A talajba taposta Orbánt a népszerű blogger – megmutatjuk, mivel

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Frappáns írással jelentkezett Bandita blogja. A szerző engedélyével változtatás nélkül tesszük közzé.

„És akkor mi van, ha Orbán Viktor 17 milliárdos repülővel jár meccset nézni? Ki van rajta akadva mindenki? Miért? A repcsi nem az ő nevén van, egy haverja adta neki kölcsön, mert sietnie kellett a meccsre. Ment volna az Airbusszal ami nem kormánygép, hanem honvédségi szállító jármú a bakáknak? Csak érdekes módon mostanában a kormány használja. Az jobb lett volna? És így lehet igazán egy országot hülyének nézni.

Orbán a repcsikkel különbséget tesz a lopás, meg a lopás között! Az egyik gép az adófizetők pénzén van, és a másik is. Focimeccsre Garancsi adja oda neki az övét, aki több százmilliárdot nyert a közbeszerzésen, a másik gépet meg az adófizetők vették neki, meg a katonáknak. Csak azok nem használják, mert gyalog harcolnak. Orbán meg nem. Csak ezt nem érti a józan eszét használó! Van a menekültek elleni harc az adófizetők pénzén, meg a szórakozás a közbeszerzés nyerteseinek a hálájából. Pont. Ja, hogy ez egy és ugyanaz? Teccetek volna áprilisban ez ellen tenni! Mert akkor még ez nem látszott? Dehogynem!

Orbán Viktor vagyontalan, szerény, a megtakarításait is más neveken tartja annyira nem szeret vele dicsekedni. Az egyik megtakarítása a gázszerelőnél van, a másik annál a kötélbarátnál aki most a segge alá tette ezt a gépet, hogy Viktor időben odaérjen a Vidi meccsére. Mert az fontos! Fontosabb mint a Honvéd kórház sürgősségije, fontosabb az oktatás színvonalánál, fontosabb a költségvetés egyensúlyánál.

Vagy nem ezért épített egy stadiont a háza mellé? Vagy szerte az országban? Inkább ezt rakott minden önkormányzat nyakába teherként, mint hagyta volna azokat dönteni, mire is lenne szüksége a helyi közösségnek. Mert Orbán Viktor azt is jobban tudja kinek mire van szüksége, és két meccs között el is dönti kinek ad, vagy kitől vesz el. Mert elvenni is nagyon tud, meg adni is. Na ebből a kettőből van a magánrepülő is, meg a kastély a kutyának, gumicsizma a gázszerelőnek ha trágyázni akar. És ebből áll saját lábon a szaros pelenkát csak külföldön eldobni hajlandó királylány is, a pufidzsekis férjével. Hogy a kis szarházit idézze az emlékezet: Közötök?

De mit kell ezen magyarázni? Orbán Viktor jóvoltából Garancsi István milliárdos lett a közbeszerzéseken, vastagon fogó tolla milliárdossá tette. Orbán Viktor nem a két szép szeméért hagyta meggazdagodni a kis szemüveges macskajancsit, keményen szorítja a tökét mikor az elszámolásra kerül sor. Ennek egyik látható eredménye a magángép tizenhét milliárdért. Mert azt Orbán Viktor vetette meg vele, hogy tudjon mivel meccsre járni két milliárd lopott közpénz számolgatása közben. Mert annak érdekében a másik kezével Lőrinc tökét is szorongatja, aki meg még örül is ennek, és úgy tesz közben, mint aki nem analfabéta. És Orbán Viktor többi keze egyéb torkokat meg heréket morzsolgat, akik gyűjtik neki a közpénzt a nyugdíjas évekre. A hazát nem ingyen védik, és egy olyan kaliberű vezető mint Orbán Viktor bizony a gazdasági növekedés igen magas százalékát képes hazavinni a saját lábra állás érdekében.

Viszont nagy ötlet feljelenteni ezért. Van rá esély, Polt Péter belehal a röhögésbe mikor a kezébe veszi az erről szóló dokumentumot. Mert ő még a repülőt sem fogja megtalálni, az eljárást pedig soha nem fogja elindítani. Ahogy általában az történni szokott.

Lehet ezen kiakadni, lehet ezzel viccelni, Orbán Viktor a saját gépén repül focimeccsre ha külföldre hívja a kezdőrúgás. Pont.”

loading...