“A Jóisten küldte nekünk Orbán Viktort” – itt az év videója, amitől pislogni sem tudunk

Néha azt gondolja az ember, hogy nem létezik akkora sötétség, mint ami az Orbán-hívek fejében van, viszont egyre több olyan képi- és hangfelvétel lát napvilágot, ami sajnos arra enged következtetni, hogy nem véletlenül ülnek fel az emberek a primitív kormánypropagandának.

Az Értelmiségi kisnyugdíjas nevű Facebook-oldalon találtuk azt a videót, ami kitűnően összegzi korunk mételyét, az emberi butaságot. Az anziksz egyrészről vicces, másrészről elkeserítő, hiszen valós sziluettekből vágták össze. Ha a való életben is látni szeretnénk hasonlót, elég kilátogatnunk egy békemenetre vagy bármely kormánypárti megmozdulásra.

Láthatóan az embereknek arról sincs fogalmuk, hány zsidó él Magyarországon, az uszítás mégis működik, hiszen a “Soros tehet mindenről” típusú szalonzsidózás megtette hatását. Olyanokat gyűlölünk, akiket nem is ismerünk. A Fidesznek ez a célja. Folyamatosan fenntartani egy ellenségképet.

George Orwell ezt kitűnően megfogalmazta az 1984 című regényében:

“Nem az a lényeg, hogy valóban van-e háború, s mivel döntő győzelem úgysem lehetséges, nem is az, hogy a háború jól megy-e vagy rosszul. Csak arra van szükség, hogy háborús állapot legyen.”

loading...

244 Comments

 1. Soros is azt állítja magáról, hogy hogy isten.
  És valóban.
  Soros időzített atombombája Orbán Viktor, na meg ez a sok idióta vén barom, akik nemrég még Kádárnak tapsikoltak…

 2. Én nem értem ezeket az embereket,az egyiknek szinte nincs foga gondolom nincs pénze hogy megcsináltassa,és mégis Orbánt isteníti,sajnálom ezeket az embereket,én is idős vagyok,de az ilyen emberek végett,néha szégyellem magam!!!Hogy lehetnek ennyire naivak???Érthetetlen,hiszen mindent Orbán vett el az idősektől is,és minden embertől,kivéve a barátait!!!

 3. AKI HALLJA, ADJA ÁT 1956 – 2018!!!

  A DEVIZAHITELTŐL TRAGIKUS HELYZETBE KERÜLT 1,5 MILLIÓ CSALÁD VÉLEMÉNYE! = MIN. 3 MILLIÓ SZAVAZÁSRA JOGOSULT ÁLLAMPOLGÁR 2018-BAN!

  EZ MÁR,NEM IS DEMOKRÁCIA! HAZA ÁRULÁS, NÉPELLENES BŰNTETT. Teljes mértékig tudatosan a bankok mellett már BIZONYÍTOTT kormányzati és politikai együttműködéssel! Első számú felelős ma már: Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke!

  Ezért nem várhatunk a jelenlegi rendszerben konkrét segítség! Ezt kizárólag csak a 2018-as rendszerváltozást biztosító választást követő SZAKÉRTŐ KORMÁNNYAL LEHET ELÉRNI.

  Tudomásul kell vennünk, hogy a jogi diplomával rendelkező Orbán Viktor se hülye, csak bűntárs! Ő, valamint minden bűntársa, szakértője tisztában van és ismeri mindazokat a tényeket, írott és íratlan törvényeket, szabályokat, amikkel már mi is rendelkezünk ügyvédeink, szakértőink eredményességének köszönhetően.

  Viszont ha Orbán Viktor és bűntársai ezt elismerik, és igazságot, teljes körű anyagi, erkölcsi kártérítést biztosítanak a számunkra, akkor automatikusan megítélik önmaguk részére az ÉLETFOGYTIG TARTÓ BÖRTÖNT TELJES VAGYONVESZTÉSSEL! HAZAÁRULÓK!!!

  You Tube – Mácsai Pál: „DICSŐSÉGES NAGYURAK…!”

  ——————————————————————————————————-

  Hazánk illetékesei orbán viktor miniszterelnök vezetésével jelentős mértékben érdekeltek a bankok bűnös tevékenységének a lehetőségeik szerinti legalizálásában. Korábban nem mertem volna le írni, hogy ebben jelentős mértékben anyagilag is érdekeltek! Az MNB forintosításí akciója egyértelműen ezt a legfelsőbb szintű bűncselekményt bizonyítja. A NEM LÉTEZŐ DEVIZÁT FORINTOSÍTOTTÁK! A “DEVIZA HITELESEK” FORINT MILLIÁRDJAIT ELLENŐRIZHETETLENÜL SZÉTOSZTOTTÁK!!! Egyértelműen és világosan mindannyiunknak meg kell értenünk, hogy orbán viktornak és bűntársainak személyes büntető jogi érdekük a jelenlegi viszonyok fenntartása, a bankok védelmének a biztosítása. Ezért a velük történő tárgyalásoknak semmi értelme. Csak időhúzás és még több tragédia a devizás családoknál. Ezért lenne rendkívül fontos MINDEN DEVIZÁS CSALÁD ÖSSZEFOGÁSA, EGYÜTTMŰKÖDÉSÉNEK A LÉTREHOZÁSA A 2018-AS VÁLASZTÁSOKRA! 1,5 MILLIÓ CSALÁD KÉT TAGGAL ÉS EGY BARÁTTAL TÖBB MINT HÁROM MILLIÓ SZAVAZATOT EREDMÉNYEZNE. EZZEL A TÖMEGGEL MÁR LEHETŐSÉGE LESZ EGY ÚJONNAN MEGALAKULÓ SZAKÉRTŐ KORMÁNYNAK A DEVIZÁSOK TELJES ANYAGI ÉS ERKÖLCSI KÁRTÉRÍTÉSÉRE EGY FÜGGETLEN ÉS IGAZSÁGOS ÜGYÉSZI VIZSGÁLAT ÉS BÍRÓSÁGI ÍTÉLET UTÁN!!!

 4. Én 70 éves vagyok,de nem gondoltam volna hogy ennyi vén hülye van mint a kis filmen! Nemnormális vénemberek!

 5. Most a Soros tehet mindenről. Azelőtt Gyurcsány volt a soros. Valaki mindig csak rosszat akar nekünk a baloldalról. A szegény FIDESZ az csak “jót akar nekünk” Magyarország ezért teljesít ilyen “jól”. Csak Viktor nem akar nekünk rosszat. Ezért élünk ilyen “jól” nem így van.

 6. Ezt a sok sötét idióta barmot. Két értelmes mondatot nem tud összerakni de ugat! Egy 10 milliós országban 10 millió zsidó??? A gyűlölettől nem látsz sötétségek királynője!!!! Te agymosott emberi hulladék! Ilyenkor nem csak azt szégyellem hogy magyar vagyok, hanem még azt is hogy ezekkel egy kalap alatt engem is embernek neveznek.

 7. Feltételeztem, hogy ezek az emberek fiatal korukban sem voltak az intelligencia csúcsai, s a vénüléssel csak romlott a helyzet. Most is vannak olyan fiatalok, akiknél megjósolható, hogy milyen öregek lesznek.

 8. Nem vagyok vallásos, de ha még is van “Jóisten” az nem lehet annyira rosszindulatú, hogy ezt a ZsebPutyint küldte nekünk.

 9. Ha falun laknék, kimennék a legelőre interjút készíteni a birkákkal. Tuti, értelmesebbek lennének. Az ilyen megmozdulásokra direkt a gyogyóból viszik ki az öregeket, hogy simogassák a barmot? Nem mindenki hülyül el idős korára. Állatkerti simogató Salgótarjánban, de cuki volt. Kár, hogy a vadászok éppen másfelé jártak.

 10. Szerintem ennyi bűne nem lehet ennek az országnak,hogy a Jóisten ennyire büntesse a magyar népet,ha csak nem a videon szereplők miatt.

 11. A fent nevezett”Értelmiségi kisnyugdíjas”(???)-oldalt már igazán a valódi nevén kellene nevezni:Értelmi Szinten Messze az Átlag Alatt-i(ÉSZMÁA)nak!!!

 12. Én nem vagyok vallásos,de ha ezt a …………-t a Jó Isten küldte a Magyar Népnek,milyen lehet a Rossz Isten???

 13. Vigyázz a szavaidra,mint kövek fognak Rád hullani, ha öreg leszel beteg és kiszolgáltatott,de normális és eszedbe jutnak, miket beszéltél fiatalon.Szégyeld magad.
  Akinek nincs 300 Ftja kenyérre, azzal akármit elbeszéltetnek többért.Szánni valóak vagyunk, tudtunk és akaratunk ellenére jogfosztottak, kisemmizettek és elárultak.Isten nem ver bottal,
  mindenki előbb utóbb megkapja, amit érdemel.Mindezeken túl Sorost én is megvetem,mert egy gonosz ember, aki mások bajából a saját zsebeit tömi, de leginkább azért, mert ezt élvezi.Ez legyen a legnagyobb öröme, míg él.Remélem, nem sokáig.

