Rendkívüli fejlemények Kósa-ügyben: sokkoló rendőrségi körözési fotó került ki

Kép forrása: MTI

Kósa Lajos állítása szerint egy csalás áldozata lett. Hiába a közgazdász végzettség és a politikai jártasság, a minisztert meg tudta vezetni egy csengeri nő, aki tulajdonképpen végtelen pénz kezelését bízta rá. Mindez teljesen normális és elfogadott közéleti jelenség Magyarországon, és tulajdonképpen az egyetlen reális magyarázat arra, hogy Kósa miért fogadta el ezt a visszautasíthatatlan ajánlatot.

Ehhez a sztorihoz a rendőrség is alkalmazkodik, ugyanis kitettek egy fotót, amivel talán egy kicsit elkéstek.

Eszerint Szabó Gábornét csalás gyanúja miatt keresi a rendőrség. Mindezt úgy, hogy sem a rendőrök, sem Kósa, sem Kósa emberei-tanácsadói nem gyanakodtak csalásra, csak miután a miniszter erre hivatkozott, amikor nyilvánosságra kerültek a közjegyző által aláírt dokumentumok. (Aki szintén nem fogott gyanút.)

Szabó Gáborné jelenleg Svájcban van, félti az életét, segítséget kér a védelmében a svájci hatóságoktól, és kintről úgy nyilatkozott:

„Eddig. Ráadásul egy ember életébe, férjemébe, került, amit Kósa Lajosnak is köszönhetek. Meg a rengeteg hamisítványnak, amit kitesznek az internetre, meg e-mailekről, amit levesznek az én levelezésemből. Nekik az lenne az elégtétel, ha engem a férjem mellé temetnének, mert akkor már mondhatnák, hogy csalás volt az egész.”

Akárhogy is, a folytatás mindenképp érdekes lesz.

loading...