Tarlós István fellázadt Orbán ellen: a főpolgármesternek most elszállt az agya

Forrás: MTI

Váratlan fordulat

Valami egészen döbbenetes dolog történt a magyar politikában. Budapest főpolgármestere (a második legerősebb választott pozíció Magyarországon), Tarlós István fellázadt Orbán Viktor ellen!

A történet a következő: a Parlament tegnap hozta meg a magyar Tenisz Szövetség elnöke által benyújtott javaslatot, amely megengedné, hogy egy 26 méter magas teniszstadiont építsenek a Margitszigetre. És mivel ez a beruházás kiemelt minősítést kapott, nyugodtan figyelmen kívül lehetne hagyni bármilyen természetvédelmi előírást.

Az MTI szerint ugyanis

“az új épületet és az ideiglenes lelátókat illetően nem kell figyelembe venni a fővárosi önkormányzati rendeleteknek a parkolás rendjére, az építtetők személygépkocsi-elhelyezési kötelezettségére, a fás szárú növények védelmére, kivágására és pótlására vonatkozó, valamint az árvízvédelemmel összefüggő előírásait.”

Ez pedig kiverte a biztosítékot Tarlós Istvánnál, aki nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy

“a döntést a főváros nem hajtja végre.”

Mivel már csak az április választás után ül össze az Országgyűlés, a konfliktus akár hónapokon keresztül is elhúzódhat. Érdekes, hogy Tarlós pont a kampányhajrára időzítette ezt a lépését. Vajon üzenni akart ezzel? Behúzta a kéziféket és jelezte Orbán Viktornak, hogy a budapestiek bajszát ne húzogassa? Vagy a Fideszen belüli rivalizálásnak lehetünk tanúi? Esetleg egyszer az életben a főpolgármester tényleg Budapestet akarta megvédeni a kormány eszetlen tombolásával szemben? Bármelyik is az igazság, abban mind egyetérthetünk, hogy ami Orbán Viktort gyengíti, az az egész országnak jó.

47 Comments

 1. Jó lenne már ha valaki megállítaná ezt a cirkuszt, mert másra sokkal nagyobb szükség volna ( pl. egészségügy, oktatás).

 2. Ezt csak mi, választók tudjuk megállítani. És bármennyire is nem értünk egyet az idióta ellenzék széthúzásával, EL KELL MENNÜNK SZAVAZNI, mert csak így tudjuk megállítani ezt a cirkuszt.

 3. A főváros nem úgy müködik mint Felcsút ,hódmezővásárhely,debrecen,hogy igérünk a városnak minden szart, a szavazatokért,a Budapestiek nem vevők Orbán hülyeségeire,akármennyire szeretné megkaparitani Budapestet,meg szegedet,,nem fog neki összejönni,mert hála istennek ott még az emberek tudnak gondolkodni!

 4. Mást is mondott: előbb megbeszélik a budapesti képviselőkkel, de egyébként az építéssel semmi baja sincs!

 5. A főpolgármester úr lehet, hogy tud valamit a választások eredményével kapcsoltban? Azt látom, hogy Tarlós Istvánt nem tudják rossz hírbe hozni, tehát nem olyan mint a kormány.

 6. Nem hiszek én Tarlos müfelháborodasára. Ha orbánnak kell a tenisz-stadion, meg fogja csinálni. Hacsak….. hacsak a budapestiek meg nem akadályozzák!

 7. Itt a pont ! A szavazófülkébe nem az ellenzék , nem a kormánypárt, nem a kamupártok hanem a magyar állapolgárok mennek ! Sajnos a határontúli csürhe levélben is szavazhat !

 8. Műbalhé…

  Tarlós kilóra megvett orbáncsicska.

  A hazug narancsos karaktergyilkosok nélkül sose lett volna főpolgármester.

  Amúgy is jobb ha kussol, a Margitszigetet nagyon simlis módon vettel el a főváros a XIII. kerülettől, emlékezzetek csak!

 9. Én nem tudom elzavarni az anyjábaorsóst, deBUDAPESTIEK FELCSUT lesz a FŐVÁROS !!!nektekmeg marad akirályi vár ahova látogatóbamegy !!ADUNAá-tleszirányitva, hogy tengeralattjáróval zudjon putyinhozmenekülni !!

