Megszólaltak a székelyek a megvert lány ügyében – nagyon durva tartalom, tényleg csak erős idegzetűeknek!

Forrás: nol.hu

„A fütyülősök készüljenek fel arra, hogy a székely nem olyan béketűrő nép, mint a budapesti. A füttyszóra előbb ütnek, kérdezni pedig nem fognak” – írta Schmidt Mária lapja még tegnap. Elővetítette a mai eseményeket, mint arról már korábban is beszámoltunk.

Nagyon sajnálom, hogy a “székelyeket”, vagyis a Romániában élő magyar közösséget jelölő gyűjtőszót használja fel a lap azoknak a vandál szemeteknek a megjelölésére, akik hajánál fogva rángatnak le a porba egy lányt, aki kifütyülte Orbánt. Cibálják, tépik, a többi agymosott pedig nem tesz semmit, hogy megvédje.

Nagyon sajnálom, hogy ezek a hajcibáló, fideszes őrültek nem csak a helyszínen voltak, hanem a fideszes Facebook-csoportokban is megnyilvánultak az eset kapcsán. Ők azok a “székelyek” akik 2018-ban Orbánra fognak szavazni, ők azok, akik kígyót-békát mondanak azokra, akik nem értenek egyet a szeretett vezérükkel.

Ők nem azok a székelyek, akikre akkor gondolunk, amikor a határon túli magyarok színes közösségéről beszélünk. Ők mások. Ők a Fidesz motorjai, azok az emberek, akik polgárháborús helyzetet idéznek elő, és nem veszik észre, hogy minderre Orbán buzdítja őket.

Néhány hozzászólás kommentár nélkül:

 

szek9

szek8

szek7

szek6

szek

szek5

szek3

szek1

 

 

2 Comments

 1. Ti rohadt mocskos fideszesek mit képzeltek magatokról? nyaljátok ki rohadék orbán picsáját hazaárulók! férgek rohadt székelyi románok úgyis bukni fog ez a szemét.

 2. Rohadékok ti nevezitek magatokat magyarnak?? A Ceaușescu kéne vissza a nyakatokba, de az tetves kis felcsúti törpe ” geci ” személyében megkapjátok. Primitív székely horda.

 3. az a fideszes székely aki itt mer szavazni az egy mocskos féreg az emberek legalja,semmiben nem különbözik az orbán gecitöl,toljvaj bűnöző

 4. mocskos szemétláda fideszre jellemző kommetek szégyljétek magatokat agymosott birkák pl ráczné ,juhász edit veled meg mást kellene tenni de nem kellesz mert már kiszoptad magad te aljas kurvinkó! valent lászló a ti szemetekben csak a lepénzelt nyaigátor a székely te pedig agymosott szarfaszú vagy! kendra téged hányan tepertek már le mielőtt a szopásra rászoktál???

 5. Na itt van Orbánék gyűlöletkampányának hozadéka! A sok orrán túl nem látó ember véleménye és viselkedése! Meg kell jegyeznem, az erdélyiek között nem mindenki ért egyet Orbán politikájával, Tusványoson sem volt ott minden székely ember, csak a “B közép” a viselkedésük is erről szólt. Egyébként az a főprobléma, ők meg vannak győződve hogy Orbán azért adta a kettős állampolgárságot, mert annyira szereti őket? Hát nem, egyszerűen a szavazataikra van, szüksége, ilyen egyszerű! Sajnos az “óhaza” polgárai sínylik meg igazából a diktatúrát, az ország kifosztását, és a lakosság nagyobbik felének elszegényedését…!

 6. Szégyellem magam mindkét oldal helyett.Ennyire nem kellene “kultúrlénynek” lenni. Mindenkinek legyen lehetősége a vélemény nyilvánításra. Azért, mert mást gondol, nem kellene a földbe döngölni. Nem tudom, hogy hallották-e már azt a fogalmat, hogy TISZTELET? A “székelyeknek” azt javaslom, hogy jöjjenek hozzánk, éljenek itt,

 7. Hát ez majd úgy fog kinézni, hogy az orbánék agitpropjával keltett agresszió egyszer csak ellenük fordul. Ma ezt a lányt rángatják, holnap pedig őket – a történelmi tapasztalat szerint.

 8. Nyilván arra a 123000 szavazatra van szüksége! Hagyjuk már Csipkerózsikát aludni. Az “elüldözött 1000000 ember”, is Orbánra szavaz?

 9. ezek nevezik magukat székelynek,ezek a megalkuvó,lefizetett,románszopó söpredékek?jó bátrak voltak ezzel a becsületes,lánnyal szemben,hogy verjék szájba,azt a csaucseszkuszopó ,féreg,se székely,se magyar,se román ,szopólidérc anyjukat

 10. A Székelyek maguknak kérték ki,hogy ők nem magyarok,csak magyarul beszélnek.akkor mi a büdös k…a anyjukért akarnak itt szavazni ,menyenek a jó k…a anyjukba .ez azért már fel h.
  áboritó hogy minden jőtt ment a magyarok pénzére ácsingózik

 11. Az elüldözött egymillió embernek nincs lehetősége levélben szavazni, el kell mennie az adott ország konzulátusára leadni a szavazatát. Pár száz kilométer megtétele után egész nap állhat sorba és este hétig vagy bejut, vagy nem. A konzulátus dolgozóinak ki van adva, hogy lassan dolgozzanak, hogy az egymillió emberből minél kevesebb kerüljön sorra. Ki van ez találva, még ha tisztességtelen is. Én nem értettem egyet a kettős állampolgárság intézményével, mert már akkor láttam, hogy ez lesz belőle. Utána Mikola et. is megmondta, hogy 20 évre bebetonozzák magukat a kettős állampolgársággal. Tisztességtelen társaság, akinek ez tetszik, az ugyanolyan tisztességtelen.

 12. Én úgy gondolom, hogy a székelységnek ehhez semmi köze! Ez Or(sós)bán népszerűséghez szükségeltett. Aki(k) elkövette, egy primitív bilológiai létforma. Tisztelem a HÖLGYET, mert őszintén véleményt nyilvánított!

 13. Bárcsak haza tudna jönni minden Magyar Ember csak erre az egy napra… Hogy ismét legyen jövője a magyarságnak…

 14. Egy rohad szemét társaság. Idős ember is csak nézte azt a kis rohadt fél kopasz barmot, amit csinál, de volt a nézők között egy nőnemű szipirtyó is, talán ő vagy a szőröstalpú rendészeknek kellett volna közbelépni. Na itt is látni, hogy csak a suskánk kell, a szavazatért. Kívánom nekik, hogy térjen vissza Csau, majd az megtanítja a kis taknyost, a viselkedésre.

 15. szegyeljeteki magatokat ti mundjatok hogy magyarok vagytok mikor a sajat nemzetek elen vagytok a szekejek magyarabak mint ti hazaarulok mert ti kapasok vagytok eladni az orszagot sorosnsk egy tal lencseert es inkab a bevandorlokat akarjatok magatok mele segyeljetek magatokat hazaarulok

 16. Mészáros Melinda, mások levélben is szavazhatnak, rám mint (Magyarországon) lakcím nélkülire rámondta az ovh hogy a magyarországi lakóhelyem szerint szavazhatok. Vajon hol, ha “lakcím nélküli” szerepel a kártyámon? A többi dologról még nem is szólok.

 17. szegyelje magat gyuloli a kinrekedt magyarokat es inkab a bevandorlokat akarja maguk nem magyarok hanem haza arulok

 18. Rohadjon meg az aki bantotta ezt a lanyt!
  Rohadjon meg minden geci fideszes szarhazi!
  A retkek meg onnan kapjanak penzt ahova dolgoztak es ahol adoztak! Ingyen kapnak penzt! Ok mostmar csak ingyen elok!

 19. Rohadjon meg minden retek roman ki magat magyarnak meri vallani! Sok megelhetesi szar! Szekusok kenenek meg nektek mindig!

 20. Sandor Orban!
  Csak nem te is ingyen penzes megelhetesi geci huszar vagy? Ott kapj penzt ahol dolgoztal!

 21. Ez menne magyarul is, helyesen???? Idejössz magyarkodni és még a nyelvet sem ismered???? Szánalmas…

 22. ti vagytok a haza arulok mert ti vagytok a sajat nemzetek elen segyent csinaltok a nagy vilagban mert ti inkab a sorosra halgatok a hazugsagra ugy viselkedtek mintha drogosak vagy reszegek lenetek sajnalni valok vagytok mert ez az oldal a satan oldala aki csak a roszat kivanja

 23. Az a setétség,ami az S.O.nevű valaki “írásában” mint fekete lyuk megjelenik,elborzasztja az embert. Olyan,mintha egy esszenciális kivonata lenne a primitívségnek, a diktátorok által elhülyített alsóbb rétegek megnyilvánulásainak. Hazaárulózik egy olyan “ember”,aki az utóbbi évtizedek legnagyobb magyarországi hazaárulót élteti,groteszk és igen szomorú!!! Arról nem beszélve,hogy ne magyarkodjon az,akinél a kutyusom is szebben ugatja a nyelvet…

 24. ember mosa ki a szjat mert mocskos mert fojik a sok mocsok a szajabol es latszik hogy hianyzik az othoni 7 ev neveles

 25. Fáj nektek, mocskos gazemberek, hogy a székelység “Fideszes” lett ! De hisz ti tettétek azzá Őket, 2004 december 5.én !!!

 26. bar lepnenek el a sok bevandorlok titeket akor lanatok meg hogy hova teszitek a sok pent mert ok nem fognak nektek dolgozni orban hejeben lenek akinek kel bevandorlo adnek a sajat lakasara hogy ok tartsak el es ne varjak az orszag nyakara ti sok haza arulok vagytok meg ti beszeltek gyertek cserejunk lak hejet szerencsetlen gondolkodasu

 27. Sajnos a diktatúra, a nemzettől való elszakadás a keserűség oda vezet, hogy egy kalandor aki semmit sem ad háborút indít a magyarok között! Csau rendszere tovább él a lelkekben! Mitől jobbak mint a román gyűlölködök? Ha ti megtagadtok minket, ha így álltok mi hozzánk csak egy fasiszta Orbán lesz a barátotok, egy hatalom éhes számító! Nagy a bajotok ha hatalmába kerít benneteket!

 28. Üdvözlöm. Rossz olvasni az írásait, a tartalmuk mondjuk lényegtelen, de nincs ott egy magyar nyelvű ember, aki le tudná gépelni? Ha gondolja segítek…

 29. Igen, mi magyarok vagyunk. Itt fizetünk adót, amiből támogatjuk a határon túli magyarokat, még akkor is, ha olyanok, mint te. Aki pénzért magyar, az a hazaáruló.

 30. A jó kurva anyád, te szőröstalpú geci!! Meglátnátok ha nem szavaznátok orbánra, hogy mennyire is szeret titeket! Hogy rohadnál meg ott ahol vagy!!!

 31. A magyarok pénzén pattogtok bu…kák.Ti szégyelljétek magatokat,senkik vagytok! Mi MAGYAROK VAGYUNK és nem az Erdély pénzére ácsingózunk mint Ti.Ha nem lennétek hazaárulók akkor itt élnétek és nem ott,és nem húznátok le minket igaz magyarokat!

 32. Maga semmit nem ért. Helyesen írni viszont megtanulhatott volna. Gratulálok, Önt is megvették kilóra.

 33. Nekem ne mondja senki, hogy hazaáruló vagyok. Aki érdekből imádja Orbánt. nézzen a tükörbe.Gondolkodjon már, ember, meddig lesz maga fontos Orbánnak?

 34. Rohadt tetves székely horda! Basszátok meg az anyátokat a Magyaroktól kapott pénzből ugattok és mentek el a kedves vezetőre szavazni! Ócska gennypatkányok!

 35. ÉN CSAK NÉZTEM HOGY A TÖKÖS MIÉRT MEGY EZZEL A KÉT KALAPOS ROMÁN CIGÁNNYAL ÉS MOST
  LÁTOM HOGY A ZÖLDINGES A “GECI”

 36. VAN NÁLAD TÜKÖR?HASZNÁLD!!!!HOGY MERED AZOKAT AZ EMBEREKET MEGSZÓLNI,AKIKNEK PÉNZÉT AZÉRT VESZI EL EZ A CSÓTÁNY HOGY MEGVEGYEN TITEKET KILÓRA??? TE FÉREG!!! OTT POFÁZ AHOL SZ@RSZ

 37. Látom nem mered vállalni sem a neved, sem az arcod. Milyen magyar vagy te? Semmilyen. Egy gyáva senkiházi. Remélem nem székely vagy és még reménykedni lehet abban, hogy van köztük tisztességes ember.

 38. Vajon mi lett volna, ha román rendfenntartók igazságot szolgáltattak volna? Egyébként se értem , hogy miért engedi a román hatóság, hogy ott náluk csináljanak kampányt a magyarok. A németek helyre tették a dilis Erdogánt, és azóta szó se lehet a török uszításról német területen! Ki kéne rúgni a románoknak Orbánékat, a szlovákok még a kettős állampolgárságot se engedélyezik, aztán mégis megvan egymás mellett a két ország!

 39. az a legnagyobb baj, hogy alamizsnáért –
  pillanatnyi előnyökért mások életét befolyásolják – ezzel magukra
  haragítják a MAGÍYAR embereket és a saját hazájukban kormányon lévő
  erőket, de ezt fel kellene fogni, ami nem megy nekik – így lesznek
  sehonniak – itt is , ott is .. de ezt is érdemlik sehol sincsenek ..
  innen a pénzt koldulják és gecorbánctól kapják is A MI PÉNZÜNKET !! itt
  mi haragszunk rájuk , ott meg azért mert ott élnek és mégis arra a
  tányérra szarnak amiből esznek .. így aztán sehonnaiak voltak azok és sehonnaiak is
  lesznek ..

 40. Kedves Bodor Úr. Nem tudom Ön hogy szavaz, de nekem 800 km-t (oda-vissza 1600 km-t) kellene utaznom, egy nap szabadságot kivennem, és mindez kb. 120 fontomba (kb 37.000.- jó magyar forint) kerülne. Ön mennyit fizet azért, hogy leadhassa a szavazatát? Mennyit utazik? Mennyi szabadságot vesz ki? Na erről ennyit. Ne akarja összehasonlítani a maga és az én szavazatomat, mert a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz!

 41. Bocsásson meg uram, de tényleg ne akarjon értelmes magyarok beszélgetésébe beleszólni, vagy tanuljon meg magyarul beszélni és írni. Nem értem, hogy a romániai magyarok miért hiszik azt, hogy többet tudnak a hazai állapotainkról mint mi? Miért nem tanulnak már meg magyarul helyesen írni? Én eddig még nem találkoztam olyan bejegyzéssel amikor ez megvalósult volna. Tisztelt romániai magyarok. Nem érzitek, hogy egyre kevésbé fogadunk el magyarnak benneteket? Hogy az ország tetemes része már gyűlöl benneteket? Nem gondoljátok, hogy az Orbán éra után (ami természetesen ahogy minden más kormány) ott maradtok a gyűlölet mocskában? Hogy az évszázados tiszteletet éppen most vesztitek el? Istenem milyen nagy az állatkerted és milyen nagy rajta az ajtó!

 42. én meg ezeket a migránsokat úúútálom akik ide szavaznak a mitőlünk kikoldult pénzekért miellenünkre ..
  az a legnagyobb baj, hogy alamizsnáért –
  pillanatnyi előnyökért mások életét befolyásolják – ezzel magukra
  haragítják a MAGÍYAR embereket és a saját hazájukban kormányon lévő
  erőket is , de ezt fel kellene fogni, ami nem megy nekik – így lesznek
  sehonniak – itt is , ott is .. de ezt is érdemlik sehol sincsenek otthon ..
  innen a pénzt koldulják és gecorbánctól kapják is A MI PÉNZÜNKET !! itt
  mi haragszunk rájuk , ott meg azért mert ott élnek és mégis arra a
  tányérra szarnak amiből esznek .. így aztán sehonnaiak voltak , azok és
  sehonnaiak is lesznek .. azt kapják amit megérdemelnek .. rissz rossz migránsok ..

 43. Az a sok Székely-magyarnak mondott lelketlen idióta aki hagyja,hogy bárkit megverjenek–Maradjon Romániába szavazzon ott és küldje ide az adóját és azt kapja érte amit mi. Szerintem mindjárt megváltozna a véleménye.Pénzért nyalják ORBÁN SEGGIT..

 44. …román hatóságoknál kell feljelentést tenni a ” szabad véleménynyilvánítás megakadályozása erőszak alkalmazásával”…végül is Romániában történt bűncselekményről van szó… ezek az emberek akik ott voltak és akik ezt helyeslik azok mind bűnpártolók ! ….mellesleg ezek az emberek nem demokraták hanem komcsi verőlegények…

 45. Kedves élőlény! Nem cserélnék veled lakhelyet, mivel ez az én HAZÁM és itt élek. Itt akarok élni és elmondanám, hogy orbán a saját malmára hajtja a vizet csak. Nagy ívben leszarja mi van a néppel, még magukat is, csak addig érdekli az önök szavazata míg megkapja. Aztán felőle meg is dögölhet mindenki. A migránsokat és sorost kihasználja az oszd meg és uralkodj elv fentartására. Amíg egymásnak tudja ugrasztani az embereket, addig ő tudja tömni a zsebeit pénzzel.
  Még egy utolsó szösszenet: Mindenki vállalja saját döntésének hozadékát! Ott szavazz ahol élsz és fizeted az adódat!

 46. Előzetes regisztráció után szavazhatnak, ez még egy hullának sem sikerült! Tájékozodj, mielőtt hülyeségeket írsz!

 47. Te meg elmehetsz a libsiző kurva édesanyádba, egyszer fognék meg egy ilyen férget de csak itt mertek ugatni vagy csordába egy az egyben pont olyan szarkupacok vagytok mint az a retkes vezéretek!

 48. Te tetű! A mi pénzünkön nyalod tacskó seggét, te szar. Te büszke székely fos, kunyizol tőlünk, elfogadod a pénzünket, aztán nagy a pofád? Mikor mentünk mi Romániába hőbörögni? Pont a te fajtád, a náci, járkál Romániába, focimeccsre balhézni.

 49. Orbánnak már több száz kilométerre kell menekülnie..hogy hazugságait belekiálthassa az éterbe…micsoda “hősök” akik hátracsavarják egy kislány kezét…a “székelyekről” csak annyit..igazi székely, nem jár Orbán hazugságfesztiváljára…dologidőben…ott is vannak “panelszékelyek” és Orbán lekötelezettjei..akiknek papírzacskóban viszi a magyar forintokat…

 50. Ó, dehogynem!10 évente kell újra regisztrálniuk. Megy a levél a szavazócédulával postán, és ugyanezen az úton küldik vissza! Ki a fene menne oda ellenőrizni, hogy ő szavazott-e, vagy egy ember ikszelte az összes levelet, és adta postára!

 51. Sándorka…inkább ezerszer Soros, mint egyszer is orbánka…..neked adjuk, vidd és imádd…de csak jó távol Magyarországtól

 52. Aki nem ért egyet Orbánnal (korrupció, jogállam leépítése) az hazaáruló? Mégis mióta lett egyenlő egy ember a hazával? Maguknak látniuk is kellene és nem csak bedőlni a szép szavaknak. A magyarok többsége nem fideszes, ezt vegyék tudomáyul ha valóba Magyarország a fontos maguknak és nem csak Orbán.

 53. libsi az a szájba baszott mocskos kurva anyád nem is érted mit jelent a szó.meglátszik,hogy egy arctalan senki román geci vagy hátulról mertek támadni védtelen nőkre te szarcsimbók ha még egyszer ki mered nyitni a pofád én rúgok bele

 54. Ne túlozz, nem vagytok többségben. Az ocsmány beszédet az MSZP kezdte 1998-ban, az elvesztett válsztás után. A baloldal azóta is folytatja. Ezeket is össze lehet gyűjteni, hogy ne egyoldalúan lásd a világot. Egyébként a szocik is megszerezhették volna a szavazatokat, ha Gyurcsány nem fröcsög és nem olyan eszement.

 55. ki a sehonnai?
  akik orbán seggét nyalják, a népnyúzó, országrontó, mocskos féregét…
  ti vagytok mind az elmebetegek…
  annyira magyarok vagytok, hogy elszállt az agyatok…

 56. Sajnos nem tudok egyetérteni senkivel, Távol élek a hazámtól, bár inkább, azt mondanám távol élek Magyarországtól. Hiába Magyar az aki Erdélyben, Székelyföldön, Felvidéken, Kárpátalján Újvidéken,vagy bárhol a világon él. Aki Magyarországon él az éli meg nap mint nap a jelenlegi kormány intézkedéseit, és ezek következményeit is. Egyet értek vele, hogy támogatni kell a történelem azon áldozatait akik külhonban rekedtek, de ezt nem az adófizetők megsarcolásával. Ha a Fidesznek valóban hatalmas a tábora akkor támogassák ők a vezetőjük által megálmodott ideákat. Szerintem aki nem Magyarországon él az ne is döntsön azok jövőjéről aki ott élnek. Pont ezért én sem fogok szavazni. Ha Orbán és a Fidesz valóban szívén viseli az ő sorsukat akkor bizonyosan támogatja őket a szavazatuk nélkül is. Én, személy szerint Mindenkit Magyarnak tartok aki beszéli ezt a gyönyörű nyelvet, mert ez nem adatik meg minden embernek! Azzal meg kicsit sem tudok azonosulni, hogy valakit tettleg bántalmazzanak azért mert nem osztja a mások véleményét, ez gusztustalan.

