Tarlós István fellázadt Orbán ellen: a főpolgármesternek most elszállt az agya

Forrás: MTI

Váratlan fordulat

Valami egészen döbbenetes dolog történt a magyar politikában. Budapest főpolgármestere (a második legerősebb választott pozíció Magyarországon), Tarlós István fellázadt Orbán Viktor ellen!

A történet a következő: a Parlament tegnap hozta meg a magyar Tenisz Szövetség elnöke által benyújtott javaslatot, amely megengedné, hogy egy 26 méter magas teniszstadiont építsenek a Margitszigetre. És mivel ez a beruházás kiemelt minősítést kapott, nyugodtan figyelmen kívül lehetne hagyni bármilyen természetvédelmi előírást.

Az MTI szerint ugyanis

“az új épületet és az ideiglenes lelátókat illetően nem kell figyelembe venni a fővárosi önkormányzati rendeleteknek a parkolás rendjére, az építtetők személygépkocsi-elhelyezési kötelezettségére, a fás szárú növények védelmére, kivágására és pótlására vonatkozó, valamint az árvízvédelemmel összefüggő előírásait.”

Ez pedig kiverte a biztosítékot Tarlós Istvánnál, aki nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy

“a döntést a főváros nem hajtja végre.”

Mivel már csak az április választás után ül össze az Országgyűlés, a konfliktus akár hónapokon keresztül is elhúzódhat. Érdekes, hogy Tarlós pont a kampányhajrára időzítette ezt a lépését. Vajon üzenni akart ezzel? Behúzta a kéziféket és jelezte Orbán Viktornak, hogy a budapestiek bajszát ne húzogassa? Vagy a Fideszen belüli rivalizálásnak lehetünk tanúi? Esetleg egyszer az életben a főpolgármester tényleg Budapestet akarta megvédeni a kormány eszetlen tombolásával szemben? Bármelyik is az igazság, abban mind egyetérthetünk, hogy ami Orbán Viktort gyengíti, az az egész országnak jó.

74 Comments

 1. Jó lenne már ha valaki megállítaná ezt a cirkuszt, mert másra sokkal nagyobb szükség volna ( pl. egészségügy, oktatás).

 2. Ezt csak mi, választók tudjuk megállítani. És bármennyire is nem értünk egyet az idióta ellenzék széthúzásával, EL KELL MENNÜNK SZAVAZNI, mert csak így tudjuk megállítani ezt a cirkuszt.

 3. A főváros nem úgy müködik mint Felcsút ,hódmezővásárhely,debrecen,hogy igérünk a városnak minden szart, a szavazatokért,a Budapestiek nem vevők Orbán hülyeségeire,akármennyire szeretné megkaparitani Budapestet,meg szegedet,,nem fog neki összejönni,mert hála istennek ott még az emberek tudnak gondolkodni!

 4. Mást is mondott: előbb megbeszélik a budapesti képviselőkkel, de egyébként az építéssel semmi baja sincs!

 5. A főpolgármester úr lehet, hogy tud valamit a választások eredményével kapcsoltban? Azt látom, hogy Tarlós Istvánt nem tudják rossz hírbe hozni, tehát nem olyan mint a kormány.

 6. Nem hiszek én Tarlos müfelháborodasára. Ha orbánnak kell a tenisz-stadion, meg fogja csinálni. Hacsak….. hacsak a budapestiek meg nem akadályozzák!

 7. Itt a pont ! A szavazófülkébe nem az ellenzék , nem a kormánypárt, nem a kamupártok hanem a magyar állapolgárok mennek ! Sajnos a határontúli csürhe levélben is szavazhat !

 8. Műbalhé…

  Tarlós kilóra megvett orbáncsicska.

  A hazug narancsos karaktergyilkosok nélkül sose lett volna főpolgármester.

  Amúgy is jobb ha kussol, a Margitszigetet nagyon simlis módon vettel el a főváros a XIII. kerülettől, emlékezzetek csak!

