Egy bátor újságírónő olyat lépést tett az Orbán rendszer lebontásáért, hogy egy egész nemzet büszke lehet rá

kép forrása: Facebook

Emlékezetes, hogy az őrült tusványosi Orbán-beszéd egyik fő üzenete az ellenzéki sajtó elleni megátalkodott küzdelem volt a 2018-as kampányban.

„A helyzet az, hogy az előttünk álló kampányban nekünk elsősorban a külső erőkkel szemben kell helytállnunk, Soros maffiahálózatával és a brüsszeli bürokratákkal szemben kell állnunk a sarat, meg az általuk működtetett médiával kell megküzdeni a következő kilenc hónapban” – jelentette ki Orbán. 

Ez a kijelentés annyira egyértelmű, hogy aki egy kicsit is ismeri a Fidesz-politika működését tudja, hogy ez egyértelmű hadüzenet az ellenzéki újságíróknak

Németh Szilárd, a Fidesz ügyeletes fröcsögője hétfői sajtótájékoztatóján erre rá is erősített azzal, hogy arrogánsan kioktatta az Index újságíróját

Nem minden újságírót lehet kilóra megvenni és vannak akik keményen üzenni is mernek a NER katonáinak

Így tett Oroszi Babett, a HírTV riportere is, július 26-i Facebook-posztjában. Üzenetét változtatás nélkül közöljük:

“németh szilárd tegnapi performansza kapcsán úgy érzem, itt az ideje tisztázni néhány dolgot. engem oroszi babettnek hívnak. újságíró vagyok. ez a mindennapokban azt jelenti, hogy minden reggel úgy kelek fel, úgy indulok el a munkába, hogy emlékeztetem magam arra: én vagyok az, akinek ellenőriznie kell a politikusokat. ez a szakmám lényege. az anyukám, az apukám, a szomszéd és a boltos néni helyett teszem ezt. a politikusok az ő pénzükből élnek, az ő pénzükkel gazdálkodnak, és az ő nevükben beszélnek. de a szomszéd nem tud odamenni hozzá, hogy megkérdezze, te figyelj már, az én adómmal mégis mit csinálsz? az én nevemben mégis miről beszélsz? hogy képzeled, hogy bűnszervezetnek nevezed azokat, akik helyettem, a szomszéd néni helyett megkérdezik, hogy mik a céljaid az én adómból kapott pénzzel, az általam adott felhatalmazással. miért döntöttél úgy, ahogy döntöttél, az én nevemben? szóval, tisztelt nézők, tisztelt olvasók. amikor németh szilárd nem válaszol nekem, vagy bármelyik kollégámnak, akkor azt nem árt tudnotok, hogy ilyenkor valójában nem nekem nem válaszol, hanem nektek., ilyenkor titeket nem tart még annyira sem, hogy összetett mondatokat ejtsen ki a száján. végszónak pedig: valóban, van megbízóm. az pedig nem más, mint ti, akik nem tudtok odamenni kérdezni, akiknek nincs lehetőségük számon kérni se a kormányt, se az ellenzéket. és ha ezért egy bűnszervezet tagjának tart németh szilárd, legyen. büszkén viselem, hogy a nép nevű bűnszervezet tagja lehetek.”

104 Comments

 1. Mostanában elég sokat “szerepel”. Én hallgatni sem bírom arrogáns, bunkó megnyilvánulását, ezért nem érdekel mit válaszolna az újságírónő írására, de el tudom képzelni.

 2. Valoszinu en vagyok az ugyeletes kotoszkodo, mitcsinaljak en ilyen vagyok miert mert senkinek nem jit sohsem jut esszebe rakerdezni a valosagra, Tisztelt Oroszi Babet utolagos engedelmeddel irhatom a Magyar szokasok szerint a neved, es eggyaltalan mi ez az idiota Angolosdi, lassan ebben az orszagban senki nem tudja leirni nevet Magyar szokasok szerint vagy csak szegyelitek hogy Magyarnak szuletettek. nagyon kar, nos errol enyit. T Oroszi Babet nem emlekszem ra mikor is adtam a beleegyezesemet hogy te beszelj helyettem, es gondolom ezzel igy van a tobbiek is, Tudom te is dolgozol valamelyik lapnak ahol megjelennek az irasaid, ezert kapsz fizetest, bocs jovedelmet, abbol elsz viszint sosem hallottam pedig betoltottem a 70 – et hogy ujsagirok neghivtak volna embereket es megkerdeztek volna mit szolnank hozza, stb, valamint azt sem hogy ezert fizettek volna azoknak akiket megkerdeztek, sot az ujsagert nekunk kellet es kell fizetnunk.Termeszetes nem tartalak bunszervezetnek, mint ahogy az embereket sem viszont az is igaz hogy Nemet Szilardot egy hulyenek egy Orban seggnyalo probababanak tartom,akinek nincs egy ertelmes mondata de Orbanak sem ugy hogy szukseguk van egymasra, legalabb is szerintuk, Leg kozelebb ne ot kerdezd, a leg hulyebbett, Orbant, akkor talan tudni fogunk altalad valamivel tobbett. errol az idiota rendszerrol,, szoval most a magam neveben felhatalmazlak, hogy kerdezhetsz barmit a nevemben ezektol a nem akarom oket dicserni, de kerdezhetsz amit csak akarsz valalom a feleloseget, de bortonbe csak veled eggyutt Tudod en nem dohanyzom,es nincs szuksegem se cigire se befotre. egyedl pedig unalmas.

 3. Azon kívül, hogy az újságíró nevét – kioktató megjegyzések kíséretében – a “magyar szokások” szerint írta, odafigyelhetett volna a magyar helyesírás alapvető szabályaira is az írása többi részében!

 4. Annyira elegem van az újságírókból – akikkel már a Dunát el lehetne rekeszteni – hogy el sem olvasom, miket írt Babettka jó sok Soros, vagy Simicska pénzből!

 5. Te is csak elmebeteg viktátor újságíróit (qrmány média) hallgatod meg! – ez egyértelműen kihangzik a hsz.-ból! Azért írsz hülyeséget.

 6. Gergely! Nem is tudsz magyarul. Mit ütöd az orrodat más dolgába, A magyar csak főnévként iratik nagbetűvel, persze te nagymagyar vagy, vagy nagy magyar.

 7. Na szija London mami vagy mumia mi az amit elkellett volna olvasnom , en irtam te okor, mumia elejetol a vegeig, mi a francert olvassam el megegyszer ez a te dolgod, ezenkivul nem rendelkezel valami sok esszel ugy hogy remellem azt meg tudod hova is kell majd vissza mened Londonban sej van szamos utca es minden utccaban hazsarok, Szoval mielott elkezdesz a jovoben irni ulj le es beszeld meg magaddal mirol akarsz irni, mert amit irtal az legalabb akora baromsag es semi mint te magad vagy Londoni szepseg kiralyneni, Londonbol, szia London mamija, bocs mumia.

