Így rendelj ételt kedvezményesen több városban is: megmutatjuk a titkot!

Nem csalás, és nem ámítás. Az egyik feltörekvő ételrendelő alkalmazás, a Wolt, egyedülálló akcióval robban be a köztudatba. Amennyiben először rendelsz tőlük, az első rendelésed összegéből egy részt a cég áll egy kuponkód segítségével. Így tehát, ha csak kipróbálnád, milyen az applikáció, és mellé szeretnél mondjuk egy pizzát, vagy amit épp megkívánsz, nincs más dolgod, mint letölteni az alkalmazást, és beírni az ELLENSZEL kuponkódot. Innentől pedig már csak várnod kell a kajcsit.

Nem is akárhogy:

A Wolt ugyanis mutatja az egyszerű kezelésű applikáción az ételed készületének fázisait, valamint azt, ha a biciklis futár elindult hozzád, és hogy a térképen épp hol tart. Így nem kell készenlétben állnod, elegendő, ha rápillantasz a telódra, és látod, hogy ideje lemenned, mert a szomszéd utcába épp most fordult be az ételfutár.

Fontos megemlíteni, hogy az ügyfél-szolgálatuk úgy működik, mint a Facebook-messenger. Néhány kis arcot látsz névvel, akik kedvesen, mosolygósan bármikor segítenek neked az alkalmazáson keresztül, ha esetleg elakadnál. Bár itt nehéz elakadni, hiszen nagyon egyszerű és frappáns az egész.

Ne feledd tehát: Wolt letöltése, a menüben ELLENSZEL kuponkód megadása, és jöhet a kedvezményes étel! 😉

 

loading...