Egy bátor újságírónő olyat lépést tett az Orbán rendszer lebontásáért, hogy egy egész nemzet büszke lehet rá

kép forrása: Facebook

Emlékezetes, hogy az őrült tusványosi Orbán-beszéd egyik fő üzenete az ellenzéki sajtó elleni megátalkodott küzdelem volt a 2018-as kampányban.

„A helyzet az, hogy az előttünk álló kampányban nekünk elsősorban a külső erőkkel szemben kell helytállnunk, Soros maffiahálózatával és a brüsszeli bürokratákkal szemben kell állnunk a sarat, meg az általuk működtetett médiával kell megküzdeni a következő kilenc hónapban” – jelentette ki Orbán. 

Ez a kijelentés annyira egyértelmű, hogy aki egy kicsit is ismeri a Fidesz-politika működését tudja, hogy ez egyértelmű hadüzenet az ellenzéki újságíróknak

Németh Szilárd, a Fidesz ügyeletes fröcsögője hétfői sajtótájékoztatóján erre rá is erősített azzal, hogy arrogánsan kioktatta az Index újságíróját

Nem minden újságírót lehet kilóra megvenni és vannak akik keményen üzenni is mernek a NER katonáinak

Így tett Oroszi Babett, a HírTV riportere is, július 26-i Facebook-posztjában. Üzenetét változtatás nélkül közöljük:

“németh szilárd tegnapi performansza kapcsán úgy érzem, itt az ideje tisztázni néhány dolgot. engem oroszi babettnek hívnak. újságíró vagyok. ez a mindennapokban azt jelenti, hogy minden reggel úgy kelek fel, úgy indulok el a munkába, hogy emlékeztetem magam arra: én vagyok az, akinek ellenőriznie kell a politikusokat. ez a szakmám lényege. az anyukám, az apukám, a szomszéd és a boltos néni helyett teszem ezt. a politikusok az ő pénzükből élnek, az ő pénzükkel gazdálkodnak, és az ő nevükben beszélnek. de a szomszéd nem tud odamenni hozzá, hogy megkérdezze, te figyelj már, az én adómmal mégis mit csinálsz? az én nevemben mégis miről beszélsz? hogy képzeled, hogy bűnszervezetnek nevezed azokat, akik helyettem, a szomszéd néni helyett megkérdezik, hogy mik a céljaid az én adómból kapott pénzzel, az általam adott felhatalmazással. miért döntöttél úgy, ahogy döntöttél, az én nevemben? szóval, tisztelt nézők, tisztelt olvasók. amikor németh szilárd nem válaszol nekem, vagy bármelyik kollégámnak, akkor azt nem árt tudnotok, hogy ilyenkor valójában nem nekem nem válaszol, hanem nektek., ilyenkor titeket nem tart még annyira sem, hogy összetett mondatokat ejtsen ki a száján. végszónak pedig: valóban, van megbízóm. az pedig nem más, mint ti, akik nem tudtok odamenni kérdezni, akiknek nincs lehetőségük számon kérni se a kormányt, se az ellenzéket. és ha ezért egy bűnszervezet tagjának tart németh szilárd, legyen. büszkén viselem, hogy a nép nevű bűnszervezet tagja lehetek.”

61 Comments

 1. Mostanában elég sokat “szerepel”. Én hallgatni sem bírom arrogáns, bunkó megnyilvánulását, ezért nem érdekel mit válaszolna az újságírónő írására, de el tudom képzelni.

 2. Valoszinu en vagyok az ugyeletes kotoszkodo, mitcsinaljak en ilyen vagyok miert mert senkinek nem jit sohsem jut esszebe rakerdezni a valosagra, Tisztelt Oroszi Babet utolagos engedelmeddel irhatom a Magyar szokasok szerint a neved, es eggyaltalan mi ez az idiota Angolosdi, lassan ebben az orszagban senki nem tudja leirni nevet Magyar szokasok szerint vagy csak szegyelitek hogy Magyarnak szuletettek. nagyon kar, nos errol enyit. T Oroszi Babet nem emlekszem ra mikor is adtam a beleegyezesemet hogy te beszelj helyettem, es gondolom ezzel igy van a tobbiek is, Tudom te is dolgozol valamelyik lapnak ahol megjelennek az irasaid, ezert kapsz fizetest, bocs jovedelmet, abbol elsz viszint sosem hallottam pedig betoltottem a 70 – et hogy ujsagirok neghivtak volna embereket es megkerdeztek volna mit szolnank hozza, stb, valamint azt sem hogy ezert fizettek volna azoknak akiket megkerdeztek, sot az ujsagert nekunk kellet es kell fizetnunk.Termeszetes nem tartalak bunszervezetnek, mint ahogy az embereket sem viszont az is igaz hogy Nemet Szilardot egy hulyenek egy Orban seggnyalo probababanak tartom,akinek nincs egy ertelmes mondata de Orbanak sem ugy hogy szukseguk van egymasra, legalabb is szerintuk, Leg kozelebb ne ot kerdezd, a leg hulyebbett, Orbant, akkor talan tudni fogunk altalad valamivel tobbett. errol az idiota rendszerrol,, szoval most a magam neveben felhatalmazlak, hogy kerdezhetsz barmit a nevemben ezektol a nem akarom oket dicserni, de kerdezhetsz amit csak akarsz valalom a feleloseget, de bortonbe csak veled eggyutt Tudod en nem dohanyzom,es nincs szuksegem se cigire se befotre. egyedl pedig unalmas.

