Súlyos nyílt levelet küldtek a székely hajtépő szarházinak – itt elolvashatod

Az ellenszel.hu soha nem volt véleményeket leplező oldal, mindig is a „vállaltan elfogult” címkét viselte, ami annyit tesz: kimondani azt is, amiről a tabuk árnyékában nem is szabad írni.

Jabronka Richárd vagyok, vállalok minden felelősséget, ami a leírtakért terhel, de ha ezt a nyílt levelet nem tenném közzé, úgy érezném, hogy meghazudtoltam magam.

„Kedves” Borbáth Áron!

Igen, leírom a neved, sőt hogy mindenki megjegyezze, újra megteszem: Borbáth Áron. Ez a név László Petra után ugyanúgy be fog égni a köztudatba, ahogy a menekültrugdosó félőrülté. Ha valaki esküvői fotóst keres majd Erdélyben, a Borbáth Áron névre nem azt fogja kiadni a Google, hogy egy megbízható, remek szakmai kompetenciákkal bíró személy, hanem hogy egy nőverő, hajtépő, aljas szemétláda. Ez vagy és semmi több!

Ezt te is pontosan tudod, hiszen nagy nyilvánosság előtt kértél bocsánatot.

A Facebookon, mielőtt Magyarország igaz magyarjai nem trollkodták volna szét a profilod, ezt írtad:

„Ami ma történt, tudom, elfogadhatatlan! Elnézést kérek, nem így kellett volna eljárnom!”

Te is pontosan tudod, hogy ez egy kamuszöveg. Ha nem kap lencsevégre egy fotós, ha nem készül rólad felvétel, soha nem kérnél bocsánatot attól a NŐTŐL, akit úgy fogtál meg a hajánál fogva, ahogy Ceausescu szekusai is megirigyelték volna. Ez nem „eljárás” volt, hanem igazi férfimunka! Úgy bántál azzal a nővel, ahogy azt minden haverod megirigyelné a székelykapus kocsmában, ahol naponta legurítod a tintát.

Te csak a munkádat féltetted és tartottál tőle, hogy a magyarok haragja nagyobb lesz annál, minthogy felfogadjanak téged fotósnak bárhova. Azt kell mondanom, hogy a félelmed beigazolódott. Nincs az a tisztességes székely vagy határon belüli magyar, aki neked ezentúl egyetlen forintot vagy lejt kifizetne. Leírtad magad, hiszen rajtad kívül senki nem gondolja komolyan, hogy a sör nem ital, a medve nem játék, az asszony nem ember. Te ezt tettekkel is igazoltad.

Jelezném, hogy ezentúl a netről nem tudod letörölni a neved. Minden olvasó, aki ezt a cikket megosztja, hozzájárul ahhoz, hogy örök érvényűen letörölhetetlenné váljon.

Örülök, hogy én is tudtam tenni ehhez egy kicsit, még ha csak pár sorban is!

Üdvözlettel,

Jabronka Richárd

loading...