Rónai Egon páros lábbal gyalogolt az X-faktorba egy szókimondó kiírásban – Veiszer Alinda is velős véleményt mondott

Kép forrása: Kincses Gyula - Rónai Egon Facebook-oldaláról

Az ATV népszerű műsorvezetője nem rejtette véka alá a véleményét. A Facebook-oldalán tört pálcát az X-faktor felett. A kommentekben több híresség, köztük Veiszer Alinda is hozzászólt Rónai Egon kiírásához.

Vajon tényleg ennyire elsilányult a szórakoztatóipar? Veiszer Alinda az alábbi gondolatokat fűzte a műsorvezető bejegyzéséhez, amelyből egy komplett párbeszéd is kialakult:

Veiszer Alinda: Én végignéztem a szériát, mert érdekel. Szerintem a zsűri az első perctől legitimàciós válsággal küzd, kivéve Gáspár Lacit, akinek a vélemenye után sokszor mentek a többiek is. A versenyzők között nagyon is vannak/voltak tehetségesek is, csak azzal, hogy a műsort a felére vágták, egyszerűen nem vtolt lehetőségük fejlődni, vagy csak megmutatni magukat. Pontosan az történt itt is, mint a világban, higy a teljesítmeny és a tartalom sokadlagos kérdés lett az eladhatóság, azaz a marketing mögött. Ennek az is a hátranya, hogy ha az ember követte a résztvevők insta követőinek számat, pontosan meh tudta mondani, ki esik ki.

Rónai Egon: Veiszer Alinda! Látszólag az Insta csak Alexet izgatja, na de az övéi ott is vannak!

VA: Rónai Egon figyu, du negykor megmondtam, ki esik ki. És ez eddig minden alkalommal így volt. Ma ha valamit akarsz, az instán ke menőnek lenni. Amihez viszint teljesítmeny vagy gondolat sokkal kevésbé kell, mint coelhoi gondolatok. Most megmondom, hogy a két fiúcsapat lesz a döntős kettő, mert csapatonként 100 ezer körüli követőjük van. A lánynak meg csak 60 ezer. A csapatok között lesz az első olyan verseny, aminek a kimenetele nem egyértelmű, de az insta dinamikája szerint arra tippelek, hogy az usnk nyer. És ezt csak azért írom le, mert kívancsi vagyok, higy igazam lesz e. Termeszetesen a teljesítményük lényegtelen szempont, és az is tény, hogy ezek a srácok, akiket három hónapja még nem ismertél, posztonként kb 200 ezer forintot is begyűjthetnek a reklámozóktól, akik majd használni fogják őket a reklámkampanyaikhoz.

RE:  Veiszer Alinda persze, és ez rendben is lenne, ha a teljesítményük közben nem
lenne lényegtelen.

VA: Rónai Egon de az insta világban a teljesítmeny lenyegtelen. Erről szól az egész. Ez a fő érdeme az instának, hogy „demokratikus”. Azaz mindenki lehet sztár. És tenyleg.

RE:  Veiszer Alinda persze, de ez nem az insta világ, ez egy tévéműsor, ahol hivatkozási és döntési alap lett az insta. Ettől válik zavaróvá az instabil értékelési elv: a követők száma vagy a produktum jut tovább? Persze, ez teljesen tiszta elveken sosem nyugodott.

VA: Rónai Egon közönségszavazás van, szóval a kérdésed nem adekvát:-)))) es szerintem nagyon is insta világ van:-)

A kommentfolyamhoz Bálint Antónia is hozzászólt, aki így vélekedik Rónai kiírásáról:

„Azon csodálkoztam, miközben a soraidat olvastam, hogy tudtad ilyen tökéletes pontossággal megfogalmazni ugyanazt, amit én is gondolok?!!!? A legmegdöbbentőbb a “ kiszolgáltatott” jelző. Eddig ilyet sosem éreztem. Most meg egyfolytában.”

loading...