Friss: megfenyegették Tordai Bencét – rémisztő videoüzenetet kapott a fiatal képviselő

Kép forrása: Tordai Bence - Facebook-oldala

A Fűrész című horrorfilmből vett alakkal fenyegették meg Tordai Bence párbeszédes képviselőt egy Youtube-videóban, amit a Mindenszo.hu nevű Fidesz-közeli, anonimitás mögé bújó fakenews-weboldal töltött fel.

A videón egy eltorzított hang közli Tordaival, hogy bizonyos személyek szerint káros a tevékenysége Magyarország számára, ezért megtorlásra számíthat. Az üzenet végére a Fűrészből ismert „kezdődjék a játék” került, ezzel is utalva arra, hogy a megszólított ellenzéki honatya életét veszélyeztető fenyegetésről van szó. (A filmben a bohócmaszk mögötti személy egy sorozatgyilkos.)

Egészen elképesztő, hogy a hatalom milyen eszközökhöz folyamodik, amikor úgy érzi, hogy veszélyeztetett pozícióba kerül. Tordai Bence kisgyermekes, családos ember, nem ártott még a politikai véleménynyilvánításon kívül senkinek, mégis a Fidesz célkeresztjébe került. Ez onnan is látszik, hogy a mindenszo.hu nem először ír a képviselőről.

Bevett gyakorlat a halálos fenyegetés

Korábban is találkoztunk már hasonló esettel. Írtunk róla, hogy Ujhelyi Istvánt akasztással fenyegették meg, amikor egy, az arcképével ellátott bábut lógattak fel fejjel lefelé a Köztársaság téren.

A napokban pedig a vadhajtasok.hu Fidesz-támogató weblap, (szintén névtelen szerzőkkel) azokat fenyegette komoly veréssel, akik O1G-s kokárdát viselnek.

Úgy tűnik, nem állnak le. A Tordai Bencét fenyegető videó itt látható:

Kérjük, oszd meg ezt a cikket, ha neked is eleged van a Fidesz aljas fenyegetéseiből! Köszönjük!

Jabronka Richárd

loading...