Öt bizonyíték, hogy Magyar Péter Lázár János embere

Magyar Péter látható a képen. Bolgár György szerint nem jó ötlet, hogy ráindul a budapestiekre.

Azoknak lett igaza, akik szerint egy fideszes belháború zajlik a nyilvánosságban. Magyar Péter felbukkanása óta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon ki áll mögötte. Ki szervezi a tüntetéseit, ki ad neki politikai tanácsot, ki fizeti ki a számlát egy-egy nagyobb tüntetés után.

Az alábbiak nem hagynak kétséget afelől, hogy Magyar Péter személyében Lázár János faltörő kosát látjuk a Rogán elleni, régóta tartó fideszes belháborúban:

  1.  Magyar Péter Rogán Antalt támadja messze a legtöbbet a kezdetektől fogva. Mindenért Rogán Antal a felelős, minden kritika mögött Rogán van, és aki esetleg nem szimpatizál Magyar Péterrel, az is csak Rogán Antal embere lehet.
  2. Magyar Péter soha nem támadja Orbán Viktort. Ez főbenjáró bűn a Fideszben, hiszen aki a miniszterelnököt támadja, az kiiratkozik az Orbán-rendszerből. Magyar Péter láthatóan betartja a legfontosabb szabályt, hiszen a cél valójában Rogán legyőzése, nem a kormányváltás.
  3. Lázár János szívélyesen nyilatkozik Magyar Péterről. Nincs „Pszicho Peti”, se „Öcskösöm Magyar Péter”, se a többi nevetséges fideszes jelző. Csak olyan mondatok, hogy „Én dolgoztam a Péterrel, dolgozott az általam felügyelt vállalatok felügyelőbizottságában, én arra a munkájára rosszat mondani nem tudok, a személyeskedő részekben pedig nem szeretek részt venni. Kíváncsian várom, mi lesz ennek a próbálkozásnak a kimenetele.” Hát ebben biztosak lehetünk.
  4. Magyar Péter méltatja Lázár Jánost. A bármelyik ellenzékibe páros lábbal beleszálló új messiás szerint Lázár „láthatóan ügyesen helyezkedik, kivár, hogy mi fog történni”. Ő az egyetlen politikus Orbán Viktoron kívül, akibe nem száll bele.
  5. Magyar Péter maga ismerte be, hogy közvetlenül a miniszterelnök környezetéből kap információkat, és az egészen biztos, hogy nem Rogán Antaltól. Na, ki van még ott? Bizony ám… Kormányváltást tehát kár várni Magyar Pétertől, nem is az a célja. Azt viszont elérheti, hogy sok-sok elvesztett meccs után Lázár János legyen Orbán jobbkeze Rogán Antal helyett. Te jobban szeretnél egy ilyen Fideszt?

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! 

loading...