 57. Pont a fele, aki kint van. Senki nem üldözte öket, magának harácsol, nem nekem gyűjt. A tisztességtelen ha háromszor írja le, akkor sem lesz igaz.

 58. Nos én nem vagyok “székely”, én magyar vagyok és hányok tőletek” Jó helyen vagytok Romániában! Azt a lány legyen a lelkiismeretetek!

 59. Meg akar élni a családjával valaki, az nem egyenlő a harácsolással. Lehet, hogy maga csak azt ismeri, az én baráti körömből sokan vannak kint, mert itt nem találtak munkát. Az már csak hab a tortán, hogy a gyermekeik megtanulnak anyanyelvi szinten még minimum egy nyelvet. Gyűjt, mert annyit keres, hogy félre tud belőle tenni. Sőt, még az idős szüleit is támogatja az egyik ismerősöm havi 100 EUR-al, ami a szülőnek hatalmas segítség. Nem irigylem tőlük és nem nevezem harácsolásnak.

 60. Látszik, hogy akik a székelyeket vagy a konzervatív jobb oldaliakat szidják, olyan trágár, undorító szavakkal nyilvánítanak véleményt, hogy felfordul tőle a gyomrom. A baloldali sajtó és média ugyanilyen ocsmány és senkire nincs tekintettel. Álszent módon védték Horn alkoholizmusát, Gyurcsány 1-Ftos “privatizációit (Apró Piroska által kiutalt és soha vissza nem fizetett 700 millió senkinek sem hiányzik), közben Orbán Viktor családját darabokra szedték. Nem egál, emberek !

 61. fáziskésésben vagy kata!
  a szocik 98-ban simán átadták a hatalmat! nem volt hídfoglalás, nem követelték a szavazatok újraszámlálását! és nem mondták, hogy a haza nem lehet ellenzékben! ezt a te mocskos zsírdisznó maffiavezéred mondta 2002-ben, és a csürhéje tette, mikor elveszítették a választásokat!
  a pufajkás még segített is 98-ban a felcsútinak, tanácsokat adott neki!
  úgyhogy vegyél egy kicsit vissza! ne hangoztasd, hogy milyen ostoba vagy!

 62. Ez a szemétláda elérte,hogy ne csak az itthon élő Magyar utálja a Magyart,hanem már az Anya országtól elszakadt Magyarok is utálják egymást !
  Ez az Orbáni DEMOKRÁCIA ??? Köszönöm,de ebből nem kérek !!!

 63. Ja, hogy 98ban a szocik kezdték? Alig 20 éve? Na, akkor hajrá, kezd el gyűjteni, mama. Megvárom. De mellette gyűjtsd a fideszeseket is.

  Hánynom kell, ha a hozzád hasonlóval szóba kell egyáltalán állnom – érdekes módon csak a neten találkozok fideszkomcsikkal, élőben valahogy sosincsenek sehol.

 64. No, elolvastam a tisztelt hozzászólók bejegyzéseit…
  Kérdezek székelyt, nem székelyt, anyaországi, külhoni, bárhol élő, bárkit…
  Mit szólna hozzá, ha bemennék a lakásába és eldönteném, hogy milyen legyen a falak színe… vagy, hogy mit vásároljanak a gyerekeknek élelmet… vagy, hogy mit vegyen fel az asszonyka reggel a munkába indulás előtt?
  Gondolom lenne háborgás, kartekerés, földre rántás, ésatöbbi…
  Hát így vagyok én a tisztelt határon túli magyar barátaink magyar választáson való szavazati jogával…
  Tessenek itt a terheket viselni és aztán véleményt mondani… akár kormánypárti, akár ellenzéki szerepben…
  Fordítsuk meg Gyurcsány oly sokszor félremagyarázott mondatát…
  “Ide lehet jönni kérem, lehet itt élni, adózni és aztán szavazni…”
  Tisztelettel…

 65. Nem csak neked nincs jogod az én vérszívómat megszavazni mert nem it élsz és adózol és utána nem élvezed annak a hatását amire szavaztál ,én sem megyek Romániába szavazni.

 66. Ne ugaSS, paraszt, mert meg leszel baszva anyád sírján. Na, ebben is volt hiba, te majomgeci, te? Büdös román kutya…egy cigánynak tapsolsz, pfej…

 67. Te idióta barom látom betanultad az orbáni leckét büdös mocsok vezéredtől kérdezd meg kinek a pénzén tanult

 68. Itt az összes ballib bagázs? Nos, én arcommal, nevemmel vállalom amit írok!
  Szégyelljék magukat azok az “emberek” kik, az önhibájukon kívül, a határ másik oldalán élő magyarok ellen, ilyen minősíthetetlen, határtalan gyűlölettel vannak!
  Az az ocsmányság, ami itt megy, egyszerűen minősíthetetlen, de hát tudjuk, ennyi telik tőlük.
  Micsoda elvetemült egyedek az ilyenek, nem is lehet használni az “ember” kifejezést rájuk.
  Na és mi van a sok elmenekült magyarral! Ennyi ostobaságot összehordani, már büntethető kellene, hogy legyen. Az itt kommentelő ellenzéki, értelem hiányos bagázs, talán, még a 90-es IQ-val sem rendelkeznek.
  A bűz jön a szájukból, semmi más!

  Jabronka pedig egy kulturálatlan, kis senki firkás!

 69. te cdrogos elmeju reszeg satan fajzat az en anyam az igasagra tanitot nem mind teged a hazugsagra a tolvajsagra a ragalomra es az ocsmany besedre mind tegedt inkab ved a bibliat a kezedbe es azt olvasad hogyjojon here az eszed mert nics kar is foglalkozni ien satan felekel szervusz

 70. Félre vannak csak tæjékoztatva,nyomják a süket propaganda dumát az agyukba ,az ingyentévén meg a Tusványosi szeanszon ,itthon már senki nem hiszi amiről hadoválnak más pályán kell mecsrelniük a mi adóforintjainkon meg az Uniós pénzeken megvett szavazatokért !👎

 71. nem csak a ballib bagázs van itt, hanem a fideszkomcsi birkák is itt ajvékolnak!
  pl. te is! LOL
  mersz nagy tétben fogadni rá, hogy a fidesz akkor is bekerülne a parlamentbe, ha IQ teszthez kötnék a szavazást, és csak az szavazhatna, aki eléri a 100-at?
  azt már látom, hogy te csak 90-ig jutottál el. XD

 72. a bayerzsóti stílusa, az tetszik ugye?
  de jó vastag bőr van a képeden, ha apró piroskával jössz!
  farkasflóri, takonyárpi, migráncsvajna, ragyástóni, mészaroslölö, elsimon, dajcstompi 4 milliárdos beléptető rendszere, vizesvébé sokszoros költsége, rezsiszilárd 4 milliárdja, kuszaszemű rómeónk több százmilliárdja, a határontúliaknak tolt százmilliárdok…
  sokáig sorolhatnám, mind, mind hiányzik!!!

 73. Ne haragudj nem tatom magamat balosnak, jobbosnak sem, de….
  Ha te szavazhatnál Romániai választásokon, kire szavaznál?
  mivel segítenéd az ő életüket?
  A minősíthetetlen szó használatokat mellesleg én is elítélem, főleg ha Magyarok egymást illetik ezzel

 74. A választókerületben erre a célra kijelölt szavazókörben. A hajléktalanok is ott szavaznak. Mielőtt böfögsz, olvasd el törvényt.

 75. én most elképzeltem, hogy az egyik orbánt istenítő székely kap egy maflást, és arra születnek a kommentek.
  kíváncsi lennék, vajon éreznék-e a kommentek írói, hogy valami nincs egészen rendben a mondanivalójukkal.

 76. Azt gondolom nem feltétlen a lakhely jelenti a szavak súlyát, mert soha nem tudhatod kiitől hallasz nagy bölcsességet. De ha nagy bölcsességre vágysz nem jó helyen jársz 🙂

 77. Azt gondolom, az a legszörnyűbb mindenben, hogy tizenötmillió Magyar miniszterelnökének sikerült megosztani a Magyarokat sok apró külön nézetű, egymásra acsarkodó, gyűlölködő néppé. !!!!

 78. es aztan hogy kinek a penzen tanult az nem azt jelenti hogy most adja el az orszagot mind ti sorosnak ti ugy akarjatok hogy idegenek uralkodjanak a meg maradt orszagban ez azt jelenti haza arulas nektek a bevandorlok kelnek akor tartsatok ti a kaputon beul mert nem mindenkinek kel cseao

 79. Teljesen egyet kell értenem veled… Ha a színházban nem tettszik az előadás , nem tapsolsz! Ha a focimeccsen félre fúj a bíró, akkor fütyülsz, ha a mindennapi életedet befolyásoló politikai tényezőkkel szembesülsz…. írj blogot? állj fejen kovácsüllőn ? Bárkinek joga van a vélemény nyilvánításra. És pont

 80. Nos kedves Székely” testvéreim”.Szégyelem,hogy az vagyok az egyik legnagyobb székelyek egyikének közeli leszármazottja.Látszik,hogy nem ismeritek orbán itt éheznek és nyomorognak,nektek meg ez a tolvaj iskolákat templomokat épittet.csak azért,hogy rá szavazzatok.A magyarok meg szenvedjenek.Lassan már azt sem tudjuk ez a tolvaj nekünk lop,vagy nektek.Tulajdonképen miért halt meg Székely siménfalvi Mózes?1603-ban.Ez a kis hölgy csak megtette azt amit mi sem mertünk.és Ti “magyarok”meg tettetek.Dicséret illeti ezt a kis hölgyet.és én büsztke vagyok rá.Siménfalvy Székely Tibor.

  .

 81. Remélem megpattan egy ér abban a hőbörgő, fröcsögő beteg agyadban, te magyargyűlölő cionista rohadék..! : )

 82. JÓZSEF HALASI== Igazad van! Aki NEM–ITT–ADÓZIK, KUSSOLJON! “CEAUESCU” időkben a Securitate adott volna a MOCSKOS POFÁTOKRA, VÉDTELEN NŐT BÁNTALMAZNI! Egy “IGAZ FÉRFI” nem akadt a SEGGNYALÓK között, aki VÉDELMÉBE vette volna? “SOHA–NEM ÉLTEM–ORSZÁGOTOKBAN! ÖRMÉNYEKNÉL elintéznének, HA–NŐRE kezet emelsz!

 83. Az ilyen székelyek rohadjanak meg ott, ahol vannak!
  Amit művelnek, olyan, mintha ’89-ben mi álltunk volna ki Ceausescu mellett – velük szembefordulva.
  Megvehető, szolga népség, diktátorok aljas talpnyalói!
  TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!

 84. A te stílusod sem Ciranói…
  Te ezek szerint egy irredenta, nacionalista tök vagy, aki utál kindenkit, aki nem ő.
  SZÁNLAK!!!

 85. Aki a hozzád hasonló nacionalista, irredenta “magyarokat” nem köpi szembe, azzal nagy baj van!!!
  Mérhetetlen károkat okozort a magyarságnak a fényestekinTETŰ, és minden talpánál sündörgő kutyájuk, mint te is!

 86. Egy vigaszunk azért van: te éppúgy megrohadsz majd a Fidesz miatt, de téged még az unokád is leköp majd, amiért tapsikoltál mindehhez.

 87. Szabo Ilona, setét vagy mint a vezéred. Nehéz lenne választókerületet meghatározni ha nincs lakcímem, pedig az ovh azt válaszolta hogy van. Hogy hol, azt a kérdésemre sem árulták el. Egyébként a vezér pont az ilyen humanoidokat kedveli mint te is.

 88. Székelyeknek ha nektek kell a diktátorunk vigyétek ,de ne sokat időzzetek MO-n főként a fasiszta érzelmű gyűlölködő székelynek nem nevezhető embertársaitok akik a secuból maradtak nálatok és nem kellene ezeket a kígyókat a kebleteken ölelni..mert azok korcsok

 89. A hajléktalanok hogyan szavazhatnak?
  · Amennyiben a hajléktalan települési szintű lakcímmel rendelkezik, az adott település kijelölt szavazókörében adhatja le a szavazatát. A települések kijelölt szavazóköreiről itt tájékozódhat.
  · Amennyiben a hajléktalan települési szintű lakcímmel sem rendelkezik, akkor – bármely helyi választási irodától vagy a Nemzeti Választási Irodától – kérnie kell a regisztrációját a névjegyzékbe. Ebben az esetben levélben lehet szavazni.

 90. Tartjátok a markotokat! Orbán tőlünk vesz el a milliárdokat és jót röhög a markában, hogy ti mennyire megvásárolható, korrupt emberek vagytok! A Bibliát ha olvasod, nem érted, hogy mit olvastál! Olvasd el a meghasonulásról szóló fejezetet!!!

 91. Vigyétek már ki magatokhoz Orbánt! Ti úgyis szeretitek, hogy dirigáljanak nektek, nincsenek önálló gondolataitok

 92. Ha akarod hanem meg lehet találni,hidd el van az a hekker aki egy óra múlva megmondja hol vagy! Sőt…..de a hivatli asztalod sem ment meg hidd el…

 93. Meg kéne nézni ki a magyar és ki nem aki magyarországon él az magyar a töbi meg nem. Veri a székely, román magát hogy magyar de még se itt született. azért mert magyarul beszél az nem jelenti azt hogy az és jövőmről döntsös, és egy szarházi tesco hitlert juttason hatalomra.

 94. Nekem a náci csicskák nem nemzettársaim. Te meg főleg nem. Nem csinálj úgy, mintha nem tudnád, hogy, amit a szarossegű tacskó ad, az nem az ő pénze, hanem a mi adónk. Lesülne a bőr a képemről, ha idejönne egy román és elkezdene engem segélyezni, pénzzel tömni, és elvárni hogy cserébe kinyaljam a szaros seggét. Büszke székelyek. Tacskó csicskái, más pénzén élősködő, kunyeráló népség.

 95. Ez elég fenyegetően hangzik!
  Remélem az NNI, az Alkotmányvédelmi Hivatal, a TEK, a Rendőrség figyeli a szájtot!

  de én is fel hívom rád a figyelmüket, ne aggódj..!

 96. Fideszes kutyák nővel kemėnyek vagytok senkiházi szarok. Bármelyikőtöket torkon szarom a gazdátokkal együtt lehet sorakozni.

 97. Nem tetszik székely román kutyák?Milyen nemzetiségüek vagytok?Hol dolgoztok?hol adóztok?Hol szoptok?
  Na akkor lehet takarodni oda.
  Hagyjátok békén a magyar népet,hagy hozza helyre végre a sorsát amit 25 éve elbasztak.
  Ti mit szólnátok hozzá,ha átmennénk hozzátok és a lányokat hajuknál fogva lerángatnánk a földre hmmm?????
  Ja mi nem vagyunk ilyen tetvek,hanem magyarok vagyunk és emberek.Akinek nem tetszik a felháborodásunk kaphat egy kis kanál kapd be f@szomat.Pusztuljatok.

 98. Elszomorító olvasni a kommenteket a stílusuk miatt. Véleményem szerint egy nyelven beszélünk,írunk,akkor egy nemzethez tartozunk,tehát nem kellene ellenségnek tekintenünk a másikat. Ellenfélnek nyugodtan,hiszen természetes,hogy nem gondolkodhatunk mindenről ugyanúgy. Ettől még nem kellene anyázni,nácizni,libsizni, stb.,ez nem emeli ki a mondandó lényegét és ettől még igaz sem lesz. Ez érvényes mindkét oldalra. Azért mert valaki Székelyföldön él,nem biztos,hogy nagyobb magyar mint aki az óhazában és természetesen ez fordítva is igaz. A gondolkodás és politikai hovatartozás lehet különböző,de ettől miért kell ilyen gyűlölettel beszélni a másikról. Nem lehet minden csak fehér vagy csak fekete. A kettő együtt működik ,mondhatnám ugye a fény és árnyékot,a rossz neélkül nem értékelhető jót stb. Az alapdologról szólva, a sípoló lány teljesen mindegy hogy a fény volt vagy az árnyék, a másik oldal sokkal nagyobb volt és pont ezért nem kellett volna ilyen módon elnyomni a gyengét. Ugyan mit tehetett volna egyedül azzal egy szál síppal. Kifejezte a véleményét azok közt akik sokkal többen tették ugyanezt csak tapsolva Viktornak. Ha az elefánt eltapossa az egeret aki elé mer állni,akkor az elefánt lesz a hős mert elbírt egy kisegérrel? Nem,hanem a kisegér lesz bátor hős,hogy odaállt és az elefánt lesz a gyenge jellem,mert visszaélt az erejével. De nem akarok én itt “Esopus Fabulái”-hoz hasonló állatos tanmeséket kreálni,csak mint fentebb is leírtam már,az lenne a jó,ha a másik ember (nemtől,nemi idenditástól,származástól,politikai nézettől,stb) véleményét nem mocskolódva elfogadni! És most jöhet a pofámba a libsi,fidessbérenc,antimagyar,stb jelző,mert mindet megkaphatom,hiszen úgy érzem a mondandómba politikai hovatartozásomat nem kevertem bele.

 99. Elég szánalmas hogy egy nepenbelul ilyen megtortenhet!Nem veszítek észre (székelyek )hogy Orbán csak ki használ és manipulál!?Mit koszonhettek neki?!Én is székely vagyok,de semmi hatását nem érzem hogy valaha is tett ez az ember értem értünk valamit.Ha logikusan végig gondoljátok mindent a saját és a pártja érdekében tett,keressétek az összefüggéseket.

 100. Csodálkozol buzigyerek?

  Amúgy te holokaut tagadó vagy, te féreg?

  “Mészely” geci;
  “Olyan h holocaust nem volt mivel annak a jelentėse nėpirtás.”

 101. Gyertek ide a kurva anyátokat. Itt legyen nagy pofátok. Éljetek az országunkban, dolgozzatok, adózzatok. Aztán legyen nagy a pofátok. Mi nem ugatunk bele a ti dolgotokba, hát ti se tegyétek. Agymosott barmok. Álljatok sorba és szopjátok orbán, tőkés, semjén faszát orrvérzésig.

 102. Ez itt a magyargyűlölő patkányok fóruma!
  Nem kell tőrődni velük, mocskos aljadékok, valahányan!

  Hajrá magyarok! : )

 103. Az állampolgársággal nem lenne baj, de a szavazati joggal igen. Az alapvető probléma, hogy a határon túlról szólhattok bele a mi és gyerekeink életébe. Teszitek ezt úgy, hogy titeket nem érintenek azok az intézkedések ami miatt nekünk kell, hogy fájjon a fejünk.

 104. Orbán eddig 20 ezer embert engedett be pénzért az országba. Volt köztük adócsaló is, szóval nem nagyon szűrik őket. A pénzügyminiszter pedig nemrég jelentette be, hogy 20 ezer harmadik világbeli személynek adnak munkavállalási engedélyt Magyarországon, hogy így pótolják azokat a magyarokat kik kénytelenek külföldön dolgozni, hogy eltarthassák a családjukat.

 105. Te beszélsz, aki a nevét és arcát se meri vállalni, és vaskosan megfizetik az “álláspontjáért”??? Ásd el magad, mielőtt ráddől a tömeg!!!

 106. Az ocsmány hozzászólássokkal én sem értek egyet. Főleg, hogy ha az Orbán hívők és külhoni magyarok közé egyenlőségjelet tesznek. 2014-ben 700 ezren szavazhattak volna a fideszre, de csak 130 ezren tették ezt meg.
  Megjegyzem, hogy az egyik video alatt szintén ment a pocskondiázás az önök részéről. Megveréssel is megfenyegették a hölgyet. Szóval túl nagy erkölcsi fölénnyel egyik oldal sem rendelkezik.

 107. A MI ADÓNKBÓL olyan bőkezű veletek a fidesz, miközben a MI gyerekeinknek nem jut minden napra legalább egyszer étel, a MI kórházaink rohadtak le 18. századi szintre, és a MI határon belüli honfitársaink fagynak meg telente a lakásukban, a MI nyugdíjasainknak nem jut gyógyszerre, mert TIRÁTOK költi a fidesz!!! Ezek után milyen alapon meritek magyarnak nevezni magatokat, hol itt a sorsközösség felvállalása??? Helyette elárultok minket júdáspénzért!!!

 108. Lehetőséged van arra, hogy megszüntesd az itthoni állandó lakcímedet. Lakcímnélküliként (ha települési lakcímed sincs, regisztrálhatsz, s levélben szavazhatsz. Tudomásul veszed, hogy nem fogsz esetleges betegséged esetén itthon TB ellátást kapni.Ja, hogy az már húsbavágó. Valamit valamiért. Nem kell utazgatnod, szabit kivenni. De hogy ne maradj sötéten, neked is ide másolom a lehetőseget. ” Amennyiben a hajléktalan települési szintű lakcímmel sem rendelkezik, akkor – bármely helyi választási irodától vagy a Nemzeti Választási Irodától – kérnie kell a regisztrációját a névjegyzékbe. Ebben az esetben levélben lehet szavazni.” NVI

 109. A tolvajság és árulás tényét akarod átváltani magyar értékre?! Mert azt gyűlöljük a személyetekben!!! Mutass egy népet, akinél ez pozitívumnak számítana!!!

 110. Okádék tudatlan ostoba vagy. Az agyad helyén propaganda pótolja a gondolkodást. Nem sikeresen, az tuti.

 111. Na, ez az, elszóltad magad. Az alatt csak megrohadni lehet. Persze te a szomszédból vígan röhögcsélsz, mint “magyar”.

