Kiteregették a szennyest Kubatov ügyeiről – sokkoló cikk jelent meg a pártigazgatóról Szeged honlapján

Kép forrása: Kubatov Gábor - Facebook

Erős írással jelentkezett a szeged.hu a Fidesz ütőemberéről, Kubatov Gáborról, aki a közelmúltban gyakran jár le a csongrádi megyeszékhelyre. Az Ellenszél is beszámolt róla, hogy a kormánypárt pártigazgatója a helyi fideszes keménymaggal tanácskozik időnként, felkészülve az önkormányzati kampányra.

Ki is valójában Kubatov Gábor? Erről ír részletesen és kendőzetlenül a szeged.hu „Orbán leküldte Szegedre a kápóját és komisszárját” című cikkében.

A 24.hu a hét elején számolt be róla, hogy Kubatov Gábor lett a Botka elleni totális háború főparancsnoka. Kubatov három hónapja jár le rendszeresen Szegedre. Hetente egyszer, szombatonként ő irányítja a városi Fidesz stábülését, ahol a 6-8 legfontosabb helyi pártembernek kell beszámolnia az aktuális feladatok elvégzéséről.

Neki tulajdonítják már B. Nagy László lecserélését a Fidesz városi elnöki posztján Bartók Csabára, valamint hogy a szegedi ügyek intézését kivette Lázár János kezéből, és eltakarította az útból Szabó Bálintot, Lázár emberét a jobboldal polgármester-jelölti pozíciójára.

A Szeged.hu összegyűjtötte a legfontosabb (és néhol legmeglepőbb) tudnivalókat Kubatovról. Először arról írnak, miként is került a Fidesz prominens pozíciójába a Fradi pápája, majd azt is kifejtik, hogy:

„A pártigazgató-alelnöknek van egy titkos története is, ami elsősorban abból rekonstruálható, hogy milyen ügyekben került elő a neve.”

A titkos történetről és a felszín alatti részletekről a szeged.hu-n olvashatsz.

loading...