 8. Na mar megint egy idiota MAGYAR tanar szia Borju Jozsef, es netalan azt is tudod idiotam hogy a MAGYAR helyesiras szerint a nevedet akkar mekkora borju is vagy azert pont forditva kellene irnod valahogy igy Borjan Borju Jozsika tevegy a legenyanya Jozsikaja, a sok Bela kozul, hulye az hogy Magyar az magaba is fonev, ha I van a vegen vagy akor lehet kisbetuvel is irni es en nem irtam idiota peldat nagy Magyar vagy nagymagyart, ha mar olvasol es ki akkarod javitani a dolgozatomat akkor neked is van meg mit tanulnod a Magyar nyelvtanbol huzzal vissza a picsaba a suliba es ne az en helyesirasommal legyel elfoglalva, azonkivul hogy arrol amirol mitoztattam irni azt meg nem is olvastad bunkokam, akkor mirol is dumalsz. na szijja jozsika.

 9. Draga arany apuskam Refy vilmosom, bocsanat a helyesirasi hibakert, hogy kis Magyar honban ennyi idiota Magyar nyelvtanar legyen ?? meg tudtok elni valahogy, Igen seggluk valoban ejtek Neha hibakat mint ahogy te is csak nem veszed vagy nem akarod eszre venni csak a masoket. azon kivul mar vagy szazszor le irtam Angol gepem van mivel Australiabol, irka firkalok mert kurvara raerek, es leszarom a sok nyelvtanart, csak irok temeg illetve ha nem tetszik ne olvasd, ennyire egyszeru, nem hiszem hogy neked cimeztem volna, szoval tudod mit szoktak ilyenkor mondani rovid leszek KUSS. kurvara muvelt vagyok igaz – e de ma mar te vagy a fenetudja hanyadik barom Magyartanar, de hogy mirol es hol vetettem a hibat vagy hibakat arrol egy kukk sem, legkozelebb azt is ird le Vilmoskam oke szijjja hogy boszantsalak.

 10. Na hala az istennek van ma egy barom aki lemerte irni hogy egy kukot sem ert az egeszbol, de akkor meg mi a francert nem kerdezed meg mielott pocsekolod az idodet. nagy egy okor vagy Ty roller Vera ja a Tyroler Vera ugye igy akartad leirni, de most mar erted ugye, latod igy kell a neved le irnod hogy ertheto is legyen.

 11. GYÖNYÖRŰEN MEGFOGALMAZTAD, KEDVES BABETT…DE NE FELEJTSÜK EL, HOGY MINDEZ IGAZ A MINISZTER “URAKRA” IS…..VÁLASZOLNIUK KELL!!!!! NEM MI VAGYUNK ÉRTÜK, HANEM FORDÍTVA…..MINISZTER = SZOLGA…… !!!

 12. Tisztelt Nimcsovics Úr! A nyelvtani hibáiról érdeklődött. Minden ellenérzés nélkül engedje meg, hogy tolakodásommal megzavarjam és segítséget nyújtsak a témában. Előre megjegyzem, hogy természetesen nem veszem figyelembe sem az elütéseket sem az angol karakteres billentyűzetből adódó problémákat. A szövegben többször előfordul hogy a mondatvégi írásjel után kisbetűvel kezdődik a következő (ez nem a billentyűzet hibája), ezt sem ismétlem, ugyanakkor a vessző kirakások hiánya valóban megnehezíti a szövegértést.
  1. mondat
  “Draga arany apuskam Refy vilmosom, bocsanat a helyesirasi hibakert, hogy kis Magyar honban ennyi idiota Magyar nyelvtanar legyen ??”
  az “aranyapuskám” szót egybeírjuk,
  a “vilmosom” természetesen nagybetűvel kezdődik,
  a “Magyar nyelvtanár” természetesen magyar nyelvtanár (nagy “M” kezdőbetűvel csak akkor kezdjük a “magyar” szót, ha Magyarországról mint országról (főnévről) van szó. A melléknévként természetesen soha. Ez vonatkozik a Magyartanár szóra is ami helyesen magyartanár, valamint később az “Angol gépem” ami helyesen “angol gépem”.

  Ez csak az első mondat volt. Engedtessék meg nekem, hogy a továbbiakban csak szemezgessek, mert így is túl hosszú a bejegyzésem.
  a “le írtam” szó elöljárós ige, ezért egybeírandó “leírtam”,
  az “irka firkálok” bár nem hiba, de ebben az esetben az “irka-firkálok” a helyénvaló,
  a “temeg” helyesen “te meg”,
  az “igaz – e” egybeirandó, “igaz-e”,

  Természetesen közvetlenül én sem lettem megszólítva, de remélem segíthettem a nyelvtani problémákban. Remélve a vulgáris szavak mellőzését zárom soraimat.
  Üdvözlettel
  Varsányi Endre

 13. Nimcsovics “nagyokos” Gergely, teeeee majom! Majd ha itt élsz és ide fizeted az adódat, majd akkor járjon a szád!

 14. Vilmosom, V-vel írjuk. Magyar nyelvtanar- kis m-el írjuk. ?? “meg tudtok elni valahogy”,- Mondat elején a meg M-mel kezdődik. Angol gepem- az angolt kis a betűvel írjuk, temeg- úgy írjuk, hogy -te meg-. “kurvara”- mondat első szavát nagy betűvel kezdjük. Magyartanar- kis m betűvel kell írni, és külön kell írni. “szijjja”- csak egyszerűen úgy, hogy -szia!

 15. Nekem sem magyarországi a gépem, de telepítettem rá magyar billentyűzetet. nagyon egyszerűen ment. Az első sorban nyolc hibát számoltam az Ön kommentjében. Hiányoznak az ékezetek a magánhangzókról.

 16. HA külföldön élsz akkor mi közöd van az itteni dolgokhoz,?Ott okoskodj ahol élsz és ahol az adót fizeted.ÚGY,HOGY NEKED KUSS!!

 17. A “meg kell küzdeni az ellenzéki médiával!” – ez úgy értendő, hogy az ellenzék sok hazugságával és nem úgy, hogy ölre mennek velük!
  Nem kell, hogy a hazug újságírók, hamisságokat közöljenek arról, hogy mire költik az adómat, mert ezt a kormány is megteszi! Elsőkézből tőlük az igazságot hallhatom!
  Nem kifigurázva, nem riogatva közben, nem rágalmazva, nem feltételesen,hanem a száraz tényeket közölve!
  Az uniós pénzek felhasználását pedig az unió szigorúan ellenőrzi!! – újságírók nélkül is! Elég az EP képviselők folyamatos ok nélküli feljelentése, ami a hazug újságírók, rágalmain alapszik!