 9. Én nem tudom elzavarni az anyjábaorsóst, deBUDAPESTIEK FELCSUT lesz a FŐVÁROS !!!nektekmeg marad akirályi vár ahova látogatóbamegy !!ADUNAá-tleszirányitva, hogy tengeralattjáróval zudjon putyinhozmenekülni !!

 10. Nem Tarlósnak kell hinni, hanem el kell menni szavazni MINDENKINEK ápr.8-án és úgy kell ikszelni, hogy ez a banda eltűnjön! Ez a vidéknek is szól, ne várják, hogy Budapest egyedül ki tudja söpörni őket. A szavazók döntő többsége vidéken él!

 11. Ebbol is latszik hogy tok mindegy jobb oldal baloldal, az atlag magyar idiota, gyulolkodo loni valo kreten. Az hogy a kormany ilyen dontest hozott, az nem minositi at a hatarontuli magyarokat csurheve. Akar egyetertesz ezzel a torvennyel, akar nem.

 12. A határontúliak bizony rászolgáltak a csürhe jelzőre ! Milyen emberek akik pénzért mindenre hajlandók? Arról volt szó, hogy állampolgárság, de már akkor tudni lehetett ,hogy egy követelődző népség ! A bozgorok különösen mocskos fajzat , mert Csau diktátor nem tetszett nekik, de most Orbán diktátort megszavazzák ! Ha a törpe és maffia bandája nyer, akkor az EU tagságunknak annyi, de a bozgorok maradnak EU tagok, mert román állampolgárok ! Ha ez bekövetkezik, akkor a bozgorok seggét szétrúgjuk !

 13. Lattam olyan irast amiben valamelyik kikerte maganak hogy az o magyarsagat politikai jatszmakra hasznaljak fel. Volt olyan aki szinten ertetlenul allt az elott hogy miert szavazhat ha nem ott adozik. egyebknt ez is egy sokretu kerdes, pro, kontra ervekkel. Itt az egyetlen tiszta kontra erv az, hogy a Londonban egymas mellett dolgozhato ket magyarbol az egyik levelbe szavazhat, masik meg mehet a kovetsegre, es ez igy nagyon nem korrekt. Az osszes tobbi erv mar eleg felemas.

  Egyebkent te az elo peldaja vagy annak hogy miert kell menekulni otthonrol. Mert mindegy milyen part, csak a gyulolkodes es ostobasag
  arad mindenhonnan. Az irasodbol nahyon szepen kiderul, hgoy az eletedben egyetlen dolgot tudsz felmutatni, azt hogy nem bozgornak szulettel. De dns vizsgalatra ne menj, mert lehet ez a piciny buszkeseged is szetfoszlana.

 14. Te aztán nagyon ismersz és ismered az életemet! Pofázol, anélkül hogy ismernéd a belföldi helyzetet ! A mocskos bozgorok Trianon óta ajvékolnak, a potyát lesik ! Csau diktátor sok borsot tört az orruk alá, ezért most Orbán diktátorra szavaznak a mocskos férgek, talán bosszúból ! Rám ne bosszúskodjon egyetlen szőröstalpú bozgor sem, mert nem tettem ellenük semmi rosszat ! Sőt ! A befizetett adómból tömték őket és a ’89 -után áttelepülőket is az adómból stafírozták ki. Szerinted szeretnem kéne a moslék fajtájukat? Tőkés milliárdokat kapott közpénzből ,hogy szervezze a . szavazókat! Bevallották, hogy Orbánék nekik köszönhetik a 2/-3-dot. ! Az ukrán csaló nyuggerek , a kilóra megvett bozgorok és a belföldi agymosottak beszavazzák a 2/3-dot és a hazámat ezzel 50 évre elmeszelték ! A mi fiataljaink nyugat -Európába menekülnek a nyomorúság elől , a bozgorok pedig élik világukat ! Te foglalkozz anyáddal . mert ha itt él, akkor már lehet, hogy jövőre nem kapja meg a betegségére megfelelő gyógymódot, mert a narancsos férgek nem teszik ezt lehetővé ! Buta vagy mint egy vadbarom ! Nyomod a süket szöveget, anélkül, hogy tudnád mi a helyzet belföldön ! Remélem nem itthon rontod a levegőt agymosott !

