Mucsi Zoltán frenetikusat alakít egy olyan videóban, amitől Orbán sikítófrászt kapna

Kép forrása: Duna TV - Youtube

Tolerancia? Elfogadás? Empátia? Sokszínűség? Régen ezek a kifejezések nem számítottak szitokszónak. A gyermekek az iskolában tanultak róluk, a politikai szereplők – akkor is ha nem értettek egyet velük – tiszteletben tartották ezeknek az értékeknek a közvetítését. Manapság már ciki, ha valaki nem a Soros-tervről, nem a migránshordákról, hanem az emberségről beszél.

Mucsi Zoltán és Ekanem Bálint Emota frappáns, humoros kisfilmben mutat rá az előítéletek tévútra vezetésére, és arra, hogy a buta, üres gyűlölet mennyire nélkülözi a racionalitást és mennyire buta szituációkat eredményezhet.

https://www.youtube.com/watch?v=8B75wVpQfLQ

A videó részlet a Tóth János című sorozatból, ahol a címszereplő élete válságba kerül. Miután Jánost munkahelyéről kirúgják, és anyja összeköltözik húsz évvel fiatalabb szeretőjével, hősünk kénytelen 55 évesen új életet kezdeni. Elhagyja a családi fészket és összebútorozik vidéki unokaöccsével, Molnár Balázzsal. Az agglegény János, akiről egész életében anyja gondoskodott, és a fiatal vidéki fiú, aki épp most kezdi gyógyszerész tanulmányait a fővárosban, együtt indul el a felnőtté válás rögös útján.

 

loading...