Névtelen levéllel fenyegettek meg egy családapát fideszesek: most leírom, ki volt a tettes!

Nehéz volt megemésztenem azt az éjszakai hírt, amelyben beszámolnak róla, hogy Szabó Richárd, bajai lángosos névtelen levelet kapott, amelyben megzsarolják őt védett tulajdonságával. Egészen konkrétan azzal fenyegetik meg, hogy

ha nem hagyja abba a Fidesz támadását, mindenki megtudja, hogy homoszexuális.

Rég volt már olyan hír, amelynek hatására forgolódtam éjszaka, de többször is megnéztem Szabó videóját, és arra jutottam, hogy lépnem kell, még akkor is, ha beperelnek.

Megpróbálom röviden összefoglalni a történteket:

  • A Bajai Nemzeti Oldal nevű névtelen blog több lejárató cikket tett közzé olyan közéleti szereplőkről, akik nem a kormánypárt oldalán állnak. Nem politikusokról van szó, hanem pedagógusokról, vállalkozókról. Szabó Richárd egy lángosozó működtetéséről vált ismerté, és kezdetben azért mentek neki, mert Szél Bernadett az ő nyakában ülve beszélt az MTVA székháza előtt.

 

 

  • Most egy levelet dobtak be neki, amelynek hatására kénytelen volt az alábbi élő videót közzé tenni, megelőzve a mocskolódó támadásokat. (Szabó Richárd 5 gyermek édesapja, illetve 2 gyermeket nevel még a sajátjain kívül.)

A videó írásos leírását is mellékeljük:

„Szabó Richárd vagyok. 40 éves bajai vállalkozó, Lángosos Ricsi – ahogy sokan ismernek. Apa, barát, társ, kolléga… és homoszexuális.

Úgy gondolom, magánügy. – ahogyan sok minden más ,például a vallási hovatartozás is. Nem kérkedem vele, nem járok melegfelvonulásra, ámbár egyszer kiváncsiságképpen elmentem. Nem küzdök azért, hogy a melegek is házasodhassanak. Tudom, hogy sok, egyébként tiszteletreméltó ismerősöm-barátom számára ez ma még tabutéma… Ilyen vagyok, ilyennek teremtett az Isten. Igyekszem becsületesen élni, hogy a gyerekeimnek ne kelljen szemlesütve beszélni rólam, hogy ne kelljen az apjuk miatt szégyenkezniük.

Ma ezt a figyelmeztetést kaptam. Bedobták a postaládámba… persze névtelenül megint. BNO: csak nem a bajai nemzeti oldal? 
Megfenyegettek …megzsaroltak azok, akik szerint ma a Fidesz a záloga annak, hogy hazánk a keresztény erkölcsök szerint működjön. Kedves hívő és nem hívő honfitársaim! Tényleg az az igaz magyar és igaz keresztény, aki másokat eltipor, megzsarol, bemocskol? Meddig tűrjük még ezt a gyűlölködést, uszítást?

Ma én kerültem sorra, holnap te fogsz.. ha más vagy, ha van önálló véleményed, ha nem akarsz eltiport rabszolga lenni!
Egyet ígérhetek: nem tud ez az aljas hatalom megfélemlíteni. Nem hagyom magam – mert tudom, hogy igazam van.

És nem vagyok egyedül.”

Azt ígértem, hogy a cikkemben leírom, hogy ki volt a tettes. Ezt meg is teszem, de ahhoz nem szabad egyedül hagynunk Szabó Richárdot, és nem szabad egyedül maradnom nekem sem. Arra kérek mindenkit, hogy a cikkem megosztásánál írja le az alábbi kísérőszöveget:

„Soha nem fogom hagyni, hogy a Fidesz családapákat fenyegessen meg, amiért nem ért egyet a kormánypárt nézeteivel! Ezt a levelet a Fidesz megbízásából dobták be, és ezt nem fogom tűrni sem Baján, sem másutt! Veled vagyok, Szabó Richárd!”

Ha minél többen mondjuk ki az igazságot, a Fidesz támadása kontraproduktívvá válik, és hiába perelik Szabót vagy Jabronkát, rajtuk kívül számtalan ember meri még leírni, hogy a Orbán Viktor pártja a fenyegető levél küldője! A cikket elküldöm a bajai Fidesznek is, és KÖVETELEM hogy határolódjanak el a levéltől! Ezt nem hagyhatjuk annyiban! Számítok rátok!

#veledvagyunkricsi

Jabronka Richárd

loading...