Lázár csak magyarázkodott, amikor azt kérdezték, ő áll-e Magyar Péter mögött

Lázár János látható a képen.
Lázár János MTI-fotó.

Azt is megüzente, hogy „érdemes vele vigyázni”.
Magyar Péter szokatlanul gyors politikusi indulása óta szivárognak az információk a média felé, amely szerint a Tisza Párt vezére mögött egy magas rangú fideszes politikus áll, aki valójában nem Orbán Viktort, hanem Rogán Antalt szeretné kiütni a hatalmi pozícióiból.

Nem véletlen ugyanis, hogy Magyar Péter sokkal többet emlegeti, támadja Rogán Antalt, mint a miniszterelnököt. Márpedig Rogán Antal legfőbb riválisa a kormányzatban nem más, mint Lázár János közlekedési miniszter, aki a korábbi években sokkal fontosabb pozíciókat töltött be.
A Blikk rá is kérdezett Lázár Jánosnál, hogy ő áll-e Magyar Péter mögött.

„Ez egy nagy butaság. Magyarország megőrizte azt a régi barátságos jellegét, hogy kávéházország, ezért a politika jelentős része is a pletykákból tevődik össze. Ez egy nagyon gyönge pletyka” – magyarázkodott a miniszter, aki korábban egyedüli fideszes politikusként elismerő szavakkal illette Magyar Pétert.

A miniszter mindehhez sejtelmesen csak annyit tett hozzá, hogy „érdemes vele vigyázni”, de hogy ezt Orbán Viktornak vagy Rogán Antalnak szánta, azt csak ők és talán Magyar Péter tudhatja.

loading...