 3. Azon kívül, hogy az újságíró nevét – kioktató megjegyzések kíséretében – a “magyar szokások” szerint írta, odafigyelhetett volna a magyar helyesírás alapvető szabályaira is az írása többi részében!

 4. Annyira elegem van az újságírókból – akikkel már a Dunát el lehetne rekeszteni – hogy el sem olvasom, miket írt Babettka jó sok Soros, vagy Simicska pénzből!

 5. Te is csak elmebeteg viktátor újságíróit (qrmány média) hallgatod meg! – ez egyértelműen kihangzik a hsz.-ból! Azért írsz hülyeséget.

 6. Gergely! Nem is tudsz magyarul. Mit ütöd az orrodat más dolgába, A magyar csak főnévként iratik nagbetűvel, persze te nagymagyar vagy, vagy nagy magyar.

 7. Na szija London mami vagy mumia mi az amit elkellett volna olvasnom , en irtam te okor, mumia elejetol a vegeig, mi a francert olvassam el megegyszer ez a te dolgod, ezenkivul nem rendelkezel valami sok esszel ugy hogy remellem azt meg tudod hova is kell majd vissza mened Londonban sej van szamos utca es minden utccaban hazsarok, Szoval mielott elkezdesz a jovoben irni ulj le es beszeld meg magaddal mirol akarsz irni, mert amit irtal az legalabb akora baromsag es semi mint te magad vagy Londoni szepseg kiralyneni, Londonbol, szia London mamija, bocs mumia.

 8. Na mar megint egy idiota MAGYAR tanar szia Borju Jozsef, es netalan azt is tudod idiotam hogy a MAGYAR helyesiras szerint a nevedet akkar mekkora borju is vagy azert pont forditva kellene irnod valahogy igy Borjan Borju Jozsika tevegy a legenyanya Jozsikaja, a sok Bela kozul, hulye az hogy Magyar az magaba is fonev, ha I van a vegen vagy akor lehet kisbetuvel is irni es en nem irtam idiota peldat nagy Magyar vagy nagymagyart, ha mar olvasol es ki akkarod javitani a dolgozatomat akkor neked is van meg mit tanulnod a Magyar nyelvtanbol huzzal vissza a picsaba a suliba es ne az en helyesirasommal legyel elfoglalva, azonkivul hogy arrol amirol mitoztattam irni azt meg nem is olvastad bunkokam, akkor mirol is dumalsz. na szijja jozsika.

 9. Draga arany apuskam Refy vilmosom, bocsanat a helyesirasi hibakert, hogy kis Magyar honban ennyi idiota Magyar nyelvtanar legyen ?? meg tudtok elni valahogy, Igen seggluk valoban ejtek Neha hibakat mint ahogy te is csak nem veszed vagy nem akarod eszre venni csak a masoket. azon kivul mar vagy szazszor le irtam Angol gepem van mivel Australiabol, irka firkalok mert kurvara raerek, es leszarom a sok nyelvtanart, csak irok temeg illetve ha nem tetszik ne olvasd, ennyire egyszeru, nem hiszem hogy neked cimeztem volna, szoval tudod mit szoktak ilyenkor mondani rovid leszek KUSS. kurvara muvelt vagyok igaz – e de ma mar te vagy a fenetudja hanyadik barom Magyartanar, de hogy mirol es hol vetettem a hibat vagy hibakat arrol egy kukk sem, legkozelebb azt is ird le Vilmoskam oke szijjja hogy boszantsalak.

 10. Na hala az istennek van ma egy barom aki lemerte irni hogy egy kukot sem ert az egeszbol, de akkor meg mi a francert nem kerdezed meg mielott pocsekolod az idodet. nagy egy okor vagy Ty roller Vera ja a Tyroler Vera ugye igy akartad leirni, de most mar erted ugye, latod igy kell a neved le irnod hogy ertheto is legyen.

 11. GYÖNYÖRŰEN MEGFOGALMAZTAD, KEDVES BABETT…DE NE FELEJTSÜK EL, HOGY MINDEZ IGAZ A MINISZTER “URAKRA” IS…..VÁLASZOLNIUK KELL!!!!! NEM MI VAGYUNK ÉRTÜK, HANEM FORDÍTVA…..MINISZTER = SZOLGA…… !!!

