Vágó István kiosztotta a hülyeségeket fecsegő Puzsért

Van, amikor valaki zseniálisan adja elő azt, hogy a legjobb, tabuk nélküli kritikus, akit valaha megálmodott a teremtő. Egyesek ebből karriert futtatnak fel, komoly pénzeket keresnek. Puzsér Róbert a maga furcsán monoton, ugyanakkor végtelenül agresszív stílusában egy Bayer-hangoskönyvhöz hasonlít, azzal a különbséggel, hogy nem a zsidók háttérhatalmáról, vérszívó menekültekről, hanem egészen más témákról beszél. Tény, hogy rendkívül tehetséges, az viszont megkérdőjelezhető (és több alkalommal ki is derült), hogy a háttérismereteknek többnyire híján van.

Ennek kinyilatkoztatása történt a Hír TV-ben is, ahol Puzsér Vágó Istvánba állt bele. Az egykori műsorvezető ezt nem hagyta szó nélkül. Facebook-oldalán osztotta ki „az ország kritikusát.”

 

„Ezúton köszönöm egy jóakarómnak, hogy felhívta figyelmemet a HírTV ordító egerének erre az újabb őrjöngésére. A látottak (és hallottak) a következő kérdéseket vetik fel bennem:

– miért van az, hogy a bunkók elképzelhetetlennek tartják, hogy valaki többet tud, mint ők?
– honnan veszi Puzsér, hogy volt „papír”? Soha nem volt, ahogy más segédeszköz sem. Se súgógép, se fülhallgató.
– miért nem tájékozódik számos volt kollégám egyikénél, hogy a fentieket bizonyítsák, és hogy ő maga értesüljön róla: a kérdések megismerését a játékvezető számára a licenc tiltotta, amit a jogtulajdonos rendszeresen ellenőrzött is?
– miért nem néz meg egy felvételt (sok ilyen volt), ahol bemutattam: az én képernyőmön ugyanaz látszik, mint a játékosén?

például itt:


– ha már mindenképp csesztetni akar, miért nem keres egy olyan területet, ahol arra rá is szolgálhattam?
– egy magamfajta „médiahazugságot” miért akart mégis meghívni több közvetítő útján egy közönség előtt folytatott kávéházi beszélgetésre? Vagy ez a bosszú, hogy nemet mondtam?
– miért nem perelek az otromba és könnyen cáfolható rágalmazás és a jó hírnév megsértése miatt? Nos, mert a bíróságon egy levegőt kellene szívnom ezzel a médiabohóccal.

Annyit meg semmilyen kártérítés nem ér meg.”

loading...