Görbe Nóra úgy lekaratézta Orbán sajtósát, mint régen a Lindában

Kaminsky Fanni Orbán Viktor sajtósa, Facebook-oldal kezelője és mindenese (aki történetesen Habony Árpád ex-felesége) kitett a közösségi oldalra egy boldog karácsonyt kívánó képet. Erre Görbe Nóra előugrott a bokorból, és eldurvult a hangulat…

Ezzel a hozzászólással és kedves kis képpel kezdődött.

gorben

Pár perccel később azonban Görbe Nóra nem állt meg, folytatta a mondandóját.

kert

A szövegből kiderül, hogy Görbe Nóra és Kaminski Fanny jó viszonyban lehettek annak idején, hiszen segítségről, kertben készült fotóról beszél a Linda című sorozatból híressé vált színésznő, majd előkerülnek a piócák, paraziták, férgek. Kaminski hozzászólása után pedig egy riport, amely valamelyik versenysportolónkról szólt, és a szövegkörnyezet alapján (bár ez nem derül ki pontosan) etikátlanul mutatták be a riportalanyt Fannyék, Görbe Nóra szerint pedig annyira súlyos volt a helyzet, hogy aki ilyen “jóvátehetetlen bűntettet” hajt végre, az nem is ember.

A Szalai név minden bizonnyal Szalai Vivienre, a TV2 hírigazgatójára utal. A lenti képen Rogán Cecília, Kaminsky Fanni és Szalai Vivien láthatók.

rog

Megszokhattuk már, hogy a TV2-től nem idegen a furcsa hírek bemutatása. Írtunk is erről korábban az Ellenszélen, többek között itt és itt.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Zoltán Szultán

  Ebben a szélben elszálltak a cikk oldalai. Keresd meg őket, talán összeszedettebb lesz.

  • lábatlan

   Nem érted látom, vagy nem akarod!Mindkettő emberi nullát eredményez!

   • Misi

    Ezek a hozzászólások .. ?! 😀 Gyakorlatilag semmiről nem szólt a cikk, miért ne lehetne ezt szóvá tenni? Például azt is lehetett volna még, hogy a karácsony kisbetű, a vesszőket pedig nem véletlenszerűen kell rakni.

 • Al-Anon

  Egyik rusnyább, mint a másik, főleg a középső, aki még Istennek is képzeli magát.

 • papp mihály

  három szopólidérc.