 15. Kedves Vera, tudtad-e, hogy a románok téged is bozgornak hívnak? Egy undormány féreg vagy a kommentjeiddel, Duna mélyére való gusztustalan rittyó.

 16. Ha idehaza mindenki képes lenne felfogni, hogy ez a köpedék Fidesz ez milyen irányba terelei a dolgokat, akkor a határontúliak minden szavazata nem lenne elég hogy kormányon maradjanak. Az igazság viszont az, hogy a hazaiak olyan birkák, hogy megszavazzák újra és újra ezeket a népnyúzó tetveket, és akkor jön egy ilyen elborult agyú (de legalább nem fidszes) birka mint te, és nekiállsz terelni a felelősséget és a határontúliakra kenni mindent. Mekkora tipikus kismagyar pancser vagy bazdmeg. A mi tetves hazai testvéreink szavazták meg másodjára ezt a redves fideszt, nem kellett nekünk se székely se délvidéki se kárpátaljai. Elbasszuk mi magunknak segítség nélkül is, ez a kurva nagy igazság. Te meg csak fröcsögj a határontúliakról mintha mindenről ők tehetnének te primitív kretén.

 17. A románok az erdélyi csürhét hívják hontalannak . Jogosan ! Ez az alja népség ha az érdekeik úgy kívánják akkor románok, ha érdekeik úgy kívánják akkor magyarok ! Szerintem nekünk a románokkal kell összefognunk és adni a mocskos kétszínű pofájukra !

 18. Tőkés kurvahajcsár Ladislaus mondta, hogy az erdélyieknek köszönhetik a 2/3-od Orbánék ! Nem én találtam ki ! Ha nem lett volna 2/3-duk akkor is más lehetett volna a helyzet! Soha de soha nem fogom megbocsátani a határontúli büdös-bunkó barmoknak ezt! Lehet engem gyalázni, de nem tudjátok, hogy milliók kerültek lehetetlen helyzetbe emiatt ! …most jön az áldozathibáztatás jó magyar szokás szerint, de a bozgoroknak akkor sem fogok megbocsátani soha ! SOHA !

 19. Milyen hontalan csürhéről beszélsz te tudatlan proli tuskó? Az erdélyiek Árpádék honfoglalását megelőzően már a területen éltek, azt követően pedig fontos határvédelmi feldatokat láttak el. A magyar kultúra szerves részét képezi a székelység népművészete, ők az egyik legerősebb nemzeti identitással bíró csoportunk! Az hogy jelenleg a Fidesz őket is felhasználja az alávaló politikai céljaiért az nem az ő hibájuk, neked ezen túl kéne látnod. Ezek után hogy mered te, tudatlan bunkó lecsürhézni őket? Fogjál össze a románokkal te okádmány puhatestű, mást úgyse nézek ki belőled.

 20. A székelyek, csángók aki Erdélyben őshonosak a magyarhoz nagyon hasonlatos nyelvet beszélnek ! De nem magyarok ! Az igazi székelyek sohasem tartották magukat magyarnak ! ………Kis besúgó Wirsz ! Jelentsél ! Lesz@rom azt a buta fejedet ! Talán megköszönjem a mocskos erdélyi csürhének, hogy Orbán diktátorra szavazott / szavaz ? Tőkés Ladislaus? ……aki milliárdokért szervezte az erdélyi szavazókat ? Róla mi a véleményed ? ….elmondása szerint, nekik köszönhetjük Orbánék 2/3-dát! Szerinted, mit kéne tennem, megköszönni a ingyenélő, dologtalan mocskoknak, hogy a diktárorra szavaztak ! Ezek 2 fillérért nem csak az anyjukat, hanem a medvét is meghágják !