 112. Ocsmány hozzászólások az önök oldaláról is vannak bőven az önöknek szimpatikus oldalakon. Van ahol veréssel is megfenyegették a demonstráló hölgyet.
  Politikus gyerekeit valóban etikátlan kibeszélni, ha nincs ok rá. Orbán Gáspárt megvédtem, mikor még a futballját kritizálták. Megvédtem mikor a Felházban tűnt fel. Ráhel és Tiborcz viszont kiharcolták maguknak a kritikákat. Orbán milliárdossá tette őket. Kaptak pár céget és hozzá állami megrendeléseket. Pécs önkormányzata még a költségvetését is átírta és kölcsönt vett fel, hogy Orbán veje fejleszthesse a közvilágítást a városban. Pécs jelenleg több milliárdos adósságban úszik.
  Feltételezem messze él Magyarországtól, hogy ilyenekről nem tud. Ezért nem szerencsés, hogy olyanok szavazzanak a MI sorsunkról akiknek nincs rálátása arra ami itt történik és ami a mi életünkre közvetlenül van hatással.

 113. Neki van neve. És fotója is FB-on. És ő nem rabolja ki a határon belüli magyart, aki elüldözte őt a családja mellől. Ő nem kirekeszt és nem formál kizárólagos jogot a több, mint kérdéses “magyarságára”. Ő ide fizetett adót 54 éven át, nem úgy, mint ti, akik csak elveszitek.

 114. Mi van te igazi genyo fereg most betojtal?? Ezek szerint nem is szekely vagy hanem egy budos bunko itthoni fidesss fereg, aki az elmebeteg vezere ohajara szitja az ellentetet magyar es magyar kozott. De legalabb lathatjak a becsuletes szekely emberek, hogy mijen aljas modon akarja a dictator orban felhasznalni oket a nepe ellen. Ezzel a beszari szoveggel mindent elarultal, fizetett aljas besugo genylada vagy, aki fertozi a kornyezetet. Remelem tenyleg nevesiteni fog hamarosan egy ugyes heckker, es nem fogsz tudni tobbet a sotetbol vicsorogni , reszkess csak hamarosan ahogy megerdemled eltaposnak a becsuletes emberek akar szekelyfoldon akar hataron belul kapnak el te fereg!!!!!!!!

 115. Azoknak a szavazását egyszerűen szabotálják. Még ha végig is csinálják a többórás utazást, munkaidő kiesést, az összes hercehurcát, akor is “ó, elnézést, valahogy lemaradt a neve a listáról, mennyire sajnáljuk”. Végigcsináltam 2x is.

 116. Öreg, nézd már meg, mit műveltek odakinn, ami mind megkérdőjelezi a magyarságotokat! A tudatlanságod is félelmetes, csak a hazug propaganda alapján tájékozódsz (félre)! Eleve a helyesírásodra ügyelhetnél, te magyarkodó!

 117. Akkor miért hiszed el ilyen lelkesen az összes propaganda hazugságot?! És miért lopod el a határon belüliek adóját, mikor a mi gyerkeink éheznek, ami öregeink fagynak meg télen a lakásukban?! Te vedd már elő a bibliát, legalább helyesírni megtanulnál belőle, ha a ne lopj már magas neked! Anád sírna, ha még élne és látná, mit művelsz!

 118. Mert Marianak van gerince es becsulete, nem szemermetlen hazug koldus mint te es a hozzad hasonlo netes bajnok.

 119. Már ne is haragudj, de endre eleget fizette már eddig is több, mint 54 évig minden fitying után az 57%-ot, míg el nem üldözték, úgyhogy ne te írd már elő, hogy miről mondjon le, mikor a gyerekeit látogatja! Igen, húsbavágó, ha hirtelen baja lesz! Ne te oszd be más pénzét, miközben azon élősködsz! Magyarkodtok, miközben sunyin elveszitek mások alanyi jogú nemzetiségét?! Hogy merészeled?!

 120. Te hagyj fel végre a röfögéssel! Egy napi szabadnap, több óra utazás, és a végén többszöri előzetes levél és telefonálás után közlik, hogy “upsz, valahogy mégis lemaradt a neve a listáról igazán sajnáljuk a költségeit és idejét, mégsem szavazhat”! Eleve egy undorítóan diszkriminatív szabályozással hencegsz, amit a tetejébe be sem tartanak, dugulj már el!!!

 121. Ha a szocik is odaöntik a határon belüliek adóját a határon kívülieknek. Ez is mutatja, mennyivel tisztességesebbek voltak, és hogy milyen mocsok júdáspénzt elváró álmagyarok vagytok ti.

 122. Az emberi mentalitás változatos. Van akinek a demokrácia való és van akinek nem. Csak annyi változik, hogy éppen melyik oldal a hangosabb.

 123. Merhogy az jobb, hogy ti a fidesznek adjátok el sokszáz milliárdért a MI adónkból. El tudod olvasni, vagy betűzzem?

 124. Mi van mar nem eleg neked orban fekete segge vagy csak csemegere vagysz, hogy Soros Gyorgy feneket is nyalod?? Ne tulekedj o nem kivanja azt, elegedj meg orbän seggevel te kis parazita.

 125. Az a 98 évvel ezelőtti esemény mennyiben jogosítja fel a mostani erdélyieket a vérszívásra és árulásra?! Köszönjétek horthynak, akit vitya is istenít!

 126. Dugulj már el! Vsszasírod csaut, hogy csak a propaganda folyik belőled?! Cseppet sem izgatnak a való tények?! Persze, ha olvasni se nagyon tudsz, de akkor meg minek dumálsz bele?!

 127. Nem, őreg, ő azért, mert vitya rátok költi az adónkat! Kívánom, hogy te is csak skype-on láthasd a családod öreg napjaidra! Hogy ott rohadnál meg!

 128. Bizony mondom néktek, aki a ráncos uszító csösz hájas seggét nyalja, az az utcsó bukaresti kódor kutyánál is barna böxmedvébb..

 129. Tenyérbe mászó a pofátlanságod 53(!) 😀 hozzászólással a “hátad mögött”, te gyülölettől fröcső rohadék geciputtony..!

 130. Tényleg hülyeséget csinált a csaj.Csak azt nem értem,miért nem volt ott egy biztonsági őr,aki szépen kiutasította volna onnan,annak rendje-módja szerint,és akkor nem lett volna hajhúzgálás meg földrerántás,stb.Rendezvényt megzavarni nemcsak jogtalan,hanem hülyeség is,mert a balhén kívül semmiféle hozadéka nincs.Ez a nő igazolta az elbolondított fityeszesek hitét,nem pedig megingatta.Precedenst teremtett orbánnak az ellenzékkel való riogatásra.

 131. Nos egy szovatai holgy(aki magyar) duhodten kikerte maganak,hogy a szekelyeket nem hivjam magyaroknak…allitolag az erdelyi magyarok nem vallalnak kozosseget a szekelyekkel…

 132. A kurva édesanyádra költi a te adódat, te szájbavert demagóg szutyadék..!

  Folyik a kórház felújítás!
  – 6,8 milliárd forintból felújított Szent Imre Kórház,
  – 600 millió forintos rehabilitációs ellátás fejlesztés az egri Markhot Ferenc Kórházban.
  – 10 milliárd forint a sportkórház felújítására,
  – 1,4 milliárdért épül a körmendi kórház, a kórházban 8000 négyzetméternyi részt felújítanak és 300 négyzetméter új épületrészt építenek.
  – 1,4 milliárd jut a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház átépítése és korszerűsítése.
  – 30 milliárd forintból újul meg a Zala Megyei Kórház,
  – a Dombóvári Szent Lukács Kórház 1 milliárd 880 millió forintba kerül,
  – 11,2 milliárdos beruházás a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. Még néhány kórházi tétel:
  – 1) Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP-en.
  – 2.) A Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítása.
  – 3) Heves megye, Markot Ferenc kórház 6milliárd.
  – 4) Szombathely Markusovszky kórház.
  – 5) Hatvani Albert Schweitzer fél milliárd.
  – 6) Bethesda gyerekkórház. BP.
  – 7) Debreceni kórház.
  – 8) Körmendi kórház, épülőben 1.4 milliárd.
  – 9) Kaposvári kórház. 1.5 milliárd!
  – 10) Békés megyei Pándy Kálmán kórház..
  – 11) Bajcsy-Zsilinszky kórház. BP felújítva.
  – 12) KARCAGI kórház.
  – 13) Várpalotai kórház.
  – 14) Uzsoki kórház. BP. 6.5 milliárd ft.
  – 15) Nyíregyházi kórház.
  – 16) Dombóvári kórház.
  – 17) Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió.
  – 18) Somogy megyei Kaposi Mór kórház.
  – 19) Siófoki kórház. 19) Pécsi kórház.
  – 20) Mohácsi kórház.
  – 21) A győri Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA !!! Még nagyon sok építése, felújítása folyamatban! Akit érdekel üsse be a GOOGLE-ba a: »Kórház fejlesztések Magyarországon« .Meg lehet nézni kívül-belül, műszerekkel!

 133. Na, ez az, mielőtt a fidesz olyan bőkezű lett velük a mi zsebünkből, az összes erdélyi kikérte magának, hogy ők már rég nem magyar magyarok, külön történelem, külön kultúra, stb.

 134. Szent Habakuk! Ezt mi itthon miért nem látjuk? Ja,hogy mi nem a google-ba megyünk gyógyulni?! A valóság teljesen más!

 135. Na, akkor mesélj baromarc! Ha már elkezdtél Gyurcsányozni ökörtojás, akkor tedd már meg, hogy elkezded sorolni Gyurcsány országrontását és mellé teszed Orbánét. Sajnos Orbán kenterbe verné ebben a versenyben Fletót. De ehhez te gerinctelen és ostoba vagy, hogy tényeket hozz fel. Elég neked a kiadott böfögést szajkózni. Ennyi a szinted

 136. Az adónkat te szarfaszú ostoba senki! Amit milliárdjával osztogat Orbán a romániai magyaroknak, hogy basszalak szájba!

 137. Az a baj, bazmeg, hogy a mi pénzünket adják oda, holott ezek még nem adnak vissza semmit az államnak!

  Puffogni tudsz, te fasz arcú de csak egy ostoba senki vagy akitől a gondolkodás olyan messze áll, mint Makó Jeruzsálemtől!

 138. Viktorék vetése kikelt Hát ez is sikerült a fidesznek össze ugrasztani az igazi székelyeket egy mással ..

 139. Tanuljon meg írni, először is. Másrészt elmondom magának, hogy egyrészt a csürhével van a baj, aki képes megütni egy nőt, másrészt azzal, hogy olyanok kapnak milliárdokat a közösből, akik nem adnak vissza semmit és mindezt az én pénzemből is.

  Na látja, ez a probléma!

 140. Icu László hozzászólása tetszett a legjobban. “Olyan szomorú hogy minden rendezvényt valamilyen okból megzavarnak”
  Én is szomorú voltam 2006 őszén az 56-os forradalom 50-ik évfordulóján, amikor az orbánék által felhergelt csürhe gyakorlatilag szétverte az ünnepet. Na kedves Icu László, ez volt ám az igazi zavaró körülmény. Na meg némi kockakő dobálással, gyújtogatással és egy kis T34-es elkötésével megfűszerezve. De gondolom te akkor még nem éltél.

 141. Látom, azok a régi híradások, nem is voltak igazak! Nem kellett ahhoz, hogy Sütő András író szemét kiverjék, egy darab román se! Elintézték ezt a székelyek maguk között! Szégyenlem magam, hogy 89-ben kocsival vittem oda az élelmet. Tudtam, hogy tényleg nincs mit enniük, és egy borzalmas diktatúra alól szabadulnak éppen fel. Ez a diktatúra, ugyan úgy, mint általában a diktatúrák harcot vívott a vélt ellenség ellen. Kikiáltott népcsoportokat, ideológiákat bűnösnek, és az erőszak szervezetek, mindent elkövettek, hogy a bűnbaknak kikiáltottakat elhallgattassák. Akkor ott Romániában, még nem annyira a baloldali, a liberális, voltak a szitokszavak, hanem egyszerűen a magyarok.
  Akkor az anyaország együtt érzett, és amennyire csak tudott segített az ott élőknek. Ma pedig ezt az akkori segítséget megköszönve, kapja Magyarország az ott élők egy részének támogatását a jelenlegi kormány felé. Nem tudom, hogy ezek az agy mosott emberek, akkor is így tapsolnának Orbán Viktornak, ha az anyaországiak tapsoltak volna Csaucseszkunak . Vagy ők azok, akik a Csaucseszku diktatúra alatt, is jól érezték magukat?

 142. Ezzel a névvel, hogy orbán, csak egy nacionalista tetű tud élni. Nem csodálkozom a viselkedésén, csak megerősíti, hogy a felcsúti ” geci ” hívei, az igazi hazaárulók.

 143. Mi van Te büdös patkány, a tükör előtt állva írod a mocskosságaidat. Mutasd magad, ahhoz nincs bátorságod?! Ilyen gerinctelen férgek miatt tartunk itt. A hazaáruló az Te vagy!!

 144. Jojjon rad a szekely rontas, reszkessen kezed labad verjen ki a hidegfrasz te Dracula szarmazek amikor szavazni mesz.

 145. jajj, de gyenge…ez a következő lépés, hogy te zsidózol, romángeci? :)) aranyos vagy, kis köcsög 🙂

 146. Mondom a titkot! Ha külföldön fizeti a helyi tb-t, akkor szükség esetén Mo-n is megkapja az ellátást. Ahogy a magyok is, ha külföldre utaznak.

 147. Még is kimondta, hogy “a haza nem lehet ellenzékben!”=Aki nem fideszes nem magyar. Csak nem Orbán? Ti kezdtétek a gyülölet kampányt, és most egyre inkább pecskára ál a szátok, ahogy az emberek kezdenek ráébredni hogy Orbánék csak a lopást, és a teljes alkalmatlanságukat takargatják a gyülöletkeltéssel.

 148. Olvasom a sok hozzáoszlást és sírni támad kedvem 🙁 A valamikor okos nemzetem teljesen elbutult . Nem veszik észre , hogy nincs a parlamentben egy párt sem ami a magyar érdekeket szolgálná ! Csak az ellenség helytartói vannak mindenütt ! És ők beállnak egyik vagy másik ellenség mögé és ölik egymást 🙁 Közbe meg jot röhög az ellenség milyen buta a magyar és milyen kőnyű belevinni az oszd meg és uralkodjba .

 149. A bevándorlók (migránsok) még nem vertek nőt, főleg hátulról nem támadtak meg magyar nőt és nem rántották földre!

 150. Ők a diktaturát szeretik vissza kéne adni nekik causeszkot ( már a nevét se tudom) az való nekik ,abba az időbe ide jártak sirni rini most meg imádják a diktátort.Szégyeljék magukat és feljtsék el az o hazát vagy vigyék maguk közé a gecit mert megérdemlik! Meg ne a mi pénzünkön élősködjenek! Ide pofáznak a mi életünkbe ,undoritó! Ki álltam mellettük amikor szarba voltak de most már mint magyar nép ellenségeként tekintek rájuk!!!!

 151. Buta ember nézzen már köröl ki akar menekültet senki akkor miről beszél a geci nedvét szívja tovább talán még butább lesz!!!

 152. Te nevezed a másikat haza árulónak mikkor te ti szólgáljátok ki a hazánkat a gecinek a családjának és bandájának ilyen köpönyeg forgatokal pl mint Szili vagy a többi komcsi!!!

 153. hooogyne , az a büdös q anyád volt nem ismerted meg ?? :O migráns “gyűlölő” vagyok azokat a mocskos migránsokat gyűlölöm akik ide szavaznak – hogy törne el a kezük – a mi pénzünkért miellenünkre .. na azokat úúútálom hogy a fene ott enné meg őket ahol vannak .. nem a MAGYAR EMBEREKET , HANEM A PÉNZÉRT IDE SZAVAZÓKAT úúútálom .. mi se mentünk csaucseszkura szavazni ellenükre ..akkor ezek (okádás) mért szavaznak az itteni csaura .. nem sokáig ha lemegy ennek a csaunak az ideje (minden eljön egyszer semmi nem marad örökre) akkor úgy elvesszük a szavazásukat hogy azt se tudják milyen az .. iit bizony nem szavaz a MAGYAR EMBEREKRE EGY VADIDEGEN SEM !!

 154. Orbán úr,Ön hol tanult magyarul? Ekkora magyarnak, mint amekkora uraságod, legalább elemi szinten illene tisztában lennie a nyelvtannal, nem? 😀

 155. Amit cca. 1.5 millió (m)agyar) elvár tőle… A többiek meg le vannak ejtve.
  Úgyhogy nem is vagytok nagyon önzők és országrombolók… :/ Szánlak titeket, de sajnos magatokkal rántjátok a hülyeség tengerébe az országunk normális részét is… /

 156. Hogy te mennyire sotet sotet vagy, izzadj csak izzadj ki magadbol Mindent amire az satnya csokott agyad kepes. A sok felhaborito mocskotok kozt legalabb akad egy egy ilyen nevetesre ingerlo szanälmas erolkodes is mint a te alakitasod. Igaz ettol meg nem leszel figyelemre melto, de rohelyes az igen. Hat raja kucu kucu babuka bofogjel cask.

 157. Valtsal lapot hulye gyerek, rossz puskat nezel, a genyo vezered most eppen Izrael hive, rajongo zsido barat, nyakig Netanjahu seggebe boklaszik. Meg megharagszik rad es eluz a segge kozelebol, aztan ehen maradsz.

 158. te “kinrekedtél” (sic!)? nem ott születtek az őseid, ahol élsz? honnan rekedtél kinn (két ennel egyébként, vagy tével a végén)? Kint rekedtél Európából? Vagy Caucescu rendszere hiányzik? És milyen bevándorlókról beszélsz? Orbán vándoroltatott be ide 20 ezer embert az elmúlt évben Oroszországból meg Kínából, igaz, Ukrajnából és Szerbiából is, de azok már elhúztak nyugatra, ahog a gazdag oroszok nagyrésze is, de mutatok valamit te becsapott ember, mire kelletek ti ennek a mocskos rabló orbán-bandának: https://www.youtube.com/watch?v=y02DePqnDOU
  Ha csak egyszer nem orbánra szavaztok, ugyanolyan hazátlan hazaárulók lesztek, mint itt mi, a saját népe, akik megvetik és gyűlölik őt, és ellenzékben vannak!

 159. A nyolcadik éves regnálása alatt statisztikailag minden magyar állampolgártól elvett másfél millió forintot, amit maga baszott zsebre, az udvartartása, talpnyalói, strómanjai és számlakezelői. De ugyan mit tudsz te? Tőlem 2010 óta tételesen is megnevezhető összeget vett el, hogy nyomorodna meg, ráadásul, akiről kiderül, hogy ellenzéki, se vállalkozni nem tud ebben az országban, se normális helyen dolgozni.

 160. Orbán ennek mennyire örül! Imárja a háborút, hiszen ennek a piszkos szociopatának, ennek a zavarodott hatalommániásnak ez a lételeme, szart keverni, legyen minnél nagyobb a kupac, aztán a szarkupac tetején kukorékolni. Kormányozni ugyan nem tud, mert még az arany is szarrá válik, amihez ez hozzáér.
  Ez az orbán, ez nem emberi lény!

 161. Ezek a moslékok nevezik magukat magyarnak,nem,ezek szőröstalpú románok,vigyék maguknak a hízott disznót,odaadjuk,

 162. Komentelők,Egymást anyázzátok és nem veszitek észre,hogy,a lókupec röhög a markába.A gyülölködést is ő hozta ki belőletek. Fel kellene ébredni mert az egész Magyar nép issza meg a levét.

 163. A
  magyargyűlölő útszéli álvideó, álhírgyártó, médiáik, „újságíróik”
  egy, csak egy magyargyűlölő beépített “ember” a megrendezett eseményre,
  hát ez is egy halovány erőlködés, ennek a
  provokációnak sem ülnek fel a magyarok!!

 164. Ne orbánozz! Hülye paraszt! Mit képzeltek magatokról? He? Nektek mindent lehet? BÖRTÖNBE AZ EGÉSZ KIBASZOTT HAZUG, RABLÓBANDÁVAL! ODA VALÓK VAGYTOK! NYAVAJÁSOK!

 165. Akár tetszik, akár nem, a székelyeknek márpedig igazuk van. Így kell móresre tanítani azt, aki erőszakot alkalmaz. Mert az erőszak semmilyen formája NEM megengedett! Egy Miniszterelnökkel szemben pedig egyenesen türhetetlen, elfogadhatatlan. Hol vannak ilyenkor a hatóságok? Igenis keményen lépjenek fel az ilyen füttyögőkkel szemben! Ez GARÁZDASÁG! Amit nemlehet büntetlenül hagyni! Börtönbe a füttyögővel, és követőivel!

 166. A magyargyűlölő útszéli álvideó, álhírgyártó, médiáik, „újságíróik” magyarok ellenségei, már … egy, csak egy behülyített legényete van talpon … a nagy
  erőlködéseteknek, … beszarás lesz a vége!!

 167. … magyargyűlölő útszéli álvideó, álhírgyártó, médiáik, „újságíróik” magyarok ellenségei, már … egy, csak egy behülyített legényete van talpon … a nagy
  erőlködéseteknek, … beszarás lesz a vége!!

 168. Látszik fingod sincs semmiről a fiamtól egy milliót vettek el,sokaktól még többet,kérdezd a rokkant nyugdíjasokat mennyit vettek el tőle,azért hogy nektek adja belepofázol olyanba amiről gőzöd sincs.

