Fontos! Segítséget kérünk, hogy Ellenszélben álljunk ki a kormánypártokkal szemben – rád is számítunk!

Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy hány olyan médium maradt Magyarországon amely mögött nincs hátország, nincsenek milliók, vagy százmilliók, és még mindig próbál fennmaradni. Ilyen az Ellenszél is, amit egy személyben szerkesztek. Nincs mögöttem mecénás, nincs senki, aki akár a fenntartási költségek kifizetésében segítene. Még a „nagy oldalak” is hasonló segélykérést intéznek az olvasókhoz, így én is bátorkodom hozzátok fordulni.

A választás után az Ellenszél olvasóinak zöme kiábrándult, nem foglalkozik a politikai hírekkel, mert elvesztette a reményt. Hátra van azonban még két nagyon fontos választás, így van esélyünk, hogy megmutassuk: mi vagyunk a többség! Ilyenkor a harcot nem feladni kell, hanem még nagyobb lendülettel folytatni, és több energiát fektetni belé. Az Ellenszél ezt szeretné. Véleményszerű írásokkal, vendégírók felkérésével tolmácsolni minél nagyobb felületen a kormánypropagandával szembeni nézőpontokat. Ehhez kérem a segítségeteket!

Hogyan segíthetsz?

  • Nemrégiben az Ellenszél olvasótábora az alábbi médiatermékeket is felülmúlta látogatottság tekintetében:

Szeretnénk ezt a szintet újra elérni, de ehhez a ti segítségetekre is szükség van. Olvassátok cikkeinket rendszeresen, és lehetőségeitekhez mérten osszátok meg őket a saját oldalatokon, és különféle, belpolitikával foglalkozó csoportokban, ezzel eljuttatva írásainkat olyanokhoz is, akikhez máskülönben nem érne el a szavunk.

  • Küldjetek nekünk írásokat, véleménycikkeket az info@ellenszel.hu oldalra. Írjátok ki magatokból, ami bennetek van, hogy publicitást adhassunk gondolataitoknak.

  • Támogassatok minket lehetőségeitekhez mérten bármilyen anyagi hozzájárulással. Minden forintnak örülünk, ugyanis sem Soros György, sem pártok nem állnak mögöttünk, ezt akár büntetőjogi felelősségünk tudatában is kijelentjük. Ha támogatni szeretnétek minket, azt a fenntarto@gmail.com PayPal címre küldött adománnyal megtehetitek akár névtelenül is. Ha nincs Paypal számlátok, de szeretnétek támogatást küldeni, az info@ellenszel.hu címre küldött e-mailben ezt jelezhetitek, hogy kitalálhassunk más alternatívát az adományozáshoz.

  • Lájkoljátok Facebook-oldalunkat, hogy értesülhessetek a legfrissebb híreinkről!

  • Hirdessétek nálunk termékeiteket, vállalkozásotokat. Erről az info@ellenszel.hu címre küldött levélben tudunk bővebben beszélni.

Minden segítséget és anyagi támogatást szívből köszönünk, és reméljük, a továbbiakban is színes, változatos anyagokkal kedveskedhetünk olvasóinknak!

Üdvözlettel felétek Ellenszélből,
Jabronka Richárd

loading...