Megszólaltak a székelyek a megvert lány ügyében – nagyon durva tartalom, tényleg csak erős idegzetűeknek!

Forrás: nol.hu

„A fütyülősök készüljenek fel arra, hogy a székely nem olyan béketűrő nép, mint a budapesti. A füttyszóra előbb ütnek, kérdezni pedig nem fognak” – írta Schmidt Mária lapja még tegnap. Elővetítette a mai eseményeket, mint arról már korábban is beszámoltunk.

Nagyon sajnálom, hogy a „székelyeket”, vagyis a Romániában élő magyar közösséget jelölő gyűjtőszót használja fel a lap azoknak a vandál szemeteknek a megjelölésére, akik hajánál fogva rángatnak le a porba egy lányt, aki kifütyülte Orbánt. Cibálják, tépik, a többi agymosott pedig nem tesz semmit, hogy megvédje.

Nagyon sajnálom, hogy ezek a hajcibáló, fideszes őrültek nem csak a helyszínen voltak, hanem a fideszes Facebook-csoportokban is megnyilvánultak az eset kapcsán. Ők azok a „székelyek” akik 2018-ban Orbánra fognak szavazni, ők azok, akik kígyót-békát mondanak azokra, akik nem értenek egyet a szeretett vezérükkel.

Ők nem azok a székelyek, akikre akkor gondolunk, amikor a határon túli magyarok színes közösségéről beszélünk. Ők mások. Ők a Fidesz motorjai, azok az emberek, akik polgárháborús helyzetet idéznek elő, és nem veszik észre, hogy minderre Orbán buzdítja őket.

Néhány hozzászólás kommentár nélkül:

 

szek9

szek8

szek7

szek6

szek

szek5

szek3

szek1

 

 

loading...