 12. Tisztelt Nimcsovics Úr! A nyelvtani hibáiról érdeklődött. Minden ellenérzés nélkül engedje meg, hogy tolakodásommal megzavarjam és segítséget nyújtsak a témában. Előre megjegyzem, hogy természetesen nem veszem figyelembe sem az elütéseket sem az angol karakteres billentyűzetből adódó problémákat. A szövegben többször előfordul hogy a mondatvégi írásjel után kisbetűvel kezdődik a következő (ez nem a billentyűzet hibája), ezt sem ismétlem, ugyanakkor a vessző kirakások hiánya valóban megnehezíti a szövegértést.
  1. mondat
  “Draga arany apuskam Refy vilmosom, bocsanat a helyesirasi hibakert, hogy kis Magyar honban ennyi idiota Magyar nyelvtanar legyen ??”
  az “aranyapuskám” szót egybeírjuk,
  a “vilmosom” természetesen nagybetűvel kezdődik,
  a “Magyar nyelvtanár” természetesen magyar nyelvtanár (nagy “M” kezdőbetűvel csak akkor kezdjük a “magyar” szót, ha Magyarországról mint országról (főnévről) van szó. A melléknévként természetesen soha. Ez vonatkozik a Magyartanár szóra is ami helyesen magyartanár, valamint később az “Angol gépem” ami helyesen “angol gépem”.

  Ez csak az első mondat volt. Engedtessék meg nekem, hogy a továbbiakban csak szemezgessek, mert így is túl hosszú a bejegyzésem.
  a “le írtam” szó elöljárós ige, ezért egybeírandó “leírtam”,
  az “irka firkálok” bár nem hiba, de ebben az esetben az “irka-firkálok” a helyénvaló,
  a “temeg” helyesen “te meg”,
  az “igaz – e” egybeirandó, “igaz-e”,

  Természetesen közvetlenül én sem lettem megszólítva, de remélem segíthettem a nyelvtani problémákban. Remélve a vulgáris szavak mellőzését zárom soraimat.
  Üdvözlettel
  Varsányi Endre

 13. Nimcsovics “nagyokos” Gergely, teeeee majom! Majd ha itt élsz és ide fizeted az adódat, majd akkor járjon a szád!

 14. Vilmosom, V-vel írjuk. Magyar nyelvtanar- kis m-el írjuk. ?? “meg tudtok elni valahogy”,- Mondat elején a meg M-mel kezdődik. Angol gepem- az angolt kis a betűvel írjuk, temeg- úgy írjuk, hogy -te meg-. “kurvara”- mondat első szavát nagy betűvel kezdjük. Magyartanar- kis m betűvel kell írni, és külön kell írni. “szijjja”- csak egyszerűen úgy, hogy -szia!

 15. Nekem sem magyarországi a gépem, de telepítettem rá magyar billentyűzetet. nagyon egyszerűen ment. Az első sorban nyolc hibát számoltam az Ön kommentjében. Hiányoznak az ékezetek a magánhangzókról.

 16. HA külföldön élsz akkor mi közöd van az itteni dolgokhoz,?Ott okoskodj ahol élsz és ahol az adót fizeted.ÚGY,HOGY NEKED KUSS!!

 17. A “meg kell küzdeni az ellenzéki médiával!” – ez úgy értendő, hogy az ellenzék sok hazugságával és nem úgy, hogy ölre mennek velük!
  Nem kell, hogy a hazug újságírók, hamisságokat közöljenek arról, hogy mire költik az adómat, mert ezt a kormány is megteszi! Elsőkézből tőlük az igazságot hallhatom!
  Nem kifigurázva, nem riogatva közben, nem rágalmazva, nem feltételesen,hanem a száraz tényeket közölve!
  Az uniós pénzek felhasználását pedig az unió szigorúan ellenőrzi!! – újságírók nélkül is! Elég az EP képviselők folyamatos ok nélküli feljelentése, ami a hazug újságírók, rágalmain alapszik!

 18. Már megbocsáss!
  Tudnál szolgálni némi statisztikával, hogy mely oldal hány helyreigazítási pert nyert meg?
  Csak, hogy világosan lehessen látni, hogy ki is hazudik többet.
  Jobb ha tőlem tudod, hogy a kormány rendszeresen félretájékoztatja azt aki csak és kizárólag szócsöveit nézi, hallgatja, olvassa.
  Azt is megsúgom, hogy a kormány sajtója számtalan dolgot elhallgat.
  Én, mint valószínűleg idősebb, ajánlom, hogy a tájékoztatást illetően legyél igényesebb és több forrás felhasználásával alkoss véleményt!

 19. Kötöszködő 70 es emberek, tapsoljanak ès csòkoljanak kezet, ès csak kötöszködjenek tovàbb… Ezekbaz emberek màr elbasztàk 80-ban is, 90-ben is, 2000-ben is, 2010-ben is, ès csak tapsolnak, vagy èpp làzonganak! Igen is jòl beszèl a hölgy mert ő kèrdez, ti pedig a sarki kisboltban kussmogtok, mi szar megint… Csak kötözködjetek tovàbb, hamarossan naplemente….

