Ítéletet mondtak a Fidesz felett: innen már nincs visszaút

Forrás: MTI

Az utolsó ítélet

Elképesztő az emberek bölcsessége: egy új kutatás eredményei ugyanis azt mutatják, hogy a többség szerint a Fidesz már nem is próbálja titkolni a korrupciós ügyeit.

A 24.hu beszámolója szerint a Republikon készített egy átfogó felmérést, amely szerint

„az emberek több mint fele (56 százaléka) gondolja úgy, hogy a korrupció veszélyes méreteket ölt Magyarországon, 40 százalékuk szerint gyakorlatilag teljesen átszövi az országot.”

Ez pedig valami egészen félelmetes eredmény. Azt jelenti ugyanis, hogy a saját hazánkban az emberek túlnyomó része már nem bízik a közösségben, a nemzetben, tehát a saját hazájában, mert feltételezik, hogy itt mindenki korrupt és mindenki mindenkit lefizet.

Ráadásul a megkérdezettek több, mint fele úgy vélekedik, hogy

a korrupció már az ország működésére is veszélyes,

54% szerint pedig azért borzasztóan felháborító az egész, mert a jelenlegi kormányzat már meg sem próbálja eltitkolni a korrupciós ügyeket.

Továbbá a 24.hu szerint „a felmérésben részt vevők 53 százaléka egyetértett azzal a kijelentéssel, hogy a kormány arra költi az adófizetők pénzét, hogy a hozzá közel álló emberek meggazdagodjanak.”

Tehát így állunk. Ez lett Orbán „Nemzeti Együttműködéséből”. Hol vannak már azok a régi ígéretek az ország felemeléséről, a polgárosodásról és arról, hogy hipp-hopp utolérjük Európát? Gyakorlatilag sehol. Ami maradt, az pedig nem más, mint a kiábrándulás és a végletekig túltolt harácsolás. Nagyon remélem, hogy ennek mielőbb vége lesz.

loading...