 18. Már megbocsáss!
  Tudnál szolgálni némi statisztikával, hogy mely oldal hány helyreigazítási pert nyert meg?
  Csak, hogy világosan lehessen látni, hogy ki is hazudik többet.
  Jobb ha tőlem tudod, hogy a kormány rendszeresen félretájékoztatja azt aki csak és kizárólag szócsöveit nézi, hallgatja, olvassa.
  Azt is megsúgom, hogy a kormány sajtója számtalan dolgot elhallgat.
  Én, mint valószínűleg idősebb, ajánlom, hogy a tájékoztatást illetően legyél igényesebb és több forrás felhasználásával alkoss véleményt!

 19. Kötöszködő 70 es emberek, tapsoljanak ès csòkoljanak kezet, ès csak kötöszködjenek tovàbb… Ezekbaz emberek màr elbasztàk 80-ban is, 90-ben is, 2000-ben is, 2010-ben is, ès csak tapsolnak, vagy èpp làzonganak! Igen is jòl beszèl a hölgy mert ő kèrdez, ti pedig a sarki kisboltban kussmogtok, mi szar megint… Csak kötözködjetek tovàbb, hamarossan naplemente….

 20. T Varsanyi Endre, annyira segitettel hogy nem tudom megkoszonni a josagodat, eztszeretem benetek vulgaris, jaj nekem a kis muvelt hulye Magyarfitoktastegykicsitamuveltsegedethagytaniljonazidegenbeszakadthazadfiasohanemhallottszavakatvulgarisnalatodszellemitopronyenvalamikormajdnem60evvelezelottjartamiskolabaesazemberoregszikesfelejtisesmegkellmondanomezeketazujszavakatmegsohanemhallottamamagyrbaesazertmegkerdezemakkorisilyenprecizvagyamikorsajatmagadkellelleneellenoriznedmarmintahelyesirasoddehamarmegszolitottalakkoraruldelltehogyirnadeztaszavatutccautczautcautzavagyhulyehujehujjenalatodbunkoazabajtudodhogyamarhamagyarnyelvtanarmintte csak hogy meglegyel elegedve eslatod azert megmondhatnad miert magyartanar oko vereb es miertnem Magyar nyelvtanar ugyan is nekem meg volt Magyar es irodalom de Magyar esnyelvtanarom neked pedig csak Magyar tanarod volt de melyik, azonkivol a okor a pont utan okor nagybetu mert uj mondat de a veszo utan mar nem kapis en meg igy tanultam, hissed avagy sem nincs kifogas meg az is szep tolem, hogy a hogy elott kell egy vesszo es nem koveti nagybeto en igy tanultam hogy ennyi ev utan idegenben es az iskolaim utan eggyaltalan meg tudok beszelni, irni, es olvasni magyarul ehhez mitszolsz nyelvtanarom ez kibaszottul vulgaris nem gondolod dick head.

 21. Es on is egy nagy bunko ugyan is csak a sok barom helyesirast ellenorzo segfejnek vagy 100 – szor irtam nincs az aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangolban ekezet, ezenkivul az enkoromba meg ezek a szarok ne voltak es mi meg dolgoztunk nem a bilenoyuket basztatuk egesznap, de jo onek tud telepiteni, telepise mar at magat valahova a francba es szokjanak nem szopjanak, mehogy ezt is elertsek nyelveszkeim de ha meg kerhetnem az ellenoreimet vegyek mar elo es szorakozanak azzal, mindenkinek van joga es lehetosege arra hogy elmondja a sajat ismetlem a sajat velemenyet, akinek nem tetszik mint nekem se sokminden vagy nem irok valaszt vagy ugy ahogy en tudok, es szarak arra a sok fasz fejre akik kizarolag csak a helyesirasimban talalhato hibakat veszik eszre ettol kezve minden baromnak felsorolom az alltalam hibanak velt helyesirasban elkovetett hibait, van boven segglukak, lehet telepiteni. William de ugye nem williem csupan azert mert az angolban az a az e es meg wallace tan csak nem a Skot szabagharcos mert akkor elhiszem hogy tokeletes a magyarja,

 22. Na nemond, te bisztos vagy benne Hanko Peter hogy a villmost azt v betovel irjuk ugye nem baszolat, en meg ugy tanultam 60 evvel ezelott higy az orszagok neveit nagybetuvel kezdjuk es csa es a kkor irjuk kicsivel aha a vegzodes I – re vegzodik pl magyarorszagi, , de nem vagyok mostmar semiben bisztos, na figyel ide te Magyar barom olvasd mar ell ujra azt amit irtam te okor es ha ertelmessen tudtok olvasni akkor azt is meg fogod latni miert irtam a szijjjjjjjjjat ennyi jjjjjjjje vvvvvveeeeeelllll., idiota barmok. nekem meg ez a vilemenyem a MAGYAR tanarjaimrol, es elllllllleeeeenoooorjellllmmmmrol, kelemes caracsont

 23. te marha en mar akkor eltem mo- ban mikor temeg az apad f szaba sem voital es fizettem az adomat amit te idiota munkanelkuli sosem fizetsz es fizettel szemet ember aki vagy es moba elsz.

 24. cask anyi hogy en talan hamarabb eltem mo-ba ninte es egy kcsiket talan nekem is nemcskaz anyukadnak mega az apukadnek kiszinhatod, aztat hogy moba elhatsz, es heszed veg nem aszod adosokat med adot is fizatem met vonytak dudod moba lcko valacki szakalas gyogyiestvane

 25. na no daga apus kaim hugy legjen met gijavvitannotok met ti agytok a heljemben irasiamnakg a dijafitkatasara az ellenyorjei es guldjatek wizza ekgor maker gijavitgatatek ugy hugy heljes ledjen met tei magyaros nyelvesztek vagydok agigg meg dudtok a nyelvebol kisavitgadmi, cak verge vagy tok es ream tsalaltato en mostman nam felcek met ez a zsog moban telapitot barom hejjjjbe hazza aztat enelukat em elbasstam ez belleutetem melejje, beno meg a vako varzsanyi ako tudnikirva joszokat vargilis mek illemiket , o az ki nekom kijavicsa a dogizatajomat, hugy fassza leggen , valami vazsani varganya astzan jo legem am met nista foront , ost mad meg ki izs ruklag a busnizbul. okes magor tanyitok dudjato a isszze a fajtetuitoket, de vicsatatsatok mag mejjik az nit oda koll mad beee irnyi, oszt man hejjes van za az irras, ezs man el izs tudja az a zsog duck hhad olvazsna. szojjjatok ha kol meg hjjtelan irrazs met van sok ido tok gi be jjaviiitanyi, szijjjaztok Magyarozs tanyitok gis es nazs beduval.PS
  Kiss my as kis es nagy betuvel is

 26. Nagyeszű “barátom”. 1. Nem nagy dicsőség a világ másik feléből okoskodni. 2. Nagy bunkóság magyarkodni úgy, hogy az édes anyanyelvet szöges bakanccsal tiprod. És ez alól nem nyújt felmentést az angol billentyűzet, egy közepesen képzett majom megoldja, hogy tudj magyar karakterkészletet használni. 3. Igen, sok kommentbe becsúszik egy-egy helyesírási hiba, de azt mindenki elnézi, nem nyelvtanárok vagyunk. De a te hozzáböfögésed annyira magyartalan, annyira hemzseg a triviális hibáktól, hogy az párját ritkítja! 4. Elég alacsony intelligenciára utalnak a modortalan válaszaid, lehet, hogy túl korán hagytad el az anyaországot, rád fért volna még pár elemi osztály!