 169. Tőlem csak anyit, hogy 10 éve tele volt a tescos kocsi 20.000-ből, most meg 50.000-ből is csak félig… Vagy te nem jársz boltba? 😛

 170. A gyerekeid éheznek?
  Mi a kurva anyádra ellettél annyi gyereket, amennyiről nem vagy képes gondoskodni te lúzer nyomorék?

  Az állam nyakába varrnád a szaros kölkeidet, mert semmi eszed sincsen hogy miből áll gyereket nevelni?

  adj meg egy adresszt, hogy hová küldhetnék nektek egy kis élelmet, te koldus szar..!

 171. Csak a magyarul beszélő idegenek románozgatják a trianoni határon kívül rekedt, elnyomásban élő magyar nemzettestvéreinket, te nyomorult szarkupac..!

 172. Csak a magyarul beszélő idegenek románozgatják a trianoni határon kívül rekedt, elnyomásban élő magyar nemzettestvéreinket, te nyomorult szarkupac..!

 173. Ja.. majd az olyan patkányokra fogok szavazni, akiket az ilyen pöcegödörtöltelékek preferálnak, mint amilyen te is vagy, te gyűlöletkeltő geciputtony..! : )

 174. Hát Archer, az hiszem, feleslegesen ír. A tárgárság teljesen hiteltelenné teszi a kommentjét, bármit is tartalmazzon.

 175. hallod ezt tibi!! here az eszed!!!! vigyázzá az öreg simán lef**szozott burkoltan… ezek a biblia-forgató istenfélő SEGGARCÚ MAJMOK, könnyen elkapják ám az IEN drogos elméjü részeg sátánfajzatokat.. úgyhogy húzd meg magad… ha jót akarsz 8P

 176. Ha ezek mind magyarok, akkor én ezentúl migráncs vagyok, esetleg cigány vagy zsidó, sőt akár román is, és úgy elárulom őket, hogy beledöglenek :-€

 177. Ön mostantól a “Tiszteletreméltó Mester” cím birtokosa. Gratulálok és köszönöm a tanítást!

 178. “Te sosem voltal Magyar te fereg, valamelyik Cholnoki barrlangban oklendezett felt a Satan.”
  XD XD XD

 179. Normális ember nem beszél így embertársaival,még akkor sem ha nem ért vele egyet! Miért van ez a nagy gyűlölet Önben?

 180. Kérlek, mesélj! Hogyan is lesz az a bizonyos baleset? Ki, hogyan, milyen indíttatásból fogja előidézni? Bölcsességed teljesen magával ragadott. Taníts mester!

 181. Milyen elnyomásban éltek? Szabadon utaztok,szabadon vállalhattok munkát külföldön is…hiszen uniós polgárok vagytok …

 182. Ha a pénzünk jó, akkor ne harapj abba a kézbe, aki a pénzt
  adja, te faszkalap!

  http://zsido.com/megujulo-zsinagogak-magyarorszagon-korkep/

  http://mazsihisz.hu/vakbarat.php?nid=5502

  “..ez pedig azért vált lehetővé, mert Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke először 100 millió forinttal, majd a magyar kormány további 400 millió forinttal támogatta a szabadkai zsinagóga felújítását – mondta Hajnal Jenő, az MNT elnöke.”

  Forrás: http://www.mnt.org.rs/kultura/zsinagoga-szabadkae-marad

 183. Tőlük nem sajnálom, csak azoktól akiket a sátán öklendezett fel egy cholnoki barlangban! XD XD XD

 184. Igaz is! Börtönbe mind a rohadt nemzetáruló mocsok libsi patkánnyal. Ezek nem magyarok, de még csak nem is emberek! Nem átallanak véleményt nyilvánítani a magyarok istenének ténykedéseiről. A rohadt férgek! Örülhetnének, hogy egyáltalán élhetnek ebben a csodaországban, aki megvédi magát még Brüsszeltől is. Igen! A rohadt migráncsoktól és a gyíkemberektől is. Meg az illuminátusoktól, sőt az illatosoktól is.
  Na, de majd lesz ezeknek a piszkos férgeknek, ha egyszer elfogy a türelmünk, nekünk igaz magyaroknak!

  Ironizálgatok, de valójában szégyellem magam miattad vagy talán inkább helyetted.

 185. Miért nem itt élsz,ha a annyira imádod orbánt…itt jobban élvezhetnéd a következményeit az intézkedéseinek…

 186. Úgy is van! Mondd is meg neki, hogy mi vár rá! Meg azt is, hogy mit tehet és mit nem tehet, mert nekünk igaz magyaroknak úgy tetszik.
  Szánalmas vagy. Ezzel csak az a hiba, hogy a hozzád hasonlók miatt van bajban mindneki más, aki ebben a nyomorult országban rekedt.

 187. Inkább ne! Hadd mutogassa magát, így legalább bárki láthatja, hogy micsoda szellemóriások állnak a fideSS népnemzetimélymagyar oldalán.

 188. … hogy te mekkora aljadék vagy… Téged ellett anyád, mint a birkát a jerke, de azok biztosan különbek, mint te vagy… Hogy tudsz egy nővel így beszélni? Otthon ezt tanultad? Bár biztosan, anyád hozzászokott, ennyi becsülete van nálatok. Undorító!

 189. A XII. kerületben élek, mióta megszülettem.

  Orbán azt teszi, amit a magyarok elvárnak tőle!

  szerencséjére.. : )

 190. Te még két lábon jársz? Nem hinném!!! Vagy az ital, vagy a tudatlanság leküldött újra 4 lábon járásra. Az talán még megy, mert a gondolkodás már sok!

 191. te amnyira vagy magyar mint egy magyar útlevéllel, és magyar adószámmal rendelkező, kinai!

  semennyire..!

  (amúgy Budán élek, születésem óta.. : )

 192. Ezt mondhatom én is, hiszen itt élek gondolkodom és átélem azt, hogy hogyan tesznek minket tönkre a magukfajták. Gondolkodjon, mielőtt ilyesmit leír, bár nyilván az a morzsa, amit az Orbán rezsim a magafajtának juttat, arra elég, hogy a másikat pocskondiázza ok nélkül. Én még úgy tanultam a szüleimtől, hogy a vita két ember között úgy zajlik, hogy elmondom a véleményem, majd meghallgatom a másikat. Ez nem azt jelenti, hogy elmondom a véleményemet, amit te mondasz, az hülyeség és te is hülye vagy. Az ilyen emberekkel nem vagyok hajlandó semmiféle kapcsolatot teremteni, úgyhogy elmondtam a véleményemet és magával befejeztem, kár válaszolni, elolvasni sem fogom.

 193. jo ember egyszer mosa ki a szajat mert fojik a mocsok a szajabol es aztan bantalmazan mast ; hajr5a orban ne hagyd magad hogy minden haza arulo ktyfatojan a polikadban

 194. Elnézést a kukacoskodásért, de az erdélyi magyarok többsége NEM székely, pont ebből volt egy itthon jól letagadott feszültség a székelyföldi autonómia vitánál, hogy és akkor a többiekkel mi lesz? Így nem lehet székely a gyűjtőnevük sem.

 195. Éheznek a gyerekei, miközben az állam ingyen étkezést biztosít az ilyen nyomorultak gyerekeinek?

  szünidőben is..?!

 196. Olyan országban törvényre hivatkozni, amikor az azokat írók a legnagyobb törvénysértők és a polgárokra NEM egyformán vonatkozik, röhejes vagy inkább siralmas. Lásd a maffiózó mercis gyilkost a jogsi nélkül, a rekvirált éttermével, meg a az aRogán Tónit is védő kis biztonsági cégével.

 197. Havi 20000 Ft-ot, mert rákkal le voltam százalékolva, és mivel nem hoztam rossz leletet kirakott fél évvel a nyugdíjazásom előtt a rokkantak közül, a nyugdíjamat pedig 39 év szolgálati idő után levitte 32000 Ft-ra. A bíróságon azt mondták, hogy így szól a törvény. Strassburgba mehettem volna, de nincs rá pénzem.

 198. Na igen, ma szokás felemlegetni, hogy Gyurcsányék kezdték el a kórházakat leépíteni, és benne is volt a kezük tényleg, de Mikola kezdte. Remélem az unokaöccse nem ússza meg a sittet.

 199. Nemis értem miérthoztad fel őket, a csüngőhasú bármit megtenne hogy levakarja magáról a náci jelzőt, de végülis nem a saját pénzét költi 😀

 200. Nem szabad ennyiben hagyni, össze kell állni más emberekkel akik így jártak, nagyon, nagyon sokan vannak.

 201. Rettenetesen trágár.
  Egyébként nem kéne mindent elhinnie: Nem , nem ad az állam minden gyereknek aki rászorul ingyen étkezést, szünetben meg főleg nem, mert nincs minden önkormányzatnak erre lehetősége. Amúgy ha ön szerint rendben van, hogy egy gyerek eszik péntek délután és legközelebb hétfőn reggel—erre nem szólok semmit.
  A szülőket meg ne nyomorultazza le ilyen fennsőbbségesen, mert ez nagyon ellenszenves. Tudja hamarabb lehet ön is nyomorult, mint gondolná…mindenkivel előfordulhat.

 202. Ja hogy a nácik zsinagógákat épitenek, meg renoválnak..?

  Fúú baszki.. te az elmegyógyintézetből írkálsz?

  az ápolók tudnak róla faszjankó..? : )

 203. “Tőlük” nem sajnálod a magyarok pénzét, de az erdélyben élő magyaroktól viszont, igen!

  mekkora egy aljas, giga szarkupac vagy te, hallod..!

 204. Ismersz, te tudatlan??? Én még életemben nem vettem fel támogatást, még akkor sem, amikor a lábam törött. Az egyetlen gyermekem autóbalesetben meghalt, úgyhogy köszönöm a kedvességedet. Már azt sem írom le, hogy bunkó vagy, hiszen a bunkó hozzád képest kultúrlény.

 205. “Normális ember nem beszél így embertársaival,”

  a “FideSS-es agyhalottazgatás”, mennyivel szebb, mondja..?

 206. „… az en anyam az igasagra tanitot nem mind teged a hazugsagra a tolvajságra”. Akkor mit kerestél ott, ahol a magyar történelem egyik leghitványabb alakja osztja az észt? Szarevő bunkók vagytok pajtás, nektek Ceaușescu kell.

 207. Ezek a (székelyek)-csak kisbetűvel,megérdemelnék,hogy a Zsil völgyi bányászok rendet tegyenek közöttük !!!

 208. Én azt gyűlölöm, hogy az ilyen írástudatlan seggfejek mint te ,bele szólhatnak az életünkbe !!!!!

 209. Ez szép volt! Kiállítottad magadról a bizonyítványt! Gondolom a gyerekeiddel is így beszélsz, már, ha vannak. Csak gratulálni tudok.

 210. Erre csak annyit lehet mondani, hogy “BUNKÓ!” oldaltól függetlenül. Ha jól értettem, akkor anyád téged is “ellett!” ugye baromarcú !

 211. Hol az anyádba olvastál olyat, hogy valaki név szerint panaszkodott, hogy nem tud a gyerekeinek enni adni? A hölgy aki felvetette az általánosságban mondta, hogy a “gyerekeink éheznek”, ha ennyire hülye vagy, hogy nem érted meg azt amit leírnak, és ilyen alpári módon reagálsz rá, akkor te nem vagy EMBER, te egy ÁLLAT vagy !

 212. Tisztelt hozzászólok,jó ,hogy van min szórakózanak,a videót látva,nem ugy néz ki ,hogy le teperték,a hölgy maga kereste a bajt,provokációnak néz ki az egész dolog,máskülömben ,azt hitte a tisztelt hölgy,hogy amit Pesten meg lehet tenni,másfele ís meg lehet tenni jó, hogy még ennyivel megúszta tanulhatnak mások ís belöle.Provokációt elutasítom legyen az bárhol,és bárki résszéről.Tisztelettel

 213. Ahogy olvasom a hozzászólásokat,nem tetszésemet fejezem ki.A nyilvánosság elöt nem illik trágár szavakat használni,a hozzászólok pedig ne bújkáljanak a fényképük helyet cimke alat ,ugy néz ki,hogy nem tanulták meg gyermek korukban az illedelmet .(ez a liberalízmus???)Sajnálom ,hogy ide fejlödöt a társadalom egy rétege.Ami pedig a magyarságot illeti ,és hovatartozását,bárhol is legyen,csak magyar marad,TRIANON vesztesei.Aki egy kicsit is utána néz a történelembe,a székely nép össebi magyarok mint hinnék,nem visszafoglalok,mint mi…Tisztelettel

 214. Nem “mit”, hanem “mint”… :/ Ciki, ha egy mondatot sem sikerül már helyesen leírnod…
  Nehogy megüssön a guta, te kretén! Menj, aludd ki a mámorodat! Mert vagy részeg vagy, és segít az alvás, vagy gyárilag elmebeteg, és akkor RAJTUNK SEGÍT, ha alszol…
  És én nem ugatok, mert a talpnyaló KUTYA te vagy…
  Ugorj! Dobja a gazdi a gumicsontot! :/ 😛

 215. Na na ne sertegesd az allatokat!Egyebkent meg keresni kell ezt a tetu ashert es kiverni belole a szart is,mert egerdemli-:))

 216. Archer nevvel magyar na mi a fene ez hulyebb a magyar atlagnal :-)))) Tanulatlan kis fazek nem kell torodni vele-:)))

 217. Ó, te szegény! 😀 🙁
  Komoly szövegértési problémáid vannak! 😀
  Az elmeállapotodon rugózom, de – amint látom – az első mondatnál leragadtál, és a többit fel sem fogtad! 😀 😀
  Ti Orbán rajongók mind ilyen csekély értelműek vagytok! 🙂
  Értelmes embereknek eszükbe sem jutna ezt az elmeroggyantat éltetni… De ti is csak azt értitek, amit ígérget… 🙂
  Addig már nem juttok el, hogy ígérgetéssel már teli a padlás.. Számos településnek ígért például uszodát – a szavazataikért cserébe, majd a voksolás után ott maradtak az uszoda alapkövével… 😀 😀 😀
  Sok helyen évek óta várják az ígéret beváltását, és sokan még ma sem vették észre, hogy a nagy megvezetőnek ESZE ÁGÁBAN SEM VOLT BETARTANI! 😀
  Nézd meg a “nyomorék” szó jelentését az értelmező szótárban, és a helyükön használd a hasonló magyar szavakat! Amit ott találsz magyarázatként, az rám nem vonatkozik… 🙂
  Van otthon nyugtatód? 😀 HASZNÁLD!
  Kezdek aggódni a vérnyomásod miatt! 😀 😛

 218. A gyerekek jelentős része azért nem eszik mert a megélhetési szülők eléggé előtérbe kerültek az utóbbi években, és ez valóban Orbánék hibája. Egy fillért nem kellene adni már a 3. gyerek után, aki megteheti hogy többet vállaljon csak az tegye meg.

 219. Biztos így volt! Érdekes módon 123000 körüli érvényes szavazat érkezett a Fideszre. Ez döntötte el a szavazást? Ugye viccelsz.

 220. Faszom tudja hogy Orbán, mit igért, nem is érdekel!

  De ha azokat a globalista magyarellenes alkalmatlan rohadékokat akiket ti habzó szájú “demokraták” preferáltok távol képes tartani a hatalomtól, hát imába foglalom a nevét, esküszöm..! : )

 221. Az a baj,hogy ezek a szerencsétlen idióta álszékelyek,akik ennek a gecinek a seggét nyalják nem értik meg,hogy csak annyit érnek el ezzel,hogy 8 millió magyar megutálja őket!!!

 222. Mielőtt minősíthetetlen hangon szidsz valakit, ízlelgesd, értelmezd a szöveget, amit írt! Mivel nem a saját gyerekeiről, és öregjeiről ír. Szerintem Pisa teszten te is elbuktál volna. 😀

 223. Sőt!
  Orbán egyenesen gyűlőli az erdélyieket.. az erdélyiek meg őt!

  amúgy a pszihiátrián is lehet netezni, tessék mondani..?

 224. Tanulj meg írni te Orbán szopó! És vedd át újra amit a Biblia a felebaráti szeretetről ír! Esetleg a Biblia azt tanítja, hogy a nőket szabad bántani?
  Agymosott barom vagy és ostoba….

 225. Remélem megb@szod a halottat az anyád temetésén! Igenis vannak éhező gyerekek te tetves ganéj. Éhező idősek is vannak, hogy anyád nyelt volna le és pisált volna ki te tróger. És igen, fagynak meg öregek a saját otthonukban, mert a gyerekeik külföldön dolgoznak a megélhetésért, az idősek meg a hatalmas 40ezres nyugdíjukból nem tudnak fát, szenet vásárolni. Vagy tüzelőt, vagy ételt vesznek, vagy kiváltják a gyógyszereiket, térj észhez tetves hulladék!

 226. Csak az amit írtam,látom nem érted,még a nevedet se vagy képes felfedni,tanulj meg illedelmes lenni.

 227. Látod, ezt elhiszem neked: nem lep meg, hogy az összes eszedet a fent említett testrészedben hordod! :/ Hiszen, ha érdekelne, mit művel a gazdád, nem hordanál össze ennyi baromságot. 😀
  A saját szádból ömlő habtól nem sok más habzó szájat láthatsz… :/
  Bízzunk benne, hogy a saját habzó szád elrendezi a sorsodat! (y)

 228. 3.)
  Folyton kommunistázgatjátok a Fideszt, aztán meg rajtuk kéritek számon, hogy nem gondoskodnak mindenkiről, kommunista módra!

  vicces..

 229. Kommentekért büntetnél? Az igen, gratulálok, Ceausescu szépen felnevelt téged is, te szégyenföldi.

 230. Gazdád neked van soros kutya!

  Amúgy az utolsó mondatod elég fenyegetően hangzik.. ha nem haragszol, értesitem róla az illetékeseket.. : )

 231. adjak egy valaszt ti gyuloletesk hogyha ismered a bibliat az a szeretetrol szol mert az isten szeretet benetek a gyuloleteseg van a szatokban az a satan szolgai es ti hogyha igaz hogy kapnak valami segitseget a kintiek te aztat sajnalod hogyha orban be engedne a bevandorlokat azt nem szamitod hogy menyibe kerulne nektek hogyha vanak hibak az irasban en megtanultam irni te meg tanulj meg olvasni lenel az en hejembe akor latnam meg hogy mit csinalnal

 232. Gondolod? Ellopja a nyugdíjukat, földjeiket, üzleteiket.!! Aki szólni mer váratlanul meghal. Ezt várják tőle?

 233. Mi lenne, ha nem egy majdnem 100 éve történt sajnálatos eseményem nyavalyognának még mindig, hanem észrevennék, hogy már a XXI. században élünk, vannak itt is bőven aktuális megoldandó, a jövőbe mutató problémák.
  Szánalmas ám illemről szónokolni meg magyarkodni minősíthetetlen helyesírással 😀

 234. ha magyarnak érzi magát, legalább tanulna meg magyarul beszélni és írni. Mert ezzel a magyar nyelvtudással igen nagy gondok lehetnek a szövegértelmezésében.

 235. Milyen alapon érzed jogosnak azt, hogy elvárod, hogy eltartsunk, és még azt is elvárod, hogy hálálkodjunk, hogy eltarthatunk? Ti már nem magyarok vagytok, mert gyűlölitek a magyarokat. Akik magyarnak érzik magukat, azok már réges régen hazatelepültek Romániából, itt élnek, itt dolgoznak, itt adóznak. És nem gyűlölik az itt születetteteket, és úgy szavaznak, ahogy gondolják. De Ti kint maradottak miért szóltok bele más ország belügyeibe? Ha úgy gondoljátok, hogy magyarok vagytok, gyertek haza.Ja, hogy akkor nem kapnátok ingyen pénzt, és még dolgoznotok is kellene? Meg lehet mutatni, hogy nincs igazam, bármikor haza lehet jönnötök, és lehet a mi életünket élnetek.

 236. Már miért ne kaphatna itthon ellátást???????????? Akinek van hazai címe és nincs biztosítási jogviszonya, annak kötelező jelleggel fizetnie kell eü.szolg.járulékot pont az ellátások miatt. Úgyhogy, ne maguk szabják már meg, hogy egy Magyarországon született magyar állampolgár mit tekint az ő saját lakcímének, és még ő alkalmazkodjon azokhoz a kényelmes románokhoz, akiknek nincs Magyarországon lakcíme, hogy ő is szavazhasson levélben. Hihetetlen mennyire fordítva ülnek a lovon.

 237. szép ez a hülye lista 🙂 nagyon érdekesek a nők hozzászólásai. Mennyi elbutult. meghülyített némber van. Semmi együttérzés a nők részéről (sem) egy másik nő iránt.Ide jutott az orbanista rendszer.Már régen rájött a felcsúti, hogy egyszerűbb a hülyéknek osztani a mannát posványoson, pénteki rádióban stb.mint az okosabbját meggyőzni. A hülyék kis noszogatásra is azt csinálják amit mondanak nekik.nem kérdez vissza hogy miért kerül valami 5x-s áron. Az okosabbja meg kérdez. Na ezt orbán nem szereti. Utoljára valami adolf tudta így meghülyíteni a népét.