 10. Nem Tarlósnak kell hinni, hanem el kell menni szavazni MINDENKINEK ápr.8-án és úgy kell ikszelni, hogy ez a banda eltűnjön! Ez a vidéknek is szól, ne várják, hogy Budapest egyedül ki tudja söpörni őket. A szavazók döntő többsége vidéken él!

 11. Ebbol is latszik hogy tok mindegy jobb oldal baloldal, az atlag magyar idiota, gyulolkodo loni valo kreten. Az hogy a kormany ilyen dontest hozott, az nem minositi at a hatarontuli magyarokat csurheve. Akar egyetertesz ezzel a torvennyel, akar nem.

 12. A határontúliak bizony rászolgáltak a csürhe jelzőre ! Milyen emberek akik pénzért mindenre hajlandók? Arról volt szó, hogy állampolgárság, de már akkor tudni lehetett ,hogy egy követelődző népség ! A bozgorok különösen mocskos fajzat , mert Csau diktátor nem tetszett nekik, de most Orbán diktátort megszavazzák ! Ha a törpe és maffia bandája nyer, akkor az EU tagságunknak annyi, de a bozgorok maradnak EU tagok, mert román állampolgárok ! Ha ez bekövetkezik, akkor a bozgorok seggét szétrúgjuk !

 13. Lattam olyan irast amiben valamelyik kikerte maganak hogy az o magyarsagat politikai jatszmakra hasznaljak fel. Volt olyan aki szinten ertetlenul allt az elott hogy miert szavazhat ha nem ott adozik. egyebknt ez is egy sokretu kerdes, pro, kontra ervekkel. Itt az egyetlen tiszta kontra erv az, hogy a Londonban egymas mellett dolgozhato ket magyarbol az egyik levelbe szavazhat, masik meg mehet a kovetsegre, es ez igy nagyon nem korrekt. Az osszes tobbi erv mar eleg felemas.

  Egyebkent te az elo peldaja vagy annak hogy miert kell menekulni otthonrol. Mert mindegy milyen part, csak a gyulolkodes es ostobasag
  arad mindenhonnan. Az irasodbol nahyon szepen kiderul, hgoy az eletedben egyetlen dolgot tudsz felmutatni, azt hogy nem bozgornak szulettel. De dns vizsgalatra ne menj, mert lehet ez a piciny buszkeseged is szetfoszlana.

 14. Te aztán nagyon ismersz és ismered az életemet! Pofázol, anélkül hogy ismernéd a belföldi helyzetet ! A mocskos bozgorok Trianon óta ajvékolnak, a potyát lesik ! Csau diktátor sok borsot tört az orruk alá, ezért most Orbán diktátorra szavaznak a mocskos férgek, talán bosszúból ! Rám ne bosszúskodjon egyetlen szőröstalpú bozgor sem, mert nem tettem ellenük semmi rosszat ! Sőt ! A befizetett adómból tömték őket és a ’89 -után áttelepülőket is az adómból stafírozták ki. Szerinted szeretnem kéne a moslék fajtájukat? Tőkés milliárdokat kapott közpénzből ,hogy szervezze a . szavazókat! Bevallották, hogy Orbánék nekik köszönhetik a 2/-3-dot. ! Az ukrán csaló nyuggerek , a kilóra megvett bozgorok és a belföldi agymosottak beszavazzák a 2/3-dot és a hazámat ezzel 50 évre elmeszelték ! A mi fiataljaink nyugat -Európába menekülnek a nyomorúság elől , a bozgorok pedig élik világukat ! Te foglalkozz anyáddal . mert ha itt él, akkor már lehet, hogy jövőre nem kapja meg a betegségére megfelelő gyógymódot, mert a narancsos férgek nem teszik ezt lehetővé ! Buta vagy mint egy vadbarom ! Nyomod a süket szöveget, anélkül, hogy tudnád mi a helyzet belföldön ! Remélem nem itthon rontod a levegőt agymosott !

 15. Kedves Vera, tudtad-e, hogy a románok téged is bozgornak hívnak? Egy undormány féreg vagy a kommentjeiddel, Duna mélyére való gusztustalan rittyó.