 27. Kedves Távolba Szakadt Hazám Fia! Én nem irokm semmi a helyesirásról, azt vagy érzi az ember, vagy nem, és azt is elismerem, hogy aki évekig alig ir és beszél magyarul, mert idegennyelvü környezetben él az sokszor már nem tartja be a szabályokat. De bármily nyelven is értekezik, az udvariasság, kötelező, az utszéli megjegyzések viszont nem. Sajnos ezek ugy látom hiánytalanul megvannak szókincsébe. Kár!

 28. Ugye az is csak rágalom, hogy egy Békés megyei apró falu uniós pénzből bicikli központot lap, hogy a volt hortobágyi juhtenyésztők talpa alól kihuzták a megélhetést jelentő földet, s különböző a mezőgazdasághoz, állattenyésztéshez egyáltalán nem értők kapták meg, és hazugság, hogy szlovákiai, szerbiai falvak apró focicsapatai millios segitséget kapnak, hogy uniós pénzekből csak papiron létező üzemek lettek és egy tovább és igy tovább.Hol él Ön asszonyom?

 29. T Gabor Revesz kiseszu de nem a baratom, igen koran mar 38 evessen hagytam el az orszagom, es szoges bakanccsal tiprod az edes anyanyelved, Es te Magyar barom anyit megtanulhattal volna iskolazotsag nelkul is hogy ne tegezz le ismeretlent akirol eddig nem is hallottal, nem emlekszem ra, hogy valaha is irtam volna neked barmit is, es ha elolvasnad azt amit leirtal , abban is talalhato annyi helyesirasi hiba hogy te is nyugottan vissza mehetnel az elemi iskolaba. Meg kellet volna tanulnod masok beszelgeteseiben csak akkor szolj bele ha megkernek ra hogy szolj hozza egyebkent a sajat dolgodal torodjel, nem tudom hanyeves vagy es milyen szintu az iskolai vegzetseged, de a Magyar edesanyanyelv sosem tanitott arra hogy a kereszt neved ird elore es azutan a csalad nevedet,meg akkor is ha Magyar a bilentyuzeted, tudod e?? hogy ahol jelenleg tartozkodom itt nem all modomba, sajnos mivel ez egy nagyon korai computer es a keybord is az, nem lehet att allitani a Magyar edesanyanyelvre, ezenfelol pedig ha hiszitek ha nem en sok mindent 1953 -tol mas szabalyokal tanultam valoszinu hogy akkor meg te a villagon sem voltal en meg ugy tudom a tulajdi neveket mindig Nagy Betuvel kezdjuk leirni nem mo es nem Monak irjuk pl Magyarorszagot, de lehet hogy tevedek, es ha ezt a hemzsego edesanyanyelvet szogesbakanccsal tiporva de megis el tudod olvasni akkor mi a te illetve a ti problematok,??? Csupan annyi hogy szuletett barmok vagytok, olyasmivel foglalkoztok ami nem a lenyeg es ha raszaltok valakire mert lemeri irni a nalatok eszlelheto igen nagy bunkosagtokat es fent a fejetekben letezo sotetseget, mint nalad az edesanyanevedel eggyut, hagy kerdezzem meg hazatalalsz kiseret nelkul. na akkor a jovore nezve nem muszaly elolvasnod azt amit en irkalok de cask akkor irj nekem szemelyessen ha megkernelek erre, egyebkent a kozeledben talalhato kedves rokonaidall foglalkozz az edesanyanyelveddel es a bakancsidal eggyutt.Nem azert okoskodom mert a villag masikfelebe vagyok mert 3 hettel ez a level valtas elott meg en is ahol te elsz onnan tapostam szogesbakanccsal, az edesanyanyelvedet, ismerem a szemet Magyar hozzaalastokat nem szuksegeltetik egyikotoknek sem bemutatkoznia bunkok.

 30. Oszinte lszek mert on nem bantoan oktatott, es toredelmessen bevalom ,tudom men fogja elhinni sisem vagyok durva mert en magma sem szeretem ha velem szemben durvak az emberek . Viszint mikor azt kell latnom hogy csak azert oktatnak es agressziven mert en nem azt fujom amit onok tudja az a bizonyos bator ujsagirono men is ilyan bator es azzonnal ram es masikra haritja a feleloseget , es hivatkozik masokra en azert amit ha helyesiras hibakal is de valalim erte a feleloseget es nem teszem hozza hogy onoktol halottam, igen nem emlekszem ra hogy megkertem volna arra hogy a nevemben irjon erre vagy tizen nekem estek de nem ugy ahogy on holgyem, magyarossan akkor en finomkodjak, Tetszik latni most sincs ekezet mert ez Angol gep es az Angolban nincs ekezet. az is igaz hogy kedves szep hazamban annyi az idiota ismerem oket en is eltem ott, en szogesbakanccsban tiprom edes anyanyelvemet, irta Revesz valaki de ha hibbassan is en legalabb magyarul irom a szavakat, es en meg sokmindent maskepp tanultam hiszik vagy sem, en Nimcsovocs Gergely vagyok es nem gergely Nimcsovics, es ki teszem az arcomat nem dugom el mint ok sokan, es higye el azert mert Australiaban is elek azert surun vagyok othol a nyugdijas idomol tellik, nekem az az ererzesem ezek az emberek irigyek mert bennuk nem volt meg az az ero hogy othagyak de szaral kenik a sajat hazajukat, es irjak nekem hogy konnyu kintrol Magyarnak lenni, NEM konnyu nehezebb mint othonrol, es itsem mindenki gazdag amim van nemsok es azt sem adtak ingyen nagyon sok sertest kellet elturni, mire befogadtak ugy ahogy, es rengeteget kellett it is robotolnom ahhoz hogy legyen valamim, hogy meg tudjam orizni azt a multamat amit magammal hoztam mert nekem csak az maradt hogy ne felejtsem ell ki vagyok, honnan szarmazom. Igen 33 ev utan ellegge nehez oda figyelni a helyesirasra de onoket csak az erdekli hogy mit is irok az nem, redig oda figyelhetnenek, en nem tudom ko os Orban Viktor de embert anyit ezen a foldon meg nem mocskoltak mint onok Orbant, de akkor miert nem valtsak le, miert csak mocskolodnak vagy ez az uj divat Magyareknal, mert mostmar szabad mindent, nem szegyelik magukat a Magyar emberek, de ez mar nem tartozik ide elnezest nem untatom, mert ugy sem hiszik el, de ismerem a fajtamat, en is oda szilettem. na viszont hallasra