 238. Már ne haragudjon, de attól hogy valaki a Fidesz mellett voksol senkit nem tesz tönkre. Én is rájuk fogok szavazni ismételten, mégsem trágárkodom, nem anyázok, sok ember megélhetését biztosítom, de nem függök és nem függtem soha egyetlen kormánytól sem. Annak hogy a Fidesszel szimpatizálok egészen más okai vannak, sokkal összetettebbek mint az hogy morzsát hintenek meg csókos vagyok meg hasonlók. Az emberek általában a tehetetlenségük miatt kezdenek gyűlölködni, és ugye valakire rá kell fogni hogy miért is megy nekik szarul.

 239. Születésem óta kizárólag a XII. kerületben éltem, Budapesten.
  Erdélyben még soha életemben nem jártam!

  te viszont egy magyargyűlölő rasszista rohadék vagy, ahogy elnézlek.. vajon miért..?

 240. Végre, a Fidesznek is megvannak a saját Zsil-völgyi bányászai, az elbutult romániai magyarságból verbuválva.

 241. ez csúcs! – Sándor Orbán megmondja a tutit , véleményt mond, tanácsot ad, hogy ki mivel foglalkozzon 🙂 ez csúcs! és mindezt ordenáré módon – simán pszichiátrián lenne a helye, hogy beállítsák a gyógyszerelését!

 242. Foglalkozni sem érdemes Sándor Orbánnal! – a hülyét egyszerűen nem kell vitapartnerként kezelni! – végtelen butaság és primitívség árad a szavaiból. Meggyőzni nem lehet, mintha egy pöcegödörből folyna kifelé annak tartalma. Ez a férfi vagy bértrollnok, vagy annyira sötét, mint a csillagtalan éjszaka a Hargitán.

 243. adreszt? 🙂 🙂 meg birka? no meg nyomorék? meg ellés? 🙂 hinnyeeeee tehénszaros bokájú primitív parasztkám! – jól beástad magad a trágyába!

 244. Archernek válaszolom: amíg a Fidesszel ezét, vagy azért nem szimpatizáló emberek indulatos szavakat használnak a Fideszre (mint szervezetre, pártra) – Önt semmiképpen nem jogosítja fel arra, hogy ilyen mérhetetlen mennyiségű emberi ürülékével kenje össze őket. Ne felejtse el: aki ürüléket ken másokra, annak bőven kijutott az ürülékből saját magának is : vagyis az Ön sikertelen életének a szemetét legyen kedves nem egy közösségi oldalon szétgórni fűnek, fának.

 245. A logikád, mint egy hatévesé. Gratulálok. Már értem miért vagy szellemileg, egy pöcegödör aljának a szintjén…

 246. anyád…
  aki kitolt…
  elmebeteg orbánköcsögök vagytok…
  dübörög agyatokhelyén a népnemzeti hígfos…
  kölyköd hol mosogat?
  london, bécs?

 247. Az teljesen mindegy , hogy székely, vagy nem székely, libsi, vagy nem libsi, komcsi vagy nem komcsi, CEU-s vagy nem Ceu-s . A szabad vélemény nyilvánítás általános, demokratikus jog, márha az orbánhívők dfemokratikusak egyáltalán

 248. Nekem nem a darabszámmal van bajom, az vagy igaz, vagy nem. Nekem az eljárástól fordul fel a gyomrom. Aki regisztrált, annak csak 10 év múlva kell újra, addig automatikusan megy neki a szavazócédulás levél. Minden kontrol nélkül folyik ez a rendszer. Bezzeg a több százezer magyar, aki kénytelen külföldön dolgozni, csak a konzulátuson adhatja le szavazatát. Akit nem tudnak 100%-os biztonsággal igazolni, az levélben is szavazhat, de aki magyar állampolgár, bent van a névjegyzékben, a csalás lehetősége a 0-hoz közelít, ő nem teheti ezt meg. Na nekem ezzel van problémám! Az a néhány százezer már befolysolná a szavazás kimenetelét.

 249. Ezek nem magyarok! Nem is románok! Tisztelet mindkét népnek és tisztességes polgárainak! Ez A CSÜRHE! A nemtelen, a jellemtelen, a gaz, az erkölcs nélküli és saját vélemény és gondolkodás nélküli TÖMEG. MASSZA. Értéktelen PÓRNÉP!

 250. Cca. ennyi szavazója maradt még Orbánnak…
  Látom, csak az “országromboló” kifejezés zavar… :/ 😀 Tehát az “önző”-vel te is egyetértesz! (y)
  Bizony attól országrombolók, hogy lelkesen csápolnak Orbánék legvadabb ötleteihez, majd egy hét múlva akár az ellenkezőjéhez is… Tehát BŰNRÉSZESEK mindabban, ami tönkreteszi ezt az országot!!!!!!!!!!!!
  A mai – FIDESZ-KDNP által megbuherált – választási törvénnyel simán lehet 1,5 millió szavazattal “kétharmada” Orbánnak… Amint 2014-ben a választásra jogosultak 27%-a adta a “kétharmadot”, amivel azóta is VISSZAélnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  a “MARADÉK” 73 % vagy nem szavazott, vagy nem rájuk adta a voksát… De tudom, hogy titeket az ilyen részletek nem nagyon érdekelnek.
  Orbán pedig nyolcadik éve arra használja a hatalmát, hogy megszüntessen, leromboljon mindent, amit a rendszerváltás után sikerült felépíteni…
  A javak újraosztásával olyan SENKIKET hoztak helyzetbe, akik a saját képességeik alapján a kanyarban sem lehetnének, míg a tehetséges, az országért tenni képes embereket szinte elüldözték.
  Nyilván azért, hogy ne látsszon a különbség tudásban, tapasztalatban, rátermettségben… 🙁
  Kisemmizték az emberek zömét, kilátástalanná tették sokak életét, és ez a 1,5 millió zombi, – + a határon túli “megélhetési” magyarkodók – KRITIKÁTLANUL fogadnak mindent, amit a mi erkölcsi hullánk kiejt a száján… :/
  És ez itt még csak a jéghegy csúcsa!

 251. “a “MARADÉK” 73 % vagy nem szavazott, vagy nem rájuk adta a voksát.”

  Pontosabban 23% szavazott rátok, és 50% nem szavazott rátok, sem!!

  Amúgy meg ti szarér’-hugyér’ elkótyavetyéltétek a teljes közmű, és energiaszektort(!), a MALÉV-et, a MOL-t, a MÁV Cargót, a “Ferihegyi Repülőteret” (416 Mrd HUF-ért, 75 évre!!!),
  az MNB teljes 64 tonna aranyrtartalékát!

  http://www.aranymagyarorszag.hu/hirek_hova-lett-az-orszagunk-aranytartaleka,-mely-mara-150—200-tonna-aranyrudat-tenne-ki-_76

  ENNEK AZ ÁRÁT, HOVÁ TETTÉTEK AMÚGY ?!

  Felvettetek 20 Mrd Eurót, amit persze már Orbánnak kellett visszafizetni, kamatostul!

  És mind ezt, 9,3%-os éves államháztartási hiány mellett ! ! !

  Milyen vastag a bőr a képeteken, nektek “demokratikus ellenzékieknek” mondjad?
  – – –
  Így tette tönkre a Fidesz, Magyarországot :

  Fellújitotta, a Szt. István Bazilikát,
  a Pesti Zsinagógát,
  felépítette, a porig égett (BS) Papp László spotcsarnokot,
  felépítette, a Nemzeti Színházat,
  a Millenáris Parkot,
  a Deáktéri Aquarium/Gödör szórakozó központot,
  felújította az Uránia Nemzeti Filmszínházat,
  az általatok bezárt, és lebontásra ítélt Erkel Színházat,
  hozzá kezdett a Művészetek Palotája,
  és a (Lágymányosi) Rákóczi híd felépítéséhez,
  felújította a Várkert Bazárt,
  kifizette Budapest, és a BKV évek óta halmozódó, 80 Mrd HUF adósságát..

  A felét kihagytam.. a Fidesz csak budspesten végezte, ezt a “pusztást”!

  A MÁV 65 Mrd-os megsegítésé, most nem említeném!

  Most akkor te felsorolhatnál is néhány beruházást, a “demokratikus ellenzék” regnálása idejéből.. hallgatlak..! : )

 252. 2.)
  Folyt;

  Még mielőtt a kórház bezárással/rombolással jönnél,
  a mit egyébként, ti csináltatok, “demokraták”.

  Folyik a kórház felújítás!
  – 6,8 milliárd forintból felújított Szent Imre Kórház,
  – 600 millió forintos rehabilitációs ellátás fejlesztés az egri Markhot Ferenc Kórházban.
  – 10 milliárd forint a sportkórház felújítására,
  – 1,4 milliárdért épül a körmendi kórház, a kórházban 8000 négyzetméternyi részt felújítanak és 300 négyzetméter új épületrészt építenek.
  – 1,4 milliárd jut a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház átépítése és korszerűsítése.
  – 30 milliárd forintból újul meg a Zala Megyei Kórház,
  – a Dombóvári Szent Lukács Kórház 1 milliárd 880 millió forintba kerül,
  – 11,2 milliárdos beruházás a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. Még néhány kórházi tétel:
  – 1) Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP-en.
  – 2.) A Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítása.
  – 3) Heves megye, Markot Ferenc kórház 6milliárd.
  – 4) Szombathely Markusovszky kórház.
  – 5) Hatvani Albert Schweitzer fél milliárd.
  – 6) Bethesda gyerekkórház. BP.
  – 7) Debreceni kórház.
  – 8) Körmendi kórház, épülőben 1.4 milliárd.
  – 9) Kaposvári kórház. 1.5 milliárd!
  – 10) Békés megyei Pándy Kálmán kórház..
  – 11) Bajcsy-Zsilinszky kórház. BP felújítva.
  – 12) KARCAGI kórház.
  – 13) Várpalotai kórház.
  – 14) Uzsoki kórház. BP. 6.5 milliárd ft.
  – 15) Nyíregyházi kórház.
  – 16) Dombóvári kórház.
  – 17) Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió.
  – 18) Somogy megyei Kaposi Mór kórház.
  – 19) Siófoki kórház. 19) Pécsi kórház.
  – 20) Mohácsi kórház.
  – 21) A győri Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA !!! Még nagyon sok építése, felújítása folyamatban! Akit érdekel üsse be a GOOGLE-ba a: »Kórház fejlesztések Magyarországon« .Meg lehet nézni kívül-belül, műszerekkel! : )

 253. Öreg, minden szavad szembeszalad a Biblia tanításaival. Itt szentségelsz és magyarabbnak állítod magad nálunk, holott helyesírni se tudsz, elveszed a gyerekek, az öregek szájából az ételt, a téli fűtenivalójukat, közben meg fogalmad sincs arról, hogy pont orbán hozott be egy rakás bevándorlót, aki FIZETETT neki 300 000 eurót! Lásd be, hogy júdásként megvettek téged a mi adónkból, hogy ellenünk szavazz, és bedőlsz egy rakás hazugságnak, hogy Káin módjára gyűlölködhess és tele legyen a zsebed is. Ám emlékezz, hogy Káin áldozatát nem fogadta szívesen az Ö.való. Én meg unlak, szenvedj tovább egyedül, és hagyd abba az ártalmaskodást! Gyakorold inkább a helyesírást!

 254. Lássuk veréb, legyél ember, talizzunk már egyet aztán nézzük mekkora ember vagy szemtől szembe. Ha érdekel a dolog, baross téren a piros hetes nevű becsületsüllyesztőben vagyok minden nap 8 körül, vagy ha már menő XII, kerületi pali vagy mondjál egy helyet, én biztosan ott leszek mert igazán érdekelnek az ilyen nagypofájú nulla gyulák

 255. Ezt másnak írtam, de neked is szól, te fanatizált, elmebeteg ;

  Még mielőtt a kórház bezárással/rombolással jönnél,
  a mit egyébként, ti csináltatok, “demokraták”.
  Így pusztítja a kórházakat, a gonosz(!) Fidesz ;

  – 6,8 milliárd forintból felújított Szent Imre Kórház,
  – 600 millió forintos rehabilitációs ellátás fejlesztés az egri Markhot Ferenc Kórházban.
  – 10 milliárd forint a sportkórház felújítására,
  – 1,4 milliárdért épül a körmendi kórház, a kórházban 8000 négyzetméternyi részt felújítanak és 300 négyzetméter új épületrészt építenek.
  – 1,4 milliárd jut a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház átépítése és korszerűsítése.
  – 30 milliárd forintból újul meg a Zala Megyei Kórház,
  – a Dombóvári Szent Lukács Kórház 1 milliárd 880 millió forintba kerül,
  – 11,2 milliárdos beruházás a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. Még néhány kórházi tétel:
  – 1) Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP-en.
  – 2.) A Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítása.
  – 3) Heves megye, Markot Ferenc kórház 6milliárd.
  – 4) Szombathely Markusovszky kórház.
  – 5) Hatvani Albert Schweitzer fél milliárd.
  – 6) Bethesda gyerekkórház. BP.
  – 7) Debreceni kórház.
  – 8) Körmendi kórház, épülőben 1.4 milliárd.
  – 9) Kaposvári kórház. 1.5 milliárd!
  – 10) Békés megyei Pándy Kálmán kórház..
  – 11) Bajcsy-Zsilinszky kórház. BP felújítva.
  – 12) KARCAGI kórház.
  – 13) Várpalotai kórház.
  – 14) Uzsoki kórház. BP. 6.5 milliárd ft.
  – 15) Nyíregyházi kórház.
  – 16) Dombóvári kórház.
  – 17) Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió.
  – 18) Somogy megyei Kaposi Mór kórház.
  – 19) Siófoki kórház. 19) Pécsi kórház.
  – 20) Mohácsi kórház.
  – 21) A győri Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA !!! Még nagyon sok építése, felújítása folyamatban! Akit érdekel üsse be a GOOGLE-ba a: »Kórház fejlesztések Magyarországon« .Meg lehet nézni kívül-belül, műszerekkel! : )

 256. Sikerült felmondanod a leckét!
  Bár az a „ti”, meg a „hová tettétek” számomra értelmezhetetlen, mert én nem tettem sehová, és nem nagyon értem, hogy ki az a „ti”… Az aranytartaléknak is MOST veszett nyoma – Matolcsy a saját szájával – amivel eszik! – mondta, hogy „megforgatták”, és ez teljesen rendjén való… Amint az is, hogy a SAJÁT magányegyeteme 2-3 éve annyi állami támogatást kapott, mint TÖBBI FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNY EGYÜTTVÉVE… Továbbá tavaly már hozzányúltak a devizatartalékhoz is, amit a világon MINDENÜTT csődhelyzet esetére tartogatnak…
  Gondolom, téged ez sem zavar… A devizahitelesek trükkös kifosztása, és az ebből származó többletjövedelem SAJÁT CÉLJAIKRA való felhasználása sem?
  Ez volt a hírhedt „elvesztette a közpénz” jellegét című mondat… Nagy értékű ingatlanokat, műkincseket vásárolt belőle az MNB – amit nem volt joga megtenni!!!!!!!!!

  Akkor írom, amit én látok:

  – Rezsicsökkentés – 40% – kal többért kapjuk a gázt a kormányközeli kreténektől, mint a környező országok, amelyek uniós áron jutnak hozzá…
  – A „családbarát” kormány intézkedéseiből a családok nem sokat profitálnak; a KOZMETIKÁZOTT adatokat tartalmazó hazugságáradat propagandának jó csupán…
  – Az – ugyancsak – KOZMETIKÁZOTT munkavállalással kapcsolatos adatok a KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓ (!!!!), valamint a KÖZMUNKA PROGRAMBAN foglalkoztatott szerencsétlenekből állnak, amiben az a csavar, hogy NEM FOLYAMATOS munkáról van szó, hanem arról, hogy olykor kapnak munkát, máskor pedig nem! NINCS folyamatos havi jövedelmük, amit kapnak, az semmire sem elég. Viszont “szépen” mutat a statisztikákban… 🙁 (Tudják, hogy a hozzád hasonló csekély értelműeknek ez pont elég információ. :/ )
  – Ingyen tankönyvet kapnak a RÁSZORULÓ diákok !!!!!!!!!!!!! Több százezren!!!
  A sorok között olvasva: MINIMUM ENNYI NÉLKÜLÖZŐ DIÁK van ebben az országban!!!!!!!!! :O)
  – A pedagógusok és az egészségügyi dolgozók nem érzik azt a nagy megbecsülést, amiről hadoválnak.
  – A minimálbérrel együtt az ellátásból kiszorítottak száma is nőtt!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Tömegével vannak olyan MUNKAKÉPTELEN EMBEREK, akik SEMMILYEN ELLÁTÁST, JÖVEDELMET nem kapnak… Sorsukra hagyták őket!!!!!!!!!!!!
  Sokan nem is élik túl mindezt… De te, nyilván erről sem tudsz!!!!!!!!!!!
  – Magyarországnak az IMF tartozás HELYETT van állampapír kibocsátása, ami tulajdonképpen HITEL, és további ESZELŐS KAMATOZÁSÚ hitelei.
  Mert az IMF meghatározta és ellenőrizte volna a felhasználást, ami a tolvaj kormánynak nem tetszett… Kevesebbet lophattak volna. Ma LÉNYEGESEN magasabb az államadósságunk, mint 2010-ben volt… 🙁
  JOBBOLDALI közgazdászok fogják évek óta a fejüket, látva, mi történik.
  – A gazdasági növekedés LÁTSZÓLAGOS, hiszen az uniós pénzek nélkül már régen csődben lenne az ország… Nem tűnt fel, hogy az autógyártáson kívül – ami az autók összeszerelését jelenti, bagónyi fizetésért – gyakorlatilag NINCS AZ ORSZÁGBAN TERMELÉS?
  Semmit nem tudunk felmutatni – a tömeges kivándorláson, és a mindennapos botrányokon kívül, amivel a kormányunk járat le minket.
  – Azt észrevetted, hogy már KIZÁRÓLAG diktátorok, a világban páriáknak számító zsarnokok állnak szóba a vezetőinkkel? Kínos velük együtt mutatkozni , az Európai Parlamentben is vigyáznak, hogy nehogy egy fotón szerepeljenek velük – leszámítva a kötelező közös fotózást.
  Amit Budapest „megújulásáról” írsz, vegytiszta baromság!!!!
  – A felsorolt “megújulások” gyakorlatilag azt jelentik, hogy mérhetetlen mennyiségű fát, növényzetet irtottak ki, és a helyükre BETON-, ÉS KŐRENGETEG került.
  Jobbára lélektelen, hőségben izzó, elviselhetetlen terek, – növények, minimális árnyék nélkül… Több helyen ronda, dilettáns, élhetetlen területeket alakítottak ki. A tájépítészek nem értik, hogyan lehetett ennyire szakértelem nélkül, alapvető szabályokat áthágva “megújítani” köztereket, VÁROSUNK MEGHATÁROZÓ RÉSZEIT… 😮
  – Jártál a „felújított” Erkelben? Ajánlom figyelmedbe! Érdekes BELÜLRŐL LÁTNI… Felújításnak vajmi kevés nyoma van…
  – Az ízléstelen, több stílus katyvaszaként felépített borzalmat sem kéne nagyon bolygatni… Sikerült úgy felépíteni, hogy a nézőtér bizonyos pontjairól nem látható, és nem is hallható jól az előadás…
  – A vörösiszap katasztrófa károsultjainak összegyűjtött pénz EGYSZERŰEN eltűnt!!!!!!!!!!!!
  – Az állami földek eladásainak VALÓBAN GAZDÁLKODÓ kárvallottjai, a Questor károsultjai KÁRTALANÍTÁSÁRA ESÉLY SINCS!!!!!!!!!!!!!
  Ők mindenüket elvesztették!!!!!!!!!!!!!!
  – a FIDESZES (!!!!!!!!!!!!!!) önkormányzatok rossz gazdálkodásából származó adósságát MINDANNYIUNK ADÓFORINTJAIBÓL A “RENDEZTÉK”… Magyarul : egyik zsebből átpakolták a pénzt a másikba, hogy ne kelljen személyes felelősséget vállalniuk az ALKALMATLAN VEZETŐKNEK!!!!!!!!!!!!
  – Hiába fordítottak milliárdokat – AGYATLANUL, KONCEPCIÓ NÉLKÜL – az egészségügyre, SEMMI NEM LETT JOBB, mert maga a rendszer rossz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Azzal pedig nem kezdtek semmit… Mert nem értenek hozzá, és mert valójában NEM ÉRDEKLI ŐKET! >:(
  Hiszen, akik számukra fontosak – pl. a hozzád hasonló, üres fejű, ám mocskos szájú – úgyis megelégszenek néhány LÁTVÁNYOS, ám ÉRTELMETLEN kirakat-beruházással – valódi tartalom nélkül… És még sorolhatnánk…

  Így tette tönkre a FIDESZ-KDNP az országot.
  Amit mellesleg MAGYAR KÖZTÁRSASÁG-ként vettek át – és egyszer csak azt láttuk, hogy – a megkérdezésünk nélkül !!! – átnevezték a hazánkat.
  Az ALKOTMÁNY-ról nem is beszélve, amire felesküdtek, majd az első adandó alkalommal a sarokba hajították.
  Szájer a vonaton, a laptopján írta az alaptörvénynek csúfolt TÁKOLMÁNYT, amiből már akkor kihagyták az állampolgári jogon járó eü. ellátást, és a nyugdíj jogosultságot.
  Nézz utána! Csupán adható.
  ERGO: az azóta befizetett járulékokért NEM JÁR SEMMI!
  A központi költségvetésbe kerül, és valamennyit visszacsorgatnak. A többi meg megy a zsebekbe, és a stadionokra…
  Innentől kezdve ADÓNAK számít, hiszen nem jár érte szolgáltatás… Csak ha jut! 
  Látjuk az eredményét…
  Akik mindehhez asszisztálnak – az országrombolóinkat védve, azok CINKOSOK!!!!!!!!!!
  És ne gyere nekem azzal, hogy az elődeik mit csináltak!
  Az lett volna a dolguk, ami a vállalásuk volt: hogy jobban csinálják!
  De nem tették!!!!!!!!!!! Amihez nyúlnak SZARRÁ válik a kezeik között…

  Nem gondolom, hogy eljutottál az olvasásban eddig, de ha mégis, akkor én itt befejeztem… Szórakoztass másokat az ordas baromságaiddal!!!
  Nem valószínű, hogy felfogsz bármit is abból, ami körülötted zajlik! :/
  Szerintem tök jó fej voltam, hogy emberszámba vettelek, de mostmár nagyon unlak! :/
  Menj, egyél perecet! Vagy banánt! :/

 257. A nagy globális eberirtást, az ilyen fülhallgatósókkal kellene kezdeni, akik eladták magukat és minden honfitársukat egy hulladék cigány, maffiózó védelmére! Kiváncsi lennék, hány méterig lenne bátorsága egyedül elhagyni a házat! Nem baj, jön még rablócigányra dér!!!! Remélem az Isten elrohaszt egy pár ilyen tetvet és TEK-est is!

