Magyar Péter Gyulán – Íme a valóság, hányan voltak ott

Magyar Péter Gyulán. Nincs ezer ember.

Folytatódik a hisztéria, hogy a NER-lovag (Magyar Péter) hatalmas tömegek előtt beszél, bármerre jár. Így lett a kb. ötvenezres tüntetésből 200 ezer, és a helyszínen készült fotó szerint a tegnapi 250 fős gyulai rendezvényből 1000 ember.

Nem kétséges, hogy az ember körül, aki ma is hősnek tekinti Orbánt, hatalmas a médiacirkusz, de érdemes megmaradni a valóságnál. Olvasónknak köszönjük a képet!


Korábban írtunk róla, hogy Káncz Csaba és Lattmann Tamás is lesújtó véleményt fogalmazott meg Magyar Péter EP-listájáról.

„Magyar Péter közzétette tehát 10 EP képviselőjelöltjét, akikre lehet szavazni.  Mindjárt az elején leszögezem: ez KOMOLYTALAN.

A 10-ból 3 esetében a bemutatkozó videójából NEM derül ki, hogy jelenleg MIT CSINÁLNAK (Bujdosó Andrea, Lakos Eszter, Weisz Viktor)?!

A 10-ből egyetlen egy SINCS, aki valaha dolgozott volna a nemzetközi politikában.

Egyáltalán miért jelentkezett egy tiktokker sebész-szakorvos-jelölt, vagy egy orvostechnikai mérnök? – és ha már jelentkezett, miért választották ki?

Fogalmunk sincsen a felületes bemutatkozó videóikból, hogy MI AZ ÁLLÁSPONTJUK (ha egyáltalán van) Ukrajna EU / NATO tagságáról, az ukrán-orosz háborúról, Európa útkereséséről, az energiapolitikáról, avagy a migrációs válságról.

Ezzel az inkompetens csapattal hogyan akarja felvételét kérni az Európai Néppártba???

Rossz vicc…”

Ehhez a Facebook-bejegyzéshez kommentelt Lattmann Tamás nemzetközi jogász is, aki a következőket írta:

Lattmann Tamás kommentje Káncz Csaba posztjához.

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Unod a politikát? Főzz valamit az EllenLábassal!

loading...