Döbbenetes információk szivárogtak ki Szijjártóról – megmutatjuk a miniszter személyes titkait

Kép forrása: MTI

A miniszter szó a latin ministerből ered, jelentése: „szolga”. A nép szolgája, ha úgy tetszik. Alázattal, méltósággal tölti be hivatalát, hálával képviseli a választóit. A nagy könyvben legalábbis ezt írják. Szijjártó esetében egy kicsit másként mennek a dolgok.

A 444.hu megszerzett egy listát, amit a külképviseletek protokoll-főosztályainak küldenek el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter látogatásai előtt. A dokumentum megdöbbentő részleteket tartalmaz. Olyasféléket, amelyek teljesen ellentmondanak a fentebb leírtaknak.

Szijjártó nem mer a nép között mozogni?

Az alábbi táblázatban jól látható, hogy a fideszes miniszter nemhogy egy, hanem rögtön kettő darab futóútvonalat is kijelöltet magának a szállodából, attól függ, hogy a magyar lakosság szerény szolgálata közben hosszabb vagy rövidebb távon kíván futni. A testmozgás számára nem az emberek közötti mozgásban merül ki, hiszen ő megérdemli a privát futóútvonalakat is.

A miniszter úr nem úgy étkezik, ahogy a pórnép. Nem elegendő, hogy egy étteremben kiválaszthatja az étlapról a kívánt fogást, Szijjártó előre kiküldi, hogy mire fáj a foga.

A legdurvább rész azonban most következik. A miniszter úrnak nincs ideje beugrani egy kisboltba, hogy vegyen egy tonikot és egy csokit, ő protokoll-ügyintézőkkel intézteti a csemegéjének beszerzését, méghozzá megszabott márkákkal.

Jó étvágyat kívánunk a miniszter úrnak! Reméljük, minden utazása a fentiek szerinti gondtalanságban telik majd! Köszönjük a magyar nép nevében az alázatos szolgálatát!

Jabronka Richárd

 

loading...