Czeglédy Csaba bosszút esküdött: jaj annak, aki részt vett a karaktergyilkosságában

Dr. Czeglédy Csaba győzelmet aratott az Origoval szemben
Kép forrása: atv.hu

Czeglédy Csaba tegnap Krug Emíliával beszélgetett az ATV stúdiójában. A műsorvezető feltett neki egy kérdést, amelyre részletes választ a mai Facebook-kiírásában adott. A kérdés az volt:

„hogyan tud mosolyogni azon, hogy az ügyészség már megint korlátozni akarja a szabadságát.”

A modern kori kényszervallatás után, ahol Czeglédy szerint senkit nem lehetett volna letartóztatni, a politikus a Facebookon nyilvánvalóvá tette, hogy nem maradnak büntetlenül a meghurcolói:

Czeglédy Csaba kiírása:

„Tegnap az ATV-ben jártam. Köszönöm, hogy nagyon sokan néztétek, és sokan írtatok is utána.

Még a műsor elején kérdezte Krug Emília, hogyan tudok mosolyogni azon, hogy az ügyészség már megint korlátozni akarja a szabadságomat.

Akkor nem volt időm elmondani, így megteszem most.

A legnagyobb veszteséget elszenvedtem már, így még nagyobb fájdalmat már nem tudnak okozni nekem.
Elváltunk békében gyermekeim édesanyával négy éve. Úgy állapodtunk meg, hogy minden héten vasárnaptól szerdáig lesznek velem a gyermekeink (Luca Margaréta és Bálint Bendegúz), szerdától vasárnapig pedig vele. Így rendeztük be az életünket.

Amikor elvittek gyermekeim mellől a pribékek egy keddi napon, gyökeresen megváltozott mindenki élete. Gyermekeim már nem tudtak velem lenni, édesanyjukkal részben új életet kellett kezdeniük, hiszen nem tudta senki, mikor mehetek haza.

Az életüket nem fogom megbolygatni, ezért aztán sajnos csak sokkal kevesebbet tudok velük lenni, akik mindennél fontosabbak nekem. Ezt a veszteséget még egyszer már nem tudom elszenvedni…

Az emiatt érzett fájdalom azonban jó emlékeztető minden nap arra, hogy háromszor veri ezt Lúdas Matyi vissza.

Szerencsére gyermekeimet ma is magamhoz fogom ölelni.”

loading...