 14. Ez lenne a vének tanácsa? A video mindenesetre egy dologról meggyőzött: az ismeret hiányával egyenes arányban van a magabiztosság.

 15. Pontosabban, a javainkat akarják. Lopják is, igen szorgalmasan. Még ezt is elnézném, ha közben nem néznének annyira hülyének mindenkit és már arra is igényük van, hogy hálásak legyünk érte.

 16. NE GYŰLÖLKÖDJETEK TI IS! NÉZZÉTEK EZEKET AZ IDŐS EMBEREKET! TÖNKREMENT,LECSÚSZOTT, KIFOSZTOTT EGZISZTENCIÁK.RÉGEN NEM GONDOLKODNAK ÉS CSAK EGYFAJTA HÍREKHEZ JUTNAK HOZZÁ ÉS MEGNYUGTATÓ, HOGY VAN A VIKTOR AKI MEGMONDJA, HOGY KIK AZOK AKIK AZ Ő NYOMORÁÉRT IS FELELNEK, PERSZE AZ ITT MILLIÓ SZÁMRA ÉLŐ ZSIDÓK, MEG A KÜLFÖLDIEK ÉS VIKTOR MEGVÉDI AZ “ORSZÁGOT”, NEKIK IS JOBB LESZ ÉS ÉSZREVETTÉTEK MINTHA A TEMPLOMOKBAN IS EZT AZ ÉRZÉST ERŐSÍTENÉK, MERT UGYE ISTEN KÜLDTE, JAJJJ VOLT MÁR ILYEN, NAGYON RÉGEN, AKKOR HORTHYNAK HÍVTÁK….
  SZÁNALMAS, NYOMORULT, BECSAPOTT SZEGÉNY EMBEREK——–CSAKHOGY ŐK ELMENNEK SZAVAZNI…….

 17. A “szánalmas, nyomorult, becsapott, szegény emberek” parancsra miért gyűlölködnek? Hét éve nem javította helyzetüket az a vezető, akit istenítenek! Hogyan lehet ellenség, akit nem ismernek, akiről semmit nem tudnak?! Imádott vezérükről csak-csak tudnak valamit! Például, hogy mióta hatalmon van, szegényebbek és nyomorultabbak, mint korábban! Én nem adok felmentést ezeknek az embereknek!

 18. Nem tudom mi ez a megrőkönyödés? Az egymilliós saccolt zsidó szám megállja a helyét. Figyelembe véve a kikeresztelkedett,és álnéven,inkognitóban bujkáló zsidókat,meg az újonan betelepülteket! Az egyetemek tele vannak zsidó,vagy félzsidó fiatalokkal,akik egy része,Izraelben született,és ott is tanult magyarul.. A megszállás egyik módszere,hogy magyarul tanulnak,magyarnak adják ki magukat,és egyenlő jogokat élveznek,miközben saját népüket imádják,és szolgálják. Amikor ellenünk kell fellépni,akkor bezzeg mindegyik piszkosul internacionalista. Az a szemlélet,ami a lakosságot pártállására való tekintettel diszkriminálja,az se éppen demokratikus,pedig pont azok uszítanak ilyesmivel,akik a legszorgalmasabban agitálnak a demokrácia oldalán.

 19. Én pedig megvetem orbánt,mert egy gonosz és a nép pénzével tömi a zsebét és a haverokét.orbántól aljasabb ember nincs.

 20. Új üzenet a menyországból aki a fideszre szavaz az soha nem lépheti át azt akaput amelyet át szeretne lépni mert az Orbán az a magyar nép tönkre tevője nem Isten küldőtte.Értitek ,birkák.

 21. Templomba jár, ott a pap szinte szenté avatja a “kedves vezért”, hazafelé a kevés eszű Marissal átbeszélik a hallottakat, este leül butító híradót nézni a M1Tv-n! Mitől lenne széles látóköre? Ostoba vénségek! (Én 68é)

 22. Az igazán hülye normálisnak hiszi magát – beteg emberek. Nem az a baj, hogy idősek, ezek valószínűleg fiatalon se voltak normálisak. Ha ilyen leszek, kérlek lőjjetek föl a Holdra !

 23. Kedves, agyilag egy kicsit zokni, butacska es legfokeppen alulinformalt belane,

  leszel oly hugom es megmondanad, honnan tudsz ennyit Soros Gyorgyrol? Hol olvastad, hogy gonosz? Azonkivul honnan tudod, hogy elvezi, ha a masok bajabol nemi kp. vandorol a zsebebe?
  Buta vagy emami, mint az….igen az ejszaka, a maga sotetsegevel.
  Amit elotte irtal, annak van valosagtartalma. Igen, ezt a bagazst el kell zavarni, gyorsan, fajdalmasan es hosszu-hosszu idore a racsok moge dugni.
  Csak ehhez miert kell sorosozni??????

 24. Azért,mert az Ő pénze nélkül mindezek a bajok nem lennének.Ok és okozat.De ezt Te úgy sem tudnád megérteni, mert itt Te vagy a trójai faló, mondhatnám úgy is hogy tégla.De nem baj, az olvasók legalább többet gondolkodnak, mert egy ember véleménye tartalmazhat elvetendő és elutasítandó dolgokat.Te aztán faltól falig mondtál mindent, lehet belőle válogatni.Mivel nem a húgod vagyok, hanem a nagymamád , elnézem Neked,majd kinövöd, hanem megmaradsz ilyen fejlődésben megrekedtnek.De legalább beszélgettünk.

 25. Kösz Vali, jó hogy szóltál, legalább látják az olvasók, milyenek az igazi vélemények igazi emberektől.

 26. Senkinek sehol ,soha semmi valasz ! Ez jó politika ,csak azt nem értem ,hogy miként tudtak ezidáig kormànyon maradni mivel minden válasz elől elfutnak kiternek itthon is !
  Csak egy bolond társadalom hagyja ,hogy egy program nélküli (folytatjuk)-al ,eddig, így meg lehessen etetni embereket !!!
  Akár a pinponglabda csak pattognak nyolcadik éve ,le nep csapja valaki !Az pedig Putyin lesz a javából !
  Mert pavatáncot jàr a büdös banda, amióta csak látom 27 eve a tetves pofájukat ,a gaid pharaonos terrorista hálózati központot kalifátust ,magyaràbiat építő mocskos senkiházi satán fattyak a sorso györgyel az élen ,büdös ceu agyhalott gyàr termelt nekünk patkanyokat rendesen futószalagon !!!
  Kazàr maffia uralom ,a soroson keresztűl 30 eve babkormányok szipolyozzak hazankat !
  Álladékok vittek bele 2004 ben ebbe az abberált eu ba is ervenytelenűl mert ,hogy 50 %lett volna a kötelező es nem is volt annyi reszvet ,tehat ervenytelen ,csaló viktor patasördögnek köszönhetjük es hova lett az orszag 2004 ota !!!

 27. Ennyire ne gyűlölködj. Lehet, hogy a mamád is benne van valahol a felvételekben. és nem kell aggódnod sem. Senki nem vesz egy kalap alá “ezekkel” téged. Te akkor nem vagy ugyanis ember. Most megnyugodtál?

 28. Csak egy debil nem látja 2006 óta ,hogy mi folyik az orszagban !
  Minden tisztan látó ember levagta ,hogy ketezerhatot is együtt rendezték ,na meg kormànyokon atívelő divizahiteles népírtàs ,bank pakktummal 2010 ben !!!
  Mennyi bírka van még ?sok ?
  Soha többet régiek !!!!
  Vsak a Jobbik vállalható minden téren !!!

 29. Nem voltak. Csak épp zömük, a szüleik munkáját folytatva, romjaiból épített fel egy országot. A videó egy összevágott anyag. Pontosan megfelel a kritériumoknak. Fideszgyűlölőknek alkalmas a fogyasztásra. Pontosan úgy, mint az “IGEN, IGEN”, melyet a szocirajongók először üdvrivalgással fogadtak, de pár év múlva már kezdett nagyon kínos lenni.

 30. Tájékozódj, kérlek! A Facebookos csoportnak szerintem nem biztos, hogy köze van ehhez a videóhoz, bár gyanús a dolog, nagyon gyanús… 🙂
  Ott, viszont sehol sem látom. Az meg, hogy a youtube-n valaki létrehoz egy csatornát az még nem sokat jelent. Holnap én is létrehozok egy László Zins nicket és akkor már én leszek te? 😀

 31. Honnan veszed, hogy szegényebbek és nyomorultabbak? Te melyik országban élsz? Mert Mo.-n biztos nem. El ne kezd sorolni a sztereotípiákat, mert a zöme mind hazugság és kampány.

 32. Senkinek nem mondják meg. Neked sem. De ne egy 2 perces kampányvideóból ítéld meg a nyugdíjas társadalmat. Nem volna bölcs dolog.

 33. Honnan veszi ezeket a marhaságokat, hogy a templomokban a papok Orbánt és a Fideszt preferálják? Csak egyszer menjen el egy misére, meg fog lepődni!

