Elképesztő levél került birtokunkba – túl sok mindenre derül fény benne a Fideszről

MTI/EPA/Luong Thai Linh

Túl sok dolog van abban a levélben, amit nem akartunk tudni a Fideszről. Ezek közül mindössze egy dologra lettünk volna kíváncsiak, és ebben nem fogunk kertelni:

mi a fészkes fenének kell a magyarok adófizetői pénzéből 7 milliárd forintból művelődési házat építeni Vietnamban?”

Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő is erre kereste a választ, amikor is írásbeli kérdést tett fel Magyar Levente Parlamenti Államtitkárnak „7 milliárd egy Hanoi Művelődési Házért? Mire Még?” címmel.

A képviselő kérdésére elképesztő válasz érkezett.

ű

Ebből kiragadnánk egy nagyon fontos részletet:

„találkozási pontként szolgál majd a korábban Magyarországon tanult vietnami állampolgárok számára, akik közül sokan ma is magas rangban, vezető pozícióban dolgoznak.”

Így tehát Magyar Levente államtitkár úr teljesen normálisnak tartja, hogy egy kommunista pártállam magas rangú, vezető kádereinek kinevelését mind a magyar oktatási intézményekben, mind a magyar pénzből épített vietnami „művelődési házakban” biztosítani lehessen.

Orbánék elkezdték felfedezni a hasonszőrű országokat, és testvér-kapcsolatokat létesíteni velük, hiszen ez a jövő: PAKSKETTŐ, Vietnam, Erdogan, Kína. Mi lesz a következő? Kim Jong Unt Orbán is meghívja egy birkapörköltre, ahogy azt Alekosz tette?

loading...