 31. Berta Nagy vagy inkabb Nagy Berta, kosz a talalos kerdest, es a valaszom XOXO on irta iszonyatos a muvetsege, koszonom hogy megtisztelt a muveltsegevel, es a OOOOOOOO Iq – a val, remellem on is nyelvtanar, mint itt a facebookon soksn masok is, vagy legalabb is a Tudomany Akadimia tagja Magyar anyanyelvbol, On holgyem egy homo homo es hohohomosapiens, vagyos egy nagyon de nagyo de meg nagyobban ertelmes ember szabasu.

 32. Na ne mond hanko peter, akkor a te nevedet is kicsivel kell ini mert az hogy Angol az tulajdon nev es en meg ugy tanultam, hogy az ekezet mint vesszo utan nem kezdjuk nagybetuvel az uj szot, de pont utan igem mert az mar uj mondat, ezenkivil a te neved is tulajdon nev es azt meg a mondat kozt is nagybetuvel irjuk, tehat nem budapest hanem Budapest Vagy nem hanko peter hanem Hanko Peter.es a Vilmos az tenyleg Vilmos Magyartanar az meg azert nagy mert ilyen nincs, szerintem mert vagy Magyarirodalom vagy Magyarnyelvtanar, nekem meg volt mind a ketto. mivel az hogy magyartanar az mint szerintem magyarorszagbol valo ember es tanar a foglalkozasa, vagy magyarul tanito tanar, mint beszelni tanit magyarul. Az en idomben istenem volt olyan?? 1953 – ban es utanna is az oktatason belul volt, Magyarirodalom, es Magyarnyelvtanarom is, es azert kellett nagybetuvel irni mert tulajdon nev mint a tied, erted viszont mara mar ti ocska magyarok vagytok akik semiben sem veszitek a hazatokat es ugy kenitek szarral ugy mocskoljatok, hogy az mar buntetendo. igen en is latom a hibakat pl nem tudom mikor az ekezetett pontotott vagy veszot hasznalok szinte az ekezet nem is latszik,

 33. rozinene, az irasod tele van helyesirasi hibakal en azomban elolvastam azt is amit irnitetszetel es tokeletessen igazad van, es a hibak ellenere is tisztan erthetoen, de vannak a kozeledben sokan akiket nem erdeklo az amit irtal es az sem hogy igazad van, de az annal jobban hogy telos tele van helyesirasi hibaval az mar igen, ok a facebook onkentes azert is Magyarnyelvtanarai, es mind rendelkezik a multbol a Marx es Lenin esti szabadegyetem voros segnyalo diplomajaval arany fokozaton, es tagjai a tudomanyosito academia magyartanari arany fokozataval is, vigyz kerlek mert ha ezzek eszre veszik a hibaid, kiszekalnak a facebookbol, mert irni csak nekik szabad es az o velemenyuk az ami a donto, es te mast mertel irni szemben mensz az o velemenyukel, vigyazz magadra ha jot akarsz Rozaneni.

 34. T Bozso Tiborne, on tenyleg el hisszi, hogy nem mi vagyunk ertuk hanem forditva, en azt hiszem tevedni tetszet .

 35. Azt hiszem, hogy az újságíró hitvallásához egyáltalán nem illő ez a béka segge alatti színvonalú vita, bár híven tükrözi a mai magyar közállapotokat.
  Nem lóg ki ebből -sajnos- a más földrészről történt zavaros ordítozás sem.
  Igazolódik, hogy minden országnak olyan a kormánya, mint az ország, mint amit az nép megérdemel.
  Azért ne felejtsétek: “akinek nem inge…”.

 36. De egy undorító bunkó vagy. Maradj ,ott jó messze innen. Nem elég nekünk ez a rabló csürhe? Plusz még te is? Egyébként a f…..m tele van a határon túli “magyarokkal (?!)”

 37. Na te szemet nevszerint nagy Zoltan van neked anyukad es apad na azokat kuld el a pics@ba es etesd meg magad te Magyar diszno, honan tudod hogy a hataron tuli Magyarknak nincs tele a f@ szuk veled es a hozzadhasolo mocskos rofogo disznoval disznokkal., te mar annyira sotet allat vagy hogy a bunko radnezve kivaltsagos megszolitas, nem emlekszem arra hogy voltal- e ott diszno ahol en kondas.muvelt durung.

 38. Kosz az elismerest de nem en akartam a vitattes a mocskolodast, azok akik jem tudom ki is valojaban es azt sem miert . T Surdillo

 39. A juhtenyésztővel anno elég sok TV foglalkozott, így azt a témát ismerem. Ez még akkor volt, amikor földbérlésekre lehetett pályázni! A juhtenyésztő valamilyen oknál fogva nem pályázott! Amikor kiosztották a földeket akkor ébredt fel, hogy ő nem kapott földet! Hát igen! Annak nehéz pályázatot nyerni aki nem is pályázik!

 40. Nem mindig az nyer a pereken, aki hazugságot terjeszt! Lehet azt a hazugságot feltételes módban is írni! Az olvasó mégis tényként kezeli. Viszont, aki perel nem nyeri meg a pert!

  Sok érdekes ítelet is születik ezeken a pereken!
  Pl. dr. kocsis Mátéra lehet azt mondani, hogy buzi, de amikor Vonára mondta Terry Black akkor ez bűn volt!
  Vagy Matolcsyra lehet azt mondani, hogy lopja a közpénzt, mivel ez nem konkrét tény, így mondani lehet!!! Nem azt állapította meg a bíróság, hogy valóban tolvaj lenne, csak ennyit, lehet mondani ilyeneket büntetlenül!!
  Bezzeg, amikor Bayer Zsolt azt mondta Vonára, hogy geci szarkupac, Bayert 350 000 Ft-re megbüntették!
  Úgy hogy az ön statisztikája semmre sem bizonyíték!

 41. Ritka egy bunkó tahó nagy paraszt vagy! Helyes írni azért tudhatnál ha már itt okoskodsz közben akkora seggfej vagy hogy na és közönséges. Nem véletlenül kaptad ezt a közönséges választ. Ja és ne ugass bele az országunk életébe!

