Dálnoki Áron, a Tisza Párt jelöltje Borkai módjára toborzott lányokat

Dálnoki Áron, Magyar Péter és Borkai Zsolt láthatók a képen.

A Nyugati Fény szúrta ki, hogy Dálnoki Áron, Magyar Péter pártjának XVII. kerületi jelöltje két kanállal falja az életet. Tavaly áprilisban „vállalkozó szellemű” lányokat toborzott Olaszországba, ahol a Borkai szexhajójáról is jól ismert programpontokat sorolta fel ajánlatként.

A különös hirdetést több csoportban is megosztotta.

A hirdetés azért is válik félreérthetetlenné, mert Magyar Péter jelöltje kifejezetten célzottan a „Szingli társkereső” csoportban is megosztotta.

Úgy tűnik, hogy Borkai Zsolt a Fidesz-közeli politikusok körében műfajt teremtett a hajókázással. A baj csak az, hogy ilyet már láttunk, és nem igazán tűnik alternatívának a kormánypárttal szemben az a politikus, aki ismeretlen lányokat vinne napokon át hotelezni, „vállalkozó szellemű” keresőszavakkal. Dálnoki Áron ezt szenvtelenül teszi, nyilvános csoportokban.

Csűrhetjük-csavarhatjuk, de ez inkább tűnik egy olyan felhívásnak, ahol a vállalkozó szellem és a „miegymás” nem egyszerű időtöltést jelent. Miért is vinnénk magunkkal idegeneket, állva a költségeiket? A Tisza Pártnak ez egy sajátos toborzási módszere?

Különös, hogy a lányokat szívesen látják a fizetett hoteles hajóúton, de az LMBTQ-jelölt nem kellett nekik, amiért a 444.hu információi szerint ez kiderült róla. Kőbányán pedig nárcisztikus idiótának nevezi a saját jelöltje Magyar Pétert.

Ez a díszes társaság indul el a Fidesszel szemben Budapesten. Ők azok, akik hamarosan helyzetbe hozzák Orbán pártját azokban a kerületekben is, ahol az ellenzék győzhetett volna.

Ne hagyd abba az olvasást, számos érdekes és tartalmas hírt találsz az Ellenszél felületén, sokféle témában ide kattintva!

loading...