Iszonyú dolgokat állít Magyar Péterről a saját jelöltje

Magyar Péterről a saját jelöltje iszonyú dolgokat állított.
fotó: ellenszel.hu

Magyar Péter igazán jól tud választani. Pártot is, feleséget is, aztán meg jelöltet is. Mindegyik végül azt állítja róla, hogy nárcisztikus figura. Így van ezzel Barna Judit is, a Tisza Párt X. kerületi indulója. Barna egy korábbi kommentfolyamban iszonyú dolgokat állított Magyar Péterről.

Pár hétre rá pedig beállt mellé, hogy erősítse a Fidesz helyzetét az indulásával. Ennek lehetséges okairól lentebb értekezünk, most nézzük meg, kiről van szó, és milyen iszonyú dolgokat állít Magyarról!

Korábban az Ellenszél is bemutatta a hölgyet, aki most a NER ellenfeleként méretteti meg magát Magyar Péter esernyője alatt Kőbányán. Íme:

Magyar Péter jelöltje. Olyan iszonyú dolgokat állított róla, ami aligha összeférhető az indulásával.

Barna Judit 4 héttel ezelőtt még így fogalmazott Magyar Péter színrelépése kapcsán. (Ez akkor történt, amikor a Varga Judit interjú már bejárta a köztudatot.)

Magyar Péterről ezt állítja a saját jelöltje. Barna Judit véleménye Magyarról. Magyar Péterről ilyet mond a saját barátja?

Felmerül a kérdés, hogy ilyen barátok mellett minek egyáltalán ellenség az embernek?

  • Magyar Péter vajon miként fog tudni együttműködni azzal a politikussal, aki őt „nárcisztikus idiótának” hívja?
  • Mi történik majd, ha Barna Judit mandátumot szerez? A Tisza Párt értékrendjét közvetíti? Azt fogja tenni, amit Magyar mond, vagy egyszerűen beáll a Fidesz mellé Kőbányán?
  • Elképzelhető, hogy Barnát először „ráküldték” Magyar Péterre, hogy szidja, mint a bokrot, később pedig az lett a NER-től kapott feladata, hogy gyengítve az ellenzéket, álljon be mellé?

A fentiekből is látszik, hogy Magyar Péternek nem az volt a célja, hogy olyan kerületekben induljon el, ahol alkalmasabb jelöltet talál. A szándéka a listaállítás volt, és ahogy korábban mondtuk: a Fidesz erre felkészült egy éj leple alatt benyújtott módosítással még tavaly, amit akkor nem értettünk. Most már egészen világossá vált, hogy mit akartak vele.

Ne hagyd abba az olvasást, számos érdekes és tartalmas hírt találsz az Ellenszél felületén, sokféle témában ide kattintva!

loading...