Magyar Péter Baján: László Károly nem a jelöltünk

Magyar Péter Baján: László Károly nem a mi jelöltünk.
fotó: ellenszel.hu

Korábban beszámoltunk róla, hogy Baján a Fidesz úgy akarja gyengíteni a jelenlegi polgármester, Nyirati Klára esélyeit, hogy a függetlenként induló László Károlyt hazudja Magyar Péter polgármester-jelöltjének. Ehhez a narratívához csatlakozott a Sugóparti Hírek nevű oldal is. Magyar Péter Baján, a Tóth Kálmán téren tette nyilvánvalóvá: ezekből a pletykákból egy szó sem igaz.

„Szeretném itt jelezni Önöknek, mert több pletyka kering a városban, hogy a Tisza Pártnak nincs Baján támogatott polgármesterjelöltje, ezt szeretném aláhúzni” – mondta el Magyar Péter.

Kinek jó, hogy terjed ez a pletyka?

  • Egyrészt a bajai Fidesznek kedvez, mivel minél többen szavaznak át László Károlyra, annak reményében, hogy Magyar Pétert támogatják általa, annál kevesebb szavazója lesz a legesélyesebb polgármester-jelöltnek: Nyirati Klárának.
  • Másrészt László Károlynak és csapatának is kiválóan jön, hiszen amíg tévedésben tartja a pletyka Baját, addig ők „lubickolnak a Tiszában.” Egyenes gerinccel nem állnak ki, hogy megcáfolják a híreszteléseket, sőt, László Károly Magyar rendezvényén is jelen volt, ahonnan képet is posztolt.

Magyar Péter Baján elmondta, hogy nincs támogatott polgármester-jelöltje, ennek ellenére László Károly fotót is posztolt az eseményről.

Preininger Rozália is hasonlóan járt el, ő Kalocsán fotózta le magát Magyar Péter nézői között.

Preininger Rozália is Magyar Péter mögött látható.

Van egy mondás, ami nem kizárólag a Bácskában szokott elhangzani: ahol nem látnak minket szívesen, oda ne menjünk! Úgy tűnik, ezt a két, magát függetlennek valló politikus nem tudja.

Elég rossz lehetett átélni, amikor az a szónok mondja el, hogy nem támogat minket, akit épp áhítattal nézünk. Valakinek ez is belefér…

loading...