 34. Egyik sem adná vissza! De ELVENNI nem Orbán vette el . Ez tény “virágom” 🙂 Volt valamiféle Gyurcsány-vizitdíj is…ha jól emlékszem. Azt szeretnéd visszakapni?

 35. Már akár holnap is…. De, ha visszajönnél, akkor szerzünk valami szkafander-féle ruhát neked, mert minden ember ÉRTÉK! 🙂

 36. Ennyire nem lehetsz hülye édes fiam! Nincs 13 hónap, ellenben Gyurcsány mikor adható volt mert a gazdaság megengedte, adott. Utána ő vonta vissza ez kétségtelen, de ő is adta. Nem akarom ezzel őt védeni mert jobb lenne már rács mögött látni, de az igazság akkor is igazság marad. A jövedéki adók emelésekor orbán azt mondta, hogy ha benzin ára x forint fölé emelkedik, akkor azt csökkenteni kell és fogja. Soha nem tette csak pofázta, amikor nem volt hatalmon. Megígérte, hogy visszaadja a 13. havi nyugdíjat, sőt, ad 14. havit is. Most szárnyal a gazdaság, űber faszák vagyunk mindenben, más hír ezen kívül nincs is csak Brüsszel meg migránsozás, még sem csökkent a jövedéki adó és a nyugdíjasok sem kapták vissza a 13. havi pénzt. Vizitdíj nem biztos, hogy rossz ötlet volt. Ha az a pénz az egészségügyben landolt volna, lehet még jobb is lett volna. Soha nem tudjuk meg. Ellenben a kórházaink színvonala és a várólisták hosszabbodása jól mutatja, hogy az orbán kormány sem tudott megoldani semmit, sőt, romlott a helyzet 2010-hez képest is. Mindezt akkor, mikor robogunk és csodál bennünket a nyugat, hogy mi mennyire szárnyalunk.

 37. Ezek az ország többterületén is feltűnnek4orbán repülővel szállítja Őket! Szólnokra nem viszik Őket, mert ott a polgármester le vén kurvázná őket!

 38. Muki! Vizitdíjat az ország fele sem fizetett! Mert nem fizettek a 18 éven aluliak,a tartósan betegek, a daganatosok, a cukrosok !Limitálva volt az esetszám is! A rászorulók vissza igényelhették, a házi orvosok abból fejlesztettek! látom a képen egy homály vagy!A 13. havit nem a Gyurcsány vette el! Degere! A Viktor ígérte, hogy vissza adja, meg a 14. is jön! Rémlik valami az agyad helyén?

 39. Te vagy homályban “öregem”. Szépen felmondod a leckét. 🙂 Sokkal többen fizettek vizitdíjat, mint akik nem. Sokszor nem volt egyértelmű a helyzet és több kára volt mint haszna. A háziorvosoknak tzúrót sem ért ez a pénz.
  Gyorsan felejtesz. Tanuld újra: http://www.jogiforum.hu/hirek/19463
  Aztán, gyere vissza lábatlankodni………

 40. De! Ennyire “hülye” vagyok. A gazdaság SOHA nem engedte meg, hogy ő adjon. Legfeljebb a HITEL, amit felvettek. Nyilvánvalóan hazudtak éjjel és nappal. Mindenki tudta. Úgy kellett csinálnia, mintha kormányzott volna. Égett a pofájáról a bőr. Igen, igen! 😀
  A politika hosszú távú dolog. mszp 8 éve alatt nem nagyon volt a többségnek jövőképe. Nem véletlenül rakták a süllyesztőbe. És jövőre ismét Fidesz-többség lesz. 🙂

 41. Azért fohászkodom, hogy megvilágosodjunk és ne legyen ellenségeskedés. A politikának, politikusoknak arról kellene szólni, hogy az emberek jobban és jobban éljenek. Ehelyett: jobboldal, baloldal, liberálisok stb. Aztán “szakosodunk” és a többit gyűlöljük. Esztelenség.

 42. Nem hiszem, hogy Szolnok polgármestere ennyire bugris volna, hogy ilyesmire vetemedjen bárkivel szemben is. Vagy, ha igen, akkor az az őt megválasztókat is erősen minősítené. De leginkább azt, aki ilyenekről fantáziál és ilyeneket vélelmez egy polgármesterről 😀

 43. Az a “csomó birka” megoldja jövőre is, hogy tovább tudjanak létezni ezek az “ellenzéki” portálok és tovább lehessen fröcsögni-trollkodni ilyen nyilvánvalóan NULLA, belinkelt videótartalom alatt: Mondhatnám úgyis, hogy “nem lesznek ezáltal munkahelyi leépítések” – ez azért remek dolog, vagy nem ? 😀 😀 😀

 44. 1989 óta egyetlen egy ciklust nem tudsz mondani, ahol csak “simogatást” kaptunk volna! És olyan soha nem is lesz, soha nem is volt! “Bal sors, akit régen tép”…

 45. Erősen gondolkodtam, hogy válaszoljak-e, mert az írás szerint teljesen felesleges! Igen, én Magyarországon élek, és van szemem és fülem! A sztereotípiákat, hazugságokat, kampányt én máshol látom, így értelmetlen bármilyen szópárbajba elegyednünk!

 46. Ezeket az embereket egész életükben átverte a hatalmi gépezet, és bízni szeretnének valamiben, mert egy rabló gyilkos balliberális csürhében-, aki egy értelmes mondatot számukra megjeleníteni nem képes- nem bízhatnak, hat kérdezem én, hogy kihez menjenek !

 47. Az azért megvan ugye, hogy a privatizáció nagyjából mettől-meddig tartott? Na! AKKOR kellett volna hőbörögni a javaink szétlopásáról, mert azok voltak az IGAZI javaink. Csak akkor még nem volt Facebook…

 48. Mióta Facebook van és komment-blokk, azóta sokkal jobban felszínre kerül minden. Például a rosszindulatú hozzászólók, a “megmondó emberek”, az ellenségeskedés, a gyalázkodás, a tolerancia teljes tagadása és hiánya. Nem szabadna Isten nevét itt senkinek a szájára venni(utolsó mondat nem önnek szólt).

 49. Nyilván mindenki azt a szeletet látja a világból, amerre néz. Semmilyen párbajra nem kell számítanod. Konkrét tényekről lehet polemizálni, de an block kijelenteni dolgokat azért messze nem a realitás. Az ember sajátja, hogy, ha belenéz a tükörbe, akkor szépnek látja magát. Az is az ember sajátja, hogy a véleményéről azt gondolja, hogy az az egyedüli igazság. Persze ez nem így van. A dolgok színesek és nem fekete, meg fehér. DE! Ez a gyűlöletmisszió ami itt lefolyik – ez szégyenteljes! Legyen szép napod! 🙂

 50. Csak nem ön a messiás, akire oly régen vártunk?! 😀
  Mert, ha nem akkor csak jelzem, hogy én ilyen üzenetet nem kaptam az emailemre, de még hasonlót se! 😀 😀 😀

 51. Vén fogatlan marha! A fideszes miről ismerszik meg? Nem látja a valóságot, visszamutogat, másokat okol, ha saját magát éri méltánytalanság is másokban keresi a hibát, kitér a válasz elől, mindenkiben ellenséget lát, kritika nélkül átveszi a hallott mantrákat, és gonosz a végtelenségig gonosz. Én nem ismertem még normális,együttműködő, embertársait szerető fideszest, csak a macskákat és kutyákat szeretik, legfeljebb egy másik fideszest.Európa legidiótább embercsoportja.De lassan kiöregszenek.

 52. Aki úgy ítél meg jelent és jövőt, hogy nem látja és nem veszi figyelembe a múltat az nagy hibát követ el és soha nem lesz objektív rálátása a dolgokra. Én úgy látom, hogy a szocitábor öregszik ki, mivel az ő szavazóbázisuk fogy, mint a boltból a cukorka 🙂 A Fideszé meg gyarapszik. De ez nyilván 2018-ban manifesztálódni is fog. és akkor majd fájni fog a FOG! HA van! 😀 😀 😀

 53. Igen szeretném vissza a vizitdíjat. Akkor talán tényleg betegek járnának az orvosokhoz. Nem nyugdíjas taĺáljozò helye lenne.

 54. Én egyik pártot sem szeretem,mert mindegyik csak a hatalmat akarja,de az emberek nem érdeklik egyiket sem!!!Nekem már elég a múltból,a jelen és a jövő érdekel!!!!Úgy érzem egyik párt sem felel meg az emberi elvárásoknak!!!Melyik mondta hogy az a terve,hogy az emberek jobb megélhetésének a javítását tűzte ki célul?????Ki mondta,hogy biztosítani akarják az idősek nyugodt megélhetését????

  Kik mondták hogy biztosítják a fiatalok tovább tanulását,és nem milliókért????Tehát egyik párt sem az emberek életét akarják jobbá tenni,csak hatalmat akarnak!!!!

 55. Faék gondolkodás! Aki látja a rabló fidesz tevékenységét, az csakis szoci lehet. További jó szektásodást kívánok, nem vártam, hogy megtépi a ruháját, és elismeri mások véleményét.

