Ráléptek Rétvári Bence tökeire, de amit reagált, attól kiráz a hideg

MTI-fotó: Kovács Tamás

Eredetileg Kásler miniszternek tette fel írásbeli választ igénylő kérdését Ungár Péter LMP-s honatya, de arra Rétvári Bence válaszolt. Ungár egyértelmű, konkrétumokkal alátámasztott kérdésekkel tenyerelt bele Rétváriék zavaros és értelmetlen mesevilágába, de ez nem befolyásolta az államtitkárt abban, hogy hozva a formáját kitérő, nyámnyila választ adjon.

Tulajdonképpen ennél lényegre törőbb, érthetőbb kérdést aligha láttunk az utóbbi években. Azt gondolnánk, hogy a Fidesz is méltó módon reagál majd rá, de ehelyett egy, a NER-hez nagyon is illő válasszal reflektált Rétvári.

Tehát összefoglalva: minden szép, minden jó, az égvilágon semmi probléma nincs. Ahelyett, hogy egy államtitkár a megoldásokra törekedne leírja két oldalban, hogy mennyire okos a kormány, és teljesen figyelmen kívül hagyja a támogatások egyenlőtlenségét, holott egy élettársi kapcsolatban élő pár ugyanúgy családot alkot a gyermekeivel, még akkor is ha az Alaptörvényben más a definíció. A gyakorlatban a család akkor is család, ha azt a Fidesz nem tartja annak…

 

loading...