Lelepleztük a nagy fideszes megmondóembert – erre mit lép majd a kormánymédia?

Kép forrása: Pozsonyi 888 Facebook-oldala

Pozsonyi Ádám nagyon konzervatív, nagyon kormányközeli publicista, aki szerint „ami új, az rossz”. Ezt a jelmondatát előszeretettel népszerűsíti mindenhol és szellemesnek látszó (vagy annak látszani akaró) kiírásaival általában valamely kisebbséget ostorozza, vagy éppen hímsovinizmusát próbálja népszerűsíteni.

Épp egy, a nőket és a női egyenjogúságot ekéző „Szegény nők” című publicisztikáját olvastam, (mindig is voltak mazochista hajlamaim) amikor is feltűnt, hogy Pozsonyi a 888.hu oldalon épp azzal akar érvelni, hogy a nőknek tulajdonképpen csak rossz, hogy kiharcoltak maguknak egyenlő jogokat. Érvelését alátámasztván (ki tudja, miféle összefüggésben) a szerző az alábbiakra hivatkozik:

„Addig szegény európai nőt felhasználta a „haladás”, míg a hagyományos családmodellt, a fehér Európát meg a fehér férfit kellett félresöpörni.

Arra jó volt, hogy szétessen a konzervatív, működőképes világ. Hogy összeomoljon minden, amit így neveztünk, európai kultúra. De ez már megtörtént. Most már nem érdekes. A nő érdekei már nem fontosak.

A mór megtette, a mór mehet.

Hát, lányok, asszonyok, szerintem nem érte meg.”

Ennél a pontnál Pozsonyi beveti a nagyágyút, hogy miért is nem érte meg mindez:

„Kölnben prostituáltakat kaptak az arab és afrikai menedékkérők, hogy semmiképp ne legyen balhé és erőszak szilveszterkor” – írja aberliner-express.com.

„Köln városa 250 prostituáltat bérelt, a kölni székesegyház és a főpályaudvar előtt a szilveszteri partin részt vevő bevándorlók számára. Ez szerintük csökkentené az észak-afrikai és arabok által elkövetett szexuális támadások számát.”

Az a marha Hans, Jürgen meg Béla, a fehér európai férfi meg nem volt jó. Azt ugye „le kellett győzni”. Hát tessék, most legyőzték.

Szegény, szegény európai nők…”

A probléma mindezzel, hogy Pozsonyi szerint ugyan „ami új, az rossz”, de a forráselemzést, mint szükségszerű újdonságot az internet világában, azért elsajátíthatta volna, ugyanis: „nem igaz, hogy 250 prostituáltat béreltek Kölnben az észak-afrikai és arab szilveszterezőknek.”

A Pozsonyi Ádám által idézett link egy kamuoldalra vezet, ő pedig vagy szándékosan, idomulva a Fidesz propagandájához dezinformálja az olvasókat, vagy csak egyszerűen túl buta ahhoz, hogy erre rájöjjön.

A 888.hu pedig legalább ennyire hibás, amiért a főszerkesztő, vagy bármely szerkesztő átengedte ezt a hírhamisító, undorító anyagot a szerzőjével együtt.

Kérjük, oszd meg ezt a cikket, hogy minél többekhez eljusson, milyen módszerekkel próbál híreket hamisítani a fideszes média. Köszönjük!

Jabronka Richárd

 

loading...