 42. Horizont Te egy sokkal nagyobb taho allat paraszt vagy ugyan is nem emlekszem ra faszopo hogy barmit is irtam volna a szamodra, te pedig nekem tamadsz ugy hogy menj a faszba de Magyar diszno es te ne ugass bele az en dolgomba, te orszagod geci azert maradt meg neked faszfej hert en es a hozzam hasonloak meg dolgoztunk azert te szemet hogy neked lehessen orszagod akkor eloszor tarts tiszteletett a kornak es irj kulturalt levelet de ne tegezo formaba, egyebkent seggluk a betuimen nincs ekezet mert az en key bordom Angol, faszfej, es az angol abc-ben a betukon nincs ekezet gecike tegyel nekem egy szivesseget es nyalj be a langyosszarig. ja es te is geci nagy Zoltan ha mar 1 honappal kessobb elmertetek kuldeni a szemet iromanytokat. ez a level mindketotoknek szol mert le masoltatok egymas undorito szoveget.

 43. Mit is vered itt a nyálad a sorozat kommentjeidben? 63 éves leszek tehát több jogom van itt dicsekedni hogy mit építettem fel ebben az országban az én HAZÁMban amit ÉN soha nem hagytam el. Veled ellentétben úgyhogy kuss legyen öreg. A mocskos modorodat meg a családodnak tartogasd ha van egyáltalán te megvénült morózus hülye faszkalap. Nagyon helyes hogy elmentél ilyen szarokra nincs szüksége a hazánknak! Nem kell válaszolnod mert innentől leszarlak.

 44. Tenyleg segfej mar 63 eves leszel, na akkor bunko idiota Magyar a hazadert es az enyemert mar evvekkel hamarabb dolgoztam mint te es koszond meg seggluk hogy meg teremtettem neked hogy legyen hova csoppenj ko apukad micsodajabol, es kerjel tolem elnezest meg akkor is ha temar 63 leszel mert en mar regen betoltotem a 63 – at

 45. Azért úgy néha elmálázom, milyen érzés egy gerinctelen szarnak lenni és mocskos bűnözőket védeni, akár meggyőződésből, akár pénzért?

  Kis kezét csókolom, A FŐNÖK FALUJÁBAN felépült egy FOCIAKADÉMIA, ami 7 éve nem tud kitermelni egy épkézláb csapatot!!!
  A kertek alatt meg egy KISVASÚT, amin van, hogy 100 ember nem utazik, egy nap!!!
  És a főnök falujának polgármestere, egy GÁZSZERELŐ 7 év alatt a leggazdagabb magyarok egyike lett…
  Mit kapálódzol még menteni ezeket?!?
  Milyen gombát ezsel te, hogy erre szerinted még lehet mondani bármit is?!?
  Agyhalott, szolgalelkű majomnőstény!

 46. Olvasgatom a hozzászólásokat!S le vagyok döbbenve.Ekkora fax-t,mint a Nimcsovics G.-még a Föld nem hordott a hátán(vagy ő is fizetett troll???)Jó ember a kor nem dicsőség,hanem állapot.Úgy hogy a korával ne dicsekedjen.Vannak kik fiatalabbak,s mégis többet tettek MO-ért mint Ön.S való igaz,hogy ne kintről ossza az észt.Jöjjön haza,éljen itt,fizesse az adókat,élje át(vagy meg) az EÜ-t.Az angol nyelvű klaviatúra nem mentség a bakikra melyeket Ön vét a beírásaival!!!Ez a Magyar nyelv meggyalázása!!!

 47. Most, tényleg muszáj ezzel a nimcsovics gergellyel, vagy mivel, leállni vitatkozni?? Nem veszitek észre, hogy ez egy űber tapló, aki csak provokál. Azt írja, hogy Ausztráliából firkál. Hát ez legyen a legjobb dolog az életében, mert a cerkájával, már biztos nem tud mit kezdeni. Had ugasson, ez a retek fideSS buzi, de ne figyeljen rá senki, és akkor talán megunja. Ha meg nem, hát akkor marad neki a recskázás. Legyen vele boldog. A hülye fodeSS bunkó.

 48. Nemet Szilárd azért nem válaszólt a kérdésre mert még nem kapta meg hogy mit mondhat önálló gondolata nemlétezik.

 49. Ezek,mint Németh Szilárd mindenkit ellenségnek tekintenek,és ki akarnak nyírni,aki nem ért egyet velük,vagy más a véleménye. Gyorsan nyomoznak utána,minden kis hibáját felnagyítják,meghamisítják,megrágalmazzák,összeköttetéseikkel munkahelyéről kilöketik,igyekeznek kinyírni.Rendkivül agresszívek, pökhendiek,cinikusak,mint a fidesz kormány tagjai.Igyekeznek az ellentábort kigúnyolni,megrágalmazni,megsemmisíteni.Semmi együttérzés,vagy jó szándék nincs bennük. Maguk a sátán képviselői.

 50. My wife and i were quite contented Albert managed to carry out his reports because of the precious recommendations he made while using the site. It is now and again perplexing to just find yourself making a gift of hints others have been making money from. Therefore we figure out we have got the website owner to thank because of that. All of the illustrations you made, the simple blog menu, the friendships your site make it possible to instill – it’s all fantastic, and it’s facilitating our son in addition to the family understand that concept is satisfying, and that’s extraordinarily pressing. Thank you for everything!

 51. I must show my passion for your generosity supporting men who really need assistance with this area of interest. Your very own dedication to getting the message along had become exceedingly advantageous and has surely allowed men and women like me to attain their ambitions. This warm and friendly report can mean a lot a person like me and far more to my peers. Best wishes; from everyone of us.

 52. I would like to express some appreciation to the writer for rescuing me from this particular problem. Just after researching through the internet and meeting thoughts that were not pleasant, I figured my life was done. Living without the answers to the problems you’ve fixed through your entire post is a serious case, as well as the ones which might have badly affected my entire career if I had not come across your web blog. Your actual ability and kindness in taking care of every aspect was crucial. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come across such a thing like this. I can also at this time look ahead to my future. Thanks very much for this expert and results-oriented guide. I won’t hesitate to propose your web sites to any person who needs and wants guidelines about this situation.

 53. I have to show my admiration for your kind-heartedness supporting all those that really need help on this field. Your personal dedication to passing the message all-around had become surprisingly good and have continually helped others just like me to get to their goals. Your new important useful information denotes so much a person like me and especially to my colleagues. Thank you; from everyone of us.

 54. I and also my guys were following the excellent advice located on your web page and then immediately got a horrible feeling I had not thanked the web site owner for those techniques. The young boys were for that reason passionate to read through them and now have clearly been making the most of those things. Thanks for truly being indeed considerate and for picking these kinds of important topics most people are really wanting to discover. Our sincere apologies for not expressing appreciation to you sooner.

