MgMndja

loading...