 56. Most mennek a tüntetések feszt… Tessék ezt is ráírni a hullámpapírra. Aztán meglátjuk, hogy az, aki majd ezt a táblát vinni fogja hány métert tud előrehaladni vele 😀 😀 😀

 57. Az nem vélemény, amikor egy videó alapján az emberek BÁRMELYIK oldallal kapcsolatban verdiktet mondanak és beindul egyfajta gyűlölet-mocskolódási komment-hullám! Ha ez a gondolkodás a faékre emlékeztet valakit, akkor az már jó! A faék egy nagyon hasznos, régi eszköz, amit fel kellett ám találni. Ezzel szemben a fafejet csak ki kellett faragni. Szebb napot! 🙂

 58. Csak tudja, ha Önök szerint az Isten küldte, itt lenne az ideje, hogy ennyi károkozás után el is tüntetnie.

 59. Nem vette el, nem vehette el, ugyanis az nem járt. Csak egyszerűen nem tudták tovább fizetni. Ez már olyan sokszor elhangzott, meg kellene jegyezni.
  Ha én elkezdek adogatni neked havonta 5 ezer forintot, és kapod pár évig, aztán megszüntetem, mert már nincs miből adnom, akkor te azt gondolod, hogy elvettem az 5 ezer forintodat? Francokat vettem el 🙂 Csak nem adom, mert másra kell.
  Orbán viszont 14. havit is ígért. De sajnos nem telik rá, mert közben rájött, hogy stadionokat jobban szerez építeni 🙂

 60. És még mennyi minden nem járt volna és ma sem járna, de ha megszüntetnék, akkor igencsak nagy bajban lennének sokan és kitörne a parasztgyalázat!
  A 13. havi fizetésnek ismert a története, ami ugye, nem legenda, tehát azt elviekben mindenkinek illene megkapni. Már vártam a stadion-témát 🙂 Nem csalódtam. Ez az adu ász! 🙂
  Az 5 ezres példád helytálló, bár kissé sarkos. Én is mondok egyet, ha nem baj. Jelenleg van forrás a közmunkára, sokakat leköt és jövedelmet biztosít – nem minden úgy jó ahogy van – de… ha ez nem lenne, akkor sokkal, de nagyon sokkal többen megtalálnák a lakásodat, kertedet és egyéb javaidat, mert, ugye a Kuncze-féle 20 ezer alatti “megélhetési bűnözés” sokkal nagyobb arányban folytatódna. De a közmunka sem JÁR!
  Nézz meg légy szíves egy hiteles rendőrségi statisztikát ezzel kapcsolatban, hogy hogyan csökkentek a cselekmények az országban. Jó…jó. Ez nem válasz a stadionokra, tudom, de mivel te is új elemet vittél bele a témába, ezért gondoltam én is bedobok valamit, ami esetleg alkalmas lehet valami rugózásra…

 61. az nem Isten volt.. Isten sohasem küldött senkit aki gyermekszex törvényt csinált volna.. azt nem Isten küldöttei csinálták.. azokat egy másik ÚR küldte 🙂

 62. Lépjünk túl azon hogy mit akar az a 70-maximum 80.000 ember mostanában az utcán, és tételezzük fel, hogy lemond a kormány vagy megbuktatják. Majd jön az örömködés 1 maximum 2 napig. És utána mi lesz? Kinek van a zsebében a forgatókönyv? Mert odáig mindenki okos, hogy most mit kellene csinálni, (szerintük). No de ha káosz lesz, mert az lesz, lesz étel? Lesz munka? Nem fognak fosztogatni? De nézzük a másik oldalt, mi van azzal a 2,2 Millió másik emberrel aki a fideszre szavazott? Szerintetek ők kevesebben vannak mint az a bocsánat pár 10.000 ember aki kimegy az utcára? És mi van a 2,2 millió másik ember véleményével? Mielőtt bárki is pocskondiázna, bármiért is ezeket gondoljuk át. Azok a liberális beállítottságú polgárok akik kimentek az utcára nem tetszésüket kifejezni, érdekes módon nem kaptak gumilövedék záport, nem kergette meg őket azonosító nélküli rendőr, sőt nem vertek össze egyetlen arra járó nyugdíjast vagy fiatalt. De aki kiment az utcára gyűlölködni ment ki, nem az utcára kell elmenni, hanem a szavazó fülkébe, akkor amikor választás van. Amíg az amerikai választás jobban érdekli a magyar népet mint a saját népszavazása, addig nincs miről beszélni. Mindenki mástól vagy egy párttól várja a megoldást, a pénzt. Pedig mindenkinek saját magának kell ezt megteremtenie, mindenkiben benne van a “csoda” amire várunk egy külső valakitől vagy valamitől. Csak amíg másokkal foglalkozunk nem pedig magunkkal, addig baj van. Mert az irígység sokkal nagyobb népbetegség mint a rák vagy a koszorúér szűkület.

 63. köszönöm és úgy érzem te is ezekhez a senkiházi vén mocskokhoz tartozol úgyhogy nyugodtan menj te is a kurva anyádba

 64. BRAVÖ, bravó! 🙂 Ismerek nagyon sok székesfehérvári művelt embert is, ezért nem vonok le semmilyen általánosítást e válaszodból! 🙂

 65. Úgy legyen ! 800 milliárd már követni sem tudom. Legyen is ő ismét lássuk valójában mit tud. Lehet bizonyítani. 🙂 Szerintem nagyon nem szeretne. Már most is szarul áll az elszámolás.

 66. Elnezest tisztelt muki bacsik, hang villak, gyurkak, belak jozsikak, evikek marikajk, csupa kisbetuvel, meet a nagyokat nem erdemlitek meg, sajnalom de kifelejtettem a fiatalokat, es az oregeket is magam is az vagyok hiszen tul vagyok a 70 end, de nem tartozom az ostobak kozze mint ti mert ti csak tromfolni tudtok, de gondolkodni AZT nem sajnos es az eggyik Magyar atok hogy ki kit vagy kiket dicser vagy gyalaz az sajat joga, hite, de ezzel meg eggyik fel sem lessz gazdagabb de okossabb semi,nem tetszik az amit Orban Tess veletek es az orszagtokkal tessek tenni Ellene he hoborogj he csak ugy csinalj mint aki tuntett ez Ellen es festeket dobalsz az epuletekre, es muveszi alkotasokra, dobd mind ezt Orbabra vagy valtsd le te vagy a nemzet neked mindehhez van alkotmanyos jogod, de ameddig csak mocskolodni tudtok addig Orban Maradni f es szep lassan eltunik az egeszseg, a korhazak, es nem csak a 13es 14ik having nyugdijak, de az egessz eves nyugdijak es a fizetesek is,sott ti ostoba marakodok a hazatok is, nem kellene vegre az energiatokat az osszefogas megteremtesere pazarolni es hatarozottan kovetelni a kormany lemondasat?? Meet az ido ugyan allni latszik de a szeker azert halad.

 67. Kedves XY!
  Nem tudom hogy szerezte meg az e-mail címem, de ha vette a fáradságot gondoltam válaszolok! Nincs ebben semmi marhaság, de nem tartottak misét a “kedves vezér” születésnapja alkalmából a Hermina úti templomba ?(sajnos a nevét nem tudom) Migráns ellenes misékről sem hallott semmit,pedig volt róla szó,a butító Tv híradóról nem írt semmit az rendben van? Én Istentiszteletre járok, Evangélikus vagyok!Ott nincsenek “Kedves vezért” éltető Tiszteletesek! — Eredeti üzenet —
  Feladó: Disqus <notifications@disqus.net>Címzett: <cs.teri@vipmail.hu>Elküldve: 2017. április 21. 0:24Tárgy : Re: Comment on “A Jóisten küldte nekünk Orbán Viktort” – itt az év videója, amitől pislogni sem tudunk

  “Honnan veszi ezeket a marhaságokat, hogy a templomokban a papok Orbánt és a Fideszt preferálják? Csak egyszer menjen el egy misére, meg fog lepődni!”

  Settings

  A new comment was posted on http://www.ellenszel.hu

  Mukibacsi

  Honnan veszi ezeket a marhaságokat, hogy a templomokban a papok Orbánt és a Fideszt preferálják? Csak egyszer menjen el egy misére, meg fog lepődni!

  6:24 p.m., Thursday April 20

  |

  Other comments by Mukibacsi

  Reply

  to Mukibacsi

  Mukibacsi’s comment is in reply to

  Terézia Erzsébet Bartus:

  Templomba jár, ott a pap szinte szenté avatja a “kedves vezért”, hazafelé a kevés eszű Marissal átbeszélik a hallottakat, este leül butító híradót nézni a … Read more

  You’re receiving this message because you’re signed up to receive notifications about replies to terziaerzsbetbartus.

  You can unsubscribe
  from emails about replies to terziaerzsbetbartus
  by replying to this email with “unsubscribe”
  or reduce the rate with which these emails are sent by
  adjusting your notification settings.

