Durva, hogy mire keresnek Wittner Mária mellé közel 2000 embert – eláll a lélegzeted, ha megtudod

Tavasszal nagy eseményre készül az ország. Egy olyan giccsparádét fognak csapni Budapesten, amilyet már nagyon rég nem láttunk. Sőt, az sem biztos, hogy valaha is láttunk egyáltalán.

A hirado.hu közlése szerint március 16-án egy 1848 méteres magyar zászlóval üdvözöli az ünnepnapot az 56 Lángja Alapítvány, amit 1848 személy segítségével visznek majd végig a budapesti Andrássy úton.

Ez még mind semmi, most jön a java:

Az esemény védnökei Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, valamint Wittner Mária zászlóanya(!), 1956-os forradalmár…

Magánszemélyek, civil szervezetek, iskolák, egyesületek, sportegyesületek és hagyományőrzők, családok, önkormányzatok, cserkészcsapatok, külhoni és magyarországi, határon túli és a világban szétszórt magyar közösségek jelentkezését is várják.

Az 1848 méteres zászlót közadakozásból és a zászlóvivők „nevezési díjából” kívánják megvalósítani, bizonyítván, hogy mennyire becsüljük hazánkat, szeretjük zászlónkat, hagyományainkat és kultúránkat.

Wittner Mária tehát nyugdíjazása után sem unatkozik, úgy tűnik, zászlóanyaként bármikor mutatja nekünk a magyarság fényességét, utunkat a nemzet felemelkedése felé. Reméljük, a közadakozás és a nevezési díj fedezi majd ezt a méltóságteljes eseményt. Ha pedig nem, Viktor majd biztos kipótolja a maradékot…

loading...