 21. Mi az ördögnek kell leállni vitatkozni egy ilyen wirszel, vagy mivel??? Az, hogy meglengette a jelentést, máris kiderült, hogy egy ócska fasiszta fideSS buzi. szót sem érdemel. Egyébként, pedig tökéletesen igazad van, hogy a szőrörtalpúak ne szavazzanak, már csak azért se, mert nem veszik észre ezek a szerencsétlen medve pásztorok, hogy csak ilyenkor számítanak embernek a fideSS szemében. A választások után ugyanúgy leszarják őket mint eddig. Ha ezt nem látják, akkor meg is érdemlik.

 22. I enjoy you because of every one of your work on this blog. Kim loves working on investigation and it is simple to grasp why. I learn all regarding the dynamic medium you convey very useful secrets on your web blog and as well inspire participation from website visitors on this point while our simple princess has always been studying a great deal. Have fun with the remaining portion of the new year. You are carrying out a useful job.

 23. Good day! I could have sworn I’ve visited your blog before
  but after going through a few of the posts I realized it’s new
  to me. Regardless, I’m certainly happy I stumbled upon it and I’ll be bookmarking it and
  checking back often!

 24. Status Auto Liker, Autoliker, Autoliker, Facebook Liker, autoliker, Status Liker, Working Auto Liker, Increase Facebook Likes, auto liker, Auto Liker, Facebook Auto Liker, Autoliker Facebook, Fb Autoliker, Facebook Autoliker, Auto Like, facebook auto liker, Photo Auto Liker, auto like, autolike, Photo Liker

 25. ปั๊มไลค์เพจ, เพิ่มไลค์เพจ, ไลค์เพจ, ปั้มเพจ, ปั้มไลค์แฟนเพจ, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, ปั๊มไลค์แฟนเพจ, เพิ่มไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์เพจ facebook, ปั๊มไลค์เพจ

 26. ผู้นำด้านที่ปรึกษาการตลาดออนไลน์ของไทย เพิ่มไลค์ ปั้มไลค์แฟนเพจ รับเพิ่มไลค์แฟนเพจ เพิ่มยอดไลค์ ปั้มไลค์ ปั้มไลค์คนไทย

