A fideszes szavazó bement ma a munkahelyére a tüntetés után – döbbenetes, ami ott várta

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala - a kép csak illusztráció

Elfogtunk egy levelet Virányi Andristól, aki ismét nem hazudtolta meg magát. A Bandita néven publikáló blogger ezúttal elképzelte, milyen az a szituáció, amikor a kormánypártiaknak is szembe kell nézniük a rabszolgatörvény átkaival.

Bejegyzését a szerző engedélyével közöljük:

„Bemegy a közismerten Fidesz szavazó a munkahelyére, és neki lát hegyezni a zabot. Jön az anyag rendesen, de közben azért van ideje gondolkozni.

Hogy a franc essen ebbe a qrva melóba, alig tudok kijönni a fizumból amit érte kapok. Már lassan alig tudok bevásárolni olyan drága minden. Este is nézem a híradót a köztévén, ott meg azt mondják milyen fasza ebben az országban minden, csak úgy szárnyalunk, mindenki minket irigyel. Ki a f@szomnak hazudnak ezek?

Ott áll mellette kollégája, akinek a szíve mindenki által láthatóan bal oldalon dobog és halkan odasúgja neki.

Tál gulyásért szavazó seggnyaló, bent kell maradni túlórázni, hoztak egy adag zabot, meg kell sklejmolni.

Néz nagy szemekkel az Orbán Viktor képét ágya felett tartó faék gondolkodású szaki, próbál kifogást találni a meló alól, meg nem is akar szólni a józan ésszel láthatóan évek óta jól ellátott társához.

Na majd pont ez a migráns betelepítő, CEU vagy min diplomázott, több nyelven beszélő kerítésbontó fog nekem olyat mondani ami kifog rajtam.

Hazaáruló geci- tör ki belőle Bayer Zsolton szocializálódott műveltsége- azt hiszed félek a munkától?

Jöjjön az a svédcapcer, megsklejmolom én úgy a dúzlit, hogy három stadiont lehet építeni belőle egy kórház helyett. Majd az unió mondja meg nekem milyen közvilágításra költsem az adófizetők pénzét. Be fogod a pofád komcsi, neked is jól jön a túlóra, abból mehetsz focimeccsre.

Néz rá a józan ész, közben azon jár az esze, ennek az alkohol biztos nem rombolja az agysejtjeit. Mégis próbál hozzá emberi hangon közeledni.

Semmi baj rezsicsökkentésben tönkre ment kollégám, melózni tudsz, abban nincs is hiba, és a túlórát is bevállalod, ebben is biztos vagyok. Csak most három év múlva lesz ebből lóvét kispofa, addig húzd meg a nadrágszíjad.

Nézi nagy boci szemekkel az eszét használót a Kósa Lajos beszédét értő kormánypárti szavazó, miközben ömlik a zab a szalagon, mint Mészáros Lőrincre a közpénz. Borsónyi agya próbálja feldolgozni a kapott választ, de birkózik vele az értelme, mint Németh Szilárd a katonai emlékművel ami előtt pólóban tiszteleg bal kézzel.

Hazudsz soros bérenc. Be akarod engedni a migránsokat, hogy azok megegyék a nagymamát, és megerőszakolják schmidt mariskát a terror házánál a győztes világháború miatt- ordít bencsik bandi féle kommunista stílusban, mint az munkásőr korában.

A munkát ki kell fizetni, ezt maga az atya úr isten mondta, aki százmilliárdért költözik a Várba, meg Orbán Viktor szerint is. Még hogy három év! Hol élsz te? Aztat a Gyurcsány csinálta, meg a liberók akik beengednék a migránst, és elvennék tőlem a munkámat. Na most hazudsz kutya, nyávogj csak itt nekem ilyen törvény nincs, mert Orbán Viktor nem engedné meg.

Nézi a habzó szájat a józan ész, és próbál hatni az értelemre. Hamar rájön, ennek semmi értelme, de azért elé rak egy Kósa Lajos képet, alatta a szöveggel, amivel az beadta a rabszolga törvényt. Merész feltételezés az értelemtől az olvasás tudásának a feltételezése az alaptörvényt, és a nemzeti konzultációt imának gondoló lény részéről ennek való megértése, de megpróbálja a lehetetlent.

Ezt a kormány adta be törvénynek, mert szerinte az jó nekünk melósoknak-susogja a déli szünetben az Erzsébet utalványt csókolgató, lakástakarékot már nem kötő, macedón korrupt politikust befogadó kétharmadnak.

Az meg csak áll, és meredten nézi a bajszos szar szemöldökén keletkező mosolyt.”

loading...