Üzentek nekünk a frankfurti magyarok – megható, hogy mennyien akarnak egy jobb országot!

Korábban beszámoltunk róla, hogy hamarosan, február 10-én, Orbán Viktor évértékelőjével párhuzamosan a Fiatalok a Demokráciáért csoport tüntetést szervez, amelynek keretében megzavarnák a miniszterelnök beszédét.

A csoport képviselőit meghívták Frankfurtba, ahol egy szimpátiatüntetés keretében fejezték ki a kint élő magyarok és ismerőseik a szolidaritásukat mindenkivel, aki tevékenyen is küzd az Orbán-rezsim megdöntéséért.

A szervezők két élő videóval is jelentkeztek Frankfurtból. Az egyiken az esemény beharangozója látható:

A másik élő videón pedig a köszönetnyilvánítás, amely mindenkinek szól, aki részt vállal a február 10-i vagy bármelyik más, kormányellenes megmozdulásban.

Milyen tüntetésre számíthatunk?

A demonstráció Facebook-eseményén pontról pontra leírják a szervezők az időpontokat, illetve az útvonalat.

“Február 10-én reggel a tettek mezejére lépünk. Aznap lesz Orbán Viktor évértékelője a Várkert Bazárban.

Értékeljük mi is a munkáját: csatlakozz te is!

Találkozzunk 13:00 órakor a Hősök terén, ahonnan átvonulunk a Kossuth Lajos térre: Andrássy út – Teréz körút – Szent István körút – Falk Miksa utca – Kossuth Lajos tér útvonalon!

A szervezők mindenkitől azt kérik, hogy hozzon magával egy lakatot! Ennek a tárgynak kulcsszerepe lesz a tüntetésen, így ha teheted, te se hagyd otthon! ? ❗

Hálásak azoknak, akik már bebizonyították, hogy lehet és hogy érdemes is tenni egy jobb Magyarországért! 

A szervezők egyedülálló gyűjtésbe kezdtek. Egyrészről szeretnék elszámolható formában fedezni a demonstráció költségeit, amelynek saccolt költségvetése 500 ezer forint, másrészt az ezen felüli bevételt az Audi szakszervezetének ajánlják fel. Az Ellenszél információi szerint a szakszervezet köszönettel vette a felajánlást.

? Amennyiben teheted, kérlek, te is támogasd a Fiatalok a Demokráciáért tüntetését: a segítségetek elengedhetetlen a rendezvény megvalósulásához.

A gyűjtés itt látható, illetve azoknak a neve, akik már segítettek. A szervezők kérik továbbá, hogy mindenki készüljön fel az esetleges hideg időjárásra. Nem zárják ki továbbá azt sem, hogy kialakul majd egy spontán gyülekezés, és sokáig ki kell majd tartani!

loading...