 68. Terike! Tessék bemenni a DISQUS profiljába és megkeresni azt a funkciót, hogy “Értesítés, ha válasz érkezik” (vagy valami hasonló) – ezt tessék kikapcsolni. Az email címét senki nem tudta meg – eddig -, amíg ön ki nem posztolta IDE. Szerintem törölje ezt a hozzászólását, vagy módosítsa és törölje ki a DISQUS által Önnek küldött automata értesítést a hozzászólásából. Csak segíteni akarok.

 69. részben igaz, de mifelénk minden pap akit hallottam, véfideszes volt, most a többség inkább jobbikos. azt nem tudom, miért.

 70. Segítek!! Mukibácsi A 13-k havit, még anno a Horn kormánytól kaptuk! A fidesz meg sem szavazta, hatalomra kerülésekor meg sem adta. A szociktól kaptuk a válságig!Emlékezz! Szíjjártó akkor harsogta, hogy a Bajnai tönkre teszi a ZEMBEREKET. és hol a 14.- havi, amit orbán igért???? valamelyik nap rákattintottam a Tényekre. Azt hittem a Kék fény c műsor született újjá. Megölte, kirabolta, megerőszakolta…. ebből állt.Én a statisztikáknak sem hiszek. Nem tudom ennyi őrségre minek van szükség??? már lassan a parlamenti portásnak is lesz! Az uniós pénzeket felzárkóztatásra kaptuk, csak nem felzárkóztunk, hanem lassan mindenki megelőz bennünket, már a románok is! Lassan egy millió ember tartja élhetetlennek az országot, el is mentek kalandozni orbán szerint. Csak az a baj, hogy az adót is oda fizetik, oda születnek a gyerekek. de jó az a 2,4 milliárd euró, amit hazaküldenek a családnak megélhetésre. A belső fogyasztás ettől nő Kedves Mukibácsi, nem ám a rezsi csökkentéstől.

 71. Ezt a választási beszédet majd jövőre légy kedves… Ezen kár volt ennyire törnöd magad. Ááááá….Már Horn Gyuszi bácsiig visszamentünk, jól van. Én még emlékszem, hogy hány éves voltam akkor. És te?

 72. Mondd… nem kényelmetlen ki-be ugrálni egyik nickedből a másikba? Rohadtul egy IP-ről jön már be egy csomó hozzámszólás 😀 😀

 73. Örülök,hogy válasz helyett IP-címekre koncentrálsz,bár a Disqus nem szokta váltogatni,ezért tűnhet neked mindenki nickváltónak.
  Nekem nem érsz annyit,hogy miattad a nem létező másik nick-emmel kommenteljek.
  Terelésként pedig 4/10-re értékelem.

 74. Ok. Vártalak. Csak az előző kérdésed miatt… ne legyenek benned kétségek, ezért még ezt megválaszolom.
  A megjegyzésemmel a polgármesterre szavazókról formáltam véleményt. Nem a Fideszről és nem Fideszesekről. Nem mosok össze pártot és személyeket. Bármilyen színű lenne ilyen szituban, akkor is ezt tartanám helyesnek.

 75. Figyelj, te okostojás! Ne osztogasd a szellemi muníciódat, hiszen neked magadnak se sok van belőle! Hol van az az 1.000.000 új munkahely, amit imádott vezíred ígért, khm, akarom mondani, hazudott???? Még ezzel a szájbavert közmunkaprogrammal sincs annyi, de az egész úgy baromság, ahogy van. És hogy abból a pénzből hogy élnek meg emberek, családok, azt inkább hagyjuk. Azokat az embereket, akiket sikerült elüldözni az országból, és máshol dolgoznak, adóznak, ugye nincs pofátok úgy venni, hogy itthon vannak foglalkoztatva???? Én nem tudom, hogy miféle lény vagy te, gazdag nyugdíjas vagy-e vagy politikus vagy trafiktulajdonos vagy csak hivatásos seggnyaló, férfi vagy-e vagy nő, egyáltalán anya szült-e, de, hogy gondolkodás ellen be vagy oltva, arra nagy tétben mernék fogadni. Esetleg regélhetnél arról is, mire volt jó az egykulcsos jövedelemadó. Mert az napnál világosabb, hogy orbán negatív Robin Hood-üzemmódban tolja, elvesz a szegényektől, hogy adhasson a gazdagoknak. Igazságtalan, de cserébe legalább pökhendi, arrogáns és gátlástalan. Hogy mondta az a nyanya? Hány ország örülne, ha ov lenne a miniszterelnökük. Hát, én itt ünnepélyesen lemondok róla azoknak az országoknak a javára. Vagy ajánlhatom azt is, amit nekem mondtak a nagy migráncsozók: ha annyira szereted, vidd haza és tartsd el!

 76. A bajok valóban az ő pénzével kezdődtek: amikor orbánékat támogatta anno. Na, ott cseszte el, de kegyetlenül. 😛

 77. Sztereotípia, hazugság, kampány a tévében megy társadalmi célú reklámnak hazudva, a kormány megbízásából. Ja, meg a plakátháború. Meg az inzultációs levél. Ja, és ha már menőzni akarsz a nemlétező tudásoddal: en bloc. De te ezt is biztos jobban tudod!

 78. Eredetiből fordítva, ugye, úgy tetszett érteni???? Mármint az illiberális csürhére gondolt, amikor ezeket az értelmesnek nem nevezhető mondatokat odaböffentette.

 79. Nem én álltam beléd, mint a szög. Ahogy belém kapaszkodtál, pont olyan hirtelen válj le és béke mindkettőnkkel. 🙂 Csak azért ajánljam fel én neked a döntetlent, mert vesztésre állsz? Legyek nagylelkű? Ok.

 80. Attól függ milyen színű szemüveget veszel fel. De már szinte mindenütt megírtam, úgyhogy jelentéktelen a dolog. Ne dolgozz már ilyen későn. vagy ennyire jól fizet? 🙂

 81. Még szép. Mint az a torta, aminek csak a morzsáját látod a mikroszkóp alatt és az lesz majd a tiéd jövőre 😀 😀 😀

 82. Bocs, ennyit te sem érsz nekem. Én legalább nem próbáltam senki t megtéríteni, csupán olyasmire felhívni a figyelmet, hogy a gyűlölködés nem igazán jó dolog. Ahhoz képest hamarosan a seggszőrömbe is bele fogtok kapaszkodni. Nálatok ez így megy? Akkor én oda biztos nem szavazok! 😀

 83. Még itt is nyomtad? Az erő legyen veled! Szükséged lesz rá. ha valamit nem tudsz, vagy bizonytalan vagy, akkor segít a Google. Tudod, ő a barátod. A saját gondolatokhoz azonban nem igazán ad jó ötleteket. gyere valami eredetivel. Például azzal, hogy nem Orbánt adta nekünk a JöIsten, hanem téged! (Ami persze épp olyan nagy marhaság, mint bármi más) Na, ennél a cikknél ennyit értetek. SEMMIT!

 84. jaj…bocs, látom még itt is. Igen… őőőő…
  Épp elég lesz jövőre ahhoz, hogy továbbra is megéljenek a Fidesz-gyűlölő portálok, blogok, orrrrgánumok és mind, mind a többi. A cirkusz megy tovább! De! “Miénk ez a cirkusz” (LGT)

 85. Nem gondolom és nem is szokásom ad hock kijelenteni dolgokat! A világot én is színesnek látom, pont az a baj, hogy a mai hatalom viszont csak ebben a két színben tud gondolkozni: “aki velünk van, az fehér, aki nem ért velünk egyet, az fekete”. Szándékosan fogalmaztam így, hiszen aki másként gondolkodik, az nem ellenség, csak éppen nem úgy látja a dolgokat, ahogy én, vagy éppen te vagy bárki más! Úgy gondolom, hogy ez a gondolkodásmód – ilyen mértékben kétségbe vonhatalanul a Fideszhez köthető, lásd: anno a kokárda kisajátítása, illetve a “a haza nem lehet ellenzékben” remek kijelentése. A véleményemről sosem hittem, hogy egyedüli igazság, viszont azt sem gondolom, hogy fel kellene adnom, amit én annak gondolok!

 86. Gondolom,elmúltál már 15 éves,és így nem rontod az amúgy is katasztrofális Pisa tesztet,szerencsére.
  Én nem kapaszkodtam,csak informáltalak egy linkkel.A te állításod:”Nem hiszem, hogy Szolnok polgármestere ennyire bugris volna”. A link pedig igazolja,hogy rosszul hiszed.

  (Sakkban a vesztésre álló nem döntetlent ajánl,hanem feladja a parti,mielőtt megalázó vereséget szenved.Ez neked nem ment,ráadásul a fideszes szavazókat is rendesen leminősítetted.)

  Nagyot mentél.Gratulálok!Elengedlek.Szia!

 87. Ne magadból indulj ki, nem mindenki bérkommentelő!. Az ilyen késő neked is az, értem én, hogy már aludnál, de muszáj mindenkinek válaszolni, aki ellenkező véleményen van! Nehéz lehet így az élet. Van, ami nem szemüveg kérdése. Többek közt az en bloc se.