 55. I wanted to put you that bit of remark to finally thank you so much yet again for these incredible concepts you’ve provided above. It was quite surprisingly generous of you to give easily what exactly a lot of folks could possibly have marketed as an electronic book in making some profit on their own, specifically considering the fact that you could have tried it if you ever wanted. Those points in addition served like the great way to understand that someone else have the same desire like my own to know much more in regard to this problem. Certainly there are many more pleasurable situations up front for many who discover your blog post.

 56. A lot of thanks for all your labor on this website. My mum delights in doing investigation and it’s really easy to understand why. Many of us notice all relating to the compelling means you deliver very important tricks on your website and in addition welcome response from other people on that theme then our girl is now discovering a great deal. Enjoy the rest of the new year. You have been conducting a stunning job.

 57. I definitely wanted to construct a small comment in order to thank you for all of the nice secrets you are showing on this website. My considerable internet search has now been compensated with really good points to write about with my close friends. I would believe that we readers actually are quite blessed to dwell in a decent place with many perfect people with insightful ideas. I feel really grateful to have discovered your entire web page and look forward to some more cool times reading here. Thanks a lot again for all the details.

 58. I precisely wanted to say thanks once again. I am not sure the things that I might have handled in the absence of the type of tips revealed by you over such a theme. Entirely was a difficult concern for me, nevertheless seeing a specialized approach you processed the issue took me to weep for joy. Extremely happier for this assistance as well as trust you know what an amazing job you are providing teaching the rest thru your web blog. I’m certain you’ve never got to know all of us.

 59. I not to mention my buddies were checking the nice information and facts found on your website and so suddenly developed an awful suspicion I had not expressed respect to the website owner for those secrets. Those young boys ended up as a consequence stimulated to read them and have now pretty much been loving these things. Thanks for simply being simply accommodating and then for pick out some good resources most people are really eager to be aware of. My sincere regret for not expressing gratitude to sooner.

 60. Thanks for your entire efforts on this blog. My daughter takes pleasure in working on internet research and it’s easy to understand why. Almost all know all relating to the compelling tactic you render powerful tactics via the website and as well improve response from other people on that concern and our daughter is always studying a lot of things. Enjoy the rest of the year. Your performing a pretty cool job.

 61. I am also writing to let you be aware of what a great experience our princess went through visiting your web site. She came to understand a lot of issues, which included what it is like to have an awesome helping heart to have men and women without difficulty comprehend a number of impossible issues. You really surpassed visitors’ desires. Many thanks for delivering the essential, dependable, revealing and in addition cool thoughts on that topic to Emily.

 62. I happen to be commenting to make you know of the impressive encounter my daughter obtained going through your site. She realized a wide variety of details, not to mention what it’s like to possess an awesome giving character to make many others without hassle know a number of problematic topics. You truly exceeded my desires. Thank you for imparting those effective, dependable, revealing and as well as fun tips on your topic to Kate.

 63. I enjoy you because of each of your efforts on this web site. Ellie takes pleasure in engaging in investigation and it is obvious why. I learn all relating to the powerful medium you give priceless secrets on your web blog and therefore increase participation from others on this idea so our child is truly discovering a great deal. Enjoy the rest of the new year. You’re conducting a really good job.

 64. I want to show thanks to you just for bailing me out of this difficulty. Just after browsing throughout the world wide web and seeing strategies that were not helpful, I was thinking my entire life was well over. Being alive without the presence of solutions to the difficulties you have resolved through this posting is a serious case, and the kind that might have adversely damaged my entire career if I hadn’t come across your site. Your mastery and kindness in controlling all the details was crucial. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come upon such a thing like this. I can at this time look forward to my future. Thanks a lot very much for the professional and result oriented guide. I won’t think twice to recommend your site to anybody who would need support on this area.

 65. I’m just writing to make you understand of the terrific discovery my cousin’s girl enjoyed going through your blog. She realized such a lot of details, with the inclusion of how it is like to have a marvelous coaching spirit to get many people with no trouble grasp various tricky issues. You actually surpassed my expected results. Thanks for displaying these effective, dependable, informative and in addition cool thoughts on this topic to Sandra.

 66. Thank you so much for giving everyone an extremely splendid chance to discover important secrets from this web site. It is usually so fantastic and as well , jam-packed with a lot of fun for me and my office colleagues to search your web site at least thrice per week to read through the fresh stuff you will have. And lastly, I am also usually satisfied considering the eye-popping tips you serve. Selected 2 ideas in this article are in reality the simplest I’ve ever had.

 67. I together with my friends happened to be taking note of the best key points located on your web blog and then all of a sudden I got a horrible feeling I had not thanked the website owner for those secrets. All of the women appeared to be absolutely glad to learn them and have in effect absolutely been having fun with those things. We appreciate you simply being well considerate and then for selecting varieties of decent things millions of individuals are really desperate to understand about. My honest apologies for not expressing gratitude to you earlier.

 68. I as well as my pals have been reading through the nice tips and hints located on the blog and so all of a sudden came up with a terrible suspicion I had not expressed respect to the site owner for those strategies. All of the boys appeared to be absolutely warmed to read all of them and already have in reality been using these things. Appreciation for simply being quite helpful and for making a choice on certain perfect subjects millions of individuals are really wanting to learn about. My very own sincere apologies for not saying thanks to you sooner.

 69. I was recommended this blog by my cousin.
  I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem.
  You are wonderful! Thanks!

 70. I have to get across my affection for your kind-heartedness giving support to individuals who must have guidance on the idea. Your special dedication to passing the solution throughout appeared to be unbelievably useful and have usually allowed professionals like me to achieve their dreams. Your personal warm and helpful recommendations entails this much a person like me and extremely more to my mates. Thanks a lot; from everyone of us.

 71. A lot of thanks for all of your efforts on this blog. My mother takes pleasure in working on investigations and it is easy to understand why. My partner and i learn all concerning the lively manner you make insightful tips via this web blog and as well as invigorate contribution from some others about this content and our favorite girl is actually being taught a lot of things. Enjoy the rest of the year. You’re the one carrying out a tremendous job.

 72. That is the best weblog for anybody who desires to search out out about this topic. You understand so much its virtually arduous to argue with you (not that I really would need…HaHa). You positively put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just great!

 73. My wife and i got very fortunate Edward could finish off his inquiry from your precious recommendations he grabbed from your own site. It is now and again perplexing to simply happen to be giving out facts which usually many people could have been making money from. Therefore we remember we have got the website owner to thank for that. The main illustrations you’ve made, the straightforward site menu, the friendships your site aid to instill – it’s many impressive, and it’s letting our son in addition to us recognize that the topic is entertaining, and that is exceptionally pressing. Thanks for all!