 20. T Varsanyi Endre, annyira segitettel hogy nem tudom megkoszonni a josagodat, eztszeretem benetek vulgaris, jaj nekem a kis muvelt hulye Magyarfitoktastegykicsitamuveltsegedethagytaniljonazidegenbeszakadthazadfiasohanemhallottszavakatvulgarisnalatodszellemitopronyenvalamikormajdnem60evvelezelottjartamiskolabaesazemberoregszikesfelejtisesmegkellmondanomezeketazujszavakatmegsohanemhallottamamagyrbaesazertmegkerdezemakkorisilyenprecizvagyamikorsajatmagadkellelleneellenoriznedmarmintahelyesirasoddehamarmegszolitottalakkoraruldelltehogyirnadeztaszavatutccautczautcautzavagyhulyehujehujjenalatodbunkoazabajtudodhogyamarhamagyarnyelvtanarmintte csak hogy meglegyel elegedve eslatod azert megmondhatnad miert magyartanar oko vereb es miertnem Magyar nyelvtanar ugyan is nekem meg volt Magyar es irodalom de Magyar esnyelvtanarom neked pedig csak Magyar tanarod volt de melyik, azonkivol a okor a pont utan okor nagybetu mert uj mondat de a veszo utan mar nem kapis en meg igy tanultam, hissed avagy sem nincs kifogas meg az is szep tolem, hogy a hogy elott kell egy vesszo es nem koveti nagybeto en igy tanultam hogy ennyi ev utan idegenben es az iskolaim utan eggyaltalan meg tudok beszelni, irni, es olvasni magyarul ehhez mitszolsz nyelvtanarom ez kibaszottul vulgaris nem gondolod dick head.

 21. Es on is egy nagy bunko ugyan is csak a sok barom helyesirast ellenorzo segfejnek vagy 100 – szor irtam nincs az aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangolban ekezet, ezenkivul az enkoromba meg ezek a szarok ne voltak es mi meg dolgoztunk nem a bilenoyuket basztatuk egesznap, de jo onek tud telepiteni, telepise mar at magat valahova a francba es szokjanak nem szopjanak, mehogy ezt is elertsek nyelveszkeim de ha meg kerhetnem az ellenoreimet vegyek mar elo es szorakozanak azzal, mindenkinek van joga es lehetosege arra hogy elmondja a sajat ismetlem a sajat velemenyet, akinek nem tetszik mint nekem se sokminden vagy nem irok valaszt vagy ugy ahogy en tudok, es szarak arra a sok fasz fejre akik kizarolag csak a helyesirasimban talalhato hibakat veszik eszre ettol kezve minden baromnak felsorolom az alltalam hibanak velt helyesirasban elkovetett hibait, van boven segglukak, lehet telepiteni. William de ugye nem williem csupan azert mert az angolban az a az e es meg wallace tan csak nem a Skot szabagharcos mert akkor elhiszem hogy tokeletes a magyarja,

 22. Na nemond, te bisztos vagy benne Hanko Peter hogy a villmost azt v betovel irjuk ugye nem baszolat, en meg ugy tanultam 60 evvel ezelott higy az orszagok neveit nagybetuvel kezdjuk es csa es a kkor irjuk kicsivel aha a vegzodes I – re vegzodik pl magyarorszagi, , de nem vagyok mostmar semiben bisztos, na figyel ide te Magyar barom olvasd mar ell ujra azt amit irtam te okor es ha ertelmessen tudtok olvasni akkor azt is meg fogod latni miert irtam a szijjjjjjjjjat ennyi jjjjjjjje vvvvvveeeeeelllll., idiota barmok. nekem meg ez a vilemenyem a MAGYAR tanarjaimrol, es elllllllleeeeenoooorjellllmmmmrol, kelemes caracsont

 23. te marha en mar akkor eltem mo- ban mikor temeg az apad f szaba sem voital es fizettem az adomat amit te idiota munkanelkuli sosem fizetsz es fizettel szemet ember aki vagy es moba elsz.