 258. Sok beszédnek, sok az alja!

  Miért nem írod mindjárt tele, az egész internetet, baszki?

  A 64 tonna(!!) aranytartaléktól pedig egy Surányi György nevű tróger szabadította meg, a Nemzeti Bankot!
  gondolm meg se’ nézted a hivatalos linket, nehogy szembesülnöd kelljen, a valósággal!

  A mai jegybank elnökről pedig itt álmélkodhatsz ;

  “Így mentette meg Magyarországot, a Matolcsy-jegybank!” :

  http://www.penzriport.hu/igy-mentette-meg-magyarorszagot-a-matolcsy-jegybank

  http://m.origo.hu/gazdasag/20170531-kimagaslo-nemzetkozi-elismerest-kapott-a-jegybank-elnoke.html

 259. Pont az ilyen események hívják fel arra a figyelmet, hogy milyen egészségtelen tartós ideig egy diktatúra felé hajló rendszerben, egy bipoláris Karton Castro irányítása alatt élni egy egész nemzetnek…

 260. Ön szégyellje magát, mert azt gondolja, hogy ha valakinek a véleménye nem egyezik meg az Ön – vagy az aktuális néphülyítő népvezér – véleményével/látásmódjával, az már azonnal hazaáruló, és megkérdőjelezhető a magyarsága! Elárulok önnek valamit, kedves “szeretek diktatúrában élni Úr” Az önálló vélemény nem hazaárulás, hanem alkotmányos jog, és a demokrácia alappillérét képezi; úgy hívják: SZÓLÁSSZABADSÁG!

 261. Nocsak! A saját szómenésed nem zavart! :/ 😛
  Nem értettél semmit, ugye? 😀
  Mosd ki a szád, kretén!

 262. Mennyit ér pénzben kifejezve a demokrácia és a szólásszabadság? NA mert tőlem, és az egész nemzettől ezt vette el… Ugyan akkor tételesen, kimutathatóan rengeteg pénzébe került már az országnak a FIDESZ-rezsim, de ezt majd Ön is fogja tapasztalni az elkövetkezendő években, hiszen a lufinak valamikor ki kell pukkannia…

 263. Felhívnám rá a figyelmedet, hogy attól, hogy van egy rossz pc-d egy billentyűzettel, és nincsenek – egyelőre – ripityára törve az ujjaid, még ne gondold azt magadról, hogy te nem vagy nyomorult…

 264. Mára már ott is más volna a helyzet, ha annak idején a FIDESZ nem osztja meg még az erdélyi magyarságot is, és nem teszi tönkre gondos munkával az RMDSZ-t… Talán most létező politikai erő volna a magyarság a román parlamentben is, és nem csak acsarkodó kutyák…

 265. Ön nagyon alulinformált lehet, és biztosan nem Mgyarországon él, ha nem tudja kitöl mit vett el. Az én gyerekeimtöl pl. a 10- 15 év alatt összegyüjtött milliós nagyságrendü magánnyugdíját nyúlta le, tette zsebre, vagy osztogatta szét szavazóknak külföldön, mint Románia is!!!!
  Ha egyszer lesz rá egy hónapom, hogy éjt nappalá téve minden lopását, rablását leírjam, majd megteszem, addig ennek töredékét elolvashatja a következö könyvekben: http://magyarnarancs.hu/belpol/tizmillios-mercik-suhannak-a-pusztaban-89059

 266. Ennyi hazug demagógiát egy kupacban, még nem hallottam!

  “- Rezsicsökkentés – 40% – kal többért kapjuk a gázt a kormányközeli kreténektől, mint a környező országok, amelyek uniós áron jutnak hozzá… ”

  http://www.korkep.sk/cikkek/gazdasag/2017/02/08/magyarorszagon-az-egyik-legalacsonyabbak-az-energiaarak-europaban

  “- A „családbarát” kormány intézkedéseiből a családok nem sokat profitálnak; a KOZMETIKÁZOTT adatokat tartalmazó hazugságáradat propagandának jó csupán…”

  Aha, konkrétan valamit esetleg? : )


  – Az – ugyancsak – KOZMETIKÁZOTT munkavállalással kapcsolatos adatok a KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓ (!!!!), valamint a KÖZMUNKA PROGRAMBAN foglalkoztatott szerencsétlenekből állnak, amiben az a csavar, hogy NEM FOLYAMATOS munkáról van szó, hanem arról, hogy olykor kapnak munkát, máskor pedig nem! NINCS folyamatos havi jövedelmük, amit kapnak, az semmire sem elég. Viszont “szépen” mutat a statisztikákban… ”

  Obama monduk mennyi munkát adott az amerikaiaknak, mondjad? : )

  https://www.google.hu/search?q=los+angeles+homeless&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwijmNvA06LVAhUkYZoKHTIVBesQ_AUICSgB&biw=601&bih=962

  “- A pedagógusok és az egészségügyi dolgozók nem érzik azt a nagy megbecsülést, amiről hadoválnak.”

  Ezt honnan veszed?

  “Magyarországnak az IMF tartozás HELYETT van állampapír kibocsátása, ami tulajdonképpen HITEL, és további ESZELŐS KAMATOZÁSÚ hitelei. ”

  Az állam a magyar lakosságnak tartozik, és nem az országokat tönkre tevő, IMF-nek!

  “LÉNYEGESEN magasabb az államadósságunk, mint 2010-ben volt…”

  http://index.hu/gazdasag/2017/03/07/allamadossag_deviza_aranya_csokkent_lakossagi_allamampapir/

  “Semmit nem tudunk felmutatni – a tömeges kivándorláson, és a mindennapos botrányokon kívül, amivel a kormányunk járat le minket. ”

  lejáratni ti próbáljátok magyarországot, de hiába mert a “bóvliból” -ahová az általad preferált tehetségtelen tolvajok juttattak minket- a hitelminősítők, sorra felértékelnek mimket!

  “Azt észrevetted, hogy már KIZÁRÓLAG diktátorok, a világban páriáknak számító zsarnokok állnak szóba a vezetőinkkel? Kínos velük együtt mutatkozni , az Európai Parlamentben is vigyáznak, hogy nehogy egy fotón szerepeljenek velük – leszámítva a kötelező közös fotózást. ”

  Az EU-t eláruló aljas nyomorult banda, a talpáig nem ér fel, a magyar miniszterelnöknek.. együttvéve!

  “- A vörösiszap katasztrófa károsultjainak összegyűjtött pénz EGYSZERŰEN eltűnt!!!!”

  Viszon mindegyiknek felépítette a házát, az állam!
  A korábbi tiszai katasztrófa károsultjaié, dettó!

  “- Jártál a „felújított” Erkelben? Ajánlom figyelmedbe! Érdekes BELÜLRŐL LÁTNI… Felújításnak vajmi kevés nyoma van…”

  Rábasztál! Mert ott néztem meg újra, az Aidát!
  Gyönyörűen felújították, te hazug, geci!

  “- Jártál a „felújított” Erkelben? Ajánlom figyelmedbe! Érdekes BELÜLRŐL LÁTNI… Felújításnak vajmi kevés nyoma van…
  – Az ízléstelen, több stílus katyvaszaként felépített borzalmat sem kéne nagyon bolygatni… Sikerült úgy felépíteni, hogy a nézőtér bizonyos pontjairól nem látható, és nem is hallható jól az előadás…”

  “A Nemzetivel kevered, szándékosan!
  a Questor károsultjai KÁRTALANÍTÁSÁRA ESÉLY SINCS”

  Az éhes geci 6-10 %-ra számító nyerészedni akaró Questorosok, ott rohadjanak meg ahol vannak!
  Nehogy már az én adómból kártalanítsák őket!

  “Amit mellesleg MAGYAR KÖZTÁRSASÁG-ként vettek át – és egyszer csak azt láttuk, hogy – a megkérdezésünk nélkül !!! – átnevezték a hazánkat. ”

  Hát te hülye vagy, azt már látom!

  ” és a stadionokra”

  Gyurcsány hogy mert pályázni Európai Focibajnokság rendezésére Horvátországgal, a mikor egy darab Puskás stadionunk volt, az is összeomló félben?!

  A fél millió külföldre menekültet valahogy kifelejtetted a kákán is csomót kereső gagyi szar felsorolasból, de válaszolok rá!

  Romániából, 4 millióan “menekültek Nyugarta, Lengyelországból, dettó!

  Ezzel be is fejezem a választ a hazug, szar, giga demagóg felsorolásodra..

 267. “Mennyit ér pénzben kifejezve a demokrácia és a szólásszabadság? NA mert tőlem, és az egész nemzettől ezt vette el..”

  Az elmegyógyintézetből tetszik kommentelni..? : )

 268. Az RMDSZ az erdélyi renegát, Tőkés ellenes MaSzoP

  a Fidesznek miért is kellett volna már összeborulnia velük..?

 269. Amit én mondok az mind bizonyítható!

  de amit te állitasz, az nagyrész giga túlzás, másrészt szemen szedett hazugság..!

 270. A MANYUP pénz adósságcsökkentésre lett, beáldozva, hogy Magyarország olcsóbban juthasson, új hitelekhez!
  Csak hogy egy belső és külső ajvékoló kórus, olyan éktelen jajveszékelésbe kezdett, hogy a spekulánsok beszarván elbaszták az árfolyamot, és így úszott el, 3 000 Mrd. Forintunk!

  a jajveszékelő kártevőket, naponta tízszer kéne felakasztani..!

 271. Még életemben nem jártam Romániába, még Debrecenben is, csak egyszer!

  honnan a faszból tudjam mi van Romániában, román geci..?

 272. Érdekes, hogy a nagyon magyar hozzászólók mennyi hibát ejtenek. Ezeknek nyomják a pénzt, tetves banda.

 273. Nem a kinn rekedt magyarokat hanem azt aki hajánál fogva rángat valakit és azokat akik egyetértenek ezzel. Ön mit szólna ha véleményére hajánál fogva rángatás volna a válasz?

 274. Nos bizonyítsa már be hogy nem Kósa Lajos és társainak a helyzetünket a görögökéhez hasonlító nyilatkozata okozta ezt. Egyébként mit szólna ha pénzt lopnék öntől és azzal fizetném ki az adósságomat?

 275. Miért, ön szerint hajánál fogva kell rángatni azt akinek más a véleménye? Nem hallott újságok ellehetetlenítéséről? Arról sem – hogy ellenzéki embereket akkor sem neveznek ki iskolaigazgatónak amikor az egész közösség kéri?

 276. hogyha te ismered a bibliat akor mond meg hogy a abel aldozatat miert fogadta el az isten es a kainet nem / ti egyebet sem tudtok csak kapni a hibakat masban / egyszer nezetek magatok korul es aztan keresd a hibat masban / en meg tanultam irni te meg tanulj meg olvasni / mert aki mondja hogy magyar es nem tud olvasni es nem erti meg az nem magyar az inkab haza arulo/ aki a sajat nemzete elen van ez nagy szegyen a nagy vilagban ratok nezve

 277. Öreg, amint látod, nem én vagyok kettőnk közül, akinek akár az olvasással, akár az írással baja van, te vagy a durva helyesírásod tetejébe még funkcionális analfabéta is a jelek szerint. Amúgy meg ne dumálj bele a mi életünkbe és hagyj fel a gyűlölködéssel, mert Káin se tiszta szívvel adta az áldozatát, ezért nem fogadta el az Ö.való – íme a válaszod. Te is a tőlünk lopott pénzért cserébe szavazol ellenünk, a nemzetközi közvélemény szemében te, és a magadféle erdélyiek vagytok a szégyenszemre nemzetárulók, nem mi. És ne zavartasd magad semmi válasszal, úgyse fogsz fel semmit, unom rád pazarolni tovább az időt.

 278. Amikor egy MSZP-DK-s demonstáción egy Tom Cat nevű blogger némán egy táblát tartott maga elé mert más volt a véleménye(!), a “demokkratikus” tüntető elvbarátaid, össze vissza verték!

  Hát most ez a szutyok vissza kapta, a Tom Cat-ot ért atocitást!

  oszt’ béke..!

 279. A helyzetünk bizony nagyon hasonlított a görögök anyagi helyzetéhez!
  A Gyurcsány kormány 2006-ban a választások előtt még el is titkolta az ország anyagi helyzetét! Így sikerült törvénytelenül, a választókat becsapva, Gyurcsánynak, a helyén maradnia!

  Kósáék azért próbáltak a kétségbeejtő helyzetünkre rávilágítani, hogy az éppen Barroso-nál tartózkodó, Orbán Viktor egy kissé magasabb hiánycél engedtessék az előírt 3.0%-nál, hogy Magyarországnak legyen egy kis mozgástere, ha már Gyurcsánynak két cikluson keresztül engedték ennek több mint a háromszorosát, a 9,3%-os államháztartási hiányt!

  De nagyszerű Matolcsy Györgynek hála, a vasszigor ellenére Orbánnak sikerült az országunkat stabilizálni, sőt, növekedési pályara állitania..!

  http://www.penzriport.hu/igy-mentette-meg-magyarorszagot-a-matolcsy-jegybank

  http://m.origo.hu/gazdasag/20170531-kimagaslo-nemzetkozi-elismerest-kapott-a-jegybank-elnoke.html

  Simor András jegybank elnök eredményei ;

  https://mno.hu/gazdasag/oriasi-veszteseg-simor-andras-oroksege-1143464

 280. Enyhén szólva is furcsán látja a világot. Az említett esetről nem hallottam – szerencsére nem jellemző. Ennek a “szemet szemért, fogat fogért” hozzáállásnak nem béke – hanem polgárháború lehet a következménye. Az pedig nem jó senkinek…

 281. Senki nem állította hogy minden rossznak Orbán Viktor az oka. De azt igen, hogy az itthoni állapotokért – különösen több mint 7 évi kormányzás után elsősorban ő felel. Már amiatt is mert a mostani ellenzék messze nem teszi azt amit a Fidesz ellenzékben elkövetett. Nem vertek szét TV székházat és nem dobálnak krumplival megszólalni akaró politikusokat. Nem biztos hogy az erősebbnek van igaza. Sőt…

 282. “ha orban be engedne a bevandorlokat” – A többségük nem is akarna itt maradni – ahonnan már több, mint félmillióan távoztak, jórészt munkahely hiányában. Sokkal kevesebbe kerülnének mint az értelmetlenül felhúzott üres stadionok, az EU-támogatással épített felcsúti kisvasút és más luxusberuházások…

 283. A TV székházat a Jobbikos(!) Torockai László radikális jobber csapatai, és felhergelt foci hulligánok verték szét, te hazúg faszkalap!
  Torockait meg is büntették érte!

  mi az anyád köze vot ehhez, a Fidesznek, mondjad..?

 284. Ennek éppen az ellenkezőjét hirdetik: 2050 körül már milliókkal leszünk kevesebben. Másrészt főleg a munkaképesek kivándorlása miatt nem lesz – aki megtermelje az arányaiban egyre több nyugdíjas nyugdíját. Ezért is szükség lenne kiszámítható gazdaságpolitikára – hogy legyen munkahely annak aki dolgozni akar. Sok faluban az önkormányzat az egyetlen munkáltató.

 285. Esetleg nem kellene lehetővé tenni hogy legalább az dolgozhasson aki akar? Másrészt ha csődbe megy egy munkahely – nem tud mindenki újra elhelyezkedni. Akkor mi legyen a már megszületett gyerekekkel? Melyik cég keres többgyerekes, már középkorú szülőt – amikor bőven talál fiatalt is?

 286. No ezt mi alapján állítja? Kipróbálta? Ha nem – írja meg az információforrást. Ugyanis már dolgozók is éheznek…

 287. Nem. A Fidesz tett már jócskán érte – a rokkantak vegzálása, a nyugdíjalap ellopása… nem akarok napokig írni. Akinek mindez még most is tetszik – azzal is megpróbálok értelmesen kommunikálni. A baj csak az – hogy a fent leírt személyektől nem értelmes válaszokat kapok…

 288. A társadalmi szolidaritás nem kommunista találmány. Egész Európában csak nálunk nincs társadalombiztosítás – az új alaptörvény bevezetése óta.

 289. “Születésem óta kizárólag a XII. kerületben éltem, Budapesten.
  Erdélyben még soha életemben nem jártam!”

  Ehhez képest elég furcsán látja a mai agyarországi viszonyokat.

 290. Ha éheznek, az a saját maguk választása!
  Minden hajléktalan szállón kapnak háromszori étkezést, a rászorulók!

  Amúgy már nem a kommunizmusban élünk,
  kiváncsi lennék hogy korábban Obama, vagy most Trump elnök hogy gondoskodik az USÁ-ban, az amerikai nincstelenekről!

  elmondom, sehogy.. sőt a rendőrök rendszerrsen vegzálják, a hajléktalanokat..!

 291. Vannak erdélyi ismerőseim.

  Amúgy a Fidesz csak azt teszi, amit a magyarok, elevárnak tőle.

  szerencséjére.. : )

 292. Sok helyen, ha megkérdezik a fiatal gyereket, hogy mi akarsz lenni ha felnősz, azt válaszolja, hogy közmunkás.
  Teszi ezt azért, mert a lakóhelyén senki olyat nem ismer, aki alkalmazottként keresi meg a fizetését.

 293. “Ha éheznek, az a saját maguk válastása!”
  Te semmit nem tudsz az életről.
  Így senki nem választ sorsot magának.
  Még akkor sem, ha nálad is kevesebb IQ-val rendelkezik.

 294. Még sem marad senki ellátás nélkül. : )

  Amúgy máshol törvénybe va iktatva.?

  csodálkoznék, sok országban még alaptörvény sincsen, max. szokásjog.. : )

 295. Csak így kívülről figyelem a beszélgetést, de megállapítottam, hogy ritka egy aljadék vagy ! A te lelked meg a zorbáné együttesen nem mozdítanának meg egy patikamérleget! Sokszor elgondollkodom, ilyen emberek miként születhetnek bele egy emberinek nevezett társadalomba ?

 296. Te egy mocsok, hazug vagy :”Még sem marad senki ellátás nélkül. ” -egy éve küzködöm! !!! -egyelőre a családra vagyok utalva ! hogy pukkadnátok ki az orbánszartól!!

 297. A marosvécsi elmegyógyintézetből teccik írni? Nekem gyanús a nyelvhasználat? Orbán nevű hány van odabenn? Mert Napoleonból általában 10-16 szokott lenni ezeken a vicces helyeken 🙂

 298. Már önérzetből is meg kellene gondolniuk a szavazás lehetőségét, vagy elvetését, mert csak a beképzeltek hiszik, azt, hogy mindent tudnak! Nincs környezetismeretük! Én sem szavaznék a lettek parlamenti szavazásán (még ha rokonnak tartanak, akkor sem /mondjuk már ez sem igaz /) mert idegen számomra az a világ…

 299. Örülök , hogy megtalálták ezt a mocskos mikola beszédet….. emlékszem rá, elhülve hallgattam, és mit ad isten ? Nem szakadt le az ég , nem próbálták magyarázni ezt a mocskot, és a sok hülye nem veszi észre hogy mire kellett az állampolgárság

 300. Ez is a szülők hibája, nagy az esélye hogy 8 általánossal közmunkát végeznek, a gyerek meg ezt látja. Ha én megkérdezem a gyerekeimet hogy mik akarnak lenni ha nagyok lesznek, általában azt válaszolják igazgató, vállalkozó, kutató, pedagógus, mert ezt látják a családban. Mindig a családnak kell lennie a mintának egy gyerek számára.

 301. Munkahely az lenne, csak az emberek zömének nincs semmihez végzettsége. Ha nem találják ki a közmunkát, most ezek az emberek segélyből élnének a mi pénzünkből.

 302. A székely eredendően ilyen, még útbaigazítást is, csak pénzért ad, magyar turistának. Vitya még sehol se volt.

 303. Marhaságokat könnyű hirdetni ,mert listák vagyunk még arra is ,hogy megismerjünk egy törvényt,de mert Ön az agymosott ,most egy kicsit felvilágosítom.A külhoni magyar azért tud levélbe szavazni ,mert csak a listára szavaz,ami nem igazán befolyásolja a választás kimenetelét,legútobb 1 személy jutott be a listáról.Ennyit a nagy külhoni választók beleszóllásáról.

