Volt Apple-alkalmazott osztott meg tippeket iPhone vásárláshoz

Volt Apple-alkalmazott osztott meg tippeket iPhone vásárláshoz

Egy volt Apple-alkalmazott osztott meg 7 iPhone-tippet, amit érdemes lenne tudni vásárláskor.

Az iPhone az egyik legintuitívabb okostelefon a piacon, de van néhány tipp, amivel még jobbá teheted az élményt. Tyler Morgan, népszerű TikTok-felhasználó és volt Apple-alkalmazott több videót is megosztott az iPhone trükkjeiről.

1. Siri felolvassa a webcikkeket: Ha szereted a hangoskönyveket vagy nincs időd olvasni, kérd meg Sirivel, hogy olvassa fel a cikket. Mondd: „Hey Siri, read the article,” és Siri elkezdi felolvasni, megmutatva, mennyi van még hátra.

2. Több időzítő az iPhone-on: Most már egyszerre több időzítőt is beállíthatsz az iPhone-odon.

3. Kézzel írt jegyzetek az Üzenetekben: Fordítsd el az iPhone-od vízszintes helyzetbe üzenetírás közben, és az alsó sarokban megjelenik egy ikon, amivel kézzel írott jegyzetet küldhetsz.

4. iPhone bekapcsolása egyszerűen: Az iPhone bekapcsolásához ne tartsd hosszan a bekapcsológombot, elég egy másodpercig lenyomni.

5. Nem használt alkalmazások törlése: Az alkalmazások törlése felgyorsíthatja az iPhone-odat. A Beállításokban menj az Általános, majd az iPhone Tárhely menübe, ahol láthatod, mely alkalmazások foglalnak sok helyet és mikor használtad őket utoljára.

6. Duplikált fotók törlése: A Fotók alkalmazásban menj az Albumokhoz, görgess le és válaszd a Duplikátumok opciót. Itt könnyedén egyesítheted vagy törölheted a duplikált képeket.

7. Hangrögzítés képernyőfelvétel közben: Nyisd meg a Vezérlőközpontot, keresd meg a Felvétel gombot (egy fehér pont egy körben), tartsd lenyomva, és kapcsold be a mikrofont az alsó gombbal.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...