 24. cask anyi hogy en talan hamarabb eltem mo-ba ninte es egy kcsiket talan nekem is nemcskaz anyukadnak mega az apukadnek kiszinhatod, aztat hogy moba elhatsz, es heszed veg nem aszod adosokat med adot is fizatem met vonytak dudod moba lcko valacki szakalas gyogyiestvane

 25. na no daga apus kaim hugy legjen met gijavvitannotok met ti agytok a heljemben irasiamnakg a dijafitkatasara az ellenyorjei es guldjatek wizza ekgor maker gijavitgatatek ugy hugy heljes ledjen met tei magyaros nyelvesztek vagydok agigg meg dudtok a nyelvebol kisavitgadmi, cak verge vagy tok es ream tsalaltato en mostman nam felcek met ez a zsog moban telapitot barom hejjjjbe hazza aztat enelukat em elbasstam ez belleutetem melejje, beno meg a vako varzsanyi ako tudnikirva joszokat vargilis mek illemiket , o az ki nekom kijavicsa a dogizatajomat, hugy fassza leggen , valami vazsani varganya astzan jo legem am met nista foront , ost mad meg ki izs ruklag a busnizbul. okes magor tanyitok dudjato a isszze a fajtetuitoket, de vicsatatsatok mag mejjik az nit oda koll mad beee irnyi, oszt man hejjes van za az irras, ezs man el izs tudja az a zsog duck hhad olvazsna. szojjjatok ha kol meg hjjtelan irrazs met van sok ido tok gi be jjaviiitanyi, szijjjaztok Magyarozs tanyitok gis es nazs beduval.PS
  Kiss my as kis es nagy betuvel is

 26. Nagyeszű “barátom”. 1. Nem nagy dicsőség a világ másik feléből okoskodni. 2. Nagy bunkóság magyarkodni úgy, hogy az édes anyanyelvet szöges bakanccsal tiprod. És ez alól nem nyújt felmentést az angol billentyűzet, egy közepesen képzett majom megoldja, hogy tudj magyar karakterkészletet használni. 3. Igen, sok kommentbe becsúszik egy-egy helyesírási hiba, de azt mindenki elnézi, nem nyelvtanárok vagyunk. De a te hozzáböfögésed annyira magyartalan, annyira hemzseg a triviális hibáktól, hogy az párját ritkítja! 4. Elég alacsony intelligenciára utalnak a modortalan válaszaid, lehet, hogy túl korán hagytad el az anyaországot, rád fért volna még pár elemi osztály!

 27. Kedves Távolba Szakadt Hazám Fia! Én nem irokm semmi a helyesirásról, azt vagy érzi az ember, vagy nem, és azt is elismerem, hogy aki évekig alig ir és beszél magyarul, mert idegennyelvü környezetben él az sokszor már nem tartja be a szabályokat. De bármily nyelven is értekezik, az udvariasság, kötelező, az utszéli megjegyzések viszont nem. Sajnos ezek ugy látom hiánytalanul megvannak szókincsébe. Kár!

 28. Ugye az is csak rágalom, hogy egy Békés megyei apró falu uniós pénzből bicikli központot lap, hogy a volt hortobágyi juhtenyésztők talpa alól kihuzták a megélhetést jelentő földet, s különböző a mezőgazdasághoz, állattenyésztéshez egyáltalán nem értők kapták meg, és hazugság, hogy szlovákiai, szerbiai falvak apró focicsapatai millios segitséget kapnak, hogy uniós pénzekből csak papiron létező üzemek lettek és egy tovább és igy tovább.Hol él Ön asszonyom?

 29. T Gabor Revesz kiseszu de nem a baratom, igen koran mar 38 evessen hagytam el az orszagom, es szoges bakanccsal tiprod az edes anyanyelved, Es te Magyar barom anyit megtanulhattal volna iskolazotsag nelkul is hogy ne tegezz le ismeretlent akirol eddig nem is hallottal, nem emlekszem ra, hogy valaha is irtam volna neked barmit is, es ha elolvasnad azt amit leirtal , abban is talalhato annyi helyesirasi hiba hogy te is nyugottan vissza mehetnel az elemi iskolaba. Meg kellet volna tanulnod masok beszelgeteseiben csak akkor szolj bele ha megkernek ra hogy szolj hozza egyebkent a sajat dolgodal torodjel, nem tudom hanyeves vagy es milyen szintu az iskolai vegzetseged, de a Magyar edesanyanyelv sosem tanitott arra hogy a kereszt neved ird elore es azutan a csalad nevedet,meg akkor is ha Magyar a bilentyuzeted, tudod e?? hogy ahol jelenleg tartozkodom itt nem all modomba, sajnos mivel ez egy nagyon korai computer es a keybord is az, nem lehet att allitani a Magyar edesanyanyelvre, ezenfelol pedig ha hiszitek ha nem en sok mindent 1953 -tol mas szabalyokal tanultam valoszinu hogy akkor meg te a villagon sem voltal en meg ugy tudom a tulajdi neveket mindig Nagy Betuvel kezdjuk leirni nem mo es nem Monak irjuk pl Magyarorszagot, de lehet hogy tevedek, es ha ezt a hemzsego edesanyanyelvet szogesbakanccsal tiporva de megis el tudod olvasni akkor mi a te illetve a ti problematok,??? Csupan annyi hogy szuletett barmok vagytok, olyasmivel foglalkoztok ami nem a lenyeg es ha raszaltok valakire mert lemeri irni a nalatok eszlelheto igen nagy bunkosagtokat es fent a fejetekben letezo sotetseget, mint nalad az edesanyanevedel eggyut, hagy kerdezzem meg hazatalalsz kiseret nelkul. na akkor a jovore nezve nem muszaly elolvasnod azt amit en irkalok de cask akkor irj nekem szemelyessen ha megkernelek erre, egyebkent a kozeledben talalhato kedves rokonaidall foglalkozz az edesanyanyelveddel es a bakancsidal eggyutt.Nem azert okoskodom mert a villag masikfelebe vagyok mert 3 hettel ez a level valtas elott meg en is ahol te elsz onnan tapostam szogesbakanccsal, az edesanyanyelvedet, ismerem a szemet Magyar hozzaalastokat nem szuksegeltetik egyikotoknek sem bemutatkoznia bunkok.