 304. Nem veszett el az a pénz,csak megelőzték ,hogy valamelyik vörös spekuláns ,nehogy eltapsolja a pénzt ,aztán az állam kellett volna kártalanitson.Így a pénz az állami rendszerbe van ,senki nem vesztett semmit,sem nyugdìj éveket ,sem pénzt.Azt a pénzt nem ráadásul fizetted ,hanem az addig befizetett összeg lett ketté osztva.Károghattok ,úgysincs igazatok.

 305. Orbán a külhoniak nélkül is megnyerte bolna ,és megnyeri a választásokat,amugyis a külhoniak csak a listára szavazhatnak ,nem tudom tudja ,hogy ez mit jelent?Valószinűlwg nem,de libsis média jól telitömte a fejét marhaságokkal ,és azt tudja fújni.B közép? A székelyek nem a fradi focicsapat ,ők csak egyszerűen nem szeretik ,ha előadás közben fűtyörésznek mellettük.

 306. Kedves Csaba Kolumban. Könnyű leagymosottazni valakit ismeretlenül, ez bizonyos kulturáltságra utal, így én nem agymosottazom le viszonzásul, csupán tájékozatlannak nevezem a nagy elégedettségében. Ja, jöjjön ide, adózzon itt, akkor szavazzon itt, egy szavam sem lesz ellene. A közvetlen környezetemben 4 ilyen családról tudok, sőt, jóban is vagyok velük. Az, hogy magának ez a módszer tetszik, csak az én igazságomat támasztja alá.

 307. Na erről beszélek,hiába magyarázom el ,hogy a külhoni szavazatok nem befolyásolják a választás kimenetelét ,Ön úgyis hajtja a magáét.Hát ez az agymosott állapot.Nagyon is tájékozott vagyok.De ,ha Ön haragudni akar mindenáron,hát lelke rajta,haragudjon a külhoniakra mert önök nem képesek változtatni az életükön,és elmenni minél többen szavazni,haragudjon a külhoniakra mert nem jó az élete ,mert mem sikeres stb.A románok is teszik velünk ,minden sikertelenségükért minket okolnak,megszoktuk már a frusztráltakot.

 308. Először: ha én nem minősítgetem önt – talán ön se tegye. “meg is büntették ” Hát… Ezért én komolyabb “büntetést” is el tudnék képzelni… Attól, hogy ő ott volt – még bőven lehetett hozzá köze a Fidesznek: a focihuligánok – máig is a Fidesz eszközei. Hadd ne soroljam holnapig a példákat…

 309. Ennyire nem egyszerű: van hídépítő mérnök végzettséggel takarítónő aki nem kapott mást és egyetemi könyvtári végzettséggel is kellett közmunkás munkabérért dolgozni a szakmában. Az unokahúgom kitűnő diplomával volt kénytelen közmunkás munkabérért kezdeni – a szakmájában… Munka van – de nincs pénz arra hogy megfizessék. Másrészt sok faluban legfeljebb egy TSZ volt – politikai alapon szétverték és az önkormányzat az egyetlen munkáltató. Emellett azért igaz hogy vannak szakmák – amelyhez nincs szakember: külföldre mentek, kiöregedtek…

 310. jellemző – hogy a hidfo a forrása… Én az írásai alapján önt érzem gyűlölködőnek. Én nem gyűlölködök – de másképp látom a világot…

 311. Valószínűleg azért – mert mint írtam – sok településen az egyetlen lehetőség. Az önkormányzat az egyetlen munkáltató…

 312. Az a politikája hogy még visszamenőleges hatállyal is alkot törvényeket. A trafikmutyi nem csak trafikosokat tett tönkre, ártott sok kisboltnak is. Ha nem kapta meg a trafikárut ott a vevő – az újságot… is a Nemzeti dohányboltban keresi, ahol már kapucsínót is vehet… Másrészt a protekcionizmus miatt jobb cégek is tönkremehetnek ha a megrendelés – az Orbán-baráti körnek jut teljesítménytől függetlenül. Ez igenis múlik a kormányon…

 313. Tipikus fideszes vagdalkozás. Ne két emberből áll a világ. Ha az egyiket leváltják – nem azért hogy ne jobbat kapjanak. Mi lett jobb az elmúlt hét évben? Hadd lehessen már bírálni valamit úgy – hogy ne visszamutogatás legyen a válasz.

 314. Ki miatt nem tud újra elhelyezkedni?
  A kormány akadályoz ebben valaki?

  szerintem már nem a szocializnusban élünk.. vagy tévedek..?

 315. Nos – kormányváltáskor még a Fidesz is elismerte Bajnai Gordon válságkezelését. A hiányt ugye könnyű volt csökkenteni – a nyugdíjmegtakarítás ellopásával…

 316. Minden jobb lett, minden!
  Az emberek jobban élnek, és ez, tagadhatatlan.
  Lúzer lecsúcsott emberek mindíg voltak, és mindíg lesznek.. az egész társadalmat kell nézni, nem a legeslegalsó nyomorultakat.. amúgy mindenütt vannak ingyenkonyhák, a reménytelen helyzetben élők is kapnak támogatást!

  Undorító hogy egyesek, mindenben a rosszat keresik..!

 317. Nézze Hegedűs!
  A Manyup pénz -mert nyilván erre gondol – adósságcsökkentésre lett beáldozva, hogy olcsóbban juthassunk újabb hitelekhez.
  Csak hogy egy külső és egy belső jajveszékelő kórus együttesen olyan éktelen ajvékolásba kezdett, hogy a spekulánsok beszarván elbaszták az árfolyamot, és így úszott el, 3 000 Milliárd Forintunk!

  A hiszériát keltő rohadékokat, naponta 10 -szer kéne felakasztani!

 318. 2.)

  A maga által preferált balliberális gazemberek a mai 2.5%-os(!) költségvetési hiánnyal szemben, TÖBB MINT A HÁROMSZOROSÁT, 9.3%-os(!!) éves deficitet produkáltak!

  mit tudtak ebből felmutatni, mondja csak..?!

 319. “.. Ezért én komolyabb “büntetést” is el tudnék képzelni… ”
  Lefogadom hogy lövése sincs magának, Torockai büntetesének nagyságáról!
  Azonkívül ha az ügyészség elfogadta az ítéletet nehogy már ezt is a Fidesz nyakába varrja, ha maga enyhének tartja az iteletet!

  Egyébként Jobbikosoktól próbálja már meg elvitatni a tv székház megostromlását, és utána nézze meg magát..! : )

 320. Azt se felejtsük el azért hogy nem csak kiöregedtek meg külföldre mentek, hanem megrekedtek a 8 általánosnál, vagy éppen dolgozni nem akarnak. Sajnos belőlük is van jó néhány. Sok mindent szétvertek valóban, a TSZ – eket is, gyárakat, de azt nem a Fidesz hajtotta végre. Közmunkás meg van bőven az én környezetemben is, de 90% – uk ránézésre sem lenne jó máshová. Persze aki értelmiségi az nem is kerül ki füvet nyírni meg havat lapátolni.

 321. baratom en megtanultam irni te meg tanulj meg olvasni es mosd ki a szadat mert mocskos es azutan talalj hibat masban es nincsen mit csaodalkozni rajtad hogy ien mocskosul beszelsz mert a drogos es reszeges elmeletuek nem is tudhatnok maskepen beszelni ‘ hajra orban ne hagyd magad minden reszeges hogy parancsoljan nektek

 322. ” aki értelmiségi az nem is kerül ki füvet nyírni meg havat lapátolni.” Tehát ön szerint a hídépítő mérnök nem értelmiségi. Az eset Debrecenben volt – nem egy eldugott faluban.

 323. Először: a mostani Fidesz-kormányhoz képest csak a Jobbikot nem “preferálom”. Könnyű úgy csökkenteni a költségvetési hiányt – hogy ellpok 3 ezer milliárd nyugdíjmegtakarítást… Mit gondol – a paksi beruházás és a vizes világbajnokság elképesztő költsége és a hasonlók mennyi deficitet okoznak – még a jövőben is?

 324. Annyira biztos benne hogy nem Kósa Lajos és társai hatottak az árfolyamra nyilatkozatukkal? Másrészt – ha a Manyup-ban önnek lett volna pénze – ajvékolásnak mondaná azt hogy azt a nyugdíjat majd ki is kell fizetni?

 325. Árulja már el az információforrásait. Én saját családtagjaim, rokonaim, volt osztály- és évfolyamtársaim eseteit ismerem. Debrecenben élek – a feleségem Révfülöpről származik, erről a két helyről bőven van információnk. Ezenkívül: a társadalom felső tizede és alsó tizede között egyre tágul a szakadék – az Eurostat felmérése és nem szubjektív ítélet szerint. Édesapám 1955-től 1991-es nyugdíjazásáig volt matematika-fizika szakos tanár. Mondta hogy 2012 óta kénytelen centizni a csekkbefizetéseit, hogy kijöjjön. A testvérem Debrecenből Tiszaújvárosba ingázva teljesítménybérben a minimálbér alatt keresett – most Londonban dolgozik – és ott is fog, nyugdíjig. A lánya, nagyobb unokahúgom egyetemi végzettséggel itthon nem kapott munkát – most Bajorországban dolgozik –
  és nem is akar hazatelepülni. A húga kitűnő egyetemi diplomával, a szakmájában – közmunkás munkabérért tudott elhelyezkedni… Én programozó voltam a Magyar Gördülőcsapágy Művekben 1994-ig azóta hivatalos munkahelyem nincs – de tennivalóm bőven akad… Remélem, ennyi elég.

 326. Ez mire válasz? leadott szavazatoknak is a kisebbségével jutottak parlamenti többséghez – még ilyen alacsony részvétel mellett is. Egyáltalán: elolvasta amit írtam?

 327. Abban téved – hogy a kormány igenis felelős a gazdaságpolitikájáért. Ha kiszámítható, tervezhető – akkor a tőkések jobban bíznak benne és ide jönnek – volt cég, amely Meciar veresége után Szlovákiát választotta -, vagy nem mennek e, mint a Nokia az után, hogy annak vezére hiába várt Orbán Viktornál tárgyalási lehetőségre… A Nokia ugye – “stratégiai partner” volt. Akkor mire számítsanak -akik nem azok?

 328. Ezt írja azoknak a közalkalmazottaknak is – akiket elbocsájtottak állásukból – hogy azután közmunkás munkabérért végezzék ugyanazt?

 329. Jól tudja. Nem szoktak tőkések ott kockáztatni ahol kiszámíthatatlanok a szabályok, ahol utólag hoznak visszamenőleges hatályú törvényeket, ahol nem tartják tiszteletben a tulajdont – Kishantos – és az emberéletet sem: Váradi András polgármesterjelölt és még sokan mások…

 330. Nálunk az alkotmány része volt – ha kivették, az jelent valamit. Nálunk manapság szokásjogról beszélni értelmetlen: a hatalom alkalomadtán saját törvényeit sem tartja be.

 331. Nem az. Éppen elég alkalommal igazolódott már Orbán Viktor kérése: ne azt figyeljék hogy mit mondok hanem azt amit teszek…

 332. Már aki… Sem a rokkantak vegzálását, sem a korengedményes nyugdíjasok zaklatását, a föld- és trafikmutyit sem várták a károsultjaik… És így tovább. Sokan unják már az állandó háborúsodást, bűnbak-keresést…

 333. Ismeri a mondást: “Öndicséret büdös?” Mi alapján olyan biztos ebben? Mi alapján állítja hogy minden jól megy? Forrást miért nem jelöl meg?

 334. És ez elég ahhoz hogy – itt is jó legyen… “Minden hajléktalan szállón kapnak háromszori étkezést, a rászorulók!” Ezt beszélje meg olyanokkal, akik kipróbálták… Egyáltalán, honnan veszi ezt az információt?

 335. Nem vizionálok – ott, ahol minden kritikát elfojtanak – előbb-utóbb robbanás lesz. Éppen Romániában Bukarestben és Temesváron… volt ilyen – például.

 336. Már az is önmagáért beszél hogy “külföld” zsoldosainak tekinti az elégedetlenkedőket… Mintha anélkül mindenkinek elégedettnek kellene lennie. Például nekem a saját környezeteben tapasztalt leírt dolgokkal.

 337. Egy hazai ügyész mondta el TV-adásban hogy amikor német ügyész ismerősével ismertette az ítéletet – beszélgetőpartnere letette a telefont. Annyira komolytalannak vette.

 338. Ha esetleg nem tudja elmagyarázom. Jogi végzettségű emberként talán meg tudja ítélni hogy mennyire reális egy ítélet – még ha nem is rá kiosztott ügyről van szó. mi, laikusok talán kevésbé tudjuk megítélni még ha véleményünk nyilván van is.

 339. De ugye nem akarja azt mondani hogy a miniszterelnök, vagy esetleg a kormányzó párt hozta az itélrtet.

  Amúgy számtalan közfelháborodást kiváltó itélet borzolta a kedélyeket és háborította fel, a társadalom igazságérzezét, a közelmúltban is! Gondoljunk csak az úgynevezett “tábornok perekre” ahol – én kimondhatom! – az aljas gazember bíró azon a címen mentette fel a súlyosan bűnös vádlottakat, hogy a nyomozóhatóság az adatgyűjtés során nem kért előzetesen bírósagi enegedélyt, a gyanusítottak lehallgatásához!

  Skandallum.. !

 340. Még Dubaiban, vagy Svájcban, az USÁ-ban is vannak elégedetlenkedők, szép számmal!
  De Líbiában, Ukrajnában, Venezuelában, vagy most Magyarországon kétséget kizáróan a a CIA fizetett űgynökei korbácsoljták/korbácsolják, a lumpenproletárok indulatait!
  Ahogy Franciaországban, Oroszországban, Wimarban, Budapesten az akkori felforgatók mesterkedtek sanos sikerrel, az törvényes rend, káosszba taszításában..!

  Forrás;

  Tormay Cécile : Bujdosó könyv

  https://m.youtube.com/watch?v=Cw47AprdHY4

  http://www.magyartudat.com/libia-nem-az-volt-a-baj-hogy-diktator-volt-kadhafi/

  http://www.globalresearch.ca/the-destabilization-of-ukraine-a-classic-false-flag-operation/5372670

 341. Ez beszél csak igazán önmagáért, Uram..!

  “Ősszel Baj…dan – Óriási baj készül őszre. Jobb ha mindenki felkészül még időben!” :

  https://magyarkozosseg.net/osszel-bajdan-oriasi-baj-keszul-oszre-jobb-ha-mindenki-felkeszul-meg-idoben/#.WXUM-_EH0y8.facebook

  “Ősszel újra fellázadnak Saul fiai!” :

  http://www.hidfo.ru/2017/06/osszel-ujra-fellazadnak-saul-fiai/

  “Elismerték: gyakorlatoznak, végső eszközzel készülnek az NGO-aktivisták!” :

  http://www.hidfo.ru/2017/06/elismertek-gyakorlatoznak-vegso-eszkozzel-keszulnek-az-ngo-aktivistak/

 342. Magyarországon csak fizetett CIA/Moszad/Hasbara diverzáns ügynökök állítják az a képtelenséget, hogy nálunk efolytanak, minden(!) kritikát!

  csak körül kell nézi hogy bár ki meggyőződhessen arról, hogy
  ennek az aljas állításnak semmi(!) valóságalapja nincsen..!

 343. Nézze mindenütt találun érvényesülni képtelen embereket!
  Én ha kimegyek Budapesten az utcára, és megnézem az araszoló autósorokat, hát azt hiszem, hogy Nyugat-Európában vagyok.
  A Bevásárlóközpontok parkolójában alig találni parkolóhelyet, a szupermarketben a pénztáraknál hosszú sorok kígyóznak, púposra pakot bevásárló kocsikkal.

  A lakásépítés, 30%-al bővült a tavalyi beruházásokhoz képest,
  a kiskereskedelem 7%-al emelkedett.

  lúzerek mindíg voltak de az emberek alapjában véve, elégedettek a sorsukkal..! : )

 344. Mit kezdjek ezzel a tereléssel? Nem külföldről van szó.
  “De Líbiában, Ukrajnában, Venezuelában, vagy most Magyarországon kétséget kizáróan a a CIA fizetett űgynökei korbácsoljták/korbácsolják” Erre kérek valamilyen objektív bizonyítékot. Számomra értelmezhetetlen az hogy betiltják az ellenvéleményt – arra hivatkozva hogy az csak fizetett ügynöké lehet.

 345. “Magyarországon csak fizetett CIA/Moszad/Hasbara ügynökök állítják az a képtelenséget, hogy nálunk efolytanak, minden(!) kritikát!” Nem veszi észre az önellentmondást? ‘Lehet kritizálni’ – de arra azonnal ügynökként kezelés a válasz…

 346. Válasszuk már le a külföldi példákat. Senki soha nem állította hogy itt vagy ott minden rendben van – de kifele vagy visszafele mutogatással ne nyomjon el minden kritikát.

 347. Mi alapján állítja hogy hazudnak? Miért bűnbakkeresés például a fizetős elkerülő rendszer kapkodva bevezetésének a szóvá tétele? A hepehupa miatt használhatatlan kerékpárúté? A trafikmutyié és így tovább? Ezek nincsenek rendben függetlenül attól hogy ki van kormányon.

 348. Ha a többség nem volt akadályozatva hogy voksoljon,
  és mégsem jelent meg a választási helységekben,

  akkor ez azt kell hogy jelentse hogy egyet értett azzal, ami van.. : )

 349. Arra adjon magyarázatot hogy 2-ből, hogyan lesz 30 Milliárd?!
  “Az én adómból!”?

  És hová tette a cionista Surányi György, ymagyarország teljes

 350. A zsidó olimpiára eredetileg szánt 2-ből, hogy lett egy év alatt, 30 Milliárd Forintra, a Maccabi költsége?
  “Az én adómból!” ?!

  http://m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/maccabi-jatekok-30-milliard-forintot-kulonitett-el-a-kormany-2574493

  A cionista Surányi György hová tette Magyarország teljes aranytartalékát, mondja uram..?

  http://www.aranymagyarorszag.hu/hirek_hova-lett-az-orszagunk-aranytartaleka,-mely-mara-150—200-tonna-aranyrudat-tenne-ki-_76

 351. Kishantos.
  Látom maga a legalapvetőbb jogi normákkal sincsen tisztában!
  A kishantosi gazdaság, nem magán, hanem ÁLLAMI TULADON(!), amit 25 évre bérbe vett, egy Ács Sándorné nevü asszony.
  A bérleti idő leteltével az állam újra meghírdette, a mezőgazdasági területet, és más nyert, a nyilvános, és törvényes pályázaton!

  mit lehet ezen nem érteni, könyörgöm..??

 352. 2.)

  A Váradi nevű birkapásztort, egy 80 éves osztrák(!) állampolgár gázolta halálra, -mint azt a hatósági vizsgálatok, kétséget
  kizáróan(!) – megállapították, Váradi pásztor hibájából..!

 353. “Ehhez képest elég furcsán látja a mai agyarországi viszonyokat.
  1
  •Módosítás•Válasz•Megosztás ›
  Profilkép
  Archer. Imre Hegedűs • 11 napja
  Reálisan uram.. reálisan..! : )”

  Nos itt az ön helyzetmegítéléséről van szó – azt minősíti. Ha ön szerint az a reális amit állít – csak azt tudom ismerni hogy elég furcsa a világlátása. A felső tized egyre gazdagabb – az emberek fele egyre jobban lecsúszik… Messze nem arról van szó hogy aki nem akar az nem dolgozik – sőt egyre inkább megjelenik a dolgozói szegénység. Ennek semmi köze ahhoz hogy vannak szegények az USA-ban.

  Nem csak anyagi gondok vannak a kormány kiszámíthatatlan politikája a vezető politikusok lopásai és értelmetlen luxusberuházások miatt.
  Mit gondoljak amikor a BKV jegyváltó rendszere hibáját az érintett cégnek megíró diákot feljelentik és bíróság elé állítják? Hova vezet ez? most legyen elég ennyi – nem írok regényt…

 354. Mi alapján dönti el azt hogy mi az építő kritika? Az előbbi bejegyzésben említett bérletprobléma említés sem az? Ugyanis a rendszer bírósági meghurcolással ‘jutalmazta’ a hiba – illetékeseknek – jelzését… Ezt sem írhatom le mert destruktív? Azt sem – hogy Keszthely környéki polgármesterek meg akarják akadályozni menedékesként befogadottak ottani táborozását? Ezért is dicsérni kell a kormányt – már a párthoz tartozó polgármesterek is ellene uszítanak ha szítani lehet az idegengyűlöletet? http://sztarklikk.hu/kozelet/lincshangulat-egy-fideszes-kepviselo-miatt/327266/

 355. Úgy ír hogy nem mond semmit. Miért romboló bomlasztás egy kritika? ki és milyen alapon dönti el? Ez volt a véleménye akkor is amikor egyes parlamenti képviselők beszéde alatt zajongtak? Az nem romboló? mondjon már olyan eseteket – amelyben elfogadták a kritikát.

 356. Még szerencse. Azzal miért nem – hogy a hazai lakcím nélkül honosított magyarokat nem kellene ennyire másképp kezelni: nekik elég levélben szavazni – de aki külföldre kényszerült – tolongjon követségeken, utazzon oda…
  Vagy azzal hogy nem a jövedelemadó teljes leszorítása melletti jókora adókedvezményekkel kellene még gazdagabbá tenni a legfelső réteget – miközben az ÁFA nagyon magas – azt ugye az is fizeti akinek adóköteles jövedelme nincs – ráadásul az összbevételéhez viszonyítva jóval nagyobb arányban fizeti mint a gazdagok… Enni szegény embernek is kell.

