Megtörtént: Bayer Zsoltot lebuktatták – ebből soha nem mossa ki magát, és Orbán sem segíthet rajta!

Kép forrása: ATV

Mindig tudtuk, hogy simlis, de annyira kézzelfogható bizonyítékot még sosem láttunk róla, mint amit a Comment Blog szúrt ki Bayer Zsolt legutóbbi adásában.

A véresszájú publicista ezúttal olyan bakit lőtt, amiből a legképzettebb fideszes kommunikátor sem tudná kimosdatni. A kormánypárt megmondóembere ugyanis egy orbitális hazugsággal állt elő, amikor a párizsi megmozdulásokról beszélt a műsorában.

Az alábbi videón látható, ahogy Bayer megpróbálja a színvonalas műsorában szemléltetni, hogy ebben a pillanatban mi zajlik Franciaországban. Mondatát egy videobejátszás követi, amelyben látható, hogy traktorral mennek neki a rendőrsorfalnak.

Íme:

A probléma mindössze annyi, mint a régi viccben.

– Igaz a hír, hogy New Yorkban minden héten Mercedeseket osztogatnak?

– A hír igaz, csak nem New Yorkban, hanem Vlagyivosztokban, nem Mercedeseket, hanem Volgákat, nem minden héten, hanem minden nap, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

A Bayer által bejátszott videóban valóban traktort vezetnek a sorfalnak, csak nem 2018-ban, hanem 2015-ben, és nem Párizsban, hanem Brüsszelben, és nem a Macron-féle demonstráción, hanem egy gazdatüntetésen.

Végre sajtóper kilátásba helyezése nélkül is nyugodtan leírhatom az Ellenszélen: Bayer Zsolt hazudott, és minél több emberhez jut el ez a cikk, annál többen értesülnek róla, hogy a magát erkölcscsősznek beállító fideszbérenc, micsoda gazember valójában!

Oszd meg ezt a cikket, ha neked is eleged van a Fidesz hamis propagandájából! Köszönjük!

 

loading...