 88. Én most azt tartom ijesztőnek, hogy a Soros EU vezérekkel tárgyal a fejünk felett, mint a hülye gyerekről szoktak a rokonok a Schulccal Magyarországról, és ma mondták aTV-ben hogy 200 EU képviselő is a Soros markában van ezért hányok tőle, nem csak mert rohadtul néz ki, de nem a jóság jön le az arcvonásairól ennyi gonoszság hogy fér el egy ilyen vénségben föl sem tudom fogni,pedig én is 73 éves vagyok.Aki gazdag, megengedhetné magának a jóság luxusát, de az úgylátszik nem okoz neki örömöt, csak ha másnak fáj.Visszataszító vénség.Én egy Világrendőrséget hoznék létre,amely nemzetközi pénzügyi revízió alá vonn a földrészeken átívelő pénzügyi machinációit, és megakadályoznám, hogy a pénze erejével más népek életébe belerondítson, és éket verjen országok belső ügyeibe.A világbéke egy avitt szónak tűnik manapság,de az emberiségnek erre lenne a legnagyobb szüksége, hogy ne legyünk Soros bolhacirkuszának az alanyai, ne rángasson népeket és országokat a dollár vagy eurómilliárdjainak a fonalán.Én ezt szeretném.

 89. Te legalább érted, amit itt összehordasz, vagy már tényleg késő van, és bealszol közben? Vagy csak ennyire telik? Vagy csak neked szabad minden hozzászólás után beböfögni?

 90. Nehéz meló lehet végigmenni a hozzászólásaimon, és mindegyikre írni valami “ütőset”. Nem kötelező, legalábbis én nem várom el tőled. A gazdád, na, az más kérdés.

 91. Ezek szerint nagyon betalált John Cleese. Van ilyen! Hidegen hagy, hova szavazol, ahogy a seggszőröd is.

 92. Kedves Emami stb.,nagyon leegyszerűsítve gondolkodsz a bajainkról, mondhatni úgy, ahogy méltóságos uraink a fejünkbe akarják gyömöszölni. Van, aki hagyja, van, aki nem.Soros spekuláns, de nekünk semmi bajt nem okozott azon túl, hogy kitaníttatta Orbánt és a hasonszőrűeket.

 93. Nagyin régóta, ha a maradék 56% 5-6 felé oszlik és még ebben nincs benne a nemszavazó tábor, mert olyan is van, bármilyen hihetetlen.

 94. Már megbocsáss, de te szólítottál meg engem. Akkor miért ne válaszolnék. Teljesen szétoffoltátok már ezt a cikket, Nem vagyok én sem hittérítő, sem pedig oktató. Hiába sorolod fel a fenti dolgokat és próbálsz válaszra bírni – egyáltalán nem ez volt az alaptézis. Az alaptézis kizárólag a vitakultúrára és a különböző vélemények mocskos artikulálására irányult. Jöttetek két okos gyerek, akik próbáltok engem “sarokba szorítani”. Először a szokásos ellenzéki slágerszöveggel, aztán amikor láthatóan nem érint meg a dolog, akkor jön a cinizmus és a személyeskedés. De ez is visszapattan. Ne forszírozzuk, mert értelmetlen billentyűkoptatás.

 95. Kedves Muki bácsi, az én tanítványaimnak már harminc évvel ezelőtt azt mondta az esperes úr, hogy ne hallgassanak rám, mert az ördög áll a hátam mögött (tőlük tudom. ennyire féltek tőlem), ugye, te sem hiszed, hogy most visszafogják magukat. Tisztelet a kivételnek.

 96. Jó lenne, de hogy lesz-e a nyugdíjasoknak 0,8%-osnál kicsit, vagy nagyobb mértékű emelés, abban én is csak bízni tudok, mert van a családban, aki megérdemelné.

 97. Terelésből csillagos ötös. Amúgy meg tényleg ne forszírozd, értelmetlen billentyűkoptatás. Hiszen engem sem érint meg a fideszes mantra.

 98. Muki bácsi, őszintén kíváncsi vagyok, hogy mi tetszik neked ebben a helyzetben, amibe belelavírozott minket Orbán?

 99. A népességre vetítve akkor sem többség, és légy nyugodt, aki a fideszt akarta, az mind elment szavazni. Szóval áltathatod magad, hogy van még tartalék.

 100. Nyilván mindenkinek meg van és meg is kell lennie a saját “szuterén” véleményének – úgy an block…Nem baj az, sőt!

 101. Marcsi! Ha egyszer a Jóisten elhív, hogy blogot írjak, akkor esküszöm Te leszel az első, akinek kiöntöm a lelkem. De még ez nem történt meg. Viszont hidd el, nagyon örülök annak, hogy megszólítottál és nem küldtél el durván melegebb éghajlatra, csak azért, mert esetleg én másra fogok szavazni(ha fogok!), mint például Te. 🙂 Köszönöm!

 102. Már a PISA tesztet is belekevered? Nyilván az oktatás “szándékos lerombolása” célzott jelmondat áll mögötte.
  Neeem…. sajnos sokkal nagyobb a baj. Nézd meg a mostani gyermekösszetételt! Beért a “megélhetési gyermekvállalás” project, amit egyik kormányzat sem tudott megoldani, de alapvetően nem is az ő feladatuk. Van, ahol 30 után szül az anyuka először és utoljára. Van, ahol 15-16 éves korban és onnantól szinte folyamatosan.

  Ebben a partiban nincsenek sem győztesek, sem vesztesek – kár, hogy ezt te másképp fogod fel, de szíved joga. Nem feltétlenül szükséges kivívni a dominanciát ahhoz, hogy mosolyogva hagyd el a pástot. Például rendszeresen megtörténik szarvasbőgéskor, hogy amíg a két vezérjelölt bika küzd a nőstényekért, addig egy harmadik, nyeszlett kihasználva a két óriás elfoglaltságát, szépen végigkeféli az összeset! 🙂 Ég veled! Menj, szia!

 103. Ehhez nem tudok hozzászólni, mert abban a régióban ahol élek én nem tapasztaltam sehol ilyesmit, hogy belekevernék az aktuálpolitikát a prédikációba. De belátom, hogy talán lehetséges lehet, de mindenképp kerülendő és nem kívánatos.

 104. Hajaj…. ha tudnád mennyi minden nem az erősségem még…..
  De részedről ez már csak szőrszálhasogatás…ugye, tudod milyen szőr.. 😀 😀
  Nálad még nem torlódtak föl a karakterek soha? Nem ütöttál mellá? 😀

 105. A megvan-nál milyen karakterek torlódtak fel????? A szőrnél neked nagyon becsípődött valami, de továbbra sem érdekel.

 106. “Lábára lehajtja fejét,
  alszik a bogár, a darázs,
  velealszik a zümmögés –
  aludj el szépen, kis Balázs.”

  Végre!

 107. Menthetetlen vagy Muki! Fogalmad nincs a dolgokról!Az a fogatlan a szolnoki polgármester szerinti vén kurva azzal jobban el lehetne beszélgetni mint veled, te agyatlan !

 108. Muki! Billentsd jobbra, vagy balra a fejed, itt írják, hogy a javunkat akarják, nem érted, hát azt lopják te fogalmatlan ökör! Erről beszélünk! Ez egy bugris bunkó, amikor meglátta gorgiai tüntetőket, zavarában mindkét kezét zsebre dugta a bunkó!

 109. Az megvan, ugye, hogy a munkanélküliek járandósága helyett van a közmunka?
  Lényegesen kevesebb ember kapja, mint anno a munkanélkülit.
  Konkrétan hazugság, hogy emiatt csökkent a bűnözés.
  Konkrétan hazugság, hogy csökkent a bűnözés.
  A statisztikakészítés, na az változott…

 110. Inkább aludtál volna, (gondolom a prosztatád nem hagyott) mint leírtad ezt a személyeskedő kommentedet. Tudnék válaszolgatni, de nem ér ez már itt annyit, hogy foglalkozzam vele. Fogyatékost, lábatlant, meg a világért sem sértenék meg! Jó hétvégét!

 111. Egyéb jogcímeken sokkal többet kapnak, mint ezelőtt bármikor! És tudják a “kapukat”, úgyhogy ki is használják.
  A munkanélkülit természetesen az, aki dolgozik, pl. közmunkán van, az nem kapja. A bűnözés pedig igenis csökkent abban az elkövetési típusban és sávban, ahol ez jellemző. Google a barátod! Ott találsz mindent, kormánypártit, ellenzékit stb.

 112. Amikor elfogynak az érvek és jön a személyeskedés, akkor kinyírtad magad erkölcsileg is! Sikerült! Grat. 😀

 113. Ó, hát ezt a “hiteles” dolgot nem kellett volna belecsempészni, ugyanis úgy el van minden kozmetikázva, hogy ennek a szónak már nincs jelentősége. Amikor minden fontosabb dolgot 30-50 évekre titkosítanak? Egy bűnügyben pl. mit kell titkosítani 50 évre? Főleg, ha már valaki ült 10-et ártatlanul? Ki az, akiben ez nem vet fel kételyeket?
  A kórház-stadion kérdést pedig nem lehet figyelmen kívül hagyni. mert a stadion nem szükséges (sokkal fontosabb lenne a tömegsport támogatása), a gyógyítás-betegápolás pedig nagyon is.
  Még valami!