 30. Oszinte lszek mert on nem bantoan oktatott, es toredelmessen bevalom ,tudom men fogja elhinni sisem vagyok durva mert en magma sem szeretem ha velem szemben durvak az emberek . Viszint mikor azt kell latnom hogy csak azert oktatnak es agressziven mert en nem azt fujom amit onok tudja az a bizonyos bator ujsagirono men is ilyan bator es azzonnal ram es masikra haritja a feleloseget , es hivatkozik masokra en azert amit ha helyesiras hibakal is de valalim erte a feleloseget es nem teszem hozza hogy onoktol halottam, igen nem emlekszem ra hogy megkertem volna arra hogy a nevemben irjon erre vagy tizen nekem estek de nem ugy ahogy on holgyem, magyarossan akkor en finomkodjak, Tetszik latni most sincs ekezet mert ez Angol gep es az Angolban nincs ekezet. az is igaz hogy kedves szep hazamban annyi az idiota ismerem oket en is eltem ott, en szogesbakanccsban tiprom edes anyanyelvemet, irta Revesz valaki de ha hibbassan is en legalabb magyarul irom a szavakat, es en meg sokmindent maskepp tanultam hiszik vagy sem, en Nimcsovocs Gergely vagyok es nem gergely Nimcsovics, es ki teszem az arcomat nem dugom el mint ok sokan, es higye el azert mert Australiaban is elek azert surun vagyok othol a nyugdijas idomol tellik, nekem az az ererzesem ezek az emberek irigyek mert bennuk nem volt meg az az ero hogy othagyak de szaral kenik a sajat hazajukat, es irjak nekem hogy konnyu kintrol Magyarnak lenni, NEM konnyu nehezebb mint othonrol, es itsem mindenki gazdag amim van nemsok es azt sem adtak ingyen nagyon sok sertest kellet elturni, mire befogadtak ugy ahogy, es rengeteget kellett it is robotolnom ahhoz hogy legyen valamim, hogy meg tudjam orizni azt a multamat amit magammal hoztam mert nekem csak az maradt hogy ne felejtsem ell ki vagyok, honnan szarmazom. Igen 33 ev utan ellegge nehez oda figyelni a helyesirasra de onoket csak az erdekli hogy mit is irok az nem, redig oda figyelhetnenek, en nem tudom ko os Orban Viktor de embert anyit ezen a foldon meg nem mocskoltak mint onok Orbant, de akkor miert nem valtsak le, miert csak mocskolodnak vagy ez az uj divat Magyareknal, mert mostmar szabad mindent, nem szegyelik magukat a Magyar emberek, de ez mar nem tartozik ide elnezest nem untatom, mert ugy sem hiszik el, de ismerem a fajtamat, en is oda szilettem. na viszont hallasra

 31. Berta Nagy vagy inkabb Nagy Berta, kosz a talalos kerdest, es a valaszom XOXO on irta iszonyatos a muvetsege, koszonom hogy megtisztelt a muveltsegevel, es a OOOOOOOO Iq – a val, remellem on is nyelvtanar, mint itt a facebookon soksn masok is, vagy legalabb is a Tudomany Akadimia tagja Magyar anyanyelvbol, On holgyem egy homo homo es hohohomosapiens, vagyos egy nagyon de nagyo de meg nagyobban ertelmes ember szabasu.

 32. Na ne mond hanko peter, akkor a te nevedet is kicsivel kell ini mert az hogy Angol az tulajdon nev es en meg ugy tanultam, hogy az ekezet mint vesszo utan nem kezdjuk nagybetuvel az uj szot, de pont utan igem mert az mar uj mondat, ezenkivil a te neved is tulajdon nev es azt meg a mondat kozt is nagybetuvel irjuk, tehat nem budapest hanem Budapest Vagy nem hanko peter hanem Hanko Peter.es a Vilmos az tenyleg Vilmos Magyartanar az meg azert nagy mert ilyen nincs, szerintem mert vagy Magyarirodalom vagy Magyarnyelvtanar, nekem meg volt mind a ketto. mivel az hogy magyartanar az mint szerintem magyarorszagbol valo ember es tanar a foglalkozasa, vagy magyarul tanito tanar, mint beszelni tanit magyarul. Az en idomben istenem volt olyan?? 1953 – ban es utanna is az oktatason belul volt, Magyarirodalom, es Magyarnyelvtanarom is, es azert kellett nagybetuvel irni mert tulajdon nev mint a tied, erted viszont mara mar ti ocska magyarok vagytok akik semiben sem veszitek a hazatokat es ugy kenitek szarral ugy mocskoljatok, hogy az mar buntetendo. igen en is latom a hibakat pl nem tudom mikor az ekezetett pontotott vagy veszot hasznalok szinte az ekezet nem is latszik,