 357. Aki nem képes különbséget tenni, az építés, meg a rombolás között, azon, még én sem(!) tudok segíteni!

  szorry.. : )

 358. Külföldre, a vidszahonosított magyarok kényszerültek, tehát megilleti őket, a pzitív diszkrimináció!

  A külföldre utazott szerencsevadászok viszont tolongjanak, ahogy tetszik.

  a szegény embereket meg irassa a nevére, sokat segitene ezzel, nekik.. : )

 359. Egy “Mö” betűt le tetszett felejteni, Magyarország elejéről.

  A jegyerndszer hibájának megírása előtt, a fiúcska, törvénysértő módon behatolt a rendszerbe, és feltörte azt.

  ezt ne felejtsük el azért.. : )

 360. Ne haragudj, de ez egy nagyon buta parasztember! Azóta különben elmondta a kis erdélyi kislány, hogy miért csinálta a rendzavarást. Pont az Erdélyben komoly folyószennyezést okozó magyar befektetők miatt tiltakozott. Ilyen pálinkától agyament embert ne hozzál fel példának. Azok az erdélyiek, akik átköltöztek Magyarországra, és látják a napi eseményeket, azok rendre elitélik Orbán multimilliomossá válását, az itt élő emberek leigázását. Ezt a félnótás bugrist ne állítsd Magyarország mintaképének, legalább 200 évvel el van maradva a korától!

 361. A “fasiszta” szónak ténylegesen semmi jelentése nincsen azon kívül, hogy akit “fasisztának” hívnak, azt a zsidók utálják (vagy meg akarják utáltatni a zsidókkal).

  Orbán megvéd minket az IMF-től, Sorostól, nem telepítenek be négert hozzánk százezerszámra. Ehhez képest elenyésző probléma, hogy egyik-másik alvezére néha lop egy kicsit.

  Az IMF-nek a GDP százalékokban mérhető kamatokat fogunk fizetni, ha Orbán megbukna (de nem fog).

 362. “Persze,mert volt egy csomó egészséges rokkant nyugdijas.”

  Nem. Volt egy csomó egészséges csaló – akikre hivatkozva kitoltak sok rokkanttal. Egyetlen csalót sem rokkantak minősítettek rokkantnyugdíjassá. Másrészt – előre bejelentették hogy a harmadik kategóriásokat fogják felülvizsgálni. Aki befolyással szerzett rokkantnyugdíjat – elintézhette hogy védett kategóriába kerülhessen. Az a harmadik kategóriás rokkant akinek befolyása nincsen de tényleg rokkant – áldozatul esett a spórolásnak. Kell a pénz stadionokra…

 363. “A jegyerndszer hibájának megírása előtt, a fiúcska, törvénysértő ” – elárulná hogy próba nélkül hogyan lehet bebizonyítani a hibát. Programozó vagyok – ezt azért írom hogy hülyeséggel ne is próbáljon érvelni. Ha a forráskódot lopja el és az alapján bizonyít – abba is bele lehet kötni.

 364. Egyáltalán nem mindegy – hogy mekkora a pozitív diszkrimináció mértéke. Arról nem is beszélve – hogy a levélszavazatoknál az ellenőrizhetőség sincsen megoldva – halottak is szavazhatnak… Sok helyen írtam már hogy a testvérem itthon minimálbér alatt kapott teljesítménybérben mielőtt Londonba ment. A lánya diplomával állást sem kapott. (A húga kitűnő diplomával itthon közmunkás munkabérért kapott állást – a szakmájában.) Ezek után érdekes szerencsevadászatról beszélni…

  “a szegény embereket meg irassa a nevére, sokat segitene ezzel, nekik.. : )”

  Ezzel teszi nyilvánvalóvá hogy csak egy fizetett fideszes… Nem a tény érdekli csak bosszantani akarja az embert. Innen kezdve egyetlen hozzászólására sem válaszolok. Szerencsére – vannak, akiket érdekel amit írok.

 365. “bérbe vett, egy Ács Sándorné nevü asszony” Az nem ok arra hogy ítélet előtt tönkretegyék a termést. Ezt csak azért írom hogy nehogy valaki komolyan vegye a fenti érvelést.

 366. Ha le telik a bérleti idő a birtokjog vissza száll, a törvényes tulajdonosra!

  És ő a továbbiakban szabadon(!) rendelkezik, a birtokával/tulajdonával.. még bíróság által sem(!) kétségbe vonhatóan!

  na ” Ezt csak azért írom hogy nehogy valaki komolyan vegye a fenti érvelést.”

 367. A diplomás külföldre távozók, egyike sem a szakmájában dolgozik.

  sőt, a legalantasabb munkát végzik.. olyat, amilyet az afrikai migránsok sem hajlandóak megcsinálni..!

 368. A hibára, a rendszergazda bevonásával, és jelenlétében lehet rámutatni!

  senki nem törheti fel és hatolhat be jogellenesen(!) a maga lakásába, a maga egyetértése, beleegyezése, és jelenléte nélkül, csak hogy bebizonyítsa, hogy az ajtózár, nem biztonságos!

  ezt még egy gyerek is megérti szerintem.. : )

 369. Mi közöm nekem Ceausescu -hoz? =D Én tősgyökeres magyar vagyok, ha valami t mond neked a vezetéknevem!
  Az összes ősöm itt született, itt élt, halt meg! Én is itt születtem, és még nem voltam Székelyföldön, nemhogy Romániában! =D
  Pedig Székelyföldre nagyon vágyom!

 370. Amit ön ír – nem csak itt – szimpla kötözködés. A hiba akkor derült ki amikor az 50 forintos bérletet megkapta. Ha egy hibaüzenetet kapott volna akkor mit mondott volna az odarendelt rendszergazdának? Programozó vagyok – legalább e témában ne oktasson. ‘Jó programot még nem írtak, csak olyat aminek a hibája nem derült ki.’ Ez a mi közöttünk ismert mondás kissé túloz – de van benne valami. A hiba sok esetben éppen így derül ki – ha a ‘jogellenes’ cselekedet nincs, akkor nem derül ki. Legalábbis az itt értesített illetékesek számára – akik esetleg évekig csodálkozhatnának hogy a bevétel nincsen arányban a kiadott bérletekkel, jegyekkel.

 371. Először: a bíróság – sajnos, később – nem így döntött. Másrészt az öncélú rongálást – a termés beszántását és a biotermelésre használt terület minőségének a rontását vegyszerekkel – nekem nem magyarázza meg senki. Ugyan érdekes bérleti szerződés az – amely a már majdnem beért termés normális leszedését nem teszi lehetővé…

 372. Sem a testvérem sem az unokahúgom nem szerencsevadászatból él külföldön. Az előbbi itthon teljesítménybérben minimálbér körül keresett – az utóbbi diplomával itthon egy napig sem kapott állást. A másik unokahúgom kapott – a szakmájában – közmunkás munkabérért, kitűnő diplomával… Ennyit a szerencsevadászatról. Nem mindenki akar közmunkás lenni itthon ha nincs más.

 373. Önmagán sem… A járdafestés és a jegyrendszer hibájának a felfedése sem árt senkinek – mint az előbbiről ezt bíróság mondta ki.

 374. Kezdjük azzal hogy a cikk sem minden menekültről – kis részükről szól. Folytassuk azzal hogy szerncsére nem mindegyiküknek irtották ki minden családtagját, ismerősét. Ha ennyi baja van a menekültekkel – telepedjen át akár Afganisztánba akár Szíriába – majd egy év múlva megbeszéljük hogy mit tapasztal. Könnyű innen fotelből minősíteni azt akinek az életéről keveset tudunk…

 375. Én nem így tudom. Másrészt az információm szerint gyorshajtásról volt szó – amivel önmagában is foglalkozni kellene…

 376. Erről is írtam már. Röviden: a rongálást ettől függetlenül elítélem – másrészt a bíróság is a bérlőne adott igazat – sajnos, később.

 377. Pedig lenne még bőven: hol van a beígért 14. havi nyugdíj, az eltékozolt 3000 milliárd nyugdíjmegtakarítás – a bérelt földek ügye (Kishantos nem az egyetlen ilyen), a feleslegesen épített luxusberuházások, focira pazarolt milliárdok… és így tovább.

 378. A baj csak az – hogy a parkolóban látott kocsik semmit nem mondanak például arról hogy a lakosság felső tizede nayobb arányt birtokol az ország vagyonából, arról, hogy megjelent a dolgozói szegénység, arról, hogy az apám 2012-ig még félretenni is tudott a nyugdíjából és azóta örül, ha ki tudja fizetni a csekkeket… Önmagáért beszél az hogy a jövedelemadót csökkentik – az ÁFA pedig magas – az is fizeti akinek nincs adóköteles jövedelme. Közben papolnak családbarát államról…

 379. Ez hogy jön ide? Elkezdte a korábbi kormány is a rokkantak szorongatását – de most nem az ellenzék teszi – ugye?

 380. Ezért szűnt meg a Népsabadság, ezért vannak akik nem mernek ellenzéki lapban hirdetni – nehogy kitaláljanak valamilyen személyre szabott törvényt ellenük…

 381. Mintha akkor világválság lett volna – most nincs. Akkor 260 Ft körüli árfolyamon lehetett euróhoz jutni – kormányváltás óta alig volt 300 alatt. Ki mondta azt – hogy ez a kormány lemondására lenne elég ok?

 382. Igen, a kormány gazdaságpolitikája. Nem sok befektető szereti ha a trafikmutyihoz hasonlóan vagy a nyugdíjvagyon ellopásának a módján kisajátítanak vagyonokat, vagyoni értéket…

 383. Van ilyen is – de olyan is hogy elképesztően keveset fizetnek. A testvérem ezért dogozik Londonban. Itthon minimálbér körül keresett…

 384. Megálmodja..

  Ahogy, ezek is :

  “Polgárháborús állapotokat akarnak előidézni Magyarországon! Soros civil hálózata megkezdi őszel, a rendbontást?” :

  https://magyarkozosseg.net/soros-civil-halozata-osszel-megkezdi-a-rendbontast/


  “Társadalmi felfordulásokat szítanak transzatlanti célok érdekében” – Soros így alakítaná át Magyarországot!
  (Ulfkotte)

  http://alternativhirek.blogspot.hu/2016/05/tarsadalmi-felfordulasokat-szitanak.html

 385. Putyinnak nincs/nem volna baja Európával.. Ő, barátokat keres(ne).

  Európának van baja Putyinnal!

  a lator USA nyomására..

 386. Eladtatok minden mozdithatót bazmeg!
  A teljes energia szektort, a teljes közmű szektort, a MOL-t, a MALÉV-et, a MÁV CARGÓ-t, a MATÁV-ot, a párnagázt, és minden mozdithatót!
  Mindezt, 9,3%-os GDP arányos államháztartási hiány mellett,
  ráadásul, 52-ről 86%-ra feltornázott eladósodás mellett?

  Hogy az MNB teljes aranytartalékanak Surányi Gy. általi ellopásáról, már ne is beszéljek!

  http://www.aranymagyarorszag.hu/hirek_hova-lett-az-orszagunk-aranytartaleka,-mely-mara-150—200-tonna-aranyrudat-tenne-ki-_76

  és még meg mersz szólalni, te patkány..?

 387. A “trafik mutyival”, én sem értettem egyet, vagyis nem egészen értettem a dolgot.
  . . .
  A MANYUP lé, adósságcsökkentésre lett beáldozva, hogy olcsóbban juthassunk forgó hitelhez!
  Csak hogy egy hisztéria keltő mocskos rühes banda olyan éktelen ajvékolásba kezdett, aminek következtében a spekulánsok beszarván, elbaszták az árfolyamot, és így elúszott, a 3 000 Mrd Forintunk!

  ezt a jajveszékelő kórust kéne naponta tízszer, felakasztani..!

 388. A Népszabadság című szennylapot, a Pecina az újság zsidó(!) tulajdonosa szüntette meg!
  A cinista újságirók hiába könyörögtek neki hogy 1 Euróért adja át nekik, a veszteséges orgánumot!

  Ezt a belterjes mocskot több mint pofátlanság, a kormány nyakába varrni..!

 389. Mondjuk, ez már elég messze van a cikk témájától – de mondjon csak egy lapot amelyet többen olvastak mint a Népszabadságot… Más kérdés hogy a ‘Pesti srácok’ és hassonlók – közpénzen hirdetik a kormánypropagandát. Az az ön dolga hogy minek tartja aNépszabadságot – de talán másnak van joga másképp gondolkozni. Ha nem – az már nagy baj…

 390. Egyrészt ez nem válasz arra amit írtam, másrészt önre bízom, mit tekint ‘diverzáns, cionista agitációs propaganda’-nak. A kormány állampénzen kampányol 1 (na mondjuk, 2) párt mellett. Ezért rosszabb. Az én pénzemből ne agitáljon ellenem.

 391. Még szinte egy menekült sem volt itt amikor teleszórták az országot magyar nyelvű – tehát semmiképpen sem a menekülteknek szóló – menekülteknek címzett plakáttal: ‘Ha Magyarországr jössz…’ a folytatást biztosan tudja.
  Amikor a korengedményes/korkedvezményes nyugdíj és a rokkantak voltak terítéken: állandóan hangoztatták azt hogy hány rokkantnyugdíjas van – de azt már nem, hogy több mint felük betöltötte a nyugdíjas korhatárt. Folyamatosan ‘csaló rokkant’-akról beszéltek – mintha mind ilyen-olyan csalással került volna a kategóriába. Pedig nyilván senki nem százalékolja le saját magát: csalást az orvos vagy valamilyen ügyintéző követett el – ha elkövette.
  Most legyen elég ez a két példa. Van még bőven.

 392. Igen, azok. A menekültek elleni, nyilvánvalóan belpolitikai célú hisztéria milliárdokba került, a rokkantak és más korengedményes – korkedvezményes emberek problémája csak a közvetlen hozzátartozókkal együtt is több, mint egymillió embert érintettek. Ha vigyorog ezen – nem került ebbe a csoportba. Még megtörténhet. Remélem, ismeri Martin Niemöller mondását…

 393. Miért kellene sírnom? Nyilván aki hitelt ad – reméli hogy a pénzét kamatostul visszakapja. Természetesen az ország lakossága zömének a munka melletti elszegényedése – és kevesek meggazdagodása mellett… Ugyanilyen a letelepedési kötvény ügy is. Hozzátéve – hogy azok az ellenőrizetlenül EU-ba bejutó emberek nem fájnak a kormánynak – de a menekülőket ellenségnek tekintik: http://index.hu/belfold/2017/09/14/menekultek_brutalitas_tranzitzona_csalad_strasbourgi_birosag_vamosszabadi_menekulttabor_interju/

 394. Ne játssza a hülye gyereket: Az egyik mandátum olyan körzetben szerezhető meg – amelyben sokkal több szavazásra jogosult él, mint a másikban, és fordítva. Természetesen a körzetek kialakításánál figyelembe vették a korábbi szavazási eredményeket. Egyáltalán nem elfogulatlanul. Ez független a szavazási hajlandóságtól. Ugyanez Budapesten: egy kerület – egy küldött a fővárosi közgyűlésbe. Nyilván tudja hogy nem minden kerületben lakik ugyanannyi szavazásra jogosult.

 395. Persze véletlenül sem a görög csődhelyzethez hasonlítás az ok… Fogjunk mindent a megelőzött ellenzékre – a tények nem számítanak.

 396. Először: én nem adtam el semmit. Másodszor: az előző kormány híve sem vagyok – csak azt mondom hogy az nem volt ennyire embertelen. Harmadszor: a GDP alacsonyabb százalékának megfelelő adósság abszolút mértékben több.

 397. És? Ha pénze van és azt az Orbán-klikknek adja – akkor minden rendben van ellenőrzés nélkül (Pharon) – de még elismert menekültek se legyenek az országban sehol?

 398. Ön tudja hogy miért. most ezekért a kommentekért jól megfizetik? Az mindegy hogy a lakosság több, mint fele csúszik lefele?

 399. Igenis azok – az uszítás eredménye akkor is megmarad ha menekültek nem lesznek. Ez a kormány kezdettől fogva uszít, hol ‘csaló’ rokkantak, hol rendvédelmiek – most éppen menekültek és Soros György ellen… Amíg a bedobott gumicsonttal foglalkoznak – nem a krházak, az oktatás… stb. helyzetéről beszélnek.

 400. A Népszabadságot a Pecina nevű zsidó tulajdonosa szüntette meg! 4 Mrd. Ft Adósságot halmoztak fel, csodálom hogy ekkora veszteség mellett még volt valaki, aki a pénzt öntött a szar Népszabadságba, mint egy feneketlen kútba!
  A neten ott van minden bizonyíték.. ezrével!

  nehogy már ezt is a kormány nyakába próbálja varrni, uram..!

 401. Lehet, de az biztos hogy őket senki nem ellenőrzi: Mivel, hogyan szerezték a pénzt. Bezzeg a már befogadott menekültek ellen aktivistákkal uszítanak…

 402. Tényleg az – mert sem szép sem okos – csak egy bérkommentelő. Mint megtudtam – abból jól megél… Valószínűleg az őcsényi falugyűlés széttrollkodói is… Akik ugyanúgy csak magukra gondolnak…

 403. Igen, bizony. Nem mindegy hogy egy kormányzat csak néhány kiváltságos haver zsebét tömi – közben csődbe juttat jobban dolgozó, de megrendeléshez nem jutó cégeket. A trafikmutyi áldozatait is kérdezheti… Van, aki közmunkás munkabérért dolgozhat – korábbi helyén, gyakorlatilag rabszolgaként… Kopóbálhatná azt is hogy milyen a rendszer hasonló áldozatának lenni. Ennek semmi köz ahhoz – hogy máshol is élnek szegények.

 404. A mai kormány és annak tettei nem azonosak Magyarországgal. Ha a trafikmutyi vagy a nyugdíjrablás áldozata lenne – nemigen tapsolna a rendszernek… És vannak másféle áldozatai is… Még csak véleményük se legyen mert önt jól megfizetik trollkodásért?

 405. Ha a legnagyobb példányszámú napilap tényleg akkora adósságot halmozott fel – mert annak ellenére sem kapott elég fizető reklámot – akkor a Pesti Srácok és hasonló sokkal kisebb példányszámú kiadványok mennyit halmoznának fel a Fidesz támogatása nélkül?

 406. Na, ezek vagytok ti szőröstalpúak,ennyi aljas vélemény telik tőletek és ti akarjátok a szavazatotokkal még jobban tönkretenni a magyar embereket. Ne várjátok, hogy ezek után
  bárki is tiszteljen benneteket.

 407. Ti vagytok hazaárulók, csak a pénzünk kell, amiért nem kell megdolgoznotok. Ezt a Csautól tanultátok?Ne válaszolj mert nem vagyok rá kíváncsi.

 408. Ez a szemét Orbán G. Viktor a választásra csak nem a székelyeket akarja áthozni Csau mintára verőlegényeknek !!!!!!!!!!!

 409. Mueszaj hogy valaszoljak mert nem ertek egyet ,a te irasodal ,tud meg hogy en nem kapok senkitol meg egy lejt sem toletek ,es hogyha segit templomokat javitani ,vagy mas hova en nem tudom ,de anyit tudok ,hogyha ez a kormany be engedi a idegen torvenytelen bevandorlokat az orszagotokba akor azokat ti kelk hogy eltartsatok a ti fizetesetekbol ,es at ti munkatok altal ,mert ok kikovetelik a maguk jogates ok nem dolgoznak nektek inkab megeroszakolnak titeket ,es nem lesz nyugtotok sem ejel sem napal ,inkab koszonjetek meg enek a kormanynak hogy tart az orszagal ,

 410. T. Sándor. Egyetlen egy sem akar itt maradni, jelenleg nincsenek is itt, csak titeket tud átverni meg a hülyéket, ebbe a kormány által kilopott tönkretett országban senki nem akar maradni.Több százezer magyar ment már el ebből a kifosztott országból, csak az Orbán és haverjai élnek jól, mert nekik mindent szabad és az országot, mint sajátjukat használják és költik az emberek által, meg az Eu által adott pénzt. Félre vagytok vezetve, vegyétek már észre, ezek rosszabbak mint a Csau volt, ezért nem kellene hogy szavazatokkal beleszóljatok a mi keserű sorsunkba, mi sem szavazunk ellenetek, ti csak az tudjátok amit nektek hazudnak ezek a rablók.Sok az elszegényedett, szomorú sorsú ember, már csak idén több mint ötvenen fagytak meg, nézd meg egy ingyen ételosztáskor több százan, ezren állnak egy tál meleg ételért sorba,Mit gondolsz miért, mert unatkoznak, nincs pénzük.Más a valóság mint amivel ti etetve vagytok a szavazatokért, hogy tovább lophassanak.Ébredjetek fel ne utáltassátok meg magatokat minden magyar emberrel, inkább tanúsítsatok együttérzést.Gyere át, élj itt és dolgozz, aztán éhen fogsz dögleni, tudod? Na ez van, sajnálom, hogy nem értitek meg.Ezek után ha még mindig szavazni akarsz, akkor tedd meg, de örökké kergessen a lelkiismereted.Ja és ne gyere Magyarországra, mert akkor ez nem a hazád!

 411. Te huie gyere ide ahol en lakom mikor beszelsz magyarul utnek a szadra ,,mik magyarabak vagyunk mind te ,mert mi kikel hogy aljunk a magyarsagunkert ,akar mien nehez hejzetben ,te vagy a szegyentelen mert haza arulo vagy vagy reszeg vagy drogos aki nem tudja hogy mit beszel ,