  1. Nem vagyok semmilyen pártnak, politikusnak elvakult követője.
  2. Téged pedig nem akarlak meggyőzni semmi felől.
  Neked ez a véleményed, nekem az.
  További szép napot 🙂

 114. És megvédenek mindent! Lásd, kiflicsücsök kisasszony a nyugdíjakkal. Igaz, amit eddig megvédtek, vagy tönkrement, vagy “csak” ebek harmincadjára jutott. De ennek biztos nem ők az okai, hanem mi magunk 🙂

 115. Milyen kár, hogy Zuckerberg kitalálta ezt a face-t 🙂 Ha nem lenne, akkor talán nem is jutna eszünkbe a gázszerelő, akit már valaki javasolhatna a Guinness rekordjai közé 🙂 Ember nem lenne, aki felülmúlná 🙂 Persze, senkinek nem jutna eszébe a korrupció és a pofátlanság, csak az említett személy okossága. Mert ő ezt mondta 🙂

 116. Azok kiabálnak a legjobban a “lopás” ellen, akik hatalmi pozícióban végiglopták a ciklusaikat. De furcsa módon egyikük sem szegényedett el a Fidesz alatt, hanem még jócskán gyarapodtak is. Hát nem furcsa? 😀

 117. A 13 -kat nem Orbán vette el,de ő ígért 14 havit is amiből persze semmi sem lett,de ez nem minden azon kívül mindent elvett az emberektől minden segítséget!!!Közgyógyellátás,lakástámogatást,és még soha nem adott annyi nyugdíjemelést ami a törvény szerint is járt volna “virágom”?????!!!!!

 118. Tudja szerintem a legtöbb ember,nem szeret orvoshoz menni,és nem gondolja hogy azért van ott több nyugdíjas,mert már idősek és több betegségük van????Ledolgozták az életük nagyobb részét,és a legtöbben abba betegedtek bele,mert nagyon sokat dolgoztak!!!!Sokan szívesen cserélnének egy egészséges emberrel!!!!

 119. Mit tett Gyurcsány amiért börtönbe akarja látni,és miért nem akarja börtönbe látni a Fidesz társaságot akik annyit loptak el az emberektől,hogy szinte már nincs nagyon amit ellophatnának!!!

 120. Mukibácsi:Mit tett önnek a Fidesz hogy így Isteníti őket,mert a népet meglopta, átverte,a megélhetés a bizonyos bányászbéka alatt van!!! A mi pénzünket idegen országoknak ajándékozza,amikor nekünk még azt sem adja meg ami hivatalosan járna!!!Ennek örüljünk???Én és még sokan már nem tudjuk elviselni a sok hazugságot,és a nép tönkre tételét!!!

 121. Hol istenítettem én a Fideszt? Ne konfabuláljon már ilyeneket! Azért, mert nem állok be a sorba anyázni, az még nem azt jelenti, hogy Isten-ként imádnék bárkit is. A nép, az istenadta nép… – ezen már mosolyogni sincs kedvem. Nekem meg már a sok MOCSKOLÓDÁSBÓL van elegem. Itt a mondatvégi pont.

 122. Megint nem jól tudom édes fiam! Nem hitelből osztogatott, hanem a Bokros csomag beért addigra. Kár volt elkótyavetyélni, nagy kár. Édes fiam, ami a másik szösszenetedre azt se tudom, sírjak e vagy nevessek. Azt mondod a többségnek nem nagyon volt jövőképe! Hahaha…!!! Miért, most van??? Vagy beáll szalagra, esetleg közmunka, de a legtöbb esetben elmegy külföldre majd pár év múlva viszi a családját is!!! Ember, ez a tendencia!!! A te fideszed ezen a téren csak rontott a helyzeten, ezt úgy beállítani mint valami sikert, igen nagy ostobaságra vall! Pontosan ez az ostobaság, tudatlanság vezet valóban a következő fidesz 4 évhez. De, és itt jön a de, az olyanok mint te fogtok a leggyorsabban eltűnni mikor ez az egész szar pár éven belül a nyakatokba borul. Mert mikor Brüsszel elzárja a csapot és elfogy a paksi hitel, nem marad mint a szaros gatyátok! De akkor majd te pont a másik oldalon fogsz már állni és másik álnéven fogod szidni a mocskos fideszt. Ezek vagytok ti arctalan nímandok!!! 🙂

 123. Te mit olvasol, A Mackó Mókus Malackát? Az egész ország azon röhögött, és felháborodott, hogy a közgyűlésen felszólalt idős hölgyeket le vén kurvázta a bekapcsolva maradt mikrofonon keresztül “élvezhettük” Szolnok polgármesterének, valami Szalai nevű tahónak,a megnyilvánulását! Kiváltva civilszervezetek, pártok hatalmas tiltakozását, többen fel is szólították az azonnali lemondásra! A választókat ne fikázd te seggfej, mert ez a z aljas duma ez most volt a választás meg két és fél éve! Majd 2019-ben meglátjuk, hogy milyen a szolnoki nép, felejt vagy büntet, ha a Fidesz elindítja ezt a bunkót! Tájékozódj faszkalap mielőtt ilyeneket ide okádsz!

 124. Gyurcsány adta és Bajnai vette el – akkor kezdődött a 2008-as válság!
  Ennyit legalább illene tudni – ha már véleményt nyilvánítasz!! 🙁

 125. ez így igaz,,,pont akkor voltam 2 hétig kórházban és mivel cukros vagyok NEM kellett fizetnem egy forintot se!!!!

 126. Azt gondolod, hogy azért mert ordenáré vagy már rögtön igazad is lesz? Olvass úgy, hogy látsz is, nem csak nézel. Ezt már kitárgyaltam valakivel itt. Vedd ki a seggedből a fejed és olvass vissza kis tahó.

 127. Ezt nem értem. Úgy beszélsz, mintha az “én bajom”, az kizárólag az enyém lenne. Mintha nem lenne közös az ország és a sors. Elszomorít ez a jellegű hozzáállás. Bárhol, bárkinél is “borul a szar” annak a levét te is be fogod nyalni, ha itt élsz.

  Szólj, majd légy kedves jövőre, hogy kire fogsz szavazni, mert én azokra biztosan nem. Béke veled!

 128. És a Fideszeseket bántják és ócsárolják, hogy birkák, meg barmok. És itt van egy komment, amelyik visszasírja a vizitdíjat! Ez még alapjában nem sok, de 7, azaz HÉT kommentelőnek ez még tetszik is!
  H I H E T E T L E N ! ! ! 😀 😀 😀

 129. Gondoltam, hogy nem Mo-n élsz apa. Itt hagytál mindent és leléptél.
  Igen, igen. Megmondták már régen is: “El lehet menni”. Az egész
  oktatásodban az a furcsa érzésem van, olyan jól ismered az egészet,
  mintha te magadról beszélnél. De csak nyugodtan, ha van időd és kedved.
  El fogom olvasni a tapasztalataidat. Mindenki jó valamire, ha másra nem
  elrettentő példának. Én ITTHON vagyok és maradok is! 🙂

 130. Háziorvosok mondták, hogy a vizitdíj bevezetése után a felére csökkent a rendelésen megjelentek száma! A krónikus betegeknek a 18 éven aluliaknak a daganatosoknak, a cukrosoknak nem kellett vizit díjat fizetni! Sokan ott traccsoltak, télen ott melegedtek, persze ez utóbbiakat még meg is értem!

 131. Mukibácsi!Te egy barom vagy!Nem az érveim fogytak el, mert az lenne, de nem foglalkozom ilyen balfasszal mint amilyen Te és a fogatlan ordibáló pincusaid!

 132. Nem furcsa ebben neked semmi sem. Kirekesztőek vagytok és azok is voltatok mindig. Akár 1 millió emberről beszélsz jó ember, akik nem saját önszántukból hagyták el az országot. És nem az országot hagyták el, hanem a kilátástalanságot, a nyomort, azt hogy nem tudják, hogy holnap mi lesz. Amire az előbb hivatkoztál, hogy nem volt jövőkép az embereknek. Ezt a marhaságot ember! Hát pont ezért jönnek el a mai napig otthonról !!! Aztán látom elkanyarodtál az igazi témától, mert abba ugye nem találtál fogást, most kerestél egy újat. Dehát a te véleményed tudod mit számít ebben a történetben. Ez a történet nem rólam szól, nem az 1 millió emberről szól akik külföldön dolgoznak. Hogy te erre akarod terelni a témát azt értem, mert amiket leírtam, abban nem tudsz mellé dumálni. Szóval ezt a leléptél meg más is lelépett című hülye rizsát szerintem fejezd be mert semmi értelme nincs és nem a témához kapcsolódik. Mondom, én értem, hogy erre akarod terelni a témát, csak hát nem erről beszélünk.