 16. Ha idehaza mindenki képes lenne felfogni, hogy ez a köpedék Fidesz ez milyen irányba terelei a dolgokat, akkor a határontúliak minden szavazata nem lenne elég hogy kormányon maradjanak. Az igazság viszont az, hogy a hazaiak olyan birkák, hogy megszavazzák újra és újra ezeket a népnyúzó tetveket, és akkor jön egy ilyen elborult agyú (de legalább nem fidszes) birka mint te, és nekiállsz terelni a felelősséget és a határontúliakra kenni mindent. Mekkora tipikus kismagyar pancser vagy bazdmeg. A mi tetves hazai testvéreink szavazták meg másodjára ezt a redves fideszt, nem kellett nekünk se székely se délvidéki se kárpátaljai. Elbasszuk mi magunknak segítség nélkül is, ez a kurva nagy igazság. Te meg csak fröcsögj a határontúliakról mintha mindenről ők tehetnének te primitív kretén.

 17. A románok az erdélyi csürhét hívják hontalannak . Jogosan ! Ez az alja népség ha az érdekeik úgy kívánják akkor románok, ha érdekeik úgy kívánják akkor magyarok ! Szerintem nekünk a románokkal kell összefognunk és adni a mocskos kétszínű pofájukra !

 18. Tőkés kurvahajcsár Ladislaus mondta, hogy az erdélyieknek köszönhetik a 2/3-od Orbánék ! Nem én találtam ki ! Ha nem lett volna 2/3-duk akkor is más lehetett volna a helyzet! Soha de soha nem fogom megbocsátani a határontúli büdös-bunkó barmoknak ezt! Lehet engem gyalázni, de nem tudjátok, hogy milliók kerültek lehetetlen helyzetbe emiatt ! …most jön az áldozathibáztatás jó magyar szokás szerint, de a bozgoroknak akkor sem fogok megbocsátani soha ! SOHA !

 19. Milyen hontalan csürhéről beszélsz te tudatlan proli tuskó? Az erdélyiek Árpádék honfoglalását megelőzően már a területen éltek, azt követően pedig fontos határvédelmi feldatokat láttak el. A magyar kultúra szerves részét képezi a székelység népművészete, ők az egyik legerősebb nemzeti identitással bíró csoportunk! Az hogy jelenleg a Fidesz őket is felhasználja az alávaló politikai céljaiért az nem az ő hibájuk, neked ezen túl kéne látnod. Ezek után hogy mered te, tudatlan bunkó lecsürhézni őket? Fogjál össze a románokkal te okádmány puhatestű, mást úgyse nézek ki belőled.

 20. A székelyek, csángók aki Erdélyben őshonosak a magyarhoz nagyon hasonlatos nyelvet beszélnek ! De nem magyarok ! Az igazi székelyek sohasem tartották magukat magyarnak ! ………Kis besúgó Wirsz ! Jelentsél ! Lesz@rom azt a buta fejedet ! Talán megköszönjem a mocskos erdélyi csürhének, hogy Orbán diktátorra szavazott / szavaz ? Tőkés Ladislaus? ……aki milliárdokért szervezte az erdélyi szavazókat ? Róla mi a véleményed ? ….elmondása szerint, nekik köszönhetjük Orbánék 2/3-dát! Szerinted, mit kéne tennem, megköszönni a ingyenélő, dologtalan mocskoknak, hogy a diktárorra szavaztak ! Ezek 2 fillérért nem csak az anyjukat, hanem a medvét is meghágják !

 21. Mi az ördögnek kell leállni vitatkozni egy ilyen wirszel, vagy mivel??? Az, hogy meglengette a jelentést, máris kiderült, hogy egy ócska fasiszta fideSS buzi. szót sem érdemel. Egyébként, pedig tökéletesen igazad van, hogy a szőrörtalpúak ne szavazzanak, már csak azért se, mert nem veszik észre ezek a szerencsétlen medve pásztorok, hogy csak ilyenkor számítanak embernek a fideSS szemében. A választások után ugyanúgy leszarják őket mint eddig. Ha ezt nem látják, akkor meg is érdemlik.

 22. I enjoy you because of every one of your work on this blog. Kim loves working on investigation and it is simple to grasp why. I learn all regarding the dynamic medium you convey very useful secrets on your web blog and as well inspire participation from website visitors on this point while our simple princess has always been studying a great deal. Have fun with the remaining portion of the new year. You are carrying out a useful job.

Leave a Reply

Your email address will not be published.