 33. rozinene, az irasod tele van helyesirasi hibakal en azomban elolvastam azt is amit irnitetszetel es tokeletessen igazad van, es a hibak ellenere is tisztan erthetoen, de vannak a kozeledben sokan akiket nem erdeklo az amit irtal es az sem hogy igazad van, de az annal jobban hogy telos tele van helyesirasi hibaval az mar igen, ok a facebook onkentes azert is Magyarnyelvtanarai, es mind rendelkezik a multbol a Marx es Lenin esti szabadegyetem voros segnyalo diplomajaval arany fokozaton, es tagjai a tudomanyosito academia magyartanari arany fokozataval is, vigyz kerlek mert ha ezzek eszre veszik a hibaid, kiszekalnak a facebookbol, mert irni csak nekik szabad es az o velemenyuk az ami a donto, es te mast mertel irni szemben mensz az o velemenyukel, vigyazz magadra ha jot akarsz Rozaneni.

 34. T Bozso Tiborne, on tenyleg el hisszi, hogy nem mi vagyunk ertuk hanem forditva, en azt hiszem tevedni tetszet .

 35. Azt hiszem, hogy az újságíró hitvallásához egyáltalán nem illő ez a béka segge alatti színvonalú vita, bár híven tükrözi a mai magyar közállapotokat.
  Nem lóg ki ebből -sajnos- a más földrészről történt zavaros ordítozás sem.
  Igazolódik, hogy minden országnak olyan a kormánya, mint az ország, mint amit az nép megérdemel.
  Azért ne felejtsétek: “akinek nem inge…”.

 36. De egy undorító bunkó vagy. Maradj ,ott jó messze innen. Nem elég nekünk ez a rabló csürhe? Plusz még te is? Egyébként a f…..m tele van a határon túli “magyarokkal (?!)”

 37. Na te szemet nevszerint nagy Zoltan van neked anyukad es apad na azokat kuld el a pics@ba es etesd meg magad te Magyar diszno, honan tudod hogy a hataron tuli Magyarknak nincs tele a f@ szuk veled es a hozzadhasolo mocskos rofogo disznoval disznokkal., te mar annyira sotet allat vagy hogy a bunko radnezve kivaltsagos megszolitas, nem emlekszem arra hogy voltal- e ott diszno ahol en kondas.muvelt durung.

 38. Kosz az elismerest de nem en akartam a vitattes a mocskolodast, azok akik jem tudom ki is valojaban es azt sem miert . T Surdillo

 39. A juhtenyésztővel anno elég sok TV foglalkozott, így azt a témát ismerem. Ez még akkor volt, amikor földbérlésekre lehetett pályázni! A juhtenyésztő valamilyen oknál fogva nem pályázott! Amikor kiosztották a földeket akkor ébredt fel, hogy ő nem kapott földet! Hát igen! Annak nehéz pályázatot nyerni aki nem is pályázik!

 40. Nem mindig az nyer a pereken, aki hazugságot terjeszt! Lehet azt a hazugságot feltételes módban is írni! Az olvasó mégis tényként kezeli. Viszont, aki perel nem nyeri meg a pert!

  Sok érdekes ítelet is születik ezeken a pereken!
  Pl. dr. kocsis Mátéra lehet azt mondani, hogy buzi, de amikor Vonára mondta Terry Black akkor ez bűn volt!
  Vagy Matolcsyra lehet azt mondani, hogy lopja a közpénzt, mivel ez nem konkrét tény, így mondani lehet!!! Nem azt állapította meg a bíróság, hogy valóban tolvaj lenne, csak ennyit, lehet mondani ilyeneket büntetlenül!!
  Bezzeg, amikor Bayer Zsolt azt mondta Vonára, hogy geci szarkupac, Bayert 350 000 Ft-re megbüntették!
  Úgy hogy az ön statisztikája semmre sem bizonyíték!

 41. Ritka egy bunkó tahó nagy paraszt vagy! Helyes írni azért tudhatnál ha már itt okoskodsz közben akkora seggfej vagy hogy na és közönséges. Nem véletlenül kaptad ezt a közönséges választ. Ja és ne ugass bele az országunk életébe!

