„Magadnak keress menyasszonyt, ne Jézust traktáld ezzel!” – nyílt levél Orbán Gáspárnak

Kép forrása: RTL-klub

Csá, Gazsi!

Biztosan morci vagy rám, amiért feljelentettelek a múltkor, de ne aggódj, a rendőrség nem indított nyomozást, hiába bohóckodtál idegen nyelveken, hogy reményt adj emberek gyógyulásához. Most egy másik témában szeretnék szólni hozzád.

Az alábbi hirdetéssel kapcsolatban írok.

Férfi erősítés? Jézus menyasszonya? Noha a 444.hu egészen pontosan kifejtette azt a teológiai utalást, amit Jézus menyasszonyaként értelmeztek, de ettől ugye tisztában vagytok vele, hogy egészen röhejes a felhívásotok?

Azon túl, hogy kb. egy füstös, homoszexuális (vagy ahogy Tarlós István fogalmaz: „diszkógömbös”) szexklubtól tudnék ilyen blaszfémikus hirdetést elképzelni, még önkéntelenül a saját hölgy híveiteket is degradáljátok egy cecelégy szintjére azzal, hogy „ők már bizonyítottak.” Ők már vannak elegen. De mi is a létszámukkal a problémátok? Isten előtt nem egyenlő tán mindenki? Vagy hát igen, egyenlő, de mégis jó lenne oda több fiú nem? Hiszen azért a Felház nem egy lacikonyha, ahol csak az oldalbordákat látják szívesen. Jézus talán meg tudja oldani a menyasszonykérdést, lehet, hogy ideje lenne magadnak találnod a szüzességi fogadalmat tett barátaiddal együtt, rátok férne. (Ha már úgyis fiú személyében kerestek, ti is válogathattok a felhozatalból, nincs abban semmi szégyen, legalább nem lesztek ilyen frusztráltak.)

Közben folynak be a tízmilliók az alapítványhoz, ami nem a Felház(!) és mennek is el a hitéleti tevékenységre, meg a gyógyításra, térdremegésre és minden színjátékra, amit Jerry Springer is megirigyelne, ha nem szűnt volna meg nemrégiben a műsora.

A legnagyobb baj nem veletek van, hiszen megtaláltatok egy piaci rést. Rájöttetek, hogy apád pártja már annyira elbutította a magyarokat, hogy nemcsak a közép- és időskorúak társaságában, hanem egyetemista szinten is igény van erre az asztaltáncoltatós baromságra. Egyre nagyobbak lesztek, egyre nagyobb befolyással.

Egy országot akkor lehet igazán megkaparintani, ha a Király és az Egyház már nem két külön hatalom, nem igaz? Főleg, ha mindez családon belül marad…”

Jabronka Richárd

loading...