Pattanásig feszült a húr a Parlamentben – a Fidesz valamire készül, felsorakoztatták a kormányőröket

Durva videót tett közzé Korózs Lajos MSZP-s képviselő. A Parlamentben láthatóan elszabadultak az indulatok. Az előző cikkünkben beszámoltunk róla, hogy milyen aljassággal próbálja megfékezni a Fidesz az MSZP módosító javaslatait, amelyekről külön kellett volna szavazniuk a képviselőknek.

A videón Tóth Bertalan az MSZP frakcióvezetője elmondja, hogy több pontban sem állja meg a helyét, hogy a Fidesz nem akar szavazni a javaslataikról, hiszen olyan formai hibákat vétettek, amelyekkel együtt egyáltalán nem bújhatnának ki a felelősség alól.

Tóth Bertalan frakcióvezető hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón közölte, az Országgyűlés hétfőn kezdődő ülésének napirendjéhez – “közérdekből, kiemelten nemzetstratégiai célból” – 2925 módosító indítványt nyújtanak be ellenzékiek közösen, amelyekről külön-külön kell majd szavaznia a parlamentnek.

Harangozó Tamás szocialista politikus beszámolója szerint 12.42-kor sms-ben a fideszesek összehívták az Igazságügyi bizottság ülését, hogy ott döntsenek arról, az ellenzéki javaslatokról nem egyesével, hanem egy szavazással döntsenek. A fenti videóban erről vitáznak a képviselők.

Időközben az Ellenszél információi szerint több helyen is felsorakoztatták az Országgyűlési őrséget. Erről Korózs Lajos is posztolt:

Mire készül a Fidesz? Miért kellenek ezek az őrök, és miért nem engedi az ellenzéket élni az alapvető demokratikus jogaival? Ez felháborító, és minden diktatúrát megcsúfoló cselekménysor!

Kérjük, támogasd az Ellenszél munkáját, hogy továbbra is felvehessük a harcot a Fidesz ármánykodásai ellen! Kattints ide, és nézd meg, milyen lehetőségeid vannak erre!

 

 

loading...