 74. I enjoy you because of your whole efforts on this blog. Kim really likes doing investigation and it is simple to grasp why. Many of us hear all regarding the dynamic ways you provide precious steps through your blog and encourage response from some other people on that area plus my child has been learning a lot. Take pleasure in the remaining portion of the new year. You are always doing a splendid job.

 75. I simply wanted to thank you very much yet again. I do not know the things I would have accomplished without the actual solutions provided by you concerning this industry. Entirely was a real terrifying case in my opinion, however , taking a look at a specialised style you dealt with that made me to leap over happiness. I’m thankful for the information and even believe you realize what an amazing job you happen to be providing instructing people through the use of your websites. Probably you have never encountered all of us.

 76. I not to mention my guys ended up analyzing the excellent helpful hints found on your web page and so then developed a horrible suspicion I never expressed respect to you for those techniques. The ladies are actually for that reason happy to read them and now have clearly been using them. Appreciate your getting simply kind and also for deciding upon these kinds of incredible subjects most people are really wanting to discover. Our own sincere regret for not expressing gratitude to sooner.

 77. I truly wanted to construct a comment to say thanks to you for all of the magnificent suggestions you are showing at this website. My particularly long internet look up has finally been honored with sensible facts to exchange with my relatives. I ‘d assert that most of us readers are very much endowed to exist in a very good place with so many brilliant people with very beneficial tips. I feel really lucky to have come across the site and look forward to some more thrilling times reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

 78. Thanks so much for providing individuals with a very wonderful possiblity to check tips from this website. It can be so amazing and full of fun for me and my office friends to visit your site more than thrice in 7 days to read the fresh items you will have. Not to mention, I’m so actually astounded concerning the surprising things served by you. Selected 3 facts in this posting are definitely the simplest I have had.

 79. I simply desired to say thanks once more. I am not sure what I could possibly have done without those secrets shown by you relating to that area of interest. It became a daunting scenario in my circumstances, however , looking at a specialised technique you solved it made me to leap for delight. Extremely happy for this advice and then have high hopes you know what a great job you are doing instructing others through the use of your web blog. Most likely you haven’t encountered all of us.

 80. I intended to create you that very small note in order to say thanks over again over the gorgeous pointers you’ve shown at this time. It has been quite unbelievably generous of people like you to present openly what exactly most people could possibly have advertised for an e-book to help make some dough for their own end, precisely seeing that you might well have done it if you ever desired. Those good ideas also worked as a easy way to be sure that other people have the same keenness much like my own to understand a good deal more with regards to this condition. I believe there are millions of more pleasurable moments ahead for folks who take a look at your blog post.

 81. I simply wanted to thank you so much again. I’m not certain the things that I could possibly have tried without the entire suggestions discussed by you regarding such a field. Entirely was an absolute depressing condition for me personally, but viewing the well-written approach you resolved that made me to cry over gladness. Now i am happy for your advice and then expect you are aware of an amazing job you happen to be providing teaching many people by way of your blog post. Probably you haven’t got to know all of us.

 82. I together with my buddies were actually taking note of the great guides on your website and then unexpectedly I had a terrible suspicion I had not expressed respect to the web site owner for those techniques. My men are actually so thrilled to read through all of them and now have in truth been having fun with those things. Thank you for actually being indeed kind as well as for picking out variety of marvelous themes most people are really eager to understand about. My honest apologies for not expressing appreciation to you sooner.

 83. I wanted to post you this tiny word to be able to thank you so much yet again for your personal stunning basics you have documented on this page. It has been so tremendously generous with you to present publicly just what many people might have sold as an electronic book to get some bucks for their own end, most importantly considering the fact that you could have done it if you decided. These things in addition served to become great way to fully grasp other people have the identical desire like my very own to figure out more with regards to this issue. I know there are some more enjoyable situations ahead for people who take a look at your site.

 84. I want to express thanks to you just for bailing me out of this type of problem. As a result of surfing throughout the internet and coming across ways which are not powerful, I was thinking my entire life was gone. Living without the presence of solutions to the difficulties you’ve sorted out all through your entire article is a critical case, as well as the kind which might have in a wrong way damaged my entire career if I had not discovered your blog post. That expertise and kindness in handling the whole lot was useful. I don’t know what I would’ve done if I had not encountered such a thing like this. It’s possible to at this time look forward to my future. Thank you so much for the expert and results-oriented help. I won’t hesitate to endorse your web site to anybody who needs and wants guidance about this issue.

 85. I together with my buddies came checking the best secrets and techniques found on your web site then all of a sudden I got an awful suspicion I never expressed respect to the web blog owner for those secrets. These people were as a consequence joyful to read them and now have undoubtedly been taking pleasure in these things. Thanks for actually being indeed helpful and then for utilizing this form of cool subjects most people are really eager to be informed on. My sincere apologies for not expressing gratitude to earlier.

 86. My husband and i were absolutely happy Chris could conclude his investigation while using the ideas he gained through your web pages. It’s not at all simplistic to simply happen to be making a gift of ideas which a number of people have been trying to sell. Therefore we realize we’ve got the writer to thank for this. These illustrations you made, the straightforward website navigation, the friendships you will help engender – it’s got many fabulous, and it’s leading our son in addition to us imagine that that theme is cool, and that is really indispensable. Thanks for the whole lot!

 87. I have to point out my love for your kindness giving support to individuals that need guidance on that area. Your personal dedication to getting the message up and down was quite good and has truly encouraged guys much like me to reach their aims. Your amazing useful useful information denotes much a person like me and additionally to my mates. Thanks a lot; from everyone of us.

 88. My husband and i got really ecstatic when Ervin managed to finish up his researching via the precious recommendations he grabbed while using the web page. It’s not at all simplistic just to choose to be freely giving solutions which the others could have been making money from. And we figure out we have the website owner to give thanks to for this. Most of the explanations you’ve made, the straightforward website menu, the relationships you can aid to engender – it’s mostly exceptional, and it’s really aiding our son in addition to the family imagine that that content is cool, which is highly pressing. Many thanks for everything!

 89. My wife and i were really relieved Louis could conclude his survey through the entire precious recommendations he gained when using the site. It is now and again perplexing to just find yourself giving freely points which often men and women might have been trying to sell. Therefore we fully grasp we need you to thank for this. The type of illustrations you have made, the easy blog navigation, the friendships you give support to promote – it’s all awesome, and it’s really letting our son and our family reason why that theme is satisfying, which is certainly seriously serious. Many thanks for everything!

 90. I in addition to my guys have already been taking note of the good guides from your site while all of the sudden I had a terrible feeling I had not thanked the blog owner for those tips. All of the guys came for this reason very interested to see all of them and have sincerely been making the most of these things. Thank you for actually being quite considerate as well as for obtaining this sort of wonderful useful guides most people are really desirous to learn about. My very own sincere apologies for not expressing gratitude to you sooner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.