„Csak mert viszket, nem kell rögtön szétdobni a lábukat” – így ír a nőkről egy fideszes „úriember”

Dúró Dóra bejelentette, hogy határozati javaslatot nyújt be arról, hogy terhességmegszakítás előtt kötelező legyen meghallgatni a magzat szívhangját. Ennek kapcsán elindult a fideszesek között is a diskurzus, méghozzá nem is akárhogy. A „Magyar vagyok és Fidesz-szimpatizáns” nevű Facebook-csoportban egészen elképesztő megközelítéssel értelmezték a javaslatot a kormánypárt hívei.

A neveket kitakartam, de egy „úrét” mindenki számára láthatóvá tettem, mert egy ilyen markáns és férfias véleményt bizonyára névvel és arccal is szívesen vállal az illető.

Amikor a csoportban felmerült Dúró javaslata, Sárközi Tibor az alábbiakat kommentelte a poszthoz:

Felhívnám a figyelmet arra is, hogy négyen a fideszesek közül biztosan egyetértenek ezzel a férfias kiállással, ugyanis a poszt születése után nemsokkal már ennyien lájkolták is azt.

Ugyan az eset zárt csoportban történt, így azzal, hogy megosztom a név elrejtése nélkül, nem éppen szabályos, de ha emiatt Sárközi úr beperelne, nyilvános tárgyalást kérnék, és ugyanúgy az Ellenszél hasábjain, ahogy ezt a cikket írom, közzétenném azt a videót is, amikor az illető kiáll majd a véleménye mellett a tárgyalóteremben is.

Nem baj az, ha néhány ilyen erős és bátor hazafit megismer a közvélemény. A büntetést pedig jó szívvel fogom benyelni.

Jabronka Richárd

Ha te is szeretnél segíteni abban, hogy Sárközi úr meglátásait más is megismerje, oszd meg ezt a cikket, hogy mégtöbbekhez jusson el! Köszönjük!

loading...