 133. Bocs, én még a 2014-es választási eredményt idéztem, azóta már apadt a rajongótábor természetesen.

 134. Egyéb jogcímeken? Te miről beszélsz???
  Nincsenek egyéb jogcímek, csak önkormányzati segély van, ha van rá pénze az önkormányzatnak.
  Ha nem kapsz közmunkát, akkor kb. 20ezer forint a tartósan munkanélküliek ellátása.
  A google pedig a statisztikát túrja fel neked, aminek a készítési szabályai változtak, de ezt már írtam és “természetesen” nem veszed észre, mert szembesülni kellene a valósággal. Bűncselekmény nem lett kevesebb, csak kevesebbet mutat ki a statisztika.
  Kb ugyanaz a helyzet, mint a foglalkoztatottsági statisztikával. A külföldre távozottak szerepelnek az alapsokaságban, mintha itthon élnének és foglalkoztatottként jelennek meg, mintha itthon dolgoznának. A közmunkáról már ne is beszéljünk, amit rejtett munkanélküliségnek hívtak anno, amikor még létezett a kmk fogalma.

 135. Lábatlan:Komoly cukor beteg vagyok,és mindíg kellett vizit díjat fizetnem,de nagyon sok olyan ember van akiknek még a 300ft is számít,és nem a nyugdíjasokból lett kevesebb az orvosoknál hanem pontosan azokból akik még dolgoztak,ha nem hiszi nézzen utána a neten!!!!

 136. Nem kérünk újjabb Bokros csomagokat,mert annak is a szegényebb emberek itták meg a levét!!!Nem kell milliókat fizetni a kormány tagoknak,meg plussz amit ellopnak,és akkor mindenre lenne pénz!!!Annyira nem jó egyik párt sem hogy milliós fizetésük legyen!!!Kapjanak többet,mint egy munkás,oké de nem ennyivel!!!!Hisz a munkások nélkül nem lenne az országban semmi!!!

 137. MÉG TE IS LESZEL NYUGDÍJAS,ÉS MÉG TE IS FOGSZ JÁRNI TÖBB FÉLE BETEGSÉGGEL AZ ORVOSOKHOZ
  VIZITDÍJ: AZ ÉN PÁROM RÁKOS VOLT ÉS NAPI 300FT-OT KELLET FIZETNI AMI JOGTALANUL VETTEK EL,MERT A RÁKOS BETEGEKNEK NEM KELLET FIZETNI TÖRVÉNYILEG.NEM KAPOTT SEMMILYEN KEZELÉST,ÉS GYÓGYSZERT SEM. EL IS VITTÜK MÁS KÓRHÁZBA AHOL FIZETSÉG NÉLKÜL IS MEGKAPTA A GYÓGYSZEREKET(FÁJDALOM CSILLAPÍTÓKAT)NEKED AZT KÍVÁNOM,HOGY VALAHÁNYSZOR ORVOSHOZ MÉSZ(RÖNGENRE, KEZELÉSEKRE STB) ANNYISZOR FIZES 300FT)A NYUGDÍJADBÓL IS, HA MEG ÉRED AZT A KORT

 138. GYURCSÁNYÉK IS LOPTAK,ÉS HAZUDTAK (EZT GYURCSÁNY BE IS VALLOTTA) TÖBBET MINT GONDOLNÁD CSAK AKKOR AZ ELLENZÉK NEM CSINÁLT BOTRÁNYT,HANEM “CSENDBEN” MEGVÁRTA A VÁLASZTÁSOKAT. GYURCSÁNYNAK ÉS A TÖBBIEKNEK SEM A KÉTKEZŰ MUNKÁBÓL ÉS MÉG CSAK NEM IS A LOTTÓ 5-SBŐL VANNAK A MILLIÓI.

 139. Csak abban az esetben nem kellett vizitdíjat fizetni, ha a betegségükkel kapcsolatban mentek. De, ha egy cukrosnak például nem a cukorbetegségével, hanem más panasszal kapcsolatban kellett felkeresnie a háziorvost, vagy a rendelőintézetet, akkor sajnos vizitdíjat is fizetett. A daganatos is pontosan így volt. Tehát “jól ki volt ez fundálva”. A “háziorvosok mondták” pedig a városi legenda kategóriájába esik. Többet ártott ez a vizitdíj, mint használt.

 140. NEM MOST KERÜLT A MEGÉLHETÉSÜNK A BÁNYÁSZBÉKA SEGGE ALÁ!!!!
  AKKOR KERÜLT ODA AMIKOR A “RENDSZER” VÁLTÁS VOLT, AMI NEM VOLT, CSUPÁN MÓDSZER VÁLTÁS LETT.

  AMIKOR EL KEZDTÉK FELSZÁMOLNI AZ IPARUNKAT(PONTOSABBAN KIÁRUSÍTOTTÁK) DE NÉZ EGY KIS VIDEÓT. EUROPAI GAZDASÁG SZÁNDÉKOS TÖNKRE TÉTELE, 10 BIZONYÍTÉK,HOGY HAMIS GAZDASÁGBAN ÉLÜNK, AZ ÉVSZÁZAD RABLÁSA. AJÁNLOM A FIGYELMEDBE ÉS MINDENKI MÁSNAK AKI ITT VÉLEMÉNYEZETT! ÉS EZ CSAK HÁROM CÍM.TALÁN HA MEGNÉZED AKKOR MÁSKÉPP FOGOD LÁTNI ÉS GONDOLNI AZ EGÉSZET. JA MAJD ELFELEJTETTEM. EZEK A VIDEÓK PÁRTATLANOK!!!!!!

 141. Gyurcsány sem érdekel már,egyik sem!!!Nem azt vallotta be Gyurcsány hogy loptak,hanem hogy hazudtak,reggel,délben,este!!!Nem mindegy a hazugság vagy a lopás!!!Hogy a milliói miből vannak Gyurcsánynak azt nem tudom,de azt igen,hogy már akkor is gazdag volt amikor megválasztották, hisz nem vette fel a fizetését!!!

 142. Medgyesi adta, Bajnai elvette, és törvénybe foglalta, hogy mikor fog kapni plusz pénzt a nyugdíjas, de nem háborogni kell a dolgozók se kapnak pedig ők családot tartanak el, ja hogy Viktorék új alaptörvényt gyártottak és el vettek mindenkitől mindent, Na ezért tessék hőbörőgni

 143. asztmás és cukros vagyok , rákos ( bár 25 éve túl éltem) szívinfarktuson túl és sosem fizettem vizit díjat, mert vissza igényelhető volt

 144. Én nem álnéven, és kép nélkül osztom az igét, mint Te! 1946 -s vagyok, ellenőrizhető tehát mindenre pontosan emlékszem. Csak azért említettem meg a Horn kormányt, mivel a 13.-k havi elvételéről szó. A fidesz 4 éven keresztül kivette a zsebünkből, ill meg sem adta.

 145. Próbálja meg kedves… A “lábatlan” válasza azért nem annyira szentírás, pláne úgy, hogy nyilván ő nem nagyon járt orvoshoz akkortájt, mert ha járt volna akkor nem írja le azokat a sületlenségeket, amiket leírt. Egy “fél ország nem fizetett vizitdíjat” – ez annyiban igaz, hogy nem kellett orvoshoz menniük…. 😀

 146. Valamit a vizitdíjról! Ebben az időben súlyos állapotban közel egy hónapig szorultam kórházi kezelésre.A rám fordított összeget nem tudom, (Feltételezem a háziorvosi kezeléssel együtt több százezres lett volna a számla) de azt igen,hogy 20 vizitdíj kifizetése után már egy fillért sem kellett fizetni.A kórház számlájára befizettem 6000 Ft-ot.(A műtő főorvos úr és a háziorvosom is jelezte,nem fogad el hálapénzt.) A vizitdíj sem az egészségügynek,sem a betegnek nem volt rossz! Megfordítom az állítást: A vizitdíj többet használt,mint ártott! A politika tett róla,hogy a kevésbé tájékozott,esetleg némi bíztatásra, a szavazás véget vetett a vizitdíjnak. Nem biztos,hogy ezzel a betegek jártak jól!

 147. Már nem élnek, de utálták mint a szart. Joggal. Ha embernek lenni azt jelenti hogy hozzád vagy ezekhez hasonlónak lenni akkor igen, megnyugtat ha nem vesznek emberszámba.

 148. Ezek, rosszabbak mint a Jehovisták, ha elmondod nekik, hogy téged nem érdekel, odébb állnak, de a sötétek, mindenkit meg akarnak téríteni! :'(

 149. Kedves Szakáll Istvánné Györgyi ! Helyesen : FELHÁBORÍTÓ AZ IROMÁNYOD, vagy FELHÁBORÍTÓAK AZ IROMÁNYAID !!! Ön is agy mosott, alul iskolázott, fogatlan nyugdíjas ??? Ja, és kérem ne TEGEZZEN !!!

 150. Ezek az agyalágyult vén majmok azt sem tudják hogy mi a külömbség az Orbánisták és a Zsidók között ezeket szerintem Nagykállóból a bolondok házából deportálták !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.