 42. Horizont Te egy sokkal nagyobb taho allat paraszt vagy ugyan is nem emlekszem ra faszopo hogy barmit is irtam volna a szamodra, te pedig nekem tamadsz ugy hogy menj a faszba de Magyar diszno es te ne ugass bele az en dolgomba, te orszagod geci azert maradt meg neked faszfej hert en es a hozzam hasonloak meg dolgoztunk azert te szemet hogy neked lehessen orszagod akkor eloszor tarts tiszteletett a kornak es irj kulturalt levelet de ne tegezo formaba, egyebkent seggluk a betuimen nincs ekezet mert az en key bordom Angol, faszfej, es az angol abc-ben a betukon nincs ekezet gecike tegyel nekem egy szivesseget es nyalj be a langyosszarig. ja es te is geci nagy Zoltan ha mar 1 honappal kessobb elmertetek kuldeni a szemet iromanytokat. ez a level mindketotoknek szol mert le masoltatok egymas undorito szoveget.

 43. Mit is vered itt a nyálad a sorozat kommentjeidben? 63 éves leszek tehát több jogom van itt dicsekedni hogy mit építettem fel ebben az országban az én HAZÁMban amit ÉN soha nem hagytam el. Veled ellentétben úgyhogy kuss legyen öreg. A mocskos modorodat meg a családodnak tartogasd ha van egyáltalán te megvénült morózus hülye faszkalap. Nagyon helyes hogy elmentél ilyen szarokra nincs szüksége a hazánknak! Nem kell válaszolnod mert innentől leszarlak.

 44. Tenyleg segfej mar 63 eves leszel, na akkor bunko idiota Magyar a hazadert es az enyemert mar evvekkel hamarabb dolgoztam mint te es koszond meg seggluk hogy meg teremtettem neked hogy legyen hova csoppenj ko apukad micsodajabol, es kerjel tolem elnezest meg akkor is ha temar 63 leszel mert en mar regen betoltotem a 63 – at

 45. Azért úgy néha elmálázom, milyen érzés egy gerinctelen szarnak lenni és mocskos bűnözőket védeni, akár meggyőződésből, akár pénzért?

  Kis kezét csókolom, A FŐNÖK FALUJÁBAN felépült egy FOCIAKADÉMIA, ami 7 éve nem tud kitermelni egy épkézláb csapatot!!!
  A kertek alatt meg egy KISVASÚT, amin van, hogy 100 ember nem utazik, egy nap!!!
  És a főnök falujának polgármestere, egy GÁZSZERELŐ 7 év alatt a leggazdagabb magyarok egyike lett…
  Mit kapálódzol még menteni ezeket?!?
  Milyen gombát ezsel te, hogy erre szerinted még lehet mondani bármit is?!?
  Agyhalott, szolgalelkű majomnőstény!

 46. Olvasgatom a hozzászólásokat!S le vagyok döbbenve.Ekkora fax-t,mint a Nimcsovics G.-még a Föld nem hordott a hátán(vagy ő is fizetett troll???)Jó ember a kor nem dicsőség,hanem állapot.Úgy hogy a korával ne dicsekedjen.Vannak kik fiatalabbak,s mégis többet tettek MO-ért mint Ön.S való igaz,hogy ne kintről ossza az észt.Jöjjön haza,éljen itt,fizesse az adókat,élje át(vagy meg) az EÜ-t.Az angol nyelvű klaviatúra nem mentség a bakikra melyeket Ön vét a beírásaival!!!Ez a Magyar nyelv meggyalázása!!!

 47. Most, tényleg muszáj ezzel a nimcsovics gergellyel, vagy mivel, leállni vitatkozni?? Nem veszitek észre, hogy ez egy űber tapló, aki csak provokál. Azt írja, hogy Ausztráliából firkál. Hát ez legyen a legjobb dolog az életében, mert a cerkájával, már biztos nem tud mit kezdeni. Had ugasson, ez a retek fideSS buzi, de ne figyeljen rá senki, és akkor talán megunja. Ha meg nem, hát akkor marad neki a recskázás. Legyen vele boldog. A hülye fodeSS bunkó.

 48. Nemet Szilárd azért nem válaszólt a kérdésre mert még nem kapta meg hogy mit mondhat önálló gondolata nemlétezik.

 49. Ezek,mint Németh Szilárd mindenkit ellenségnek tekintenek,és ki akarnak nyírni,aki nem ért egyet velük,vagy más a véleménye. Gyorsan nyomoznak utána,minden kis hibáját felnagyítják,meghamisítják,megrágalmazzák,összeköttetéseikkel munkahelyéről kilöketik,igyekeznek kinyírni.Rendkivül agresszívek, pökhendiek,cinikusak,mint a fidesz kormány tagjai.Igyekeznek az ellentábort kigúnyolni,megrágalmazni,megsemmisíteni.Semmi együttérzés,vagy jó szándék nincs bennük. Maguk a sátán képviselői.

Leave a Reply

Your email address will not be published.