„Takarodj, bűnöző!” – erős tüntetést szerveznek Orbán évértékelőjére – ez nagyot fog szólni

Kép forrása: Fiatalok a Demokráciáért Facebook-oldal

Bátor célkitűzésekkel vág neki a „Fiatalok a Demokráciáért” csoport az Orbán Viktor évértékelőjének idejére szervezett tüntetésének. Szeretnék, ha a február 10-én tartott demonstráció lenne az eddigi legnagyobb megmozdulás az országban.

Kik ők?

Elmondásuk szerint:

„diákok, civilek vagyunk, hasonló gondolkodású fiatalokat keresünk, akik készek tenni a jövőnkért! Egy jövőért, amelyben

1. a kormány segíti a civilszervezeteket, nem ellehetetleníti azok munkáját;
2. nem a tanárnak kell krétát venni, ha tanítani akar;
3. a szociális törvények a rászorulókat segítik, nem pedig az utcára kényszerítik és kilakoltatják őket;
4. az átlagember meg tud élni a fizetéséből, és nincs arra kényszerítve, hogy külföldön vállaljon munkát;
5. a Családok Éve a családokról szól, a kormány a családi összetartozást erősíti, és nem 400 óra túlórát, 3 éves időkerettel kényszerít rájuk;
6. nem egy korrupcióból meggazdagodott gázszerelő lesz Magyarország leggazdagabb embere;
7. nem annyit érsz, amennyi pénzed van, hanem a tetteid számítanak; 8. nem űznek el egyetemeket és szabadon gondolkodó, értelmiségi fiatalokat az országból.

RÓLAD VAN SZÓ, TE SEM MARADHATSZ CSENDBEN! VÁRUNK!

Milyen tüntetésre számíthatunk?

A demonstráció Facebook-eseményén pontról pontra leírják a szervezők az időpontokat, illetve az útvonalat.

„Február 10-én reggel a tettek mezejére lépünk. Aznap lesz Orbán Viktor évértékelője a Várkert Bazárban.

Értékeljük mi is a munkáját: csatlakozz te is!

Találkozzunk 13:00 órakor a Hősök terén, ahonnan átvonulunk a Kossuth Lajos térre: Andrássy út – Teréz körút – Szent István körút – Falk Miksa utca – Kossuth Lajos tér útvonalon!

A szervezők mindenkitől azt kérik, hogy hozzon magával egy lakatot! Ennek a tárgynak kulcsszerepe lesz a tüntetésen, így ha teheted, te se hagyd otthon! ? ❗

Hálásak azoknak, akik már bebizonyították, hogy lehet és hogy érdemes is tenni egy jobb Magyarországért! 

A szervezők egyedülálló gyűjtésbe kezdtek. Egyrészről szeretnék elszámolható formában fedezni a demonstráció költségeit, amelynek saccolt költségvetése 500 ezer forint, másrészt az ezen felüli bevételt az Audi szakszervezetének ajánlják fel. Az Ellenszél információi szerint a szakszervezet köszönettel vette a felajánlást.

? Amennyiben teheted, kérlek, te is támogasd a Fiatalok a Demokráciáért tüntetését: a segítségetek elengedhetetlen a rendezvény megvalósulásához.

A gyűjtés itt látható, illetve azoknak a neve, akik már segítettek. A szervezők kérik továbbá, hogy mindenki készüljön fel az esetleges hideg időjárásra. Nem zárják ki továbbá azt sem, hogy kialakul majd egy spontán gyülekezés, és sokáig ki kell majd tartani!

loading...