 27. บริการปั้มไลค์ฟรี, ปั้มไลค์ราคาถูก, รับไลค์ครบวงจรทั่วไทย, เพิ่มไลค์เพจ, ไลค์เพจ, รับทำเพจสินค้าพร้อมยอดไลค์, การเพิ่ม Like เป็นการเพิ่มโอกาสทางการขายสินค้าของคุณนั่นเอง ด้วยงานบริการเพิ่มไลค์แฟนเพจระดับมืออาชีพ ประสบการณ์การทำงานหลายปี, รับไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์เฟสบุ๊ค, ปั้มเพจ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการยอดไลค์เพจเพจเยอะๆ, เพิ่ม Like, ปั้มไลค์รูปเฟส, ปั้มไลค์มือถือ, รับสร้างแฟนเพจพร้อมยอดไลค์, รับจ้างปั้มไลค์, เพิ่มไลค์คนไทย, ปั้ม Like ฟรี, Auto Like, ปั่นไลค์, ซื้อไลค์แฟนเพจ, โกงไลค์, ไลค์คนไทย 100%, ปั้มไลค์เพจคนไทย, รับเพิ่มไลค์, บริการเพิ่มไลค์แฟนเพจฟรี, ปั้มไลค์ Facebook, กดไลค์แฟนเพจ, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, ปั้มไลค์เพจฟรี, ปั้มไลค์ ในโทรศัพท์, เพิ่มไลค์แฟนเพจ, Pump Like, รับจ้างกดไลค์, รับเพิ่ม Like Fanpage Facebook ราคาพิเศษ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการเพิ่ม Like Fanpage ให้ดูเป็นความน่าเชื่อถือของร้าน, ปั้มเพจเฟสบุ๊ค, รับปั้มไลค์เพจ, ไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, จ้างไลค์รูป, ปั้มโพสต์, ปั้มไลค์เพจ Facebook, ปั้มไลค์สถานะ, บริการเพิ่ม Like ให้แฟนเพจของคุณ โดยทีมงานระดับมืออาชีพ ในระยะเวลาอันสั้นและราคาถูก รับประกันไลค์จากคนไทย 100%, ปั้มไลค์ทั่วไป, ปั้มไลค์เพจ, ปั้มเพจ, กดไลค์รูป, จ้างกดไลค์, รับปั้มไลค์รูป, กดไลค์, Up Like Fanpage, จ้างเพิ่มไลค์, Like Fanpage, ไลค์แฟนเพจ, จ้างปั้มไลค์, เพิ่มไลค์, ปั้มไลค์, ไลค์แฟนเพจได้สูงสุดหนึ่งล้านไลค์, ปั้มไลค์รูป, Add Like Fanpage, รับ Like Fanpage, ไลค์แฟนเพจราคาถูก, เพิ่มไลค์แฟนเพจ ราคาถูก, รับจ้างเพิ่มไลค์, เพิ่มไลค์ฟรี, ปั้มยอดไลค์เป็นคนไทย 100%, บริการเพิ่มไลค์เฟสบุ๊คให้แฟนเพจ, ปั้มรูป, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจ เป็นการโปรโมทแฟนเพจ เพื่อเพิ่มยอดขายสินค้าได้, บริการปั้มไลค์แฟนเพจฟรี, รับทำไลค์แฟนเพจจำนวนมาก, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, แฟนเพจพร้อมยอดไลค์, กด Like, ปั้มไลค์รูป Facebook, ปั้มไลค์ง่ายๆ, รับทำไลค์ครบวงจร, ปั้มไลค์ครบวงจร, ปั้มไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์ฟรี, รับทำเพจเฟสบุ๊ค, จ้างไลค์

 28. ปั้มไลค์.com แหล่งแลกไลค์สำหรับคนไทย ระบบแลกไลค์ที่ดีและเสถียรที่สุด ในปัจจุบัน! ปั๊มไลค์ ปั๊มไลค์บนมือถือ แลกไลค์ โกงไลค์ แฮกไลค์ รูป โพส สเตตัส วีดีโอ คอมเม้น แฟนเพจ ผู้ติดตาม Like Hacklike Pumplike Instagram Youtube Twitter และอีกมากมาย ฟรี!

 29. There are actually a number of details like that to take into consideration. That may be a great point to bring up. I offer the thoughts above as common inspiration but clearly there are questions just like the one you deliver up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round issues like that, but I am positive that your job is clearly recognized as a good game. Each boys and girls really feel the impression of only a second’s pleasure, for the remainder of their lives.

 30. This is very interesting, You are a very skilled blogger.

  I’ve joined your rss feed and look forward to
  seeking more of your fantastic post. Also, I’ve shared your web site in my
  social networks!

 31. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on various websites
  for about a year and am concerned about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I
  can transfer all my wordpress content into it?
  Any help would be greatly appreciated!

 32. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 33. You can definitely see your enthusiasm in the article you write.
  The arena hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they
  believe. At all times go after your heart.

 34. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or
  weblog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this
  web site. Studying this information So i am happy to convey that I have an incredibly
  good uncanny feeling I came upon just what I needed.
  I such a lot no doubt will make sure to don?t put out of
  your mind this site and provides it a look regularly.

 35. I believe that is one of the so much important information for me.
  And i’m satisfied studying your article. However want to remark on some common issues, The website taste is ideal, the
  articles is really great : D. Good process, cheers

 36. Greetings! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
  My site looks weird when viewing from my iphone.
  